back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dragoste sau obisnuinta?!?!

Caesar69

4 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 05:49

Numele meu este Cezar!!! Am 22 ani sunt in zodia rac si am cateva intrebari ... defapt ... sunt nesigur, nu stiu ce ar trebui sa fac...!!! despre ce este vorba? Sunt plecat de 2 ani din romania!!! si de aproape 2 ani sunt cu o fata.. si ea are tot 22 ani si este in zodia berbec ... de cand suntem impreuna nu pot sa zic ca am avut o relatie prea reusita... multe certuri care au dus la despartiri ... si totusi am luato iarasi de la capat ... eu o iubeasc .. in acest timp de 2 ani alaturi de ea .... nu am avut o relatie sexual cu ea ori cu alta fata ...din motiv ca ea nu era pregatita ori cum zicea nu poate sa se gandesca la asa ceva ... pur si simplu nu poate ... uneori imi zicea ca nu se simte sigura cu mine ,... si ea nu a avut nici o relatie sexuala timp de doi ani pana sa ma cunoasca pe mine... deci acum are avea in jur de 4 ani fara sa faca sex ....pana in urma cu 1 luna ....... am avut prima noastra relatie sexuala ....si totusi certurile nu s-au oprit ... de 1 saptamana sunte-m despartiti ... acum nu sunt sigur de daca o mai iubesc ... sau este doar obijnuinta... am inceput sa ma uit si dupa alte fete ... lucru care nu il faceam inainte... sa flirtez... dar totusi o caut si mai vb din cand in cand ... ce ar trebui sa fac? ce se intampla ... imi puteti raspunde?

Si altceva care as vrea sa stiu , ceva de care nu sunt sigur..u stiu ce este, in urma cu ceva timp am observat pe lenjeria ei intima... de foarte multe ori... cand se schimba... era ceva alb... la fel ca sperma ... si de multe ori cand este excitata este foarte umeda in zona genitala ... lucru care am auzit ca o patesc femeile bolnave ... deci ce este ... este ceva pentru care ar trebui sa ma ingrijorez... pe ea am intrebat-o de ce este acea "pasta" pe lenjeria ei... la care ea imi raspunde cum ar fi normal ... toate femeile la toate femeile li se intampla... lucru pe care eu nu l-am mai intalnit!!!

Va rog imi puteti da niste raspunsuri concrete?

Raporteaza abuz de limbaj
Notopic

10 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 15:27

Mama...
Nu stiu ce sa-ti zic...ca tu esti rac si ea berbec (parca asa ai zis)...astea-s balarii...n-au treaba!! daca merge...merge si cu tine taur cu ascendent in fecioara, cu Luna in casa fericirii...si cu ea Pesti cu ascendent in varsator si Venus in casa banilor...
Ca tu o iubesti...e clar nene...2 ani fara sex...sincer ca-mi vine sa plang de cat de indragostit esti :))...sau...ai fost..
Ca e chiar normal sa incepi sa te gandesti la asta...o iubesc sau asa m-am obisnuit?! Si ea se gandeste...si ea se uita dupa altii pe strada...asa se intampla dupa o vreme...si...din ce am observat...in relatiile mele si ale amicilor...cam dupa 2 ani...2 ani jumate apar gandurile astea...
Acu...tot ce poti face e sa fii sincer tu cu tine...sa te gandesti bine si sa gasesti singurel raspunsul.
Ca va certati nu-i chiar un mare bai...dar depinde cat de des si cat de repede va impacati...ca daca zici ca aveti o relatie de 2 ani dar din asti 2 ani un an jumate ati fost certati...nu-i bine...
Nici sa nu te certi nu-i bine...ca nu zici...taci..tii in tine...se strange...si cand "explodezi"..e de 7 pe scara Scara Richter...darami si blocul vecin...
Cel mai bine e sa zici..sa pleci si peste o ora..o zi...s-o suni sa va impacati..
Oricum...asta e asa..bunus...doar in cazul in care la prima intrebare iti raspunzi cu "Da..o iubesc". Ai insa grija sa-si raspunda si ea la fel ...ca ti-am zis..mai mult ca sigur si ea se intreaba acelasi lucru...

La partea cu problema de sanatate. Nu-i rau sa-si faca totusi un control...p'asta am invatat-o pe pielea mea... Fosta iubita avea cam acelasi gen de "scurgeri"...insa nu-i un motiv de ingrijorare...toate femeile au..mai mult sau mai putin (d'asta exista absorbantele zilnice ;) )..in fiecare zi sau nu...dar au toate. Doar atunci cand "pasta" de care spui tu are un miros "ciudat" sau o culoare mai aparte (acum nu-i cazul sa te apuci de mirosit lengeria intima...poate observa ea treaba asta :)) ) e cazul de consultat un ginecolog.

Raporteaza abuz de limbaj
www.notopic1.wordpress.ro
| Varianta pentru tiparire a topicului Dragoste sau Obisnuinta?!?!
Mergi la: