back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am o mare nedumerire, ce sa fac???

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 August 2008, ora 14:55

Am o relatie d aprope cinci ani am mai avut probleme dar toate le-am rezolvat pana la urma,o iubesc enorm d mult dar nu stiu dak si ea mai simte la fel.De curand o persoana mia spus k ea mar fi inselat d mai multe ori culcanduse si cu alti in afar d mine.Problema nui ce mi-a zis ci k banuiam k ar avea ceva cu persoanele repective. Ea mia jurat k nu ma inselat dar nu stiu c sa cred binenteles nu iam spus ce am auzit. Ce sa fac??????

Raporteaza abuz de limbaj
alex_mdan

64 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 11:22

mie mi s-a intamplat uneori sa fiu cel cu care se inseala, si crede-ma, cand prietena ta se culca cu altul e imposibil sa nu iti dai seama.... inseamna ca nu stii sa ii citesti gesturile... si eu ma gandeam cand stateam in pat cu o fata si ea vorbea cu iubitul ei la telefon spunandu-i te iubesc exact cand imi strecuram mana pe sanii ei cum de omul acela nu isi da seama ca este inselat... de aceea eu nu am fost inselat niciodata, fiindca trebuie sa deschizi ochii, nu sa faci pe politaiul si detectivul... daca iti jura acestea sunt cuvinte nu fapte, cand cineva te iubeste iti dovedeste prin fapte asta si vei fi sigur de asta...

ca sa iti dai seama daca esti iubit sau nu, gandeste-te ce anume reprezinti pentru ea, sau incearca indirect sa aflii de la ea asta, si vei afla totul; cat timp un barbat reprezinta pentru o femeie totul inseamna ca nu are chef de altul, daca esti mai putin de atat pentru ea, inseamna ca poti intra la banuieli sau nu e destul de indragostita...

bafta

Notopic

10 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 15:08

Uite..cam asta-ti zic si eu...am fost in ambele tabere (nu-mi pare rau...e bine sa vezi cum e si colo si colo...inveti multe asa...dar vorba aia..prostul invata din greselile lui si desteptul din ale altuia...asa ca...te las sa fii tu cel destept de data asta)...e greu...e imposibil sa nu-ti dai seama cand esti inselat. Problema e ca de multe ori refuzi sa crezi...zici ca ti se pare...ca tipul chiar e "doar un prieten"...ca n-a fost asa..ci "doar o gluma"...aici e greseala!! Ca..iti spun eu...atunci cand ai cea mai mica impresie ca iubita ta e si a altuia...ASA E!! Crede-ma!! Nu o intreba...o sa auzi doar cum ca esti paranoia...ca relatia asta n-o sa mearga niciodata daca tu n-ai incredere in ea...ca tu cu gelozia ta prosteasca strici tot...si tot asa. Ideea e ca..n-o poti acuza...daca tu esti in locul ei...spui exact aceleasi lucruri..."ce ai draga...e doar o colega!!"..."la telefon..? mama!! cine naiba crezi ca era?! "...etc..
Deci...clar...ai impresia ca te-a inselat...?! Nu esti sigur?!
Eu sunt...

www.notopic1.wordpress.ro
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 11:36

stiti ce ma amuza, ca e complet adevarat ce spuneti voi.
si eu am fost in ambele tabere, dar in momentele mele cand eram intr-o relatie ce nu conta pt mine ci era doar sa fie..
in schimb, cand tin la cineva, nu vad nici un motiv de ce m-as duce cu altul...
dar referitor la prietena ta, e o problema daca te indoiesti de cele intamplate, si de cele spuse de prietenul ala care ti-a zis ca te-ar fi inselat tipa....
nu stiu ce cale eficienta exista pt a afla daca te inseala..
si evident, ca nu va fi raspunsul corect daca ai intreba-o, sau ar fi..nu stiu..
cred ca atunci cand o banuiesti de ceva, ar trebui sa o urmaresti, asa cum poti...pt a afla in cele din urma.
sincer, nu merita sa te tii dupa ea atata timp chiar daca intre voi au fost foarte multe si sunteti de mult impreuna........
cand o tipa (sau un tip) inseala o singura data si isi cere scuze,
va mai insela si altadata!
lifes short.. make it the way u want it to be!
be happy man!

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 21:53

Mersi mult'oricum miam dat seama k nu merita sa mai continui.
Credeam k o cunosc dupa 5 ani petrecuti inpreuna dar mam inselat,a fost in stare sa jure k nui adevarat si a mers prea departe cu minciuna. Cand iam dovedit k ma minte cu atata nesimtire a zis k ii era frica d cum o sa reactionez s nu vroian sa ma piarda,dar era prea tarziu ma pierduse deja.
Din moment ce era in stare sa mearga asa departe cu minciuna era in stare de orice.
ASTA E VIATA MERGE MAI DEPARTE

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 12:02

bravo crista

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 11:20

Mersi,mie greu acum dar timpul le rezolva pe toete

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 20:47

si eu am incredere in timp si in cate lucruri poate rezolva.. daca adaugi rabdare si cateva doze de optimism.
tu sa fii ala curajos! eu ma lupt cu fiecare zi in parte,
imi place, dar totodata vreau sa fiu doar eu si lumea mea, mi-era foarte bine candva astfel....
insa stiu ca timpul ma va duce acolo unde o sa-mi doresc pana la urma..

dar pana la urma nu am inteles, ce s-a intamplat cu prietena ta? gata gata? sau......?

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 20:38

Da i gata d tot pt k cel mai mult ma deranjeaza minciuna iar dupa 5 ani petrecuti inpreuna sa aflu k ma poate minti in halu ala,era prea mult.
Putea sami zik fraiere mam plictisit d tine vreau ceva nou si apreciam sinceritatea, ramaneam prieteni asa sory...
S mia facut destule faze l care am inchis ochi s am lasat d la mine dar nu a stiut cand sa se opreasca tot timpul a incercat sa merga pana l limita sa vada cat d mult i permit.
dar acum a intrecut limita asa k punem punct si o lom d l capat.
va fi bine intro zi

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 17:24

va fi :)
ai incredere in tine!
capu sus!

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 21:39

Mersi mult

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 17:55

vreau si eu un sfat...imi place la nebunie de un baiat kre, dar el are prietena si am vorbit q el de mai multe ori, l-am vazut si l-a disco dar era cu prietena...si mie mi-a spus k ar vrea sa fim impreuna dar nu vrea sa se desparta de prietena deoarece ea il iubeste mult chiar dak el nu mai simte nimik pt ea...nush ce sa fac???

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 17:16

De la: ana_coolgirl_2007, la data 2009-01-17 17:55:18vreau si eu un sfat...imi place la nebunie de un baiat kre, dar el are prietena si am vorbit q el de mai multe ori, l-am vazut si l-a disco dar era cu prietena...si mie mi-a spus k ar vrea sa fim impreuna dar nu vrea sa se desparta de prietena deoarece ea il iubeste mult chiar dak el nu mai simte nimik pt ea...nush ce sa fac???

nu cred ca vrea sa fie cu tine pe bune, daca vroia, fii sigura ca termina cu aia de mult... il atragi fizic, si e indemnat de curiozitatea din pat mai mult, nu de altceva...
parerea mea.

take care >:D

| Varianta pentru tiparire a topicului am o mare nedumerire, ce sa FAc???
Mergi la: