back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viitorul presedinte al romaniei...??

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 10:27

Desi nu am nicio apartenenta politica si judecand doar dupa om...mie unul sincer cel mai calificat pentru a deveni presedinte mi se pare Predoiu ...nu e implicat in scandaluri cum e Iohanis acum cu averea lui...e profesionist(CV impresionant si cel mai important, pe bune nu ca Ponta ). Voi ce pareri aveti cu privire la postul de presedinte al Romaniei ?

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 10:22

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:43

pina acum citeva zile, credeam si eu ca dl. mistru al Justitiei, adica dnul Predoiu , e un profesionist ! ei, acum, dupa scandalul cu don basel , fra'su, tiganii si euroii , in care dumnealui Nu vede nicio ilegalitate, mi-am zis ca OBEDIENTA si SLUGARNICIA bate si obraz si profesionalism si cinste si onoare !
asa ca : NU !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:17

asta , Partoneta cufurita, alias gabriela floarea, apropritara unui apartament pe la etajul opt al unui bloc din mucurestiul maidanezilor politici, este o colhoznica nostalgica si mare fana a comunisto-kgb-istului Ilici Iliescu care sa-ncuscrit mediatic cu varnului felix si fabulosul pasor gadea de la A3.
asa ca, indiferent ce ineptii ar debita si vehicula pe acest topic, nu o bagati in seama, isi face numarul impus de cei care ii introduc DIRECTIVA-ntre dinti si tastatura. Partoneta cufurita are si un fervent sustinator al ideilor tampe pe care ea le vehiculeaza, el se numeste Blackakat offuscat PDL-list , exosrcizat si convertit la pocainta de fabulosul pastor gadea si haimanaua paralitica badea care l-au transformat intr-un zombie dicil numai bun de integrat in multimea sustinatoare a anticului USL-ul si mai noul USD.
in alta orine de idei, sa n-ai pretentii si nici sa speri vreodata ca poti pretinde ceva rational din tigvele astora, porecliti din cand-in-cand si 2/1 !

iar Dlui. Predoiu, Succes si numai bine , chiar daca nu castiga , important este sa se implice, sa participe !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 16:04

bine ma, hindependentule de base' ptr. care Prestezi contra cost de cind esti pe acest forum !
ai dreptate : Traiasca Intiul Statator al Tzarii, al de'i ca Zeus si seamana cu Al. I. Cuza din fata si profil ....luati de la hakon via basescu !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 18:20

De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 16:04:20bine ma, hindependentule de base' ptr. care Prestezi contra cost de cind esti pe acest forum !
ai dreptate : Traiasca Intiul Statator al Tzarii, al de'i ca Zeus si seamana cu Al. I. Cuza din fata si profil ....luati de la hakon via basescu !

SARMANA,Partoneta zburcilito-cufurita, a ajuns-o si depasit propriul trecut activisto-cominternist!
Ce-ar mai putea spune ! dupa o asemenea caracterizate inechivoca?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2014, ora 16:39

facuta de catre cine ?
de catre tine, un Postac Tortionar a carei misiune pe acest forum este Dezinformarea, Denigrarea si Intimidarea celor ce s-au SATURAT de Statul Mafiot condus si Instaurat de T. B ?
da' treziti-va, Nebunilor si intelegeti : nu numai ca i se termina mandatul de acum in 6 luni, dar e TERMINAT moral si nu inteleg de ce va Cramponati cu atita disperare de el ?!
Ai DOSAR , dalmatianule ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2014, ora 17:42

postacule, nu mai fi atit "revolutionar ", maica ca ti se sparce vreo vina la capu' ala sec sau explodezi naibii sine imputi pe toti, scirna ce esti !
da' sa-mi spui cum se-mpaca Stradania ta - dind copy-paste la greu - asta ca sa ne Ajuti, bineinteles , deSinteresat cu bani - dat fiindca noi suntem niste idioti neinformati ,ca sa-l alegem pe cel mai potrivit , adica Bas' la un anume moment dat ; ori Neamtu ala de la legionari , sau Cernea homosexualul , iar acum : Predoiu !
greu iti mai cistigi piinea moi, postacule si multe tre' sa-nghiti , da' zau daca tu n-o faci si din placere , caci Tortionarii nu erau obligati sa fie fiare turbate : asa erau ei....ca si tine !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 12:58

UN PRESEDINTE NEPERVERS ,IAR PENTRU ACEASTA TREBUIE ADUS LA APARATUL : " DETECTORULUI DE MINCIUNI ! ".

| Varianta pentru tiparire a topicului Viitorul Presedinte al Romaniei...??
Mergi la: