Info
x
Unde gasesc o firma deratizare bucuresti?
|
9am_3799 3 mesaje Membru din: 9/04/2014 |
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 11:34
Buna ziua. Sunt presedinta unei asociati de proprietari din Bucuresti si sunt in cautarea unei firme serioase de dezinsectie din Bucuresti care ma poate ajuta sip e mine dar si pe locatari sa scapam de gandaci.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_3761 4 mesaje Membru din: 31/03/2014 |
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 11:37
Buna ziua. Si eu sunt presedintele unei Asociati de Proprietari si am intampinat foarte multe probleme din cauza gandacilor de la subsol. Locatari erau foarte nemultumiti si mi-au spus sa facem ceva ca nu mai suporta. Am apelat la foarte multe firme de dezinsectie Bucuresti, am platit foarte multi bani atat eu cat si locatari pentru serviciile lor, insa fara nici un succes deorece nu am reusit sa scapam de ei. La fel ca dumneavostra am inceput sa intreb de cunostiinte, insa nimeni nu mi-a recomandat nici o firma , deoarece nu stiau. Am inceput sa caut pe Internet, pe forum-uri, discutii, parerei pana am gasit aceasta firma www.ddd-bucuresti.ro/. M-am documentat despre serviciile care le ofera si am gasit foarte multe comment-uri positive in legatura cu serviciile care le ofera. I-am contactat, au venit imediat si au vazut care este situatia. In scurt timp dupa aplicarea solutiilor am reusit in sfarsit sa scapam de toti gandaci.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 07:24
insecticidele cu piretroide sint cele mai bune.
nu stiu de ce se interzic incet toate. sint mult mai putin toxice decit altele ptr oameni. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 19/09/2016 |
Postat pe: 19 Septembrie 2016, ora 14:59
aderamed.ro
cea mai serioasa firma Raporteaza abuz de limbaj |