Info
x
Cum sa slabiti repede, fara stres si fara sa tineti vreo dieta
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Aprilie 2014, ora 22:57
Cum sa slabiti repede, fara stres si fara sa tineti vreo dieta
January 5, 2014 at 4:42pm Toata lumea vrea sa slabeasca. Toti frate! Mai putin Ioana, o prietena care tocmai ne-a injurat pe toti de mama zicand ca ea mananca orice, oricat si la orice ora si nu se ingrasa din cauza metabolismului ei care accepta orice cu conditia sa nu-l deranjezi din somn. :)) Stim cu totii ca exista sute de diete. Ba nu, mii. Ce zic frate eu mii? Sunt zeci de mii de diete. Una mai smechera ca alta. Vine unul si zice: mancati multe chestii galbene, verzi si rosii si o sa vedeti rezultatul. Pe asta sa nu-l ascultati. Am mancat eu vreo 4 semafoare si n-am slabit neam! In plus era sa ma ia si garda. Altul zice sa bei apa calduta pe stomacul gol dimineata. Poti sa pui si ceva lamaie in apa aia. Asta s-ar putea sa le nimereasca. Tot eu am probat si asa ceva. M-am trezit la 6, ca si cum as avea vreun job si m-am dus direct la bucatarie unde am dat pe gat o cana cu apa calda. Am vomitat 2 kile din mine. Asa de repede n-am slabit in viata mea. Dar am si zacut 2 zile apoi. Verdict? Nu se merita nici asta. Am incercat si dieta lui Maricica din Drumul Taberei. Apoi am cautat-o sa-i rup dintii. In primul rand, Maricica nu e sanatoasa la cap. Proasta asta a scris pe un site cum sa tragem teapa creierului. El e de vina ca bagam in noi ca spartii. Prima data a zis ca e demonstrat stiintific ca daca bagi ,,o manuta" de nuci la ghiozdanel( stomac ) cu 20 de min inainte de masa, creierul o da la suceala si crede ca gata, esti satul ca taranii de la 1907. Dar nu e Maricica proasta cat sunt eu. Am calculat io cam in cat timp mananc, adica sa fie cu 20 de minute inainte, apoi m-am dus in garaj, ca acolo tin eu nucile, si m-am apucat sa le sparg si sa dau in mine cu miezul lor. Chiar m-am trezit cu un vecin peste mine care m-a intrebat daca sunt ok, daca poate sa ma ajute cu ceva, un ceai, o aspirina, o vorba buna, ca si el a trecut prin momente asemanatoare cand i-a murit pisica si a mancat un sac de nuci de durere si tot asa. Cu matul plin de nuci m-am dus in casa si am asteptat sa sune ceasul ca sa rad de creierul meu. A sunat ceasul imediat dupa ce mama a venit in camera mea si a anuntat cu o voce grava ca din cauza unor defectiuni tehnice, masa se amana cu o ora. Apoi si-a cerut scuze. Cred ca am auzit cum creierul meu se caca pe el de ras in cutia craniana :))) Dar cine crede ca Alex renunta atat de usor, se inseala amarnic. Si unde poti sa gasesti alinare mai rapida decat tot la Maricica din Drumul Taberei? I-am scris un mesaj si i-am zis ca am esuat cu porcaria aia de 20 de minute si ma cac pe mine de foame. Maricica cred ca face bani din asta. Are raspuns pentru toti prostii de pe net asa ca va dati seama ce incantata a fost ea sa dea un alt sfat interesant taman tatalui tuturor prostilor fara frontiere care eram eu la ora aia. Stiti ce mi-a zis? Alta verificare stiintifica de-a ei: cica daca mirosi mancarea...inainte s-o balotezi, creierul va crede ca ai mancat deja si instantaneu vei incepe sa ragai si sa te ti de burta de cat ai putut sa mananci. Nu pot sa cred ca un creier care a facut limite si logaritmi la viata lui poate sa fie atat de prost incat sa puna botul la o prosteala atat de ieftina dar am zis ca cine sunt eu ca s-o contest pe Maricica din Drumul Taberei? Asa ca iata-ma face to face cu o friptura de porc cu ceva grasime pe margine, proaspat luata de pe gratar. Toti din casa mananca din inima si din guri le curge zeama de la friptura. Nu se aude decat o clefaiala plina de frustrari. Eu nu mancam. Nu mancam pentru ca ei n-au avut sansa sa vorbeasca cu Maricica pe net ca mine. La un moment dat, toti se opresc din malaxat si se uita extrem de mirati la mine. - Ce e Alexule? Parca iti placeau friptura de porc si carnatii de casa? Numai rostirea acelor bunatati mi-a inundat gura. Nu mai puteam sa vorbesc. De fapt eu vorbeam gargara dar ceilalti nu stiau limba asta. Incercam sa le explic cum miracolul se va intampla la masa noastra si le voi demonstra cum poti sa slabesti mirosind mancarea. Familia mea, oameni simpli de la tara, inceteaza sa mai manance, schiteaza toti cate un zambet pentru care The Slaniceanu's detin drepturi de autor, si se pun pe asteptat comedia anului ca la Multiplex. Eu ma aplec catre carnatii de casa din farfurie si catre portia imensa de ceafa la gratar care inca era calda. Le-am facut oamenilor semn ca incep sa miros. Oamenii stateau cu sufletul la gura. Cand am tras prima mireasma de usturoi, grasime si carne arsa pe nas, am zis ca daca nu lesin acolo o sa musc din cel care statea de-a dreapta mea. Nu stiu ce cacat facea creierul meu in secunda aia dar burta a inceput sa forfaie ca un taur orbit de gelozie care confunda chilotii uneia de care nu vreau sa mai zic nimic aici cu mantia rosie a toreadorului. Doar din copite nu dadea organismul meu. Prin fata ochilor incep sa se perinde imagini in care o strangeam de gat pe Maricica din Drumul Taberei iar ea incerca sa strige dupa ajutor si nu putea. Eu eram deasupra, cu mainile inclestate pe gatul ei, o fixam cu ochii si o intrebam ranjind: - Ia zi fai zdreanto...ce-ti dau ca sa-ti fraieresti creierul si sa creada ca nu te strang de gat ci doar fac dragoste cu tine? Nuci e bine? Cand imaginile s-au dus, am deschis o gura de rechin suparat fleasca, in ochiul caruia un pescar nefericit infipsese un harpon, si am muscat exact din masa si din friptura in acelasi timp. Nu mai puteam! Muream daca nu simteam carnea aia in gura. Toata familia mea s-a ridicat in picioare fericita si aplaudand au strigat in cor: - OLEEEEEE! Prin urmare, nu va luati dupa toti tampitii de pe net. Exact cum zice si titlul acestui text, am gasit eu reteta cea mai ieftina ca sa slabiti. Evident ca nu-mi apartine dar e pentru toata lumea. Dieta asta e de fapt un masaj la care se foloseste un ulei special...facut in casa. Am citit ce avem nevoie. Fiti atenti:Fratzica, avem nevoie de...4 picaturi de ulei din lemn de cedru. Sa nu ziceti ca nu aveti asa ceva in casa! De fapt s-ar putea chiar sa nu aveti ulei de cedru prin casa. Nimeni nu are ulei de cedru prin casa. Va zic eu. Am luat toti vecinii din cartier 2 zile la interogat cautand ulei din lemn de cedru si nimeni nu avea asa ceva dar urcand si coborand 100 de scari am slabit 2 kile. Pe urma avem nevoie de 4 picaturi de ulei de rozmarin. Alte 2 zile de urcat si de coborat scarile blocurilor din cartier, alte 2 kile date jos si alte injuraturi de mama scoase printre dinti si transmise prin usile intre-deschise sau prin vizoare. Ingredientul numarul 3 e banal rau de tot: 3 picaturi de ulei de chiparos. Numai cine nu face vraji nu are asa ceva in casa. Mi-am dat seama de asta luand aceleasi scari in picioare alte 2 zile ca sa-mi intreb vecinii daca au ulei de chiparos. Nimeni nu avea! Toti se multumeau ori sa ma intrebe ce e aia chiparos, ori la ce e bun uleiul ala si daca merge si la un Volkswagen Passat din 2000 pe benzina. :))) N-am gasit nici ingredientul numarul 3 dar am mai dat jos de pe mine 2 kile urcand si coborand cele 100 de scari de bloc. In final uitati de masaj. Slabiti 6 kile in 6 zile cautand uleiurile respective. Fara bani, fara vrajeala si fara sa va dati seama. :)))) Saxon Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 05:29
Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 14:35
De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:29:42Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat. Dezvolta! Nu ma prind deloc. Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 17:01
mistoc, Saxoane ! da' io am slabit 9 kg facind o banala operatie de bila, sic !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 17:26
De la: Saxon1, la data 2014-04-04 14:35:50De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:29:42Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat. Nici nu-ti bate capul ! Cre'ca e gelos pe tine ca-i faci concurenta la dieta pe baza de must , morcovi cruzi si cafea cu smantana A ta e mult mai ieftina , da' domnu' Nastase locuieste intr-un bloc cu 4 etaje , il pui sa colinde prin tot cartierul ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 17:37
ce fata buna esti, of-of, mai-mai !
|
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 00:36
De la: Saxon1, la data 2014-04-04 14:35:50Tocmai tu nu te prinzi?De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:29:42Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat. Daca tii mausul inchis, mai poti minca? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 00:41
De la: _2148_, la data 2014-04-04 17:26:11De la: Saxon1, la data 2014-04-04 14:35:50De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:29:42Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat. Nu stiu cine esti? Ca sa-ti raspund ar trebui sa ma fac necunoscut si sa iti raspund la fel. Si tu o iei cu gelozia, ptr ce? Ca eu nu sint cu literele. Am impresia ca repetati niste stereotipii, de la imbecili citire. Si ii faceti un deserviciu lui saxon, ca il mai citeam...acum nu ca sa nu fiu cum spui tu. A, ca nu suport ziarele, asta e treaba mea. Cine le scrie, le scrie ptr cine citeste. Nu am timp de pierdut. Citesc inceputul, un mijloc 2, si la sfirsit. Eu sint cu sintezele, si nu alea care jignesc. Daca sint jignit, jignesc si eu. Repet, nu stiu daca esti sau nu un user cunoscut. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 00:44
La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament.
Chiar acum citeam un articol, ca si cum ar fi descoperit cineva remediul cancerului cu el. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 8 Aprilie 2014, ora 15:52
De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. Ia pune o poza bibane sa te vaz de aproape sau nu incapi in poza???
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 16:07
De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:29:42Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat.de tristete
Daniela
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Aprilie 2014, ora 18:46
De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. Si eu am citit pe net ca in Austria s-a facut un studiu comparativ intre vegetarieni si carnivori si s-a constatat ca mai multi vegetarieni s-au imbolnavit de cancer sau au dezvoltat boli psihice decat carnivorii. Asa ca a cam picat mitul acela cu vegetarienii care au o viata sanatoasa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2014, ora 15:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-10 18:46:00De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. si mi se pare normal, caci omul e un animal omnivor si are nevoie de detoate cite un pic din fiecare ! chiar imi povestea o prietena ca parintii la care ea este bona la copii, sunt vegetarieni si -si tineau copiii pe acelasi regim pina cind copilul ce mergea la scoala si care e mai mic si mai slabut decit colegii lui, a inceput sa dea rateuri , sa oboseasca repede, sa fie neatent, sa nu retina ce spunea invatatoarea....ma rog, chemat parintii la scoala, dus la doctori, analize ....nimic suspect, doar nebuneala ca exact la virsta de crestere, copilul nu primea necesarul de hrana ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_3830 1 mesaj Membru din: 17/04/2014 |
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 15:18
Faci exercitii zilnice si bagi o cura de o luna cu Thermacuts si sigur mai dai jos din kilograme!
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 16:00
acu' va veni cu slabitul asta, cind....immmm, miel friptura ori stufat , drob, oua rosii, bors, pasca si cozonac?!.....offff, viata mea , ce masochisti sunteti!
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 17/04/2014 |
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 22:42
pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi
pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter) pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie) in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica) primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi. in momentul in care atingi suma de 50$ in contul tau, la prima plata, incheiem un contract cu tine si iti viram banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati. Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor) Mult succes si... spor la comisioane! www.maildirect.ro/inregistrare/d04e6a63c5fe0543c2ce91c98fbfc74b Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:38
De la: _Daniela, la data 2014-04-10 16:07:18De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:29:42Tii mausul inchis, mai ales seara, si slabesti garantat.de tristete Sa stii ca sint trist dar ptr altii, ca imbatrinesc ei si..... Eu nu prea. dar sa nu ma laud.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:46
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-10 18:46:00De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. Smecheri austriecii astia. Ai unul si pe aici. Nu e real studiul, te pastreaza fresh sucurile. In privinta problemelor psihice, cantitatile f mari de vit C din sucuri maninca vit B 2 sau B12, care e responsabila cu ceva ptr psihic dar e si singura vitamina cu potential cancerigen. Excesul de alimente moarte este nociv. Acea vitamina B2 sau B 12 in cantitati foarte mari e cancerigena. Vit C e vitamina ce nu are efecte negative decit ce am spus. Papa vit B 2 ( B12). In perioada asta maninc f multe portocale, si ma simt f bine, mai putin niste dureri de cap de la vint de 100 la ora.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:48
De la: gabigabi2, la data 2014-04-11 15:49:59De la: Black_Friday_, la data 2014-04-10 18:46:00De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. Ai scapat de un organ, si o operatie, ce te-am avertizat ca se putea evita cu o alimentatie mai hipocalorica, si mult mai multe cruditati. Asa ca....taci.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:49
De la: symy1, la data 2014-04-08 15:52:40De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. Nu ma mai incap hainele de acum 2 ani. Din cauza sucului de mere. Dar acum maninc numai alimente animaliere...am auzit ca sint ptr diete de slabire...... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 17:12
De la: nastasemihail, la data 2014-04-18 00:48:04De la: gabigabi2, la data 2014-04-11 15:49:59De la: Black_Friday_, la data 2014-04-10 18:46:00De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. hai, mai Mihaile...o tii langa cu asta, desi habar n-ai ce, cum si cit maninc eu ....tu ai grija de tine, ca esti tot timpul bolnav ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 09:57
Mi-a placut maxim aia cu pacalirea creierului. Cred ca e pentru un creier gingas de blonda careia i s-a extirpat stomacul - fara suparare Saxoane, nu corespunzi, ma scuzi ca ti-o spun asa brutal. Cat despre aia cu mirositul, cred ca Maricica a citit ceva marketing comercial prin metoda araba, adica pe dos. Pai degeaba crezi ca se rotiseaza toate nenorocirile prin supermarketuri? Nu nene, e cu schepsis, mirosul se insinueaza pe langa creier, direct la stomac, care tresare nervos si da porunci creierului : ,,ia si niste sunca! asa , si niste sticksuri, sa rontaim la iesire. Uite carne tocata, sa faca mama sarmale. si salam si cascaval si branzicuta prea ca la tara ? nu te prosti, prea ca la tara e de bine, esti in target si o prajitura d-asta ca branza si ciocolata, ca tot tinem dieta si niste jumari..maiculita ce scumpe sunt, mai bine slanina, sa fie proaspete. Si niste crenvustei, ceva usor si niste eugenii sa rontaim la iesire Ce naiba cauti la pixuri, nu scrii din taste? hai la ciocolata, ca meritam macar o data sa simtem ceva duce asa, si niste cornulete d-astea sa rontaim la iesire si....... " tot asa, de se umple cosul si se goleste cardul. N-ai scapare de strategia asta decat daca vii cu masca de gaze, dar nici atunci, ca apare un baiat din ala in negru si iti spune suav ,,Scoate masca si zambeste, te iubeste camera" Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 14 Mai 2014, ora 10:12
De la: _Ingrid, la data 2014-05-14 09:57:34 uite vezi, d'aia plec eu cu lista de acasa si, intru , tintesc zona cautata si ma duc glontz la ea....nu casc ochii la nimic altceva si tin narile strinse.... era sa zic imi pun vata-n nas, da' mi-am adus aminte ca asta se pune altcindva....mai la drumul final, adica atunci cind ii suna omului ceasul si revin la idee , caci am gresit-o odata ...si-nc'odata : am pus pe lista brinza de vaci....cuminte- cuminte , ptr. regimul cu calorii putine ....luai brinza de vaci PILOS , la galetusa d'un kg ....oioioi ce nenorocire ....buuuuunaaaa, aoleu si, a iesit din ea un tiramisu o nebunie, da' cu ' jde mii de calorii si mi-am facut fericita si familia si vecinii si de atunci tot recidivez!
|
9am_3955 1 mesaj Membru din: 16/05/2014 |
Postat pe: 16 Mai 2014, ora 14:19
Eu am slabit destul de mult de abia dupa ce am folosit un supliment pe baza de plante ce se numeste Thermacuts. Am urmat o cura cu el pe o perioada de 2 luni de zile la recomandarea verisorului meu, care si el l-a folosit si a slabit destul de mult. El a mai incercat sa slabeasca utilizand si alte produse dar din pacate de fiecare data rezultatele obtinute in timpul curei au fost unele foarte mici. Cura cu suplimentul asta am terminat-o in urma cu cateva zile si acum sunt putin tensionat deoarece imi este oarecum teama ca rezultatele pe care le-am obtinut or sa fie unele temporare. Ramane decat sa astept sa vad ce se intampla. Indiferent de evolutia mea o sa revin cu detalii despre acest produs!
O zi cat mai frumoasa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2014, ora 02:27
De la: gabigabi2, la data 2014-04-18 17:12:09De la: nastasemihail, la data 2014-04-18 00:48:04De la: gabigabi2, la data 2014-04-11 15:49:59De la: Black_Friday_, la data 2014-04-10 18:46:00De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:44:39La dieta mea cu cruditati nu imi poate face nimeni concurenta fiindca o folosesc din 1978. Sint antrenat f bine, si stomacul, si crezul in tratament. Unde sint bolnav? Poate ipohondru.
|
|
Postat pe: 19 Mai 2014, ora 02:29
Daca nu maninc mai nimic o zi, slabesc cam 1 kg, verificat.
Problema e ca maninc ca un apucat....sa nu slabesc.
|
|
|
|

mistoc, Saxoane !
Nici nu-ti bate capul ! Cre'ca e gelos pe tine ca-i faci concurenta la dieta pe baza de must , morcovi cruzi si cafea cu smantana
ce fata buna esti, of-of, mai-mai !
era sa zic imi pun vata-n nas, da' mi-am adus aminte ca asta se pune altcindva....mai la drumul final, adica atunci cind ii suna omului ceasul
si revin la idee , caci am gresit-o odata ...si-nc'odata : am pus pe lista brinza de vaci....cuminte- cuminte , ptr. regimul cu calorii putine ....luai brinza de vaci PILOS , la galetusa d'un kg ....oioioi ce nenorocire
....buuuuunaaaa, aoleu si, a iesit din ea un tiramisu o nebunie, da' cu ' jde mii de calorii si mi-am facut fericita si familia si vecinii si de atunci tot recidivez!