Info
x
Forum...
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:44
...exact, titlul se voia articulat si cu specificatia de rigoare ,,al pizd...". Departe de mine gandul ca ma asteptam sa gasesc ceva nou pe un forum. M-a tentat de mai multe ori ideea sa raspund mesajelor unora dintre voi si de vreo 2-3 ori chiar am cazut in pacat facand-o. Nu vreau sa creada cineva ca n-as socializa cu oamenii sau ca ma cred net superior multimii si de asta nu raspund mesajelor. Prima si prima data am intrat pe un forum acum cativa ani. M-a impins si pe mine acelasi motiv pe care il aveti cu totii. Dorinta de comunicare e fireasca si uneori, cel mai la indemana mijloc de a o face e varianta virtuala care iti ofera si posibilitatea ca sa-ti declini identitatea reala si sa-ti insusesti o alta la care poate ai visat de cand te-ai nascut. Problema cu un forum e ca ala e locul ideal pentru cei care vor sa-si verse frustrarile de care sufera. Stim cu totii ca un ,,Van Damme" virtual, care baga spaima in useri e cel mai des un maimutoi penibil care tresare grav cand e batut pe umar...din spate. Mai stim ca posesoarea cracilor lungi si a damigenelor pline care tin loc de ,,airbag-uri" intr-un avatar e foarte posibil sa fie o saraca cu duhul si picioarele sau privirea in ,,X" care mai spera un singur lucru de la viata: sa nu vina sfarsitul lumii inainte sa fie ea violata de niste baieti care nu se prea uita la ea in viata reala.
Imprumutand cuvinte sau fraze pretentioase dintr-un limbaj academic dar pe care tu nici nu-l stapanesti si ca atare nici nu-l folosesti in mod curent, nu te face deloc mai interesant in ochii celor care nu dau doi bani pe gargara asta pompoasa. Daca vreti, e acelasi lucru ca si limbajul ,,Mirc". Cu toate ca e dreptul fiecaruia sa aleaga daca isi declina sau nu identitatea, ferindu-se mai ales de jignirile care vizeaza fizicul cu care l-a inzestrat natura, eu m-am apropiat mai mult de ceilalti care si-au asumat acest risc si pe care, pe unii dintre ei desigur, i-am si cunoscut personal. Cineva care se chinuie rau sa nasca prematur pe aici, se intreba daca se merita sa mai postez pe 9am in conditiile in care el/ea face o statistica din care reiese ca nu prea sunt citit. Raspunsul meu era clar inca de atunci si el se voia o vorba de-a noastra: ,,cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia". Mentionez pe aceasta cale ca imi fac singur atat clismele cat si calculele. Chiar n-am nevoie de ajutor. Probabil ca mai sus citatul nascut nemultumit, poate calcula si pe cei care intra pe un topic, citesc, zambesc sau nu dar nefiind in firea lor chestia asta, nu lasa semne vizibile pe acolo, sub forma unor nenorociri din alea cu halbe care se ciocnesc, pupaciuni la ficat sau inimi zdrobite. Nu mai zic de arme care sugereaza ca ar trebui sa fiu impuscat in cap pentru ce scriu. Indiferent care ar fi rezultatul acestui sondaj idiot, eu nu sunt aici ca sa bifez ,,like"-uri si nici sa adorm pe site trancanind aiurea cu avatare date din oficiu de 9am in urma unor dezbateri la nivel inalt din care au dedus ei sexul respectivului. Nu frate! Sincer sa fiu, m-as bucura sa stiu ca undeva intr-un birou,,pagubas", asa cum zice minunata Gabi Lunca intr-un cantec despre spitalul unde plange un tanar cu dor, exista un om, un el sau o ea, care din plictiseala isi arunca ochii si pe un text care-mi apartine si ...chiar daca pe unii ii arde la ficat chestia asta, acel om zambeste. Sa nu zic ca poate chiar sa si rada, daca nu e sufocat de prejudecati si impresii deviate despre sine. Sigur, ca orice pe lumea asta, nici textele mele nu se adreseaza chiar oricui si e firesc sa nu fie apreciate de toti. N-am vrut niciodata sa pun monopol pe multime dar, imi place sa cred ca imi pot face prieteni in primul rand dintre cei carora le plac aceste texte. Lucrul asta s-a intamplat de multe ori si sa stiti ca daca m-am contrat cu 100 de cretini dar mi-am facut si 2-3 prieteni, atunci a meritat cu varf si indesat sa ma enervez zile, saptamani sau luni intregi. Intotdeauna o sita cerne valorile si ce ramane e de 100 de ori mai putin decat restul. Asa e in viata. N-am inventat nimic spunand asta. Evident ca fiecare are o sita proprie si o scara de valori personala dupa care se ghideaza si e absolut normal ca valorile mele sa nu fie valori pentru toata lumea. Dar, e dreptul meu sa aleg ce vreau. Inainte vreme eram mult mai patimas si raspundeam absolut tuturor provocarilor. Cred ca am strans vreo 6-7 interdictii pe site-uri din cauza mai ales a limbajului extrem de vulgar cu care raspundeam. Pot sa spun chiar ca uneori cautam contrele. In timp am realizat ca nu sunt mai smecher decat ceilalti. De fapt, eram la fel ca si ei. Un avatar, chiar daca cu poza reala, care se bombarda in greturi cu altii. Wow! Ce miracol! Ce minune! Uitasem de fapt de ce intrasem pe un site sau altul. Cand mi-am adus aminte ca eu doar postam niste texte pe acolo si treaba mea nu era sa fac rating site-ului respectiv injurandu-ma cu toti tampitii reali sau imaginari, incluzand aici si profilele false in spatele carora erau chiar adminii site-ului, care incercau din rasputeri sa faca valuri, am renuntat chiar si sa mai postez texte. Problema era ca nu toti oamenii cauta conflicte si nici sa afle de ce sunt inselati de parteneri. Foarte multa lume a ramas oarecum surprinsa sa gaseasca texte de diferite facturi pe un forum unde 95% lumea se balacareste. Am vazut un topic de poezie. Cred ca am si eu vreo 2-3 poezii pe acolo, puse de cineva care le-a apreciat. Cred ca mai sunt si alte locuri unde oamenii posteaza texte. Eu pun de curand texte pe 9am si m-am trezit odata cu un mesaj pe facebook de la cineva care a citit pe 9am ce am postat si a vrut mai mult. Respectiva persoana nu a comentat niciodata pe textele mele si e una din persoanele care nu sunt ,,contabilizate" de cel care imi poarta de grija pe aici. Este si foarte greu sa mai comentezi un text dupa ce vezi ca aproape toata pagina colcaie de injuraturi. Dar, asa cum am mai zis, ma bucur daca prin felul in care scriu, prin vulgaritatile mele, datorita imaginatiei mele si nu in ultima instanta, datorita scenelor rupte din realitate pe care le descriu, aduc un zambet pe un chip mai trist. Nu indraznesc sa cred ca pot face mai mult cu un simplu text. Pentru mine nu conteaza aspectul fizic al cititorilor mei si nici sexul. Atata timp cat nu interactionez in mod direct cu persoanele care ma citesc, nu ma intereseaza nici macar pedigree-ul intelectual. Daca gura schiteaza acel zambet, scopul meu e atins. Cat despre comentarii, accept criticile cu conditia ca ele sa vina de la cunoscatori si de la cei care cauta exact acest gen de scrieri. Altfel, n-am sa inteleg niciodata ce pla mea cauta un ascultator de muzica clasica sa dea dislike pe you tube la o piesa semnata Linkin Park sau Marilyn Manson. La fel si aici. Vrei literatura? Ai mii de optiuni pe internet. Vrei ceva usurel si amuzant, ma poti citi chiar si pe mine printre multe alte texte oarecum asemanatoare ca stil de pe bloguri sau site-uri de specialitate. Nu vrei nici una nici alta, nu citi frate. Dar nu ti-o lua singur in gura ca Grivei cand e cald afara si apoi sa ma acuzi pe mine ca eu te-as fi instigat sa-ti provoci asemenea placeri interzise :)) E atat de greu? Textul nu e neaparat adresat cuiva anume dar e adresat acelora care se sufoca din cauza lipsei de atentie si care cred cu tarie ca pot influenta inclusiv parerile altora mai ales cand nu i se cere asa ceva. Peace! Pentru cei care ma plac: vor mai fi texte Pentru cei care nu ma plac: asta e! Bagati Magne B6:)) Pentru agitatori: nu voi raspunde niciodata vreunui mesaj tendentios. Asa ca nu vor fi balacareli la care sa particip si eu. Pentru cei care chiar se cred ,,de temut" pe virtual: am nume, am poze reale, pot fi usor contactat in caz ca oftic prea tare. Sa aveti totusi cruciulite la voi. Pe forum si mama va bate, garantez eu asta. Pentru curiosi: textele sunt deja scrise. Nu stau pe forum. Imi ia 2-3 minute sa le iau de pe facebook si sa le postez aici. Pentru 9am: nu am poza in avatar ca nu merge site-ul. Am incercat 5 poze diferite, le-am sufocat, le-am micsorat, le-am zapacit, m-am logat si m-am delogat de nshpe ori si degeaba. Nu pot sa pun poza acolo si pace. Saxon Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 19:18
Am trecut, am citit, am votat!
Referitor la a pune poza la avatar, nu te chinui, nu merge. Eu nu pot pune nicio poza, nici la avatar, nici la profil, nicaieri. Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare. Inca o data: Bine ai cazut printre noi! Sedere placuta si mereu inainte, niciodata inapoi! Reusesti sa aduci zambetele pe chipul oricarui om, ca e trist sau vesel, ca e stressat sau calm, ca e sanatos ori ba, parol! Mereu vei avea un vot din partea mea! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:01
Saxon, din pacate ceea ce iti spuneam atunci cand ai postat prima data aici, ca pe 9am a mai ramas doar Jihadul, ai constatat ca este adevarat. Se dau lupte cracene.
Ma bucur in schimb ca nu te-ai descurajat si ca vei posta in continuare. Povestirile tale chiar au darul de a aduce zambete unor oameni. Nu il lua in considerare pe tiripliciul asta cu statisticile. Chiar nu merita atentia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:02
De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29 Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare. Daca te-a mancat...ai ramas deflorata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:11
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 20:02:55De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29 Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare. S-ar presupune sa zambesc? You're just
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 20:02:55Vrei jihad...De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29 Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare.
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:23
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 20:02:55De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29 Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare. ....da' si pe tine.....si era un banc cu Bula care vine la scoala cu ochiul vinat si, intrebat fiind ce-a patit , povesteste ca aseara, dupa ce s-a stins lumina de noapte buna , o aude pe ma-sa intrebind : Bula, dormi ? el, face pe adormitu' ....hai, draga ,o aude ma-sa spunind , hai, ca ma maninca ....si pe mine ma maninca , il aude si pe tac' su si atunci , bieetul Bula sare din pat urlind : fugiiiiiti, ca ne maninca pe toti ! si uite asa a luat-o pe coaja ,saracu' copil ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:25
De la: symy1, la data 2014-03-28 14:08:05De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 20:02:55Vrei jihad...De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29 Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare. ce faci, Symy ? ma bucur sa te vad ! gata, ti-ai pregatit rulota ptr. vacanta de pescuit ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:45
De la: gabigabi2, la data 2014-03-28 14:25:19De la: symy1, la data 2014-03-28 14:08:05De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 20:02:55Vrei jihad...De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29 Avusesem avatar o floare de musetel, insa , viteaza, vrand sa o schimb, drâmba, din parti, ba contrariul, am ramas si fara floare. De la 1 se inchide sezonul;PROHIBITIE''.... macar stau si citesc povestile lui Saxon.. si ca sa fie meniul complect fug si la politica sa citesc pe scumpa mea parlamentara Gabyta
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:14
mai, Symy, recunosc : am fost o fraiera acu' 24-25 ani !daca nu ma jenam ca n-am o facultate; daca nu-mi ziceam ca sunt altii mai destepti si mai buni decit mine si mai priceputi , ma bagam in politica ! da' asa, i-am lasati pe altii si rau am facut ! acum e prea tirziu si nici vreo sansa nu prea cred ca mai avem ! cu cine , cu politicienii astia ?stii ce vorba se aplica aici ? " Obraznicul maninca praznicul " si asta au facut : ne-au mincat ! vai de capul nostru ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:20
De la: gabigabi2, la data 2014-03-28 15:14:57 Nu fi trista...Dumnezeu nu doarme,vine vremea cand vom plati toate faptele noastre Eu zic sa-ti iei un bilet de tratament la o statiune,cu don Nelu si sa te bucuri de frumusetile naturii...si de liniste
|
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 13:40
De la: symy1, la data 2014-03-28 15:20:36De la: gabigabi2, la data 2014-03-28 15:14:57 ehhh, Symy si eu mi-as dori asta , dar am o mare problema de nerezolvat : sora mea are cancer si e in ingrijirea mea, acasa la mine ! asadar, nu pot pleca de acasa sub nici-o forma ! poate , daca da Dumnezeu sa fie bine si-si mai revine, ca-i pierita rau, mai spre vara-toamna sa incercam o iesire ptr. citeva zile , impreuna, pe la munte, undeva la aer curat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2014, ora 14:04
De la: gabigabi2, la data 2014-03-29 13:40:31De la: symy1, la data 2014-03-28 15:20:36De la: gabigabi2, la data 2014-03-28 15:14:57 Imi pare rau pentru sora ta,Dumnezeu sa-i dea vindecare,si pentru trup,si pentru suflet.Iar tie putere sa poti veghea si ajuta la nevoile ei.
|
|
Postat pe: 30 Martie 2014, ora 16:14
in El mi-e nadejdea !
te sarut, Symy si-ti multumesc de sprijinul sufletesc ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2014, ora 14:32
De la: gabigabi2, la data 2014-03-30 16:14:23in El mi-e nadejdea ! Mais, où sont les neiges d'antan? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2014, ora 13:23
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-09 14:32:48De la: gabigabi2, la data 2014-03-30 16:14:23in El mi-e nadejdea ! S-au topit,ca si credinta ta...
|
|
Postat pe: 10 August 2014, ora 19:07
De la: symy1, la data 2014-08-10 13:23:33De la: Black_Friday_, la data 2014-08-09 14:32:48De la: gabigabi2, la data 2014-03-30 16:14:23in El mi-e nadejdea ! Mars, tarane! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 18:39
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-09 14:32:48De la: gabigabi2, la data 2014-03-30 16:14:23in El mi-e nadejdea ! si uite ca, nadajduind, am ajuns si la munte....n-au fost zapezile de alta data, dar de nins, sus in creasta , a nins si bine am facut c-am plecat si cu haine groase,caci dimineata si seara era racoare spre frig....ca sa nu spun ca ploaia nu ne-a iertat decit intro singura zi ! iar aseara am vazut, in toata splendoarea ei , ceea ce se spune acum Super- luna ! tu stii de ce i se spune aa, ca eu habar n-am !?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2014, ora 18:42
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-10 19:07:36De la: symy1, la data 2014-08-10 13:23:33De la: Black_Friday_, la data 2014-08-09 14:32:48De la: gabigabi2, la data 2014-03-30 16:14:23in El mi-e nadejdea ! tztztz....dragii mei de ce nu va intelegeti voi, ia spuneti ?!
|
EGAL__ 164 mesaje Membru din: 9/11/2014 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2014, ora 19:38
De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29Am trecut, am citit, am votat! Asadar nu doar eu nu mi-am putut pune avatar la profil. , La inscriere nu mi-au cerut nici un fel de date, nici macar sexul, Se pare ca nu mai e nevoie .Eu am crezut ca tu esti admin pe-aici Raporteaza abuz de limbaj
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 02:33
De la: 9am_4565, la data 2014-11-09 19:38:49De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29Am trecut, am citit, am votat! E defect forumul sau chiar ei au setarile astea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 08:26
De la: nastasemihail, la data 2014-11-10 02:33:39De la: 9am_4565, la data 2014-11-09 19:38:49De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:18:29Am trecut, am citit, am votat! Atata timp cat putem comunica, totul e ipen! Parerea mea.... Nu-s io adminu'. Spre binele nostru! ...cine ma stie, stie ce vorbesc, ai de mine! Cat ai zice peste te banez si sterg forumu' de trebe, ai de mine!!! Un as, ceva? Am fugit cu timpu'! Sa aveti o zi faina ! Cu drag!
|
|
EGAL__ 164 mesaje Membru din: 9/11/2014 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 20:29
Ce sa mai stergi de forum? Ca e deja ca si sters. Putina lume, postaci si mai putini ..
Doi-trei pe ici pe colo mai tin sus steagul. Raporteaza abuz de limbaj
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 16:36
Nu mai merge cu forumurile ca iti coordoneaza sau nu altii ce spui. Tu nu poti face nimic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2014, ora 16:59
cind si unde ai observat chestia asta , ca eu n-am bagat de seama fenomenul !?
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2014, ora 15:41
poti modifica ceva pe un forum?
|
|
|
|

ma bucur sa te vad !
mai, Symy, recunosc : am fost o fraiera acu' 24-25 ani !
Imi pare rau pentru sora ta,Dumnezeu sa-i dea vindecare,si pentru trup,si pentru suflet.Iar tie putere sa poti veghea si ajuta la nevoile ei.