back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Succes vs esec

GabrielVoicu

10 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2013, ora 23:32

Cu toate ca nu sunt un mare fan al scriitorilor romani, unu' chiar ma impresionat. Poet, profesor universatar si academician, istoric, critic literar, memorialist, dramaturg, parlamentar, prim ministru. E greu sa nu te foarte impresioneze o asemenea persoana.Nicolae Iorga

Dar dupa atata lauda, tin sa precizez ca acest Nicolae Iorga este unul din cofondatorii PNL. Iar la statul, barbierit, statea nasol rau. Adica era un fel de mos craciun, tipic romanesc. Dar sa fim si oarecum corecti, PNL-ul de atunci, numai are nici-o legatura cu cel de azi iar cate-odata, barba data cu placa, chiar este shick.

Pam Pam...

In una din operela sale, acest "SmartPhone" romanesc zicea ,

" Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță. "

Am observat pe mai multe forumuri, persoane care sustin ca aceasta afirmatie este demotivationala. Probabil, pentru unii, e cam greu sa le spui in 2 cuvinte, ditamai romanul. Dar am sa o fac eu, in stil poveste.

Sincer, fac parte din aceiasi specie cu Iorga. Decat sa ma bat cu "oameni mici" si sa castig, mai bine prefer sa ma bag in jocuri mari, cu riscul de a castiga sau de a pierde.

Astfel, Una e sa pierzi in fata unui X oarecare, alta e sa pierzi in fata unui "performar" din acel domeniu.
Una e sa castigi in fata unui X non-valoare, alta e sa castigi in fata unui "performar".

Exemplu fotbalistic.

Ce mari satisfactii are acum Becali ca a batut Steluta pe Poli Timisioara ?! Raspunsul este : 0, nici una.
Ce satisfactie a avut Gigel cand a batut Steaua Bucuresti pe Chelsea Londra ?! O stim cu toti, ori marea majoritate.

Considerati ca este important succesul sub orice forma ? A-ti prefera sa castigati in fata unui X sau sa pierdeti in fata unui "performar" ? (Banuiesc ca majoritatea dintre voi, ar raspunde: Sa castig in fata "performarului", excludem acest raspuns)

Pareri, opinii, sugestii, upgrade-uri...

Go..

Raporteaza abuz de limbaj
GabrielVoicu
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2013, ora 03:30

Sa vezi ce succesuri himerice devin toate succesurile si ce se schimba valorile, si criteriile de valori, cind incep cataclismele pe falia Alpino-Carpato-Himalayana.
Deja a inceput.
Si cine isi inchipuie ca e ferit se inseala.
Vor fi peste tot. Deja sint.
Atunci sa te tii succese si esece.
Si ce strins o sa tinem un ii de altii, sa ne cutremuram ....mai asa....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Noiembrie 2013, ora 14:41

De la: GabrielVoicu, la data 2013-10-30 23:32:35Cu toate ca nu sunt un mare fan al scriitorilor romani, unu' chiar ma impresionat. Poet, profesor universatar si academician, istoric, critic literar, memorialist, dramaturg, parlamentar, prim ministru. E greu sa nu te foarte impresioneze o asemenea persoana.Nicolae Iorga

Dar dupa atata lauda, tin sa precizez ca acest Nicolae Iorga este unul din cofondatorii PNL. Iar la statul, barbierit, statea nasol rau. Adica era un fel de mos craciun, tipic romanesc. Dar sa fim si oarecum corecti, PNL-ul de atunci, numai are nici-o legatura cu cel de azi iar cate-odata, barba data cu placa, chiar este shick.

Pam Pam...

In una din operela sale, acest "SmartPhone" romanesc zicea ,

" Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță. "

Am observat pe mai multe forumuri, persoane care sustin ca aceasta afirmatie este demotivationala. Probabil, pentru unii, e cam greu sa le spui in 2 cuvinte, ditamai romanul. Dar am sa o fac eu, in stil poveste.

Sincer, fac parte din aceiasi specie cu Iorga. Decat sa ma bat cu "oameni mici" si sa castig, mai bine prefer sa ma bag in jocuri mari, cu riscul de a castiga sau de a pierde.

Astfel, Una e sa pierzi in fata unui X oarecare, alta e sa pierzi in fata unui "performar" din acel domeniu.
Una e sa castigi in fata unui X non-valoare, alta e sa castigi in fata unui "performar".

Exemplu fotbalistic.

Ce mari satisfactii are acum Becali ca a batut Steluta pe Poli Timisioara ?! Raspunsul este : 0, nici una.
Ce satisfactie a avut Gigel cand a batut Steaua Bucuresti pe Chelsea Londra ?! O stim cu toti, ori marea majoritate.

Considerati ca este important succesul sub orice forma ? A-ti prefera sa castigati in fata unui X sau sa pierdeti in fata unui "performar" ? (Banuiesc ca majoritatea dintre voi, ar raspunde: Sa castig in fata "performarului", excludem acest raspuns)

Pareri, opinii, sugestii, upgrade-uri...

Go..
Pe mine ma impresionat cand a-ti spus ca sunte-ti din aceiasi specie cu Iorga. Mam foarte distrat cnd a-ti spus ca PNL-ul numai are nici-o legatura cu cel de azi iar cate-odata, barba data cu placa, chiar este shick....si ca Iorga e un "SmartPhone" romanesc. Si scuze, ca nu eram la curent cu cea simtit Gigel cand a batut Steaua. dar daca toti stia-ti, e bine. Cu ocazia asta miam actualizat cultura generala

Daniela
| Varianta pentru tiparire a topicului Succes VS Esec
Mergi la: