back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Imobiliare oferte reale sau amãgitoare ,comparații,promovare sau interese

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2013, ora 01:41

Deschid acest subiect pentru cei ce doresc s afle, s nțeleag și s comenteze aspecte ale pieței imobiliare din Romnia ,Precum și pentru cei care au observat aspecte contradictorii/anomalii n informația prezent pe net privind evaluarea și tranzacționarea n domeniul imobiliar.

Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2013, ora 00:49

Deschid subiectul cum receptm și suntem sugerați s ntelegem mersul pieței imobiliare prin postri pe siteuri diverse cu rubrici de imobiliare vzri/cumprri/inchirieri.

Adic a-ți observat c toate prezint imobilele dup caracteristici minimale prea puțin importante pentru evaluarea imobilului.

De foarte multe ori prezentnd poze nereprezentative ale imobilului gen o camer (dou-trei) cu mobila tip dormitor cu un pat (noapte minții -Ce ar putea fi aici n dormitor...?,sau o buctrie cu un aragaz,frigider,chiuvet,mas,mobil din PAL,...(deci iar noaptea minții - Ce ar putea fi aici n buctrie ?...).

Se mai prezint s zicem poziționarea imobilului n teritoriul acestei țri de cele mai multe ori la superlativ ,(aici mai intervin n mentalul general reclamele audio-video-tv de tip PLASARE PRODUS care atunci cnd sunt enunțate pe aceste suporturi media ,sub form de știri,fapt divers,imagini de la fața locului,etc.....,ce sugereaz dezavantaje/avantaje dup cum se dorește scopul reclamei fcute de suportul media care-l prezint-pot da exemple chiar mai la o(sub)biect-)

Fiind un forum și un subiect mai puțin frecventat nu m aștept la dezbateri imediate .
DECI
pentru cei ce vor fi cititori ai acestui post tema este cum s descoperim mpreun ,capcanele din criza imobiliar ce este prezentat pe toate canalele de informare ,și care cu argumente ,o putem demonstra (ca fiind real sau MANIPULARE).

Cu stim pentru cei ce vor participa la subiect.

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 01:01

Deocamdat observ c nu v captez atenția ,(posibil ca site-ul ce gzduiește acest forum s nu fie prea frecventat).
Nu-i nimic continui cu opinii despre ce ar trebui s fie o apreciere imobiliar.
S zicem -de exemplu-c cineva (TU) posteaz un anunț (cumprare/vnzare/nchiriere) pe un site de anunțuri gratuit -binențeles temporar (ceea ce este firesc pentru c ele au un scop comercial/de profit pentru cei ce-l organizeaz și distribuie pe net).
Pe deja principiulpamflet S VEDEM CE AVEM NOI AICI ?... ,se ntmpl fenomenul (probabil corect descris/exprimat) de verificare a postrii de ctre unele persoane AUTOdeclarate, experți n verificarea autenticitții postrii.
S lum acest moment imediat postrii și sa-l analizm puțin.
1.Aceast persoan care garanteaz autenticitatea informației este de obicei de alt pregtire profesional TOTAL DIFERIT DE OBIECTUL EVENTUALEI TRANZACȚII POSTATE (se ntmpl la toate domeniile anunțurilor publicate nu numai la cel imobiliar), unde din start suntem sugerați de expertiza profesional deosebit (pentru cei ce pot citi corect sensul cuvntului deosebit).
2. Ca s punctez PROFESIONALISMUL cu exemple , lum situația (din imobiliare) de tip informație UNDE se afl locația? adic n BUCURESTI - ILFOV.
n acest caz se produce o (dez)informare flagrant pentru valori ce pot atrage ușor atenția DNA.
n scopul obținerii unor profituri acești promoteri de confuzie imobiliar verificat de administratorii afacerii numit generic SITE,ne prezint/posteaz dup verificarea fcut de EI SPECIALIȘTII c noi ce am pltit taxe pn acum pentru BUCUREȘTIUL lui OPRESCU și credem c vom avea metrou
n Drumul Taberei .ne spun c zonele suburbane ale orașului,(vorba lui GG Be.) sunt prioritți de dezvoltare imobiliar deci noi BOII PROȘTII pltitori de taxe s acceptm reevaluarea politic a comunelor limitrofe CAPITALEI dar pltind noi costurile.
de multe ori plți pentru promovare(inclusiv a confuziei c suburbiile BUCURESTIULUI / adic județul ILFOV limitrof sunt una și aceeași așezare administrativ teritorial ,entitate juridic,economic, fiscal sau valoric cu originalul BUCURESTI ville Jardin),
Stimați Domni Aștept opinii scrise și asumate ,mai ales de la cei ce lucreaz n advertising - media.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 07:27

Dar ce opinii asteptati de la cei din media? Ceva de genul ,,da, imi fac treaba si prezint marfa asa cum vrea clientul, ca sa se vanda?"

Credeam ca deschideti topicul asa cum ati scris, ,, tema este cum s descoperim mpreun ,capcanele din criza imobiliar", adica se adreseaza cumparatorilor, omului care cauta ceva pe piata.

Deci cum suntem ,,sugerati" ?
Ar fi util sa incercati o exprimare clara si corecta in limba romana, fara propozitii care isi pierd sensul trecand de pe un rand pe altul.

Cred ca oamenii ar fi interesati de modul in care este mascat adevarul din aceste anunturi.

Incerc un exemplu de limbaj de marketing, ca sa incepem de undeva:
,,parcare gratuita pentru clientii parcului comercial" = ,,parcare cu plata pentru persoanele care nu prezinta un bon de cumparaturi la plecare"
Sau, din domeniul imobiliar: ,,vand teren de 5000 metri patrati, deschidere de 10 m" =,, vand o panglica de pamant lunga de 500 de m pe care trebuie sa o cumperi toata, ca daca iei partea din fata, pe care abia poti inghesui o casa ingusta, nimeni nu mai poate sa ajunga la partea din spate"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 01:56

Stimata Doamn (Domnișoar)
Nu stpnesc prea bine calculatorul și am avut acum cteva zile n urm o ncercare de rspuns (cred nereușit).
Drept pentru care ncerc nc o dat.
Cu stim V apreciez rbdarea de a citi incoerența posturilor mele anterioare care au avut ceva ecou(pozitiv/negativ).
Posturile au o incoerenț, cu scopul de a aduga ceva membri n cadrul topicului.
Tema topicului este de actualitate pentru ceea ce se ntmpl pe zona de promovare a subiectului cas/imobiliare.
n opinia mea subiectul cas/imobiliare este diluat și ndreptat intenționat n anumite direcții, att la radio ,ct și la tV și chiar maI MULT PE NET.
Doresc s apar participanți la forum care s deschid conversații legate de tem care s-și exprime prerile (pro subiect sau contradictorii)..
Foarte util pentru subiect ,este ca tema generoas ca abordare, s aibe participanți ce propun subcapitole interesante ,din experiențele personale (trite de ei -și nu intruderi ,ce au interese personale n favoarea unor confuzii)..
Ca sub-tem de comentariu propun și eu un exemplu alturi de cel al dumneavoastr,
adic.
pe tv se prezint n paralel ceva de genul:
1.O zon rezidențial cu imobile valoroase gen PIPERA Iancu Nicolae (cu imagine asociat aparținnd capitalei ,dar ele fiind de fapt situate n alt locatie administrativ-teritorial a Romniei) este afectat grav.
Cum s-i spunem dup evaluarea Profesionist a firmelor ROMNEȘTI TV o bomb ecologist cu mult mai periculoas dect o locație n C.....molitan -frumos parfumatul village lng capital
2.Specialiștii (de obicei n astfel de știri cercettori britanici) spun c au descoperit c proprietarii imobilelor din acea zon,sunt supuși unor factori de risc.
-și ATENȚIE DEOSEBIT !!
la riscurile la care sunt supuși copii lor - urmașii lor)-,ce se presupune c sunt deja posibil infestați de microorganismele existente n pnza de ap, aflat la adncime, și poluat ireversibil ,la care ei sunt conectați și nimeni nu le spune,c viața lor și a familiei este pus n pericol de permanent pentru c nu exist racord ap/canal, n acea locație de lux.
3.PROTECȚIA viager vis a vis de acest tip de pericol este s v cumprați un apartament,DECI CLAR NU O CASÔ ntr-un ansamblu imobiliar nou .
4.OCAZIA VIEȚII , O cas/de fapt o parte dintr-un imobil, numit apartament de cel ce o vinde, te cost pe mp cu mult mai puțin dect un mp de LOGAN coaj la mna a doua.

Sper s existe n aceast țar și persoane(cititoare de 9 am.ro-pentru c oricum subiectul l-am deschis și pe alte forumuri cred mai frecventate) care s poat face faț analfabetismului/incoerenței/regresivitții/introspecției/conversației/pamfletului/etc.. prezent n acest post.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 07:25

Multumesc ca ati revenit

Deja e mai bine, ati progesat, deci observatiile mele n-au fost in zadar.
Ma intereseaza subiectul, din punctul de vedere al comunicarii coerente si corecte, din pacate nu pot fi cumparator.

Ceea ce inteleg din revenirea dumneavoastra este ca doriti sa existe o informare completa si corecta privind locatiile ofertate, iar anunturile nu numai ca nu fac acest lucru, dar chiar ,,infrumuseteaza" realitatea.
Nu putem face o vina celor care fac anunturile, ei isi urmaresc interesul, dar putem completa cu informatii corecte ceea ce stim despre zonele respective.

Cred ca topicul va suscita interes daca veti continua ceea ce ati inceput mai sus, adica trecerea in revista a dezavantajelor fiecarei zone despre care aveti informatii.
Propun sa faceti cate o postare de sine statatoare pentru fiecare zona despre care povestiti, postare inceputa cu numele zonei, de exemplu:

GLINA - ......

E o idee, dar este topicul dumneavoastra desigur, il dezvoltati asa cum credeti de cuviinta.
Succes!

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 02:44

Stimat Doamn(domnișoar)

V mulțumesc pentru rbdare și considerații.

Cred c subiectul ales/propus de mine - din realitatea nconjurtoare- este interesant de comentat pe net.

Am nțeles c debutul subiectului l-am fcut alambicat/neatractiv ,dar dup cum v-am scris nu stpnesc prea bine modul de utilizare a computerului,implicit comunicarea pe un forum.

ncerc s m adaptez din mers.

Doresc s modific posturile inițiale dar nu știu cum ?
(nchei acest post și mai fac un altul).

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 04:25

Stimat Doamn (Domișoar) INGRID,

Revin la sugestiile dumneavoastr.

Topicul ar trebui s cuprind un fel de subcapitole (teme). NU știu cum s le dezvolt TEHNIC pe forum.

Spre exemplificare ar trebui s pot face subcapitole ale topicului gen;

1.Oferte reale sau amgitoare (da-ți exemple)
2.Promovare imobiliar profesionist sau neprofesionist (da-ți exemple)
3.Bunul imobil este O LOCUINȚ sau o oportunitate de AFACERE ? (da-ți exemple)
4.Analize/Comparații privind un imobil (da-ți exemple)
5.Metode/modalitți de influențare a pieții imobiliare ( a TRENDULUI imobiliar)- capcane-(da-ți exemple)
6.Cum s alegi un agent/broker imobiliar
7.Cum s te ferești de informația tip Plasare Produs din media(da-ți exemple)
8. Ce ai de fcut dac vrei s cumperi sau s vinzi o proprietate(da-ți exemple)
9.Taxe și costuri/comisioane existente la o tranzacție imobiliar.(da-ți exemple)
10.Legislație n vigoare n domeniul imobiliar(da-ți exemple)
11.Documentație tehnic necesar unei afaceri imobiliare (da-ți exemple)
12.Despre vnzare/cumprare,donație,cesiune (inclusiv de drepturi succesorale sau litigioase),uzucapiune,uzufruct,accesiune,preempțiune,concesiune,diviziune/indiviziune (da-ți exemple)
13.Localizare și grnițuire a unui imobil (da-ți exemple)
14.Obiceiuri/Cutume legate de un imobil tranzacționabil (propus spre tranzacționare) (da-ți exemple)
15.Cadastriști/Notari/Avocați/Autoritți,etc... implicați n imobiliare (da-ți exemple)
16.Ce face/Nu face pentru tine intermediarul imobiliar.(da-ți exemple)
17.Este BINE pentru tine ?, cumprtor/vnzator/locator/locatar s participi la trguri imobiliare ? (da-ți exemple)
18. Metode eficiente pentru promovarea interesului personal n domeniul imobiliar(da-ți exemple)
19.Poze sau filmulețe amgitoare privin un imobil sau o locație.(da-ți exemple)
20.Agenți.agenții,brokeri imobiliari de care s te ferești.(da-ți exemple)
21.Agenți.agenții,brokeri imobiliari n care s ncredere.(da-ți exemple)
22.Mijloace media (Tv.radio,internet,pres scris,publicitate pe diverse suporturi de transmitere a informației) de promovare corect/incorect/interesat/dezinteresat a informațiilor pe teme imobiliare(da-ți exemple)
23.Feriți-v de urmtoarele situații/persoane (da-ți exemple)
24.Apreciați urmtoarele situații/persoane- inclusiv pe Doamna(Domnișoara INGRID).
25. ETC........(da-ți exemple)
26.ETC......((da-ți exemple)da-ți exemple)
27.ETC.....

28. Sper c am fost mai coerent n exprimare și demersul meu va fi sprijinit de experiența dumneavoastr stimat și deocamdat unic persoan ce a-ți conversat cu MINE.multe mulțumiri și aprecieri laudative spre Dumneavoastr.

Cu mult Stim și interes aștept o opinie privind noua mea abordare a topicului !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 07:03

De la: Mircea_Popovici_1, la data 2013-05-15 04:25:40Stimat Doamn (Domișoar) INGRID,

Topicul ar trebui s cuprind un fel de subcapitole (teme). NU știu cum s le dezvolt TEHNIC pe forum.

5.Metode/modalitți de influențare a pieții imobiliare ( a TRENDULUI imobiliar)- capcane-(da-ți exemple)
9.Taxe și costuri/comisioane existente la o tranzacție imobiliar.(da-ți exemple)
12.Despre vnzare/cumprare,donație,cesiune (inclusiv de drepturi succesorale sau litigioase),uzucapiune,uzufruct,accesiune,preempțiune,concesiune,diviziune/indiviziune (da-ți exemple)
14.Obiceiuri/Cutume legate de un imobil tranzacționabil (propus spre tranzacționare) (da-ți exemple)
15.Cadastriști/Notari/Avocați/Autoritți,etc... implicați n imobiliare (da-ți exemple)
17.Este BINE pentru tine ?, cumprtor/vnzator/locator/locatar s participi la trguri imobiliare ? (da-ți exemple)
18. Metode eficiente pentru promovarea interesului personal n domeniul imobiliar(da-ți exemple)
22.Mijloace media (Tv.radio,internet,pres scris,publicitate pe diverse suporturi de transmitere a informației) de promovare corect/incorect/interesat/dezinteresat a informațiilor pe teme imobiliare(da-ți exemple)
24.Apreciați urmtoarele situații/persoane- inclusiv pe Doamna(Domnișoara INGRID).
27.ETC.....

28. Sper c am fost mai coerent n exprimare și demersul meu va fi sprijinit de experiența dumneavoastr stimat și deocamdat unic persoan ce a-ți conversat cu MINE.multe mulțumiri și aprecieri laudative spre Dumneavoastr.

Stimata doamna (domnisoara) MIRCEA,

miau cazut ochelari de pe nas citinduva postarea...

ETC...
ETC...
ETC...

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 07:15

Felicitari pentru seriozitatea abordarii!

Ca adresabilitate, aici pe forum, cu rare exceptii toti ne tutuim. Mie mi se spune simplu, Ingrid, asa cum v-as ruga sa imi spuneti si dumneavoastra.
De asemeni, cum am spus din prima interventie, tin la gramatica si consider ca ajut omul daca ii corectez greselile - unii se supara, altii invata, depinde de om. In cazul de fata, ma zgarie la ochi cratima de la ,,da-ti exemple" Nu are ce sa caute acolo, este un verb, nu un cuvant compus: eu dau, tu dai, el da, noi dam, voi dati, ei dau.. Ar putea aparea cratima numai intr-o alaturare de cuvinte, cu sensul ,,tu sa iti dai", de exemplu: ,,nu dezarma, mai da-ti o sansa"
Sper ca nu v-am suparat, si mie mi se intampla sa mai mananc cate un i sau sa tastez aiurea si ma corecteaza prietenii, se poate corecta intr-un rastimp de 15 mnute de la postare.

Sper sa nu va dezamagesc cu ce voi spune in continuare, ci sa va pliati dupa posibilitatile locului.
Modul in care ati impartit subiectul, pe capitole ar putea functiona pe un site de sine statator. Ati putea eventual sa deschideti cate un topic pentru fiecare, sau sa continuati aici, abordand cand un subiect cand altul. Va previn ca altii se vor baga in vorba doar cand e ceva care ii intereseaza punctual, sau ca sa glumeasca - glumim mult.
Altfel, va lasa sa scrieti si citesc, in general e un forum de cititori
Nu se poate modifica ceea ce ati postat la inceputul topicului, dar puteti modifica in primele minute dupa ce v-a aparut postarea, veti vedea deasupra textului, un link mic albastru ,,modifica" pe care dati click si reintrati in text facand schimbarile pe care le doriti.

Cred ca puteti incepe cu subiectele ,,Oferte amagitoare" sau cele cu ,,Cum sa...", adica cele cu care se confrunta in primul rand un om obisnuit.
Succes!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 07:17

De la: Black_Friday, la data 2013-05-15 07:03:27
De la: Mircea_Popovici_1, la data 2013-05-15 04:25:40Stimat Doamn (Domișoar) INGRID,

27.ETC.....

Stimata doamna (domnisoara) MIRCEA,

miau cazut ochelari de pe nas citinduva postarea...

ETC...
ETC...
ETC...

Laule!

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 03:50

M simt deja performer existent n mediul virtual.

V apreciez postul (apreciativ/laudativ/etc...,și la care n-am rspuns mai repede (temporal)-și v cer foarte multe scuze - chiar din politețe real- pentru c poate am rspuns mai trziu dect normele europene)
Se pare c suntem deja 3 (TREI ie... cucui..) ce conversm / de fapt postm) pe un subiect la care nu am fcut (dect EU) aprecieri bune/rele la subiect/obiect,etc...(și d-na,d-ra)

Speram
ca posturile mele alambicate/elucubrate/pamfletistice/de nențeles/ilogice(dup unele opinii)/sunt aductoare eventual de participanți la subiect ,
(PENTRU C sunt un NOVICE la fenomenul forumistic),

și

SPERAM ca

S DESCHID APETITUL forumistic unora mult mai informați/pricepuți dect mine care pot contribui la dezvoltarea SUBIECTULUI cu Preri DESPRE SUBIECT NU DESPRE MODUL-POATE STUPID AL MEU DE PROMOVARE ,DAR CARE ARE ca rezultat PARTICIPANȚI

Cu STIM,

dar nu v-am nțeles/citit participarea constructiv la DEZBATERE/FORUM ,la dezvoltarea subiectului/la ntrebrii retorice ale forumului/postului,

dect ca

o interplerare adresat mie
,NU SUBIECTULUI PROPUS pe FORUM

cu scopul de a m corecta cu nuiaua pentru modul meu NECONFORMIST de a atrage atenția asupra subiectului/domeniului(chiar prin exprimri voluntar-greoaie-dar care și-au atins scopul de a v capta interesul informațional/cognitiv/apreciativ,etc...)

SPER c de fapt doriți s conversați pe subiect
și aveți ceva n instalație ca s conversm SUBIECTUL nu doar s comentați steril metoda prin care v-am captat interesul.

DECI

Dup acest post mai extins
ce a-ți zice de SUBCAPITOLUL c
acum se produce /desfșoar o reașezare a prețurilor proprietților din ROMNIA ,
Cred c este mai interesant, dect aprecieri n forumul imobiliar,
de pe acest site(ce poate deveni cunoscut prin conversațiile noastre)
vis a vis
de exprimrile mele scuzabile datorit educației scolastice -poate deficitare-primite pe vremea regimurilor anterioare.

Dac a-ți avut rbdarea s citiți pn acum sunteți de FOARTE MARE APRECIERE

Voi aprecia prin RSPUNSURI colaborarea dumneavoastr la subiect ,
chiar dac fac referinț doar la posturile mele și NU PUTE-ȚI s v EXPRIMAȚI prerile LIBER despre subiect (dect prin metode tangențiale /opozabile opiniilor mele/apreciative la modalitțile mele de exprimare dificil/surprinztoare care v-au captat atenția.)

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 04:35

Stimat Doamn (domnișoar)

Apreciez BUNAVOINȚA de a dezvolta FORUMUL rezonabil (n ciuda exprimrilor mele p vechi-ante 1989 cnd am fcut eu școala)

mpreun am reușit s fim 3 ?.

Chiar v-am apreciat TEMA abordat ,dar fiind la acel moment singuri n DOI ,rezultatul a fost ca EU s mai postez pamflete elucubrații/șiruri de cuvinte greu de nțeles//preri contradictorii/etc... și am ajuns DEJA 3 -poate este o rețet de succesuri.

Sper c interesul/efortul depus de dumneavoastr NE va rsplti eforturile comune n dezvoltarea temei FORUMISTICE.

nțeleg MULTE ,dar un subiect de tip PROSTEAL / NȘELCIUNE / PUBLICITATE NȘELTOARE/EVALUARE a PROPRITAȚILOR IMOBILEARE CORECT IMOBILIAR-adic PENTRU CEVA ce este IMOBILetc.....,-indiferent de modul de exprimare,este de foarte mare porc/actualitate

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 05:07

Stimat Doamn(domnișoar)

Continui s v apreciez timpul pe care-l acorda-ți dezinteresat FINANCIAR subiectului, așa este normal N PIAȚA PUBLIC N forum

Eu nu sunt o persoan ce accept elucubrații și dezinformri n domeniul imobiliar gen criza care a sczut prețul.

Am propus subiectul cu scopul de a demasca impostura n domeniul tranzacțiilor imobiliare de care nu cred c pute-ți fi suspicionat).

M-a surprins abordarea subiectului imobiliar propus de mine,
cu abordarea de tip IMOBILIAR=GLINA groapa de gunoi unde știm noi....

Este adevrat c n conversația cu mine NU V-AȚI prezentat ca fat/proprietar de DOROBANȚI (BEVERLY HILLS de Romnia), dar a-ți fost surprins !!! cred de incoerența mea.

Dintre cei 3 chiar suntem doi ce am propus subiecte.

S sperm c vom fi n viitorul forumistic apropiat mai mulți și mai !culți.!

Sper s nu m luați iar altfel,dect o persoan dez/interesat de starea pieței imobiliare care a artat c un mp NU este EGAL cu alt mp.

Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2013, ora 03:37

Acum am intrat pe forum
(ca s m scuz - s mai citesc ceva din rspunsurile/comentariile la adresa posturilor mele greu lizibile/digerabile)

nc nu au aprut opinii (ceea ce nu schimb datele cu nimic)
apropo de cele douzeci și ceva de subcapitole pe care le-am propus n piața publica

Se pare c deocamdat nu exist dect aprecieri la sexul meu cu toate c numele meu este real ,nu este doar un pseudonim,romnesc ,pur și masculin.

Unora ,am observat ,
c cele multe subcapitole propuse pentru dezbatere le-au produs probleme emotive,
ce le-au creat un tremolo prin care și-au scpat dispozitivele folosite pentru a vedea ceea ce este dezbtut
(Nu este dect o glum -mai prost exprimat-,fr conotații jignitoare pentru utilizatorii de ochelari).
Acel tremolo se pare c le-a inhibat abilitatea tactil necesar activitții forumistice.

Nu-i nimic mai astept opinii și mulțumesc din nou pentru timpul pe care l-ți ocupat cu posturile mele

Cu Stim,

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:48

Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Jules Verne....
9am_4437

2 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:23

Buna ziua. Intentionez sa imi cumpar o garsoniera prin programul prima casa. mi-as dori ceva intr-un bloc nou, chiar si intr-un. Mi-ar placea sa aiba paza, loc de parcare. Din cautarile mele pe internet,am fost placut impresionata de complexul cosmpolis din zona de nord, dar as vrea sa aflu si parerea oamenilor care stau deja acolo. Imi poate spune cineva din cei care locuiesc acolo, daca nu am masina este cazul sa imi fac probleme in legatura cu transportul?mersi

| Varianta pentru tiparire a topicului Imobiliare oferte reale sau amãgitoare ,comparații,promovare sau interese
Mergi la: