back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despartire

9am_1133

7 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2012, ora 23:57

Buna tuturor, sunt un tanar in varsta de 23 de ani ce de curand s-a despartit de marea lui dragoste, dupa o relatie stabila de 3 ani. Au trecut 2 luni foarte grele pentru mine..Suntem la a 2 a despartire. La prima despartire nu a avut un motiv real, spunea doar ca ,,nu te merit", ,,vreau sa ma dedic carierei", in urma insistentelor mele s-a intors, si a fost frumos, asta doar pentru o luna, dupa care intr-o zi imi spune ca nu se mai poate si sa o las sa se mai gandeasca putin..am spus ok. Parea rece si distanta fata de mine si nu stia cum sa ma indeparteze usor, crezan-d ca eu nu voi suferi. A inventat tot felul de motive ,,ba ca familia, rudele si cei din jur au sfatuit-o ca nu e bine", Asta dupa ce in acesti 3 ani am petrecut toate sarbatorie alaturi de familia ei, am stat o vara intreaga la ea. Am lasat de la mine si am spus ,,lasa poate trece printr-o perioada grea cu familia, cu facultatea"..dar lucrurile nu au mers prea bine..asa ca intr-o zi in disperarea mea.. si fara sa gandesc am luat o mana de pastile si am fost internat in spita.Nu a venit nici sa ma vada sau sa ma sune sa ma intrebe daca ma simt bine.

De atunci au trecut aproximativ 2 luni, in care eu am incercat sa trec de aceea perioada neagra, am iesit cu prietenii, am cunoscut mai multe fete...si am ajuns la concluzia ca toate acestea sunt in zadar si ca tot la ea ma gandesc, nu am pofta de mancare, am slabit groaznic, nopti nedormite, fara concentarea la facutate, serviciu, iar acasa ma cert tot timpul cu ai mei.

La prima despartire am analizat cauza..si m-am schimbat eram altfel, mult mai atent, mai romantic, o surprindeam.la care ea imi spune

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1133

7 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2012, ora 00:10

ca vrea sa ai o parte din prezent si una din trecut in care erai mai indiferent cu mine..Oare poate trece o femeie peste prima ei dragoste, peste prima ei relatie sexuala si peste toate momentele frumoase dintre noi timp de 3 ani?
Am incetat de aproximativ 3 saptamani sa ii mai dau mesaje, sa o sun sau sa ne intalnim..vreau sa vad ce se intampla, aplicand tehnologia inversa, o tratez cu respect dar in acelasi timp o ignor si par interesat de alte fete. In prezent sut cu altcinveva, din plictiseala si de frica sa nu raman singur de sarbatori..tot la fosta ma gandesc si as face orice sa se intoarca a mine..ma gandesc la tot felu de metode de a o recuceri, fara sa o sufoc si sa par disperat..Ne-am iubit enorm, in trecut mai mult ea iar dupa prima despartire..am devenit alt om, eram altfel mult mai atent, mai romantic si mai surprinzator..numai ca nu a mers..

Oare se mai poate face ceva? Merita sa lupt pentru noi, pt iubirea noastra si pt momentele frumoase..va trece asa usor peste?

Va multumesc

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Decembrie 2012, ora 02:26

Poate s-a indragostit de altcineva .Nu poti sa stii.Ea incearca sa te menajeze , venind cu pretexte de genul: nu o lasa familia, sa se mai gandesca,,.Este f. greu sa accepti asa o realitate ,insa ai sa vezi ca decat sa-ti doresti sa ai pe cineva care nu te mai iubeste ( sau poate nu te-a iubit niciodata prea mult)mai bine cautati-asteapta-ti adevarata pereche !Te asteapta si ea undeva N-are relevanta prima exp.sexuala ,adica nu reprezinta acelasi lucru si pentru ea( cred)Ai rabdare ,ai sa vezi ca timpul le va repara pe toate .Umpleti fiecare zi cu altceva ,mergi pe strazi ,in magazine ,mergi la prieteni in vizita ;incearca s-o uiti sau macar sa nu insisti tu sa se inoarca .Daca te iubeste se va intoarce ea .Este cel mai intelept lucru .Undeva citeam ca ,,departarea este pt dragoste ,ca vantul pt foc:pe cel mic il stinge si pe cel mare ii atata,,!

originala ...nu-mi plac copiile .
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2012, ora 02:54

Un sfat?
Du pastilele la vecini.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 16 Decembrie 2012, ora 08:46

Sa treci pe la mine la beserica,acolo te spovedesti nu aici... rufele nu se spala in public,doar la TV mai vezi asemenea telenovele...deci capul sus fiule ca nu esti Oana Zavoranu...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2012, ora 21:56

Nu te lua dupa ala cu spoveditul.
Du pastilele la vecini...cite una la fiecare vecin.
Si daca iti mai vin idei din astea, treci pe la fiecare vecin sa le iei.
Pina le aduni pe toate, uiti si unde stai.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 01:47

Ce misto faci,haaa?? ne arunci momeala si te distrezi?

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
9am_1133

7 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 04:20

daca tu crezi ca unu om care sufera din dragoste ar face misto..mai bine lasa-ne si ai fii mai util cu un sfat..

9am_1133

7 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2012, ora 04:54

Buna din nou..a trecut ceva timp decand nu am mai scris..am fost ocupat cu cateva domnisoare..dar nu prea a mers..tot la fosta ma gandesc..ce as face nu o pot scoate din minte..
Ultima intamplare..de ieri..pun mana pe tel si ma decid sa dau un mesaj: suna ceva de genul,, vreau sa te uit, am cunoscut pe altcineva si..m-am satturat sa ma milogesc de tine.." asta dupa 3 saptamani in care nu am dat nici un semn de viata..nu a durat 2 minute si a raspuns..ne-am pus deacord sa ne intalnim la o cafea..
O astept, punctuala totul a fost ok..in cafenea eu, am incercat sa ma port distant fata de ea da ce credeti am putut?..nu! am inceput sa ma uit insistent la ea, ii zambeam, ea la fel...gesturi de tandreturi..alea alea..chiar nu ma asteptam sa ma srute, sa ma imbratiseze...si sa planga wtf?

Isi amintea de noi de momentele trecute, radea, plangea..am zis stai ca nu e in regula si am inceput discutia..despre ce se intampla..a terminat-o gelozia..tot ma intreba cu cine m-am intalnit, daca am facut ceva mai mult..dupa care parca anumit..isi verifica telefonul si observ o poza..cu un tip..nu am spus nimic am incercat sa ma abtin..fara sa spun nimic ma uitam la ea insistent.la care ea,, de ce nu mai spui nimic?''
Si am intrebat ala cine e? ea: nu ca e un tip cu care nu am nici o legatura, ca vorbesc doar pe telefon..am zis stai da ma prostesti asa pe fata? ce draqu suntem copii?La care ea : Tu ai fost si esti in continuare al meu..si nu as putea sa am o relatie cu alt barbat decat cu tine..Ce draqu joaca un rol, se victimizeaza in felul asta? Am incercat sa nu par disperat..ma purtam normal..ca si cum nu imi pasa..am zis: ce draqu vrei sa facem sa ajugem sa avem familii si sa ne lasam sotia/ sotul copii si sa fim impreuna..?Ne mintim siguri..?scene cu plans..m-a analizat din cap pana in picioare la plecare..iar la despartire..am bruscat-o putin si am sarutat-o pasinal si i-am spus Te iubesc!..la care ea: daca imi dai un mesaj sau ma suni eu o sa iti raspund..si cam asa s-a incheiat ziua..

De ce face toate astea si se minte singura daca inca ma iubeste si tine la mine? Multumesc!

| Varianta pentru tiparire a topicului Despartire
Mergi la: