Info
x
Extraterestri
|
Astronautul_C_01_pentru_spatiul_nostru 7 mesaje Membru din: 8/09/2011 |
Postat pe: 8 Septembrie 2011, ora 21:48
Deci,eu eram is spatiu (din truna vad o forma rotunda
si a vrut sa intre nu stiam ce sa fac imi iera imi batea inima tot mai incet si dupaia nu sa mai auzit nimic vine OZN-UL vine in fata si sa vaut putin fata era gri si a disparut auzinduse beep-pooom si gata a disparut)deci toti care ati cititi lucrul asta aveti grija raportatimi............
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Astronautul_C_01_pentru_spatiul_nostru 7 mesaje Membru din: 8/09/2011 |
Postat pe: 8 Septembrie 2011, ora 21:51
De la: Astronautul_C_01_pentru_spatiul_nostru, la data 2011-09-08 21:48:05Deci,eu eram is spatiu (din truna vad o forma rotunda Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Septembrie 2011, ora 21:54
De la: Astronautul_C_01_pentru_spatiul_nostru, la data 2011-09-08 21:48:05Deci,eu eram is spatiu (din truna vad o forma rotunda Ce faceai tu in spatiu? erai in timpul liber sau detasat? de pe ce planeta esti? Iti raportam despre navele terestre sau extraterestre...sau tot ce misca? Nasa a trimis in spatiu un mesaj pe intelesul oricarei persoane rationale. Fara gramatica deci. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|

si a vrut sa intre nu stiam ce sa fac imi iera
imi batea inima tot mai incet si dupaia nu sa mai auzit nimic vine OZN-UL vine in fata si sa vaut putin fata era gri si a disparut auzinduse beep-pooom si gata a disparut)deci toti care ati cititi lucrul asta aveti grija raportatimi............