Info
x
Tigan vs. rrom
|
dan_hammer 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 21:51
Ce parere aveti despre confuzia ce se face intre romani si tigani , din cauza aberantei hotarari de a le schimba numele in rrom ? Vi se pare normal ? Nu credeti ca trebuie totusi sa intervenim ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 20:04
apologeticum e un bou!
Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
dan_hammer 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 14:49
Black Friday , o fi un bou , nu stiu ca nu-l cunosc , dar ce legatura are cu topicul ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 07:59
Nu are nicio legatura, dar vita, care mai posteaza si ca intelus 1946, postase sub un username lung ca un carnat si explodase prima pagina a sectiunii Politica, asa incat a trebuit sa postez ceva in celelalte topice aflate sub cele in care postase bestia, ca sa trimit topicele defecte pe pagina a doua.
In legatura cu topicul tau, desi au mai fost si altele cu acelasi subiect, raspunsul meu este clar: TIGAN, nu RROM!!!! Asta este denumirea, de secole si ei intre ei tot asa se numesc. Rrom este o inventie recenta care aduce atingeri Romaniei si romanilor, producand confuzii intentionate in randul strainilor. De ce nu se auto-intituleaza nnemti, sau eenglezi, ffrancezi, etc? Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2012, ora 08:02
De la: Black_Friday, la data 2012-01-07 07:59:26Nu are nicio legatura, dar vita, care mai posteaza si ca intelus 1946, postase sub un username lung ca un carnat si explodase prima pagina a sectiunii Politica, asa incat a trebuit sa postez ceva in celelalte topice aflate sub cele in care postase bestia, ca sa trimit topicele defecte pe pagina a doua. pen'ca ei n-au atita imaginatie ca noi !
Raporteaza abuz de limbaj |