Info
x
Contractele individuale cu furnizorii
|
trucami 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 August 2011, ora 11:38
Am auzit la televizor si apoi am citit si pe Internet de initiativa Parlamentului Romaniei de-a obliga furnizorii de apa rece si calda si gaze sa inceapa sa incheie contracte individuale cu fiecare proprietar din bloc.
Eu personal sunt bucuroasa sa aud acest lucru dar ma si ingrozeste cam ce probleme ar putea genera aceasta initiativa daca legea nu va fi facuta corect si va lasa iar o mie de probleme de rezolvat in instantele judecatoresti. Mie imi place gandul ca in felul acesta ne scapa de acele liste de intretinere si posibilitatea administratorilor-contabili sa ne fure cat pot ei. La fel ca si la curent consum cat imi permit si platesc cat ma tine buzunarul Dar ma gandesc ca in comun mai raman si liftul si femeia de serviciu si firma de curatenie .Oare si ei vor avea contracte individuale sau ei le lasa in continuare in 'grija' asociatiilor de proprietari. UFFFFFFFFFFFF greu mai este in tara asta. Sunt curioasa voi cum ganditi sau poate ar fi bine sa initiam o Petitie cu toate proprunerile noastre si s-o inaintam Parlamentului ca in felul acesta lucrururile sa iasa bine inca de la inceput. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 6 August 2011, ora 12:59
De la: trucami, la data 2011-08-06 11:38:57 Am auzit la televizor si apoi am citit si pe Internet de initiativa Parlamentului Romaniei de-a obliga furnizorii de apa rece si calda si gaze sa inceapa sa incheie contracte individuale cu fiecare proprietar din bloc. S-a incercat (spun din proprie experienta) dar este o abureala de campanie electorala.Incearca sa debransezi un rau platnic(apa ,gaze sau caldura) si ai sa vezi raspunsul propietarilor de utilitati(daca acestia ar fi privati s-ar putea ....cum nu sunt..).Iti trebuie (cel putin acum) hotarare judecatoreasca de a intra in apartament si al debransa -nu si de la apa rece.Din momentul actionarii in judecata ...rau platnicul poate sa nu mai plateasca nimic pana la hotararea definitiva care poate veni in catva ani.
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|