Info
x
Solistul marius baldovin ,,presimt ca iubita mea ma inseala''
|
mbaldovin19 4 mesaje Membru din: 24/12/2010 |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 22:54
Solistul Marius Baldovin ,,presimt ca iubita mea ma inseala''
Solistul Marius Baldovin a petrecut weekendu acesta pe litoralul romanesc insa si a petrecut si le-a cantat oameniilor pe Plaja din Costinesti.Marius este dejamagit de relatia sa intre prietena sa,,presimte ca ea il inseala pe furis cu un alt barbat'',cand am venit sa ma odhinesc in camera unde eram noi cazati la hotel din costinesti insa ea nu a fost in camera,am sunat-o si mi-a zis ca este la banca comerciala sa depuna banii,insa i-am spus ca Duminica,depui banii,ce se intampla cu tine,unde esti,spune solistul Marius. I-am tras o palma prietenei mele,,Nu o pot ierta'' Cand a sosit in camera din hotel,i-am tras o palma pe obraz,si am tras-o la intrebarii unde a fost si ca dece ma minte.Insa ea mi-a spus cu adevarat ca fost sa se intalneasca cu prietena ei din tinerete din liceu.Marius Baldovin spune,,ca e adevarat ce a spus prietena mea,pentru ca am sunat-o pe colega ei de liceu,si asa era a fost la ea,insa nu mi-a placut ca m-a mintit. Relatia artistului va continua,insa nu voi inceta,sa-i atrag atentia sa-mi spuna cand pleaca Marius Baldovin precizeaza redactiei PresaOnline.com si eziare.com ca relatia mea intre prietena mea care urmeaza peste 3 ani sa ne casatorim sa fie atenta si sa ceara voie mi-e,pentru ca sunt foarte gelos,surade solistul Marius Baldovin. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 23:02
De la: mbaldovin19, la data 2011-06-26 22:54:16Solistul Marius Baldovin ,,presimt ca iubita mea ma inseala'' Cine mai e si mascariciul asta? Nu am auzit de el! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 23:07
ce e tampenia asta?...... si cine e agramatul care a redactat-o? Ideile sunt concepute la persoana intai, dar se vorbeste la persoana a treia, de parca interpretul se preamareste pe sine... cu greselile de ortografie specifice unui chiulangiu. Si stupizenia de intamplare e cat se poate de penibila....
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 23:12
o reclama de prost gust... je m'en fish in marele primitor de lovele din dedicatii fara numar. Cand o sa relateze ca a donat o suma impresionanta pentru spitalul cutare, o sa ma uit mai atent la pozele si discografia lui. Pana atunci, deveniti VIP-uri doar cu aventurile de rahat ale amantelor voastre
Daniela
|
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 23:16
multi au probleme psihice, dar omul asta, bolovan marius, chiar a vrut sa si le exprime in scris, altfel nu se explica!
...este comentul meu!
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 26 Iunie 2011, ora 23:25
am aruncat o privire peste profilul si cateva din pozele lui marius bolovan.... si imi retrag comentul de mai devreme, trebuie imbunatatit, deci...
cocalar punct com este site-ul potrivit, nicidecum 9am!
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|

...este comentul meu!