Info
x
Bioenergetica
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 16:18
In ultimul timp o cauza a multor boli este poluarea electromagnetica si informationala a mediului
inconjurator, precum si putin studiata actiune a zonelor geopatogene. Prin zone patogene se inteleg zonele limitate de suprafata terestra, in care unele specii de plante si animale, precum si omul, incearca un impact stresant, care provoaca diverse dereglari si scaderea rezistentei organismului la boli. "Omul traieste in conditii extreme, supus la tot felul de radiatii, cosmice, telurice, dar si radiatii de natura electromagnetica, din mediul inconjurator. Pamantul este impanzit de focare generatoare de boli, care nu pot fi desfiintate, ci numai ocolite. In Bucuresti, exista cartiere predispuse la boli incurabile din cauza emanatiilor telurice. Pot fi evitate? Doar prin constientizarea acestui fenomen geopatogen si luarea unor masuri de precautie. " Societatile umane se aglomereaza peste masura si asistam in prezent la o dezvoltare pe verticala, in care omul se confrunta cu lipsa de spatiu. Articolul nostru atrage atentia asupra unui pericol care poate fi evitat, daca omul este avizat, iar autoritatile ar tine seama de o stiinta pe care chinezii o practica de mii de ani. Si de care tarile civilizate au inceput sa tina seama. Animalele si plantele se feresc instinctual de aceste emanatii nocive, care se manifesta pe verticala. Oamenii nu au cum sa evite construirea unei case pe astfel de noduri. Pe vremuri, exista un obicei bun: se dadea drumul la o vaca, si unde isi alegea locul de odihna, acolo se construia casa. Acest obicei, practicat inca de hutulii din Bucovina, nu poate fi aplicat la oras. Exista insa operatori extrasenzorialiœ, cei care fac masuratori de tip radiestezic si care pot indica cu precizie focarele geopatogeneœ. In SUA, detectia extrasenzoriala a fost atestata din punct de vedere stiintific, iar meseria de operator extrasenzorial œ este recunoscuta oficial. Raporteaza abuz de limbaj
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
_ete_te__ 39 mesaje Membru din: 14/04/2011 |
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 16:45
Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți, selectați pe sprânceană !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 16:59
De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! nu inteleg de ce faci un asemenea melanj , cu ce foloase si ptr .cine ? au existat dintotdeauna oameni ce cautau apa cu o nuielusa de alun si o gaseau ; oamenii au fost dintotdeauna atenti unde-si aleg vatra satului ,care nu se punea oriunde si mai exista si acum expresia de constructie SUIE sau persoana cam SUIE , desemnind lipsa de armonie cu energiile telurice si nu numai ...feng shui e o stiinta si e interesanta ptr. mine izbitoarea asemanare intre sens si cuvint dintre cele doua, la o asa mare distanta si geografica si culturala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 17:26
De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! Evident Gabi, tu ai întodeauna dreptate, apropos cine îți este duhovnic religios sau astrolog consultant, nu cumva au uitat să-și facă vreun up-to-date informațional , vânzându-ți informații cu termenul de garanție expirate ?!...
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 17:56
De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 17:26:29De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! nu, nu am intotdeauna dreptate si nici n-as vrea sa am, caci atunci inseamna ca am ajuns la Perfectiune si ca atare, incheindu-mi " anul scolar " al acestei vieti, ar trebui sa iau o "vacanta" si mai am inca nitica treaba p' aci ! dar nu te intele de ce oricine ,orice ar zice tu esti CONTRA ! da' exprima-ti macar in clar ideea ca tu crezi ca esti o bucata de carne si atit si ca nu mai ramine nimic din tine ! eu refuz o asemenea Absurditate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 18:06
De la: gabigabi, la data 2011-04-14 17:56:36De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 17:26:29De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! TUN REFUZI realitatea, EVIDENȚELE, și accepți utopismul, ABSURDUL ! atât poți tu, eu cu ce, de ce, sunt eu vinovat în această pseido-paradigmă a ta? I.E. www.youtube.com/watch?v=mLl9Q47e7bQ&feature=autoplay&list=PL2B61... |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 18:11
Hmmm...cineva ma confunda cu ,,sofronel''...Ala era.. cel care e ,,confuziatoru ' ''{saracu' un ratacit mort dupa multa inghetata,cea care i-a afectat inimia] .da' sa nu-i pomenesc numele in pustie...ca e disparut de mult, nu are cum sa fie el ca altfel s-ar face de mai mare risu'plinsu'], Si nu cred ca parastasele il vor mai readuce in realitatea asta !
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 18:14
De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 18:06:42De la: gabigabi, la data 2011-04-14 17:56:36De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 17:26:29De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! |
|
|
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 18:40
De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 18:06:42De la: gabigabi, la data 2011-04-14 17:56:36De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 17:26:29De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți !
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 18:49
De la: gabigabi, la data 2011-04-14 18:14:52De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 18:06:42De la: gabigabi, la data 2011-04-14 17:56:36De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 17:26:29De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2011, ora 19:37
De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 18:49:42De la: gabigabi, la data 2011-04-14 18:14:52De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 18:06:42De la: gabigabi, la data 2011-04-14 17:56:36De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 17:26:29De la: gabigabi, la data 2011-04-14 16:59:26De la: _ete_te__, la data 2011-04-14 16:45:05Șofronel, nu te mai agita, o să le rezolve pe toate dumnezeu prin trimișii săi speciali pe Terra, ca intermediari o să-i folosească din plin pe Lorin fortuna, Pavel Coruț, Oreste, Minerva,etc și câțiva clerici răspopiți ! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2011, ora 01:39
Apropo de nodurile Hartmann.
Prin 1996, am vazut pe cimp, cind au fost invaziile alea gigantice de tintari, un fenomen mai deosebit. Tintarii care erau in numar extraordinar de mare, si f grasi, dupa ploi, se grupau pe verticata. exact dupa liniile verticate Hartmann. la 1-2 m, in niste noduri. Erau coloane de tintari exact in acele noduri. peste tot, la distante perfect egale. Precum musculitele ,care se invirt deasupra capului. Si acolo are loc un schimb de energie cu mediul. energie in mediu, Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
trotineta_ 26 mesaje Membru din: 19/04/2011 |
Postat pe: 19 Aprilie 2011, ora 13:18
De la: gabigabi, la data 2011-04-14 19:37:20 D'nă GabiGabi, cu toate că intuiesc ceea ce doriți să insinuați, am să mă abțin de a-mi exprima o opinie directă față de această presupusă "constatare" a dv., însă, am să vă spun fără nicio reținere faptul că, înainte cu mult foarte timp de a-mi confecționa aceste conturi temporale de utilizator al forumului , am citit cam tot cea ce se putea cât-de-cât citi peacest forum, am deja schițată o "imagine" de-o anumită factură, destul de bine conturată, aș putea spune suficient de clară,exactă, despre fiecare utilizator al acestui forum, evident, incursiunile mele aici pe acest forum, nu datează de ieri de-alaltăieri , sunt aici de foarte mult timp dar am fost un observator tăcut/ă, dorind să disting cât mai multe tipologii psihologice și cât mai multe moduri de abordare ale diferitelor teme de discuție, pe care uilizatorii acestui forum de socializare, generalist, le expun sau le vehiculează în varii situații. Și pentru că tot suntem pe un topic al D'lui IPU, cel ce printr-un copy/paste,amestecă informații de facturi diferite într-o singură postare solicitând apoi, puncte de vedere argumentative pro sau în contra celor postate de dânsul, fără să-și dea seama cel puțin că, amestecând cele două tipuri de informații nu face altceva decât să-și demonstreze lipsa lui totală de cunoaștere în domeniile respetive, nu-mi rămân decât două variante de abordare a unei asemenea inițiative: să ignor, sau să-l persiflez , pentru a-l așeza acolo unde-i este locul. În ceea ce vă privește, nu vă pot convinge de nimic, nu datorită faptului că n-aș avea cunoștințele necesare, sau metode/strategii de convingere pe această temă sau pe o alta, însă, dumneavoastră dnă GabiGabi, nu puteți înțelege mai mult din cât puteți conxa perceptibil-informațional din punct de vedere neurocognitiv, nu aveți nici educația formal minim necesară și nici n-ați beneficiat la timpul vârstei optime de o instrucție adecvată care să vă permită acum de-a avea posibilitatea să abordați teme științifice cu un grad ridicat de dificultate, sau posibilitatea exprimărilor de opinii susținute de argumente proprii și într-o deplină cunoștință de cauză pe o asemenea temă, mai mult decât atât, sunteți incapabilă să discerneți/distingeți dintre informațiile -colajului textual pe care acest IPU l-a postat pe acest topic,- pe cele de natură fantezistică , de cele cu adevărat de natură științifică, asigurându-vă todeodată că, informațiile din cel d-al doilea tronson exemplificativ, depășesc cu mult toate aceste informații fanteziste pe care diverși pseudo-cercetători, -așa ziși oameni de știință- le postează în spațiul virtual încearcând să pară ceea ce n-au fost niciodată , dezinformându-vă de-a dreptul într-o manieră grotescă. D'nă GabiGabi, mi-ar fi foarte ușor să vă gratulez cu câteva complimente sau cu o seamă de dulcegării impresioniste, n-am s-o fac, la ce v-ar folosi, prefer să vă spun exact ceea ce consider că poate fi afirmat sau concluzionat, -evident parțiale atât unele cât și celelalte- atunci ajung într-un moment sau altul, pe o temă sau alta, altfel, m-aș comporta exact ca și un ipocrit/ă. D'nă GabiGabi, lăsați-l pe Lavoisier, a fost un individ cu o gândire și-o percepție științifică a timpului său, venind dintr-o lungă noapte a unui ev mediu, -ev mediu în care știți exact cam cum s-au derulat evenimentele ,atât din punct de vedere științific dar mai ales din punct de vedere religios,-empirismul lavoisierin, deși a constituit un suport științific, astăzi este cu mult depășit de actualul volum al cunoașterii, -net supeior atât din punct de vedere cantitativ cât și calitativ,- actualele cuceriri tehnico-științifice oferind posibilități imense elitelor științifice prin înființarea unor puternice centre de ceretare dotate cu super instrumentare științifico-tehnico-tehnologice, puternice centre de prelucrare informatică a datelor observaționale în urma experimentelor desfășurate pe palierele diferitelor teme cercetate cât și prin derularea unor granturi de cercetare in diferite domenii; teoretice,fundamentale, sau granturile din cercetarea aplicată, ce au o cu totul altă conotație și valențe din punct de vedere științific decât acum douăsute de ani. Spun să-l lasați pe A.Lavoisier, și celebra sa sintagmă ,deoarece actualele standarde, niveluri, pe care le-a atins cercetarea științifică ,în domeniul al cărui părinte fondator modern este considerat astăzi chiar Lavoisier, nu ar înțelege cine știe ce, așa cum foarte bine, ar fi posibil să nu înțeleagă mai nimic. Din păcate, așa cum reprezentanții ideologiei religioase, în perioada inchiziției și nu numai, au asasinat adevărate somități științifice, nici reprezentanții ideologiilor politice,- prin intermediul Tribunalul din 17 August- n-au făcut excepție și nu au fost mai prejos, reușind să-l acuze ,jedece, condamne și să-l ghilotineze pe A.Lavoisier, la 8 mai 1794 argumentând: "Republica nu are nevoie de oameni de știință sau chimiști, și cursul justiției nu poate fi suspendat . " În concluzie, Dnă GabiGabi, pentru a nu obosi pe nimeni și pentru că ar trebui să listez o întreagă bibliografie contra-argumentativă, pe care ar trebui să vă invit s-o lecturați, pentru a vă putea cel puțin clarifica din punct de vedere informal, asupra textului din colajul postat de Dl.IPU, am să ignor acel cocktail și-am să mă ocup de aest ultim text postat de către acest User NăstaseMihail, căruia i-am citit postările de pe acest forum cu o surprindere pe care n-am prea mai avut-o vreodată, mai mult decât atât, pe-o anumită temă a acestui topic, i-am postat și câteva texte contra-argumentative, însă, răsunsurile pe care le-a oferit acest user, n-au reușit decât să-mi confirme concluzionările ce le-aveam deja în momentul în care pe un asemenea user, nu-l creditam c-ar fi putut absolvi cu succes nici măcar gymnasium-ul, în fine, Dnă GabiGabi,pentru a-ți demonstra cât rău, și ce deservicii se pot face științei, dar și celor ce ar dori să se informeze exact și onest, de către acești așa ziși opinenți semidocți,-ce culeg texte din spațiul virtual pe care mai apoi, le postează pe un oarecare forum-, fără a dispune de-o capacitate intelectulală necesară și un volum cel puțin minimal de cunoștințe însușite,- ce le-ar facilita o cât-de-cât discernere calitativ-acceptabilă a informațiilor de natură științifică dintre cele de natură pseudoștiințifică, pe care acești eritabili autiști încearcă să le vehiculeze în cadrul diferitelor domenii pe care le abordează în totală necunoștință de cauză. Cu proxima ocazie, am să-mi rezerv o anumită perioadă minimală de timp liber și am să demontez argumentativ informațional acestă veritabilă clutterinfo-contextuală referitore la o așa zisă REȚEA GLOBALĂ A LUI HARTMAN de natură pseudoștiințifico-aiuristică. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 01:54
Esti complet dezinformat. Sau rau informat. Si dezinformezi si pe altii.
Fiindca vad ca deja dai dovada de o ipocrizie si rautate in lipsa ta de informatii, iti voi voprbi pe limbajul tau. "omule de stiinta", retelele Hartmann sint dovedite ca exista. Nu numai atit, dormitul cu capul, mai multi ani, intr-un nod Hartmann, duce la boli grave, inclusiv cancer. E deja dovedit. Retelele respective sint evitate de oameni in somn, instinctiv. Prin faptul, ca oamenii se duc cu capul in pozitii aproape fixe in fiecare noapte, in cazul in care vreun nod cade prin pat. Situatiile pot fi f grave. E una din cauzele de cancer, si dereglari la cap. Se pun in evidenta cu baghetele acelea. Nu le stiu denumirile. Si nu mai dezinforma ca dai dovada de ....crima cind ii faci pe oameni sa nu tina cont de niste descoperiri ale deceniilor trecute. Deci nodurile retelei Hartmann trebuiesc evitate, pe cit posibil, pe termen lung. Iar ptr faptul ca ma faci ori pe mine, si pe altii, pseudoomdestiinta, te descalifica pe tine. Si arata ca nu poti duce nici o discutie civilizata, din lipsa ta de cunostinte observationale. Si din cauza orgoliului tau. Retelele Hartmann sint retele energetice fixe ale Pamintului, cu o distanta intre fluxurile de energie de 1mx2m, si 1-2 m pe verticala. Exact dimensiunile nu le mai stiu, dar poate fi gasit pe net. Deci o retea. Putini oameni ajung sa doarma in acele noduri, fiindca toti se feresc instinctiv. Numai cind nu ai cum sa te feresti, sint probleme. Adica ai un spatiu mic de dormit. Cu userul de mai sus vorbesc. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 01:56
Si pina una alta Costi a deschis un topic, iar tu il desfiintezi. Fiindca vad ca in afara de injurii, nu stii altceva, la adresa oamenilor de pe acest forum.
Si daca nu poti suferii....oamenii, de ce mai intri pe un forum public. Cu caruta aia de mai sus vorbesc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 02:08
Retelele Hartmann sint dovedite ca exista.
Nu numai atit, dormitul cu capul, mai multi ani, intr-un nod Hartmann, duce la boli grave, inclusiv cancer. E deja dovedit. Retelele respective sint evitate de oameni in somn, instinctiv. Prin faptul, ca oamenii se duc cu capul in pozitii aproape fixe in fiecare noapte, in cazul in care vreun nod cade prin pat. Situatiile pot fi f grave. E una din cauzele de cancer, si dereglari la cap. Se pun in evidenta cu baghetele acelea. Nu le stiu denumirile. Deci nodurile retelei Hartmann trebuiesc evitate, pe cit posibil, pe termen lung. Retelele Hartmann sint retele energetice fixe ale Pamintului, cu o distanta intre fluxurile de energie de 1mx2m, si 1-2 m pe verticala. Grosimea fluxului energetic, cam 20 cm. Exact dimensiunile nu le mai stiu, dar poate fi gasit pe net. Deci o retea. Putini oameni ajung sa doarma in acele noduri, fiindca toti se feresc instinctiv. Numai cind nu ai cum sa te feresti, sint probleme. Adica ai un spatiu mic de dormit. Deci noi vietuim intr-o retea energetica a Pamintului, dintotdeauna. Si nu trebuie sa ne isterizam ca in cazul....microbilor, din deceniile trecute. E ceva ce stim sa evitam, instinctiv. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 09:24
De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 01:56:55Si pina una alta Costi a deschis un topic, iar tu il desfiintezi. Fiindca vad ca in afara de injurii, nu stii altceva, la adresa oamenilor de pe acest forum. ANSA se numeste "scula" cu care radiestezistii lucreaza si, cindva,prin 91 , facind eu niste cursuri de radiestezie , am invatat sa lucrez cu ea ....este o "sirma " din Cupru , indoita in forma de V si care are aceeasi "stiinta" ca si nuielusa de alun : se duce fix spre ce cauti ! si, apropo de reteaua Hartman, empiric, oamenii au stiut ca e CEVA si sfatul popular este sa dormi unde doarme ciinele si nu pisica ! de ce ? ptr. ca pisicii ii "pica" bine exact nodurile de retea, iar ciinelui, nu ! - cit despre trotineta , arar am vazut cum poate deveni o idee , corecta cit de cit, de neinteles aproape, din cauza Stufoseniei frazelor in care este inclusa ! omul nostru sufera si de logoree , nu numai de dorinta apriga de a-i insulta pe toti ceilalti si a baga zizanie printre useri ! urit, foarte urit ! |
|
trotineta__ 6 mesaje Membru din: 20/04/2011 |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 14:04
Uh !...scuzați-mă, D'nă GabiGabi ! n-aveam de unde să știu că ați participat la seminarii și cursuri pseudoștiințifice de radiestezie, l-ați avut cumva profesor pe Dl. Năstase patru clase (Mișu, mai nou) , sau pe prof.univ.dc.doc.Dl. IPU specialist desăvârșit, o adevărată super-eminență pseudocenușie întruchipată , ce predă în cadrul aceleiași Universități cursurile de energoezoterism-etericomagnetizat într-un câmp geomagnetic generat conform teoriei dinamice ?
...solicit mii de scuze din partea tuturor acestor somități intelectual-pseudoștiințifice, cât si conșiincioșilor discipoli ce-și însușesc neostoit avansatele pseudocunoștințele radiestezico-ezoterice pe care le studiază în cadrul orelor de curs, apoi ăn cadrul unor experimente empirice din cadrul laboratoarelor supertehnologizate ale UNIV. respective, încearcă să le promoveze rezultatele în vederea obținerilor de finanțari necesare granturilor de cercetare aplicată. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 17:28
Ca o ,,paranteza multipla [nu stiu a cita ],de la ce am inceput:
Dr.Jacques Benveniste , medic imunolog, sef clinica,director de cercetare la IINSERM-Franta * efectueaza cercetari de biologie numerica * in 1991 J. Benveniste a dovedit expermental ca au loc transferuri de semnale intre molecule si ca acestea se pot inregistra; * in iulie 1995 el a inregistrat aceste semnale utilizand un ordinator multimedia echipat corespunzator . Benveniste afirma, bazat pe probe: «un anticorp plasat intr-o solutie apoasa poate in continuare sa provoace o reactie biologica, chiar si dupa indepartarea totala a ultimei molecule a anticorpului» r. Emoto Masaru Yokohama-Japonia realizeaza fotografii ale unor esantioane cristale de apa inghetata si incearca o intrepretare a formelor rezultate configurand ideea: Cristalele obtinute difera in ce priveste configuratia si culorile continute, functie de efectul emotional al informatiei asupra operatorului uman Cu aceste expermente se dovedeste ca este posibila focalizarea mentala [prin Forme Gand=programe] si rezonanta cu mecanisme biologice... Apa inregistreaza emotiile,trairea afectiva si transfera informatiile direct si/sau la distanta.. ................................................................................................................................................ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
turbotrotineta 3 mesaje Membru din: 20/04/2011 |
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 19:08
De la: IPU__GAIUS, la data 2011-04-20 17:28:51Ca o ,,paranteza multipla [nu stiu a cita ],de la ce am inceput: Excelent, Dl.prof.univ.dr.doc. IPU,în ale tuturor domeniilor pseudoștiințifice, ați ales un caz , -cazul controversatului Dr.Jacques Benveniste- dacă cel puțin aveați cunoștințele neceare discernerii realităților de irealitățile din lumea științifice, (Hai D'le IPU,încercați ce naiba, lumea științifică este o lume mică) ați fi observat câteva articole publicate de Dr.Jacques Benveniste în revista Nature,- revistă de specialitate și de-o notorietate științifică mondială indubitabilă- referitoare la experimentele întreprinse de către domnia sa , dar și concluziile anchetei ce a urmat și pe care,- la o săptămână după publicarea articolului, Nature a trimis o echipă de trei anchetatori la laboratoarele Dr'lui Benveniste în încercarea de a reproduce rezultatele sale în condiții controlate-(fenomenul descris de Dr.Jacques Benveniste nu este reproductibil și credem că datele experimentale au fost evaluate în mod necritic și imperfecțiunile lor inadecvat raportate, exact spus: acuzat de fraudă științifică )raport al comisiei de anchetă publicat în aceeași revistă de specialitate, Nature. Așa după cum bine observați D'le pseudo prof.univ.dr.doc. IPU, de la extaz la agonie nu-i decât... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2011, ora 22:04
De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 02:08:05 ''Retelele Hartmann sint dovedite ca exista.'' @ Gabi ,,ANSA se numeste "scula" cu care radiestezistii lucreaza si, cindva,prin 91 , facind eu niste cursuri de radiestezie , am invatat sa lucrez cu ea ....este o "sirma " din Cupru , indoita in forma de V si care are aceeasi "stiinta" ca si nuielusa de alun : se duce fix spre ce cauti ! si, apropo de reteaua Hartman, empiric, oamenii au stiut ca e CEVA si sfatul popular este sa dormi unde doarme ciinele si nu pisica ! de ce ? ptr. ca pisicii ii "pica" bine exact nodurile de retea, iar ciinelui, nu ! '' Stind de vorba cu radiestezistul de care v-am povestit, mi-a spus despre tot ce-ati scris voi aici... Ce mi s-a parut la fel de interesant este ,,comportamentul apei''[care se pare ca are o memorie ca tot ce e viu] reactionind la emotii prin modificarea aspectului , ,,incercind'' ,parca sa ne transmita ,ca participa in ,,amalgamul'' viului fara a se reduce la ,,banala '' formula H2O...
|
|
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 13:36
De la: IPU__GAIUS, la data 2011-04-20 22:04:11De la: nastasemihail, la data 2011-04-20 02:08:05 ''Retelele Hartmann sint dovedite ca exista.'' traim intr-o lume EXTRAORDINARA si desi ni s-a dat cam tot ce ne trebuia ptr. a o descoperi si intelege, tocmai oamenii de Stiinta au o anumita opacitate a privirii si asta ptr. ca ei cred ca-i Obligatoriu sa se rupa de ezoteric, de spiritualitate, de Divin, adica de tot ce nu poate fi masurat , cintarit, gustat sau mirosit si asa se face ca " trotineta" te-a luat la plimbare pe tema experientelor facute de acel prof. doctor , declarindu-le ca neverificabile....pffffff, pai ce nu stiu oamenii astia este ca tocmai ei cu scepticismul lor strica experientele....ca " materia" NU se deschide-n fata optuzitatii lor , intocmai ca o femeie minunata ce se daruieste doar aceluia ce-o iubeste, o admira si i se daruieste la rindul lui ! |
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 05:39
Si cind te gindesti ca mai toate teoriile au la baza concepte abstracte, ce au sau nu legatura cu logica. Dar pot avea legatura cu alte teorii.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

mai intri pe un forum public.