back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bunicul irinel si iluziile monicai in suspans

suspans

9 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 23:37

Mosul a tinjit dupa o juna care a descoperit mirajul Americii-destine-un copil de 4 ani in deriva.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 23:45

Aratau ca dracu azi la judecatoria Buftea ! Doi fitosi la o judecatorie comunala ! Lui Monica eu cred ca i-a fost "rusine" sa se coboare la un asemenea nivel ...ea marea diva in deriva ! Eu unul nu luam una ca asta nici pe post de menajera ! E in faza in care invata sa vorbeasca ...e un specimen asemanator lui EBA , "parlamenta" ....

BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 22:25

De la: _KARPOV, la data 2011-02-25 23:45:49

Aratau ca dracu azi la judecatoria Buftea ! Doi fitosi la o judecatorie comunala ! Lui Monica eu cred ca i-a fost "rusine" sa se coboare la un asemenea nivel ...ea marea diva in deriva ! Eu unul nu luam una ca asta nici pe post de menajera ! E in faza in care invata sa vorbeasca ...e un specimen asemanator lui EBA , "parlamenta" ....

Baramite io ,am ascultat de tata,am fentat prostii si am ajuns europarlamentara,asa ca atentie fitzoaselor nu mai mestecati cirnati !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:36

"PARLAMENTARA" DIN GENUNCHI FILMATA IN RESTAURANT,poate mai stii fimuletul cu ea, nu?

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 02:38

De la: Piciul_frunza_de_arama, la data 2011-03-04 02:36:37

"PARLAMENTARA" DIN GENUNCHI FILMATA IN RESTAURANT,poate mai stii fimuletul cu ea, nu?

sau mai bine spus , in genunchi la propriu. Ca sa vezi cat manaca o gura intr-o vara, jumate averea

Al naibi femeie

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

290 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 18:50

A naibii da, acum ajuta poporul chinez

,,A g�ndi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
| Varianta pentru tiparire a topicului BUNICUL IRINEL SI ILUZIILE MONICAI IN SUSPANS
Mergi la: