back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Randamentul avocatilor.

9am243912

30 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 20:49

Privim neputinciosi cum marea breasla a avocatilor pierd procese ,,pe linie" sau ,,le taraganeaza" la nesfarsit din motive pur financiare si in cele mai multe cazuri politice. Marele leguitor al tarii, Parlamentul,( unde se afla foarte multi avocati si juristi ) , are interes sau poate promova o lege a RANDAMENTULUI AVOCATILOR ROMANIEI si o raspundere personala pentru ,,neputinta castigarii unui proces?"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 21:20

De la: 9am243912, la data 2011-02-20 20:49:40Privim neputinciosi cum marea breasla a avocatilor pierd procese ,,pe linie" sau ,,le taraganeaza" la nesfarsit din motive pur financiare si in cele mai multe cazuri politice. Marele leguitor al tarii, Parlamentul,( unde se afla foarte multi avocati si juristi ) , are interes sau poate promova o lege a RANDAMENTULUI AVOCATILOR ROMANIEI si o raspundere personala pentru ,,neputinta castigarii unui proces?"

Ce ai bre cu abocatii ? E si ei oameni ! Cum sa dea randamenti daca nu au unelte ! Legile e proaste bre,e scoase de prostavanii aia pe care ii alegi matale din 4 in 4 ani !

Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
| Varianta pentru tiparire a topicului Randamentul avocatilor.
Mergi la: