Info
x
Lustratie, topic by di
|
Fosta membra 9am.ro 250 mesaje Membru din: 11/01/2011 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 10:25
Daca legea lustratiei venea la timp si era aplicata fara prea multa galagie, cu inteligenta, probabil eram ceva mai bine plasati acum. Din punct de vedere economic, social, politic. Acum, dupa 20 ani, cand multi dintre comunisti si securisti au disparut sau traiesc o pensie (mult prea) linistita, lustratia nu face decat sa ne tulbure si mai mult. Nu fac o pledoarie antilustratie, dar cred ca pensiile, salariile, infrastructura si poluarea sunt chestiuni mult mai relevante pentru Romania anului 2010. E prea multa vorba si prea putina fapta in dorita lustratie romaneasca. Sunt prea multi lupi paznici la oi si prea multi berbeci care au batut palma cu niste maidanezi, pentru atacarea si slabirea turmei. Complicitatile exista inca. E prea tarziu pentru un adevar dureros. Care ne poate arunca intr-o rafuiala tipic romaneasca. Securitatea se razbuna si ne arunca din nou, dupa 20 ani, in haos.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 10:37
De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 10:25:43Daca legea lustratiei venea la timp si era aplicata fara prea multa galagie, cu inteligenta, probabil eram ceva mai bine plasati acum. Din punct de vedere economic, social, politic. Acum, dupa 20 ani, cand multi dintre comunisti si securisti au disparut sau traiesc o pensie (mult prea) linistita, lustratia nu face decat sa ne tulbure si mai mult. Nu fac o pledoarie antilustratie, dar cred ca pensiile, salariile, infrastructura si poluarea sunt chestiuni mult mai relevante pentru Romania anului 2010. E prea multa vorba si prea putina fapta in dorita lustratie romaneasca. Sunt prea multi lupi paznici la oi si prea multi berbeci care au batut palma cu niste maidanezi, pentru atacarea si slabirea turmei. Complicitatile exista inca. E prea tarziu pentru un adevar dureros. Care ne poate arunca intr-o rafuiala tipic romaneasca. Securitatea se razbuna si ne arunca din nou, dupa 20 ani, in haos. cine are ochi sa vada, vede, cine nu, traieste din manipularea tembelizorului... complicitate spui? este o adevarata mafie in sistemul acesta, rezolvarea nu va veni pe cale pasnica... apropos, stii ca suntem prima tara care am condamnat comunismul? atentie, comunismul, nu oamenii care l-au aplicat... aceia traiesc bine merci, pe salarii babane si pensii nesimtite si mai conduc in continuare destinele tarii, alaturi de progeniturile lor, chipurile la vremuri noi, oameni noi, dar daca le citesti atent cv-urile, iti vine sa vomiti... |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 14:44
De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 10:25:43Daca legea lustratiei venea la timp si era aplicata fara prea multa galagie, cu inteligenta, probabil eram ceva mai bine plasati acum. Din punct de vedere economic, social, politic. Acum, dupa 20 ani, cand multi dintre comunisti si securisti au disparut sau traiesc o pensie (mult prea) linistita, lustratia nu face decat sa ne tulbure si mai mult. Nu fac o pledoarie antilustratie, dar cred ca pensiile, salariile, infrastructura si poluarea sunt chestiuni mult mai relevante pentru Romania anului 2010. E prea multa vorba si prea putina fapta in dorita lustratie romaneasca. Sunt prea multi lupi paznici la oi si prea multi berbeci care au batut palma cu niste maidanezi, pentru atacarea si slabirea turmei. Complicitatile exista inca. E prea tarziu pentru un adevar dureros. Care ne poate arunca intr-o rafuiala tipic romaneasca. Securitatea se razbuna si ne arunca din nou, dupa 20 ani, in haos. Lustraþie sã fie, cu excepþia celor care au lucrat la Anvers ºi a celor aciuiþi în palatul Cotroceni. Bravos, tanti! Ai dreptate! Deja "Anvers-ul" se rãzbunã ºi, aºa cum spui, ne-a aruncat din nou, dupã 20 de ani, în haos.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 22:48
Sã nu credeþi voi vreodatã , cã cei ce au fost permanent abonaþii "mulsului" din avutul obºtei , vor ceda vreodatã . Niciodatã . Chiar cu riscul izbucnirii unui rãzboi civil în toatã regula .
Nu cedeazã ei , urmaºii lor ºi poate urmaºii urmaºilor lor ... Nu avem sistem judiciar . Acolo haosul e total. Justiþia în România nu funcþioneazã . Este tot pe sistem vechi : "Am înþeles, sã trãiþi " ... Nu le este fricã de nimic , deocamdatã , deºi sunt unele semnale ... Teoretic lustraþia ajuta mult ... ºi poporu lãsta . Purificã . Cred ... Eu însã am convingerea cã nu numai foºtii activiºti (sau urmaºii lor) se opun vehement . Sã nu uitãm cã Geoanã a vizitat Moscova , chiar înainte de ...hop . Cine ºtie ce discuþii au avut loc acolo ... ...zic ºi io aºaa, ca opinia publicã....... Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
PITIFELNIC 6 mesaje Membru din: 26/01/2011 Oras: Focsani |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 05:43
De la: Australinca_DI, la data 2011-01-25 10:25:43Daca legea lustratiei venea la timp si era aplicata fara prea multa galagie, cu inteligenta, probabil eram ceva mai bine plasati acum. Din punct de vedere economic, social, politic. Acum, dupa 20 ani, cand multi dintre comunisti si securisti au disparut sau traiesc o pensie (mult prea) linistita, lustratia nu face decat sa ne tulbure si mai mult. Nu fac o pledoarie antilustratie, dar cred ca pensiile, salariile, infrastructura si poluarea sunt chestiuni mult mai relevante pentru Romania anului 2010. E prea multa vorba si prea putina fapta in dorita lustratie romaneasca. Sunt prea multi lupi paznici la oi si prea multi berbeci care au batut palma cu niste maidanezi, pentru atacarea si slabirea turmei. Complicitatile exista inca. E prea tarziu pentru un adevar dureros. Care ne poate arunca intr-o rafuiala tipic romaneasca. Securitatea se razbuna si ne arunca din nou, dupa 20 ani, in haos. Ce mai este constitutional in Romania ?Dupa care Constitutie ? O Romanie sfirtecata,o tara care-si pierde independenta pe zi ce trece ,cu batalioane de politicieni care nu produc nimic,dar consuma de 10 ori cit minuscula masa de producatori,cu o Constitutie care nu mai corespunde criteriilor corespunzatoare unei Romanii cu potentialul economic avut pina'n 1989,fara fabrici,uzine,cu agriculura abandonata,importatoare a principalelor produse de consum,devalizata de sistemul electric,sursele de apa ,gaze,petrol trecute in proprietatea strainilor-CERE SALARII SI PENSII PENTRU SUPRAVIETUIRE. O Romanie in care numarul taxelor si impozitelor depasesc numarul zilelor dintr-un an .O Romanie condusa de un Guvern de incapabili ,care indatoreaza tara sa plateasca pensii si salarii dar si care in mod preferential,subventioneaza clientela politica a PDL ului,Guvern strins cu usa de presedintele Basescu ,sa favorizeze clentela politica care la sprijinit sa ajunga la Cotroceni.O Romanie ,cu institutii nefunctionale ,supraaglomerate de personal neproductiv,patronata de un presedinte si un premier ,fara cea mai vaga ideie ca ,fara productie proprie a principalelor produse de consum intern al populatiei,fara exportul excedentului de produse,fara a produce plus-valoarea din care sa platesti datoria externa ,salariile stufoase ale membrilor institutiilor de stat nefunctionale,pensii,fara aceasta plus-valoare,datoria externa va creste la infinit ,fiind obligata Romania sa-si cedeze FMI ului drepturile de proprietate, ale exploatarii principalelor resurse. Haideti sa privim cu seriozitate realitatea,suntem deocamdata romani in Romania,chiar daca Basescu va indeamna sa mergeti unde veti vedea cu ochii,apelati la rationament !Nicaieri in lume ,nu veti fi ACASA ! |