back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vanat vechi si vanatori noi

drtony5000

1 mesaj
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 11:43

..Daaca pana mai deunazi, mai precis la inceputul anilor '90 vorbeam si ne cruceam de nelegiurile vanatoresti al prea-slavitului conducator-(N. Ceausescu)-,daca mai toate ziarele si televiziunile aratau imagini cu trofeele doborate de "pretini" din alte zari a "geniului din Carpati-fiind oripilati de sutele de animale doborate, astazi chiar in aceasta zi, si nu numai in acest an, dupa cum se stie, la Balc, mare vanatoare mare, cu oameni de vaza, si printi de peste mari si tari.
Astazi nu mai scriem, nu mai santem ofensati..(chiar daca este sezon de vanatoare deschis-, ca de altfel si pe timpurile lui Ceausescu), astazi, scriem cu destula voluptate si laude, la adresa celui mai marit vanator al Romaniei-ION TIRIAC, -vezi bine, acuma este proprietatea lui, atunci era proprietatea noastra, atunci era tara unui regim dictatorial, azi e democratie si domeniul privat....., sincer sa fiu, comentariile ar fi de prisos, iar concluziile le puteti trage fiecare dintre dumneavoastra.
Totusi am o nelamurire?!-eu am padure privata in comuna Borca judetul Neamt si intreb retoric" POT ORGANIZA O VANATOARE IN STIL ORIGINAL?!!!...vai de bietele animale....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 11:51

De la: drtony5000, la data 2011-01-22 11:43:07..Daaca pana mai deunazi, mai precis la inceputul anilor '90 vorbeam si ne cruceam de nelegiurile vanatoresti al prea-slavitului conducator-(N. Ceausescu)-,daca mai toate ziarele si televiziunile aratau imagini cu trofeele doborate de "pretini" din alte zari a "geniului din Carpati-fiind oripilati de sutele de animale doborate, astazi chiar in aceasta zi, si nu numai in acest an, dupa cum se stie, la Balc, mare vanatoare mare, cu oameni de vaza, si printi de peste mari si tari.
Astazi nu mai scriem, nu mai santem ofensati..(chiar daca este sezon de vanatoare deschis-, ca de altfel si pe timpurile lui Ceausescu), astazi, scriem cu destula voluptate si laude, la adresa celui mai marit vanator al Romaniei-ION TIRIAC, -vezi bine, acuma este proprietatea lui, atunci era proprietatea noastra, atunci era tara unui regim dictatorial, azi e democratie si domeniul privat....., sincer sa fiu, comentariile ar fi de prisos, iar concluziile le puteti trage fiecare dintre dumneavoastra.
Totusi am o nelamurire?!-eu am padure privata in comuna Borca judetul Neamt si intreb retoric" POT ORGANIZA O VANATOARE IN STIL ORIGINAL?!!!...vai de bietele animale....

SI DACA TE GANDESTI ,CA CONCESIUNEA E DE "2 LEI " IAR ACEST PERSONAJ IN URMA MACELULUI FACUT ,FACE AFACETI DE ZECI SAU CHIAR SUTE DE MIL € ,TE INTREBI ,CHIAR TARA ASTA E STANA FARA CAINI ? ORI CAINII AU SI EI PARTE DE O HALCA DIN ........VANAT..........CARE E BENEFICIUL RO. IN TOATA ACEASTA AFACERE ? CINE E ACEST PERSONAJ ( EXCEPTAND CARIERA LUI DE TENISMEN ) CU CE A AJUTAT ACEST PERONAJ STATUL ROMAN,SI PE ROMANI ?
VAX-ALBINA........CTIE CINEVA ? NASTASE DI PSD-UL SA TRAIASCA !!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
| Varianta pentru tiparire a topicului Vanat vechi si vanatori noi
Mergi la: