back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Atac criminal sionist impotriva romaniei, iar basescu este unealta lor

 


 
 
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 13:28

ATAC CRIMINAL SIONIST IMPOTRIVA ROMANIEI, IAR BASESCU ESTE UNEALTA LOR

Priviti zicerile lui BASESCU, iar daca priviti sunt aiasme SIONISTE:

In Ziua Iertarii, ca evreu, intri in sinagoga si rostesti o ruga, singura ruga care te obliga sa ramai in picioare. Aceasta ruga scurta se repeta de trei ori: ea se numeste Kol Nidre. Ruga se refera la un acord pe care-l faci in clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, in sensul ca orice promisiune, declaratie sau juramant pe care-l vei face in urmatoarele 12 luni sa fie nul si neavenit. Juramantul nu va fi juramant; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nici o valoare. Cu atat mai mult, Talmudul reaminteste evreului ca ori de cate ori face o promisiune sau un juramant, sa nu uite ca legamantul facut sub Kol Nidre, de Ziua Iertarii, il scuteste de respectarea lor.

Dar, pardon BASESCU si Boc si toata clasa politica, ne miruiesc cu aceste AIASME SATANISTE SIONISTE de 20 de ani, zilnic.

Cat priveste PATRONATUL ROMAN este jaf national si fac afaceri pe banii nostri, ei sunt statul pe banii statului si nu pe banii lor si sunt beneficiari resurselor energetice naturale ale ROMANIEI.

Daca priviti inainte de 1989 ROMANIA facea comert cu peste 80% din statele planetei si platise datoriile externe si mai avea de primit peste 12 miliarde de dolari de la state asiatice (Irak peste 3 miliarde de dolari) si africane, dar unde sunt acum si mai mult avea peste 2 miliarde de dolari in Romania care au fost jefuiti prin BANCOREX de intreaga clasa politica si Mugur Isarescu si militari si agenti KGb si GRU sovietic- VITALIE USTROI, vezi cazul ARO si RA LOCATO si firma Valeologia, asa cum a facut STALIN in Rusia, cand a venit la putere.

Romania primea pentrol in schimbul datoriei de 3 miliarde de dolari de la IRAK.
Romania avea fabrica de tractoare in Iran si vindea tractoare in toata lumea din tara si din Iran si romanii aveau bani si devenise o tara creditaore la fel ca si FMI.
Romania primea petrol din LIBIA care are cea mai bogata rezerva de petrol din AFRICA.

Identificarea la mijlocul anilor 1980, a unui câmp major de petrol în Libia, bazinul Murzuk, este doar una dintre numeroasele realizãri ale Rompetrol Explorare & Productie.

Si pardon, cine se ocupa de petrolul romanec din Libia si resursele energetice naturale ale Romaniei?

Rompetrol Upstream coordoneazã activitãþile de foraj, serviciile de sondã ºi pe cele de explorare ºi producþie (E&P, Drilling si Well Services-Petros) ale grupului Rompetrol în România ºi la nivel internaþional.
Ariile de interes ºi activitate se concentreazã pe þãrmul Marii Negre (resursele din marea Neagra cedate de STOLOJAN si Basescu in 1992, dar priviti si ARLO SLATINA si UPETROM PLOIESTI- PARDON EI SUNT STATUL si noi trebuie sa fim ucisi) ºi al Mãrii Caspice, în Orientul Mijlociu ºi în Africa de Nord.

Romania in 1989 avea industrie si economie si toti cetatenii ei (22 MILIOANE DE ROMANI) aveau serviciu, salariu, casa, familie, si identitate, iar dupa 1989 avem: PRIVATIZARE, RESTRUCTRURARE SI DISPONIBILIZARE arme sioniste sataniste impuse dupa 1989 pentru scoaterea ROMANIEI LA VANZARE si distrugerea industriei si economiei si exterminarea poporului roman si inlocuirea lui cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii romanilor pentru ca sa execute ordine externe pentru distrugerea Romaniei.

Romani dupa 1989 au devenit someri, fara salariu, casa, fara familie, pensie, medicamente si fara identitate.

China dadea credite ROMANIEI cu 1 dolar dobanda si CEAUSESCU credita URSS si primea 2 dolari dobanda.

Priviti CRIZA, adica CEACEALMAUA SIONISTA STANISTA PLANETRA impusa de B`nai B`rith din America, adica B`nai B`rith cei care conduc ONU, NATO, GRU SOVIETIC, CIA, MOSSAD si toata media internationala, propaganda lor si se aplica in toate tarile unde la conducerea lor se afla CASE REGALE si guverne conduse de ei, precum Romania si daca priviti ultimele proteste de strada in toate aceste tari s-au facut in urma: cresteri varstei de pensionare, cresterea taxelor scolare si reducerea salariilor si pensiilor si altele.

Si, acum priviti CHINA (se pisa pe AMERICA IMPERIALISTA), IRAN, COREEA DE NORD, CUBA si alte tari din America de NORN nu este CRIZA si mai mult se doreste inceperea unui al III lea razboi mondial impotriva CHINEI si aliatilor lor, pentru ca nu se supun ordinelor de la B`nai B`rith.

De asemena, trebuie sa inceapa al III lea RAZBOI MONDIAL, pentru ca evreii care au jefuit EUROPA de Est sa ramana cu tot ce au furat si jefuit in ultimi 20 de ani din aceasta zona a planetei, iar SLUGILE LOR SA RAMANA LA PUTERE SA POATA JEFUI SI DISTRUGE in continuare asa, cum zice Perez:

Shimon Peres: Israel cumpãrã România

www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

China cu industria si economie controlata de stat (asa cum era Romania inainte de 1989 si fara datorii la FMI)are o productie ibdustriala care acopera 25 % din productia planetei si America numai 16% si japonia 7% si despre ce vorbim?

Este CRIZA, cum zice B`nai B`rith si Basescu, dar pentru reducerea fiintelor umane de pe fata pamantului, pentru ca daca priviti programele guvernamentale si firmele particulare ale intregi clase politice sunt STATUL si pentru ei sunt bani, iar pentru Romani nu sunt bani si trebuie ucisi: MARUL, CORNUL SI LAPTELE, RABLA, REABILITAREA BLOCURILOR, CASA VERDE si altele (va rog sa verificati inainte de a continua sa scrieti, sa vedeti cu ochii dumneavoastra ce inseamna CASA VERDE SI toate cele si la cine se duc banii)

Mai mult, este CRIZA, dar facem credite la FMI si platim corporatiile evreiesti in ROMANIA: BECHTEL peste 3 miliarde de euro, Renault peste 28 de milioane de euro, Ford peste 360 de milioane de euro, EADS 271 milioane de euro anual, 360 de milioane de euro anual pentru militari romani care participa la jefuirea planetei de catre sionisti-sataniosti (in Irak a furat toata rezerva de AUR peste 2000 de TONE si petrolul si romani cu paguba si morti), despre ce trebuie sa mai vorbim ca sa ne trezim?

Si, doresc sa revin la REGELE MIHAI membru al B`nai B`rith al celei mai cumplite organizatii criminale sioniste care a fost promovat foarte mult in ultimele zile ale anului 2010, de redactori de TV pentru a fi readus la putere pentru a pune CAPACUL pe tot jaful si distrugerea ROMANIEI in ultimi 20 de ani si pentru ca UDREA, BOC si alti sa ramna la GUVERNARE sub protectia CASEI REGALE CRIMINALE SI TERORISTE, atat CASA REGALA cat si intreaga clasa politica sunt CRIMINALI si asasini ai fiintelor din ROMANIA.

TRAIASCA ROMANIA MARE SI UNITA

Raporteaza abuz de limbaj
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 14:14

Priviti CRIZA, adica CEACEALMAUA SIONISTA SATANISTA PLANETRA impusa de B`nai B`rith din America, adica B`nai B`rith cei care conduc ONU, NATO, GRU SOVIETIC, FMI, BANCA MONDIALA, CIA, MOSSAD si toata media internationala, propaganda lor: CNN, BBC, RADO EUROPA LIBERA si altele si se aplica in toate tarile unde la conducerea lor se afla CASE REGALE si guverne conduse de ei, precum Romania si daca priviti ultimele proteste de strada in toate aceste tari s-au facut in urma:

cresteri varstei de pensionare,
cresterea taxelor scolare
reducerea salariilor si pensiilor si altele,

pentru a ucide fiinte umane pentru reducerea numarului de cetateni pe aceasta planeta

REGELE FERDINAND duce TEZAURUL ROMANIEI in 12 -21 decembrie 1916 la Moscova la rudele sale Tarul Rusiei, iar Regele Mihai mai fura 191,8 tone". la ABDICAREA sa din 30 decembrie 1947( va atrag ATENTIA ca ROMANIA a fost MONARHISTA in perioada KOMINTERNISTA 1944-1947 si emitea DECRETE pentru toate actiunile GUVERNULUI GROZA, inclusiv condamnari la moarte pentru romani care au luptat impotriva RUSIEI: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, nu uitati pe ANTONESCU care era o piedica impotriva implementari COMUNISMULUI in ROMANIA) pentru ca toate casele regale de pe fata planetei sunt rude intre ele si sunt membre al celei mai cumplite organizatii criminale sioniste sataniste B`nai B`rith.

B`nai B`rith cei care au infiintat si controleaza toate societatile secrete de pe fata pamantului: COMISA TRILATERALA, GRUPUL BILDERBERG si altele.

B`nai B`rith care conduc: ONU, NATO, GRU SOVIETIC si ARMATA, GUVERNUL si PRESEDENTIA ROMANIEI care ne ucid si infometeaza la ordinul lor.

B`nai B`rith cei care organizeaza si finanteaza toate asasinatele politice(KENNEDY, ANNA LINDH, ALDO MORO, OLOF PALME si alti) atentate cu roboti umani si masini capcana dirijate din spatiul cosmic cu ajutorul satelitilor militari, revolutii, lovituri de stat si altele.

B`nai B`rith cei care vor sa controleze si sa reduca numarul fiintelor umane pe aceasta planeta, cei care au eliberat virusul HIV care provoaca moartea SIDA si cei care vor controlul total al fiintelor umane, prin implant de CIP in corpul uman si cu ajutorul acestui CIP sa poata ucide fiintele umane printr-o simpla apasare de tasta de PC din America, prin emiterea de unde electromagnetice care afecteaza organe vitale din corpul uman care duce la decesul unei persoane.

Raporteaza abuz de limbaj
ing_dumitrache

8 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 15:56

Mai taticu, mare deranj ai in cap, parca ai lua medicamente cu palinca. Ai adunat tot de pe goagal si ni le-ai aruncat aici sa ne faci praf si pe noi. La ce varza ne-ai trantit aici ma determini sa te suspectez ca esti chiar dintre ai lor. Ne torni verzi si uscate, ne ametesti bine si ne lasi mai rau decat ne-ai gasit.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului ATAC CRIMINAL SIONIST IMPOTRIVA ROMANIEI, IAR BASESCU ESTE UNEALTA LOR
Mergi la: