Info
x
Avem bani, sunt destui, dar nu pentru voi amaratilor!!!! banii sunt pentru clanul nostru pd-l-ist si pentru oamenii nostrii maghiari, si pentru cei speciali si secreti ( a se citi, pentru investitii, aha, aha, aha!!!!)
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 22:14
Ce ziceti de asa o bascalie????? Adica dupa ce oamenii sunt executati silit in fiecare zi din cauza datoriilor, dupa ce batranii pier in tacere pentru ca nu mai au bani de medicamente, iar bebelusii isi pierd mamele, dupa ce tatii de familie incearca sa-si ia zilele din cauza lipsurilor, dupa ce BANCA NATIONALA PLEZNESTE DE INCARCATA CE ESTE DE BANI, fraudulosul national se prezinta la TV si ne spune nonsalant ca: SUNT BANI DAR............................, NU PENTRU SALARII, PENSII SI ALOCATII, NOOOO, CICA SUNT PENTRU INVESTITII!!!!!
Asa se numeste mituirea parlamentarilor puterii pentru a nu-si pierde nelegitimul basescu majoritatea parlamentara?????? Asa se numeste ingrasarea liderilor maghiari??????? Asa se numeste plata tradatorilor UNPR???????????? Asa se numeste ingrasarea serviciilor de informatii din Romania????? Asa se numeste ingrasarea d-nei Kovesi????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 22:39
De la: 9am178165, la data 2011-01-06 22:14:50Ce ziceti de asa o bascalie????? Adica dupa ce oamenii sunt executati silit in fiecare zi din cauza datoriilor, dupa ce batranii pier in tacere pentru ca nu mai au bani de medicamente, iar bebelusii isi pierd mamele, dupa ce tatii de familie incearca sa-si ia zilele din cauza lipsurilor, dupa ce BANCA NATIONALA PLEZNESTE DE INCARCATA CE ESTE DE BANI, fraudulosul national se prezinta la TV si ne spune nonsalant ca: SUNT BANI DAR............................, NU PENTRU SALARII, PENSII SI ALOCATII, NOOOO, CICA SUNT PENTRU INVESTITII!!!!! Dece te oftici ,furam si noi cit suntem la putere ! Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 22:58
De la: ADORATA, la data 2011-01-06 22:39:40De la: 9am178165, la data 2011-01-06 22:14:50Ce ziceti de asa o bascalie????? Adica dupa ce oamenii sunt executati silit in fiecare zi din cauza datoriilor, dupa ce batranii pier in tacere pentru ca nu mai au bani de medicamente, iar bebelusii isi pierd mamele, dupa ce tatii de familie incearca sa-si ia zilele din cauza lipsurilor, dupa ce BANCA NATIONALA PLEZNESTE DE INCARCATA CE ESTE DE BANI, fraudulosul national se prezinta la TV si ne spune nonsalant ca: SUNT BANI DAR............................, NU PENTRU SALARII, PENSII SI ALOCATII, NOOOO, CICA SUNT PENTRU INVESTITII!!!!! NU TREBUIE SA MAI PERMITEM VREUN FURT, FIE CA E VORBA DE O CURSA CU ELICOPTERUL PREZIDENTIAL, FIE CA E VORBA DE O INTREAGA FLOTA NATIONALA, FIE CA E VORBA DE 1 MILION DE DOLARI. Furtul este intotdeauna doar un nenorocit de furt, si daca vrem sa evoluam naibii odata si sa terminam cu primitivismul, sa terminam cu furturile, indiferent de nivelul social la care ne aflam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Degeaba ne lamentam, singura cale pentru noi toti e cinstea, harnicia, neinsusirea bunului altcuiva, onoarea, nepromovarea pentru nimic in lume a nepotismului, desi, basescu e exemplul perfect!!!!!! Si mai are perversitatea sa se planga de cazul Ridzi, cand tocmai el musamalizeaza totul!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2011, ora 17:28
SI MAI ALES, BANII SUNT PENTRU FETELE MELE!!!!!!!!!
SA VA BAGATI BINE IN CAP: BUGETUL DE STAT AL ROMANIEI REPREZINTA ZESTREA FETELOR MELE, IAR EU MA SERVESC DIN EL EXACT CUM CRED DE CUVIINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUCCESURI Noua sute de milioane de euro costa Vila de pe Rue Périé Mazamet Nr. 12, Paris. Proprietar in acte: ELENA BÃSESCU! Pe strada Périé Mazamet, la numarul 12, se afla cea mai luxoasa vila din zona Parisului... Insasi strada respectiva, fiind una pe care doar bogatasii lumii isi pot permite sa locuiasca. Imobilul este o rarirate pe piata imobiliara franceza, deoarece a apartinut unor inalti demnitari ai Frantei. O astfel de achizitie, atat in Franta, cat si in mai toate tarile Europei Occidentale… Necesita ani de munca si un credit ipotecar pentru care cineva ar plati aproape toata viata. Si totusi, ea a fost cumparata, cu plata integrala… de sute de milioane de euro! In pretul acesta intra inca 2 vile, mult mai mari, in care au fost cazati ofiteri S.P.P. din garda duduii prezidentiale, de catre Elena Bãsescu! Interesant de aflat de unde a avut fata lui tata banii cu care a cumparat superba casa. Mai mult ca sigur, aceasta nedumerire se va adauga celorlalte suspiciuni pe care opinia publica le are cu privire... La prosperitatea familiei lui Traian Bãsescu. NOTA REDACÞIEI Informaþiile ne-au fost puse la dispozitie, printr-un important om de afaceri francez, la randul sau europarlamentar... Chiar de catre reprezentantul agentiei imobiliare pariziene, prin care EBA si-a achizitionat bijuteria locativã de 900.000.000 euro bani gheata! De unde a avut banii, avand in vedere ca ilustrul sau tata este bugetar cu un salariu de 4.000 roni, mama este casnica... Iar salariul sau de europarlamentar, chiar daca e consistent, nu i-ar ajunge nici sa cumpere un perete al acestei vile? Probabil ca din... succesuri, nu? Trimiteti mai departe... sa vada si sa afle toata tara, unde sunt banii nostri! Si ni se spune ca suntem tampiti daca nu acceptam micsorarea pensiilor si salariilor. Raporteaza abuz de limbaj |