back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mediere

numenume123

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 10:11

Am descoperit astazi un nou site despre mediere.

www.mediere-uzamint.ro

Ce parere aveti despre mediere? Poate fi o noua cale de solutionare a conflictelor civile, penale, comerciale. Din cate inteleg oricine poate fi mediator .... trebuie doar studii superioare. M-ar interesa sa fac cursurile de mediator. Pare ceva de viitor. Foarte interesant siteul .... merita vizitat si astept parerile voastre.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:24

De la: numenume123, la data 2011-01-05 10:11:20Am descoperit astazi un nou site despre mediere.

www.mediere-uzamint.ro

Ce parere aveti despre mediere? Poate fi o noua cale de solutionare a conflictelor civile, penale, comerciale. Din cate inteleg oricine poate fi mediator .... trebuie doar studii superioare. M-ar interesa sa fac cursurile de mediator. Pare ceva de viitor. Foarte interesant siteul .... merita vizitat si astept parerile voastre.

Da ! Mediatorul va avea un rol important in viitor. Problema este ca te costa ceva bani....in jur de 4000 de lei,iti trebuie spatiu si....clienti. Clientii nu vor veni cu ajutorul avocatului ,ala are interesul sa te reprezinte in instanta ....E o profesie liberala ....trebuie sa fii un bun negociator si sa cunosti totusi legile . Eu as permite intrarea in aceasta profesie doar absolventilor de drept,psihologie si celor de la ASE....S-ar putea castiga o gramada de bani ,cu putin noroc.....depinde mult de judecatori ca sa ai clienti....Deja in legea aia cu mica reforma in justitie ,a inceput sa apara chestia cu medierea...

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:56

De la: numenume123, la data 2011-01-05 10:11:20Am descoperit astazi un nou site despre mediere.

www.mediere-uzamint.ro

eu am un mediator personal acasa
Il cheama 9mm
Rezolva problemele cat ai zice poc, sa nu se inteleaga BOC

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 19:59

Eu am cunoscut un mediator...era avocat, si zicea ca medierea este necesara ca sa nu se ajunga la instanta. Multe cazuri - zicea el- nu sunt cazuri de instanta ci de ...comunicare. Partile isi atribuie una alteia intentii presupuse sau prost intelese.Mediatorul dezleaga itele si toti ies multumiti. Platesc si serviciul asta deci nu are interes sa-i indemne neaparat la judecata mai ales ca exista multe conflicte care sunt suparatoare sau paguboase dar mai putin decat sa impuna un proces...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2011, ora 13:47

Din pacate in Romania se apeleaza la mediator mai putin decat ar fi necesar. Orgoliu prost inteles, ii face sa apeleze direct la instanta.

M-au ur­mã­rit multe gânduri profunde, dar am fost întotdeauna mai iute decât ele.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Noiembrie 2011, ora 16:28

cu hotarare mediatoreasca iti primesti drepturile??

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2011, ora 05:08

De la: daniela_, la data 2011-11-22 16:28:55cu hotarare mediatoreasca iti primesti drepturile??

E ptr tine ca informare. Presupun. Unii chiar nu au notiuni de drept nici legal, nici logic.
E buna o astfel de chestie.
Insa eu as face-o ptr toti, ptr evitarea unor drame.
Sint utopic....deocamdata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului Mediere
Mergi la: