back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Atac cu bomba asupra tvr, guvern si/sau parlament

stan_s_gheorghe

14 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 13:17

In atentia tuturor celor carora se adreseaza
PETITIE

Ref.: La sentinta aberanta pronuntata de judecatorii ICCJ in cauza ce face obiectul dosarului nr. 265/46/2010
Data: 08.12.2010

Stimate Doamne/Stimati Domni,

Raportat la situatie, tinand cont de inevitabilitatea unui raspuns, mai mult sau mai putin violent, cu privire la o sentinta aberanta a judecatorilor de la ICCJ, menita, in opinia mea, sa acopere o situatie cu mult mai terifianta decat cea care face obiectul dosarului 265/46/2010, ma vad obligat moral de a explica un eventual atac cu BOMBA asupra TVR, Guvernului, Parlamentului Romaniei, Parlamentului European etc.

Prin urmare, va rog sa acordati maximul dumneavoastra de atentie prezentului, si totodata, in masura in care este posibil, sa-mi acordati un raspuns la intrebarile ce vor fi formulate pe parcursul prezentei, deoarece, cu siguranta, parati din dosarul mentionat anterior, in dorinta lor de a-si acoperi actiunile sau mai bine spus inactiunile, vor lua in calcul uciderea subsemnatului, avand ca obiectiv stoparea unei posibile Revolutii, acesta este defapt principalul motiv pentru care, desi, conform legislatiei in vigoare, cazul nu este facut public de catre mass-media.

In linii generale, student in Londra in cadrul unui program infintat special de Guvernul Angliei pentru romani si bulgari dupa integrarea in Uniunea Europeana, si finantate prin programul Train to Gain pentru a acoperi deficitul de personal al firmelor din UK cu locatii extreme, firme ce isi desfasoara activitatea intr-un domeniu ce detine 15% din Produsul Intern Brut al Angliei, practic vorbim de miliarde de lire aici [am aflat ulterior], consecinta a abuzurilor la care erau supusi romanii (Rasism, Sclavie etc), am luat atitudine

Urmare acestei decizii, echipa manageriala a Colegiului, fiind pe cale de a da in vileag un SCAM de proporti al carui autor era Guvernul Anglei, si incredibil, cu participarea reprezentantilor Statului Roman, a decis exmatriculare cu orice pret a subsemnatului din program.

Evident, am dorit sa actionez in justitie Colegiul, insa, tinand cont de statutul celor implicati, asa ceva era practic imposibil, asta fara a lua in calcul ca autoritatile engelze competente imi inchideau usa in fata in momentul in care mentionam ca sunt roman, repet, imi inchideau usa in fata in momentul in care mentionam ca sunt roman, lucru perfect valabil si pentru mass-media din UK.

Tinand cont de diferenta pecuniara uriasa existenta intre salariile din Romania si cele din UK, mi-au fost anulate abuziv documentele ce-mi permiteau desfasurarea de activitati lucrative, astfel incat sa-mi fie si mai dificila actionarea in justitie a Colegiului, asta ca sa nu spun imposibil.
Urmare a acestei actiuni, firma la care efectuam perioada de practica mi-a oferit un nou loc de munca instant dupa anularea documentelor respective, a semnat referinte excelente si mi-a propus sa aplic pentru un nou permis de lucru.

Desi lucram in zona zero a Londrei la o firma puternica ca Asistent Contabil, urmand sa devin Asistent Manger, nu am dorit acest lucru, am solicitat autoritatii engleze competente (Home Office – Ministerul de Interne al UK) doar permisiunea, repet, doar permisiunea de a lucra pe perioada solutionarii litigiului impotriva Colegiului [doi dintre angajatii firmei respective, Contabilul si Asistentul Managerului General, domnii Raj si Aby Valizadeh imi oferisera suport financiar pentru a actiona in judecata Colegiul, dar nu puteau plati pentru cheltuieliile curente ale subsemnatului], cu mentiunea ca, nici macar in vizita in urmatorii 5 ani nu o sa revin in UK.

Home Office, nu numai ca nu a acordat niciun raspuns solicitarii subsemnatului, dar nu a returnat nici documentele inmanate si nici dosarul care le insotea, dosar construit impotriva Colegiului ce imi dovedea nevinovatia, asta in speranta de a ma forta sa parasesc UK si sa nu actionez in instanta Colegiul, si, evident, de a nu da in vileag SCAMUL de proporti al carui autor era Guvernul UK in complicitate cu reprezentantii Statului Roman

Altfel spus, daca engelzul spune “ Fraiere, ciocu’ mic ca dispari, nu ma intereseaza de banii pe care i-ai cheltuit ca sa inveti aici etc, faci ce zic eu, esti SCALVUL MEU!”, pai c-am dispar daca nu vreau sa fiu SCLAV, nu conteaza ca eu sunt un cetatean corect, nu conteaza ca eu mi-am facut treaba, dovada sta oferta de lucru a firmei la care imi efectuam perioada de practica, referintele excelente primite, iar peste toate acestea, ca cetatean roman aflat pe teritoriul UK am venit cu un proiect pentru combaterea violentelor pe strada in Londra, proiect ce a fost prezentat domnului Ben Stoneham, Headquarters Director –Liberal Democrats Party, 4 Cowley Street, London SW1P 3NB, Office: 0207 227 1368, partid în cadrul căruia eram membru

Membership No: 8438307, Local Party: Tower Hamlets

Incredibil, dar afirmatia de mai sus, putin mai altfel, chiar a fost facuta de un membru al echipei manageriale a Colegiului, domnul Barry Johnosn, in fata unei clase intregi de romani, repet, afrimatia de mai sus, putin mai altfel, chiar a fost facuta de un membru al echipei manageriale a Colegiului, domnul Barry Johnosn, in fata unei clase intregi de romani, redau: “Asta [programele desfășurate de Colegiul], e ceea ce Guvernul nostru [Guvernul Angliei] vă oferă după integrarea voastră în UE, așa că ciocu’ mic, dacă vreți să faceți ceva, dați în judecată Guvernul vostru [României] că nu va protejat!”
Acum, intreb, si cu respect solicit un raspuns direct:
1. Ce pot sa fac eu ca cetatean roman aflat pe teritoriul UK intr-o astfel de situatie, asta in conditiile in care am investit o suma importanta de bani?
2. Cine ma poate proteja de acele abuzuri, asta in conditile in care autoritatile romane competente nu doresc acest lucru, desi, conform legislatiei in vigoare sunt obligate sa faca asta, si mai mult, musamalizeaza situatia cu ajutorul mass-mediei?
3. Daca autoritatile nu respecta legea, eu de ce as respecta-o, eu sunt mai fraier, ce ma retine pe mine sa nu intru inarmat pana-n dinti intr-o banca si s-o jefuiesc, sau sa-l astept pe senatorul X sau deputatul Y, ori copii acestora si sa-i talharesc, sau sa-l impusc pe Presedintele Romaniei, in calitate de garant al Constitutiei Romaniei, intrand astfel si in istorie, repet, daca ei nu respecta legea eu de ce as face-o?
[Deoarece, prin sentinata judecatorilor de la ICCJ, se afirma ca ceea ce se intampla cetatenilor roamani in UK, in general, si in particular subsemnatului, este absolut normal si ca autoritatile romane competente nu au nicio obligatie fata de cetateni romani aflati pe teritoriul altor state cu scopul de a desfasura activitati lucratieve etc. Totodata, desi obligate prin Constitutie si etc, posturile de televiziune, in general mass-media e obligata sa faca cazul public, deoarece e o informatie de interes public, nepublicarea acesteia contribuind din plin la intetirea abuzurilor asupra cetatenilor romani, reliefand manipularea populatiei prin intermediul mass-mediei si influenta politicului asupra hotararilor judecatoresti. Prin urmare, ei daca nu respecta lege, eu de ce mam-dracului as face-o, io-s mai prost?]
4. Pentru o imagine de ansamblu, situatia este cu mult mai grava, si rog sa aveti in vedere, de ce tigani se numesc romi, de ce agricultura Romaniei este varza, de ce sistemul de invatamant este corupt etc, defapt ce se urmareste sa ajunga Romania in final?
5. Considerati justificat, in speranta de a beneficia de draptate si in conditiile in care judecatori nu respecta legea, ci indicatiile politice ale unora sau altora, functie de interese, un atac cu BOMBA asupra paratilor din dosarul 265/46/2010 www.scj.ro/dosare.asp?view=detalii&id=100000000226528&pg=1&cauta= ?
6. Avand in vedere ca domnul Bogadan Carpa-Veche, Atasat al Ambasadei Romaniei la Londra, pe probleme de munca si sociale, a lasat sa se intrevada, ca obtiune pentru subsemnatul, la situatia creata de englezi, un posibil raspuns violent, si va rog sa urmati link-ul, am abilitatile necesare de a omora un om cu mainile goale www.youtube.com/watch?v=qYJQXAtfjxI, a se vedea fianlul filmuletului, ar fi trebuit sa lovesc membrii echipei manageriale ai Colegiului din Londra?
7. In locul meu, cum ati actiona in fata acestor acte de nedreptate, ce ati face dumneavaostra, ati apela la violenta, asta in conditiile in care nu vor sa respecte legea sub nicio forma, sau ati cere azil intr-o alta tara, e o chestiune de timp pana se vor hotara sa ma ucida?
Astept cu un deosebit interes raspunsul dumneavoastra!

Cu deosebita consideratie,
Gheorghe Stan

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului ATAC CU BOMBA asupra TVR, GUVERN si/sau Parlament
Mergi la: