Info
x
Romii ar putea fi numiti "tigani" (proiect de lege)
|
Fosta membra 9am.ro 173 mesaje Membru din: 3/11/2010 Oras: Bistrita |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 16:22
Locuiesc de peste 24 ani in Germania si pina in urma cu circa 10 ani ,am avut multi prieteni printre germani......dar de cind cu -romii- am fost categorisit ca si tzigan. Daca am ripostat vehement spunindule ca este o greseala si ca eu sint mindru ca sint roman.....s-a stricat prietenia.......e si asta o parte din oglinda Romaniei aicea in strainatate. A, si inca ceva ....pina mai acuma , daca am comentat pe vreo pagina din Ro., am fost cenzurat la cuv. tzigan, adica t.....n. Intrebarea mea e ca acuma daca apare noua lege voi fi cenzurat daca voi scrie rrom, adica ....r...m ????????
Hai sa vad cine are curajul sa discute pe asta tema ? Raporteaza abuz de limbaj
"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camu
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 16:24
tiganii.....tiganii...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 16:26
De la: XYW, la data 2010-11-19 16:24:48tiganii.....tiganii... am vrut sa verific daca-s cenzurat,asadar cenzura functioneaza numa' cand ii spui lu' chioru' pletos pe nume...adica...base...pardon...cretinu' neamului...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 19:18
Peste hotare vor fi considerati romani....pe buna dreptate> Sunt si raman cetateni romani, indiferent de nationalitate!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 19:38
De la: july, la data 2010-11-19 19:18:24Peste hotare vor fi considerati romani....pe buna dreptate> Sunt si raman cetateni romani, indiferent de nationalitate! Indiferent cum se numesc tot ei sant cum ii stiti ............
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 173 mesaje Membru din: 3/11/2010 Oras: Bistrita |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 20:08
De la: july, la data 2010-11-19 19:18:24Peste hotare vor fi considerati romani....pe buna dreptate> Sunt si raman cetateni romani, indiferent de nationalitate! Nu prea sint de acord.......vor fi considerati : tigani din romania. Aici nu cred ca e vorba de cetatenie, este vorba de identitate. Sa fie clar eu nu am spus si nici nu vreau o discutie despre , hoti,criminali sau alte categori.....eu vreau sa se vorbeasca despre romani,unguri, sasi, tigani. ...........apropo, cum se numesc locuitorii orasului Roma ?.....si va asigur ca nu sint tigani..... Raporteaza abuz de limbaj
"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camu
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 23:20
De la: emil_germania, la data 2010-11-19 20:08:30De la: july, la data 2010-11-19 19:18:24Peste hotare vor fi considerati romani....pe buna dreptate> Sunt si raman cetateni romani, indiferent de nationalitate! Nici eu nu m-am referit la categorii. Cum se numesc locuitorii orasului Roma? Italieni !. .la acest aspect m-am referit. Nu se vor obosi strainii sa spuna ca sunt tigani din Romania, vor fi romani ! Acest proiect e binevenit, dar nu va rezolva problema "Imaginii" noastre. Raporteaza abuz de limbaj |