back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Noile tunuri pdl labanul public

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:49

�PD-L a dat un tun de 150 de milioane de euro, �ntr-o singur� lun�, numai la nivelul Bucurestiului. Prejudiciul a fost f�cut prin 4 firme: Euroconstruct Trading (Mircea B�sescu), Tehnologica Radion (Vasile Blaga), Eurovia Construct (Radu Berceanu) si Delta ACM (Elena Udrea)�. Totul se numește, �n Codul Penal al Rom�niei: DETURNARE DE FONDURI! Cum s-a ajuns la o asemenea gaur� �n Bugetul Bucure�tilor? Simplu. �Activit��ile de lucr�ri publice �n Capital� au fost organizate �i �mp�r�ite discre�ionar numai �ntre firmele aflate sub controlul celor mai sus-men�iona�i, sub coordonarea lor nemijlocit�, prin interemediul lui Gheorghe Udri�te, fostul director general la Direc�ia Transporturi, Drumuri �i Sistematizarea Circula�iei Prim�riei Municipiului Bucure�ti (PMB), precum �i a lui Claudiu B�lan, fostul director al Administra�iei Str�zilor.

Raporteaza abuz de limbaj
9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:52

Trebuie precizat faptul c� fostul director adjunct al Administra�iei Str�zilor din mandatul lui Videanu, Cristian Olteanu, s-a sinucis �n luna iunie 2008� � Raport SRI.

Cele 4 firme bucure�tene aflate sub controlul baronilor PD-L care �i-au umflat conturile din banii pompa�i de la Prim�ria General�, cu sprijinul nemijlocit al lui Oprescu sunt: "Euroconstruct Trading 98" SRL , condus� de c�tre "gemenii" de la Golden Blitz - Dan Besciu �i Sorin Vulpescu, dar controlat�, printr-o firm� adiacent�, de fratele lui Traian B�sescu; "Tehnologica Radion" SRL, care �l are ca patron pe Theodor Barna, este abonat� �i la fondurile Prim�riei Sectorului 3, unde primar este pedelistul Liviu Negoi��, finul lui Adriean Videanu și �n care este acționar nimeni altul dec�t ministrul de Interne, Vasile Blaga; "Eurovia Construct International" SA, care este condus� de familia fostei senatoare PD-L, Cornelia Cazacu și controlat�, prin alte societ�ți, de c�tre ministrul Transporturilor, Radu Berceanu; "Delta ACM" are ca ac�ionari pe Florea Diaconu, iar director general este chiar fratele deputatului PD-L - �tefan Pirpiliu

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:54

�tefan Pirpiliu, un personaj foarte apropiat și el de primarul Sectorului 3 - Liviu Negoi��, iar alt acționar este firma NiroGrup, la r�ndul ei controlat� de Udrea � Cocoș.

�Toate pachetele de �ntre�inere a str�zilor din Bucure�ti au fost �mp�r�ite celor 4 firme, cu caiete de sarcini f�cute cu �dedica�ie� acestora �i cu pre�uri exorbitante, astfel explic�ndu-se, de exemplu, frezarea inutil� a asfaltului �n bun� stare de pe principalele bulevarde bucure�tene pentru sume impresionante, dar cu un efort material sub pretextul a�a-ziselor "microfisuri" �n covorul asfaltic

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:55

De asemenea, toate pachetele de reabilitare str�zi, pasaje, artere de penetra�ie, str�pungeri �i supral�rgiri scoase la licita�ie de PMB au fost �mp�r�ite celor 4 firme sus-men�ionate �n acelea�i condi�ii.
Majoritatea lucr�rilor au fost �ncepute f�r� contracte �i autoriz�tii, sau chiar �nainte de a fi licitate, ulterior simul�ndu-se �ndeplinirea formalit��ilor legale�, spun analiștii Servicului Rom�n de Informații.

Un aspect foarte grav, care este eviden�iat de raportul SRI, vizeaz� unele inginerii de amploare din sectorul p�storit de Liviu Negoi��.

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:56

�n Sectorul 3 al Capitalei, toate lucr�rile de parc�ri �i alei dintre blocuri au fost f�cute cu bani de la Prim�ria Capitalei (ceea ce constituie deturnare de fonduri), lucr�ri executate de acelea�i firme, prin �ncredin��ri directe, f�r� licita�ii �i autoriza�ii, pe baza rela�iei "na�-fin". O oarecare "prioritate" la atribuirea acestor contracte au avut-o "Tehnologica Radion" SRL �i "Euroconstruct Trading 98" SRL, sus�inute �n mod special de secretarul general al PD-L, Vasile Blaga.
Astfel, dac� "Tehnologica Radion" SRL, de exemplu, era, p�n� acum 3 ani, o firm� de apartament, cu o cifr� de afaceri derizorie �i f�r� lucr�ri similare, aceasta a ajuns �n prezent, �n condi�iile relatate, la o cifr� de afaceri anual� de 200-250 milioane de euro.

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:57

Pentru exemplificarea aspectelor de mai sus, va prezentam numai c�teva exemple, din care rezult� f�r� echivoc un prejudiciu de peste 150 milioane de euro produs Bugetului Prim�riei Municipiului Bucure�ti. Prin Hot�r�rea nr. 25 a Consiliului General al Municipiului Bucure�ti (CGMB) din 1/02/2009 se aprob� indicatorii tehnico-economici pentru "Supral�rgirea Gh. Ionescu Sise�ti - Ion Ionescu de la Brad", cu valoare total� de 22.138.038 de euro, rezult�nd o diferen�� �n plus de 58.510.200 de euro, "f�r� nici o schimbare a indicatorilor tehnico-economici", executantul acestei lucr�ri fiind "Tehnologica Radion SRL". Practic, lucrarea const� �n supral�rgirea a 4,6 km de strad�, �n condi�iile �n care, cu acest buget, se puteau realiza 16 km de autostrad� (calculate la un pre� mediu de 5 milioane de euro/km).

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:58

Mai mult, pe data de 25.02.2009, Prim�ria Municipiului Bucure�ti, condus� de Sorin Oprescu, mai d� firmei lui Theodor B�rn�, "printr-un act adi�ional nr. 2 la contract nr. 3151/2006 privind execu�ia lucr�rilor suplimentare", tot la obiectivul "Supral�rgirea Gh. Ionescu Sise�ti - Ion Ionescu de la Brad", nici mai mult, nici mai pu�in dec�t 29.330.819,37 RON, adic� vreo 7 milioane de euro. Practic, prin acest "supliment" financiar al lui Oprescu, cei 4,6 km de strad� au ajuns s� coste 87 milioane de euro. Prin Hot�r�rea nr. 22 a CGMB din 11/02/2009 se aprob� indicatorii tehnico-economici pentru "Reabilitarea unic� pe Calea Mo�ilor, inclusiv Terminalul �ntre �os. Mihai Bravu �i Str. B�r��iei", cu valoare total� de 39.220.068 de euro, iar �n Hot�r�rea nr. 189 din 26/02/2009 apar indicatori tehnici "noi" (de fapt aceia�i din studiul de fezabilitate ini�ial), cu valoare total� de 57.831.833 de euro. Mai mult, prin Hot�r�rea nr. 5713/02/2009 se elimin� un indicator tehnic (managementul de trafic), dar valoarea total� r�m�ne aceea�i, de 57.831.833 de euro, executantul lucr�rii fiind "Tehnologica Radion SRL", cu o diferen�� �n plus de 18.611.765 de euro

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 21:59

Cu toate c� studiul de fezabilitate ini�ial, �n baza c�ruia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, cuprinde �i "amenajare terminal multimodal Sf�nta Vineri", PMB mai "na�te" un proiect nou, distinct, cu denumirea "amenajare terminal multimodal Sf�nta Vineri", c�ruia i se aprob� indicatorii tehnico-energetici prin Hot�r�rea Nr. 182 a CGMB din 27/02/2009. Lucrarea a fost "c�tigat�" prin licita�ie tot "Tehnologica Radion SRL", cu suma suplimentar�, fa�� de studiul ini�ial, de 29.028.934.78 de euro, adic� 8.911.144 de euro. Dup� acela�i model aplicat pe Calea Mo�ilor, s-a f�cut �i "Reabilitarea unic� pe �os. Olteni�ei, �ntre Pia�a Eroii Revolu�iei �i limita administrativ� a Municipiului Bucure�ti". Prin Hot�r�rea nr. 22 a CGMB din 15/02/2009 se aprob� indicatorii tehnico-economici cu valoare total� de 45.739.999 de euro, prin Hot�r�rea nr. 23/02/2009 se modific� indicatorii tehnico-economic, ajung�ndu-se la valoarea total� de 72.606.005 de euro.

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:00

Ulterior, prin Hot�r�rea nr. 57 din 25/02/2009, prin care se elimin� un indicator tehnic (managementul de trafic), se ajunge la valoarea total� final� de 69.946.981 euro, cu o diferen�� �n plus fa�� de studiul ini�ial de 24.206.982 de euro, executantul lucr�rii fiind "Euroconstruct Trading 98 SRL". Men�ion�m c� indicatorii tehnici "noi" se refer� �n special la lucr�rile din Intersec�ia Pia�a Sudului, intersec�ia de la �ura Mare �i bucla de �ntoarcere de la Romprim, fiind de fapt aceea�i din Studiul de fezabilitate ini�ial �i Certificatul de Urbanism nr. 517031 din 24/01/2009.

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:03

Iata ce-i INTERESEAZA pe Guvernantii PD-L !!

�PD-L a dat un tun de 150 de milioane de euro, �ntr-o singur� lun�, numai la nivelul Bucurestiului. Prejudiciul a fost f�cut prin 4 firme: Euroconstruct Trading (Mircea B�sescu), Tehnologica Radion (Vasile Blaga), Eurovia Construct (Radu Berceanu) si Delta ACM (Elena Udrea)�. Totul se numește, �n Codul Penal al Rom�niei: DETURNARE DE FONDURI

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:04

De la: 9am243318, la data 2010-10-30 22:03:25Iata ce-i INTERESEAZA pe Guvernantii PD-L !!

�PD-L a dat un tun de 150 de milioane de euro, �ntr-o singur� lun�, numai la nivelul Bucurestiului. Prejudiciul a fost f�cut prin 4 firme: Euroconstruct Trading (Mircea B�sescu), Tehnologica Radion (Vasile Blaga), Eurovia Construct (Radu Berceanu) si Delta ACM (Elena Udrea)�. Totul se numește, �n Codul Penal al Rom�niei: DETURNARE DE FONDURI

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:06

De la: 9am243318, la data 2010-10-30 21:49:26�PD-L a dat un tun de 150 de milioane de euro, �ntr-o singur� lun�, numai la nivelul Bucurestiului. Prejudiciul a fost f�cut prin 4 firme: Euroconstruct Trading (Mircea B�sescu), Tehnologica Radion (Vasile Blaga), Eurovia Construct (Radu Berceanu) si Delta ACM (Elena Udrea)�. Totul se numește, �n Codul Penal al Rom�niei: DETURNARE DE FONDURI! Cum s-a ajuns la o asemenea gaur� �n Bugetul Bucure�tilor? Simplu. �Activit��ile de lucr�ri publice �n Capital� au fost organizate �i �mp�r�ite discre�ionar numai �ntre firmele aflate sub controlul celor mai sus-men�iona�i, sub coordonarea lor nemijlocit�, prin interemediul lui Gheorghe Udri�te, fostul director general la Direc�ia Transporturi, Drumuri �i Sistematizarea Circula�iei Prim�riei Municipiului Bucure�ti (PMB), precum �i a lui Claudiu B�lan, fostul director al Administra�iei Str�zilor.

Citat de pe forum prm, unde cei care posteaza sunt la fel de inteligenti ca si tri(ne)bunul reales VCT:

Euroconstruct Trading 98" SRL , controlat� de c�tre "gemenii" de la Golden Blitz - Dan Besciu �i Sorin Vulpescu;
* "Tehnologica Radion" SRL, care �l are ca patron pe Theodor Barna, este abonat� �i la fondurile Prim�riei Sectorului 3, unde primar este pedelistul Liviu Negoi��, finul lui Adriean Videanu;
* "Eurovia Construct International" SA, care este patronat� de familia fostei senatoare PD-L, Cornelia Cazacu;
* "Delta ACM" are ca ac�ionar majoritar pe Florea Diaconu, iar director general este chiar fratele deputatului PD-L - �tefan Pirpiliu, un personaj foarte apropiat de primarul Sectorului 3 - Liviu Negoi��;

Medicamenteeeee!

9am243318

12 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2010, ora 22:07

De la: 9am243318, la data 2010-10-30 22:03:25Iata ce-i INTERESEAZA pe Guvernantii PD-L !!

noi vrem la presidentie si la guvernare ,nu la inchisoare !

9am243321

10 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 06:36

Banul strins,trebuie sa circule,altfel se blocheaza politica

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 11:25

De la: 9am243321, la data 2010-10-31 06:36:06Banul strins,trebuie sa circule,altfel se blocheaza politica

Din seria p�rerea altuia de care mie �mi place:
Promotie Nescafe - ori e ori nu e?
Va dau un Copy Paste de la care daca-l cititi printre randuri sau nu tot eu zic ca aveti ce invata,si va mai luati si portia de incultura zilnica.Nu-i bai ca si eu mi-am luat-o.Nu stiu daca am voie sa-i fac publicitate ca v-as da si blogul.Warning: array_map() [function.array-map]: Argument #2 should be an array in /home/jorjel/public_html/blog/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/magic.php on line 287

Warning: join() [function.join]: Invalid arguments passed in /home/jorjel/public_html/blog/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/magic.php on line 27

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/jorjel/public_html/blog/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/magic.php on line 54

In pauza dintre doua cursuri foarte interesante, simteam nevoia acuta de a bea o cafea. Merg la automatul de pe holul institutiei de invatamant superior, ma asez la rand si, pentru ca cel din fata mea se tot chinuia cu monede de 10 bani si cu mai multe cafele, ma apuc sa citesc despre noua promotie de la Nescafe. Mi-au sarit in ochi urmatoarele: castiga, trimite cod prin sms, pahar gri, deci anuntul promotiei a fost conceput foarte bine. Realizarea, in schimb, e sublima, dar lipseste cu desavarsire.

In automatul respectiv nu erau pahare gri cu cod, ci pahare albe, fara niciun fel de inscrisuri sau desene. Ati observat ca in ultimul timp nici nu-si mai branduiesc paharele? Nu ca ar avea 3in1 alt gust din pahar colorat, dar parca se pierde din marca. Revenind la paharele gri, ma intreb daca nu cumva cel ce se ocupa de intretinerea automatului incearca sa isi faca siesi un bine, ca toti cei care lucreaza in �alimentatia publica� si strang capace, etichete si cutii.

Si ca promotia sa fie cu finalizare, in cazul in care da norocul peste tine � in primul rand cu paharul codat, abia apoi sa si castigi un premiu � trebuie sa pastrezi paharul pentru validare. Si atunci iti dai seama cat de aiuriti sunt cei de la marketing. Pai cum dracu� sa pastrez paharul din care tocmai ce am baut cafeaua pe holul univeristatii, in statia de autobuz sau la sediul Politiei?! Il bag in buzunar si astept sa ajung acasa, unde il pun in vitrina? Eventual fac un robotel si il pun langa ala din pachete de tigari. Inteleg ca va e frica sa nu bage lumea coduri la nimereala, sau sa se prinda cineva de algoritmul care genereaza codul, oricat de aleator ar fi, dar asta e de-a dreptul pur si simplu idiotenie!

Cam asa sta treaba si cu banul public.

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 05:10

Doar cu o finalizare?

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 10:17

De la: circotas, la data 2010-11-01 05:10:14Doar cu o finalizare?

Ar fi bine una si buna,decat doua rele si proaste.Acum tu intelegi ce vrei,ca oricum eu nu am inteles nimic.Pur si simplu a fost o proiectie instinctiva a ceea ce mi-a trecut prin ca,adica a gandurilor ce-mi trec prin creier.Ca o fi bine sau nu.Asta nu mai stiu.De ce mi-a trecut?Nici asta nu stiu.As avea cateva variante ajutatoare,dar si alea daca le trec prin filtrul gandirii mele logice,nu le inteleg si le inteleg in acelasi timp.Concluzi:Cele mai bune decizii sunt cele luate dupa instinct.Parerea mea.
Bonus:La concluzia asta au ajunsesera si americanii,nu mai stiu daca s-au razgandit intre timp.

| Varianta pentru tiparire a topicului NOILE TUNURI PDL LABANUL PUBLIC
Mergi la: