back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce presedinte mai poate fi in tara asta?

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

doroxana

27 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 August 2010, ora 15:25

Cine poate sa conduca tara asta? daca au fost o gramada la putere? Toti si-au umplut buzunarele de pe spatele Romanilor,pana si aerul din noi o sa ni-l ia o sa puna tva si pe suflet si pe aerul pe care il respiram,oameni buni nu tot ce zboara se mananca fiti mai cu capul pe umeri si nu credeti tot ce vi se spune daca si din indemnizati sa taiat poi atunci ce sa mai spunem ne-a mancarea de la gura copiilor nostri. Stimate doamne care vre3ti sa fiti mame in ziua de astazi nu mai merita sa faceti copiii.eu am un singur copil care e autist mi sa-u taiat bani idioti nu mau angajat cu carte de munca imi da un salar de indemnizatie care era de 530 si acuma e de 460, ce fac cu acesti bani imi platesc cheltuielile de casa si de mancre ce ii dau la copil jos gunoaiele din guven

Raporteaza abuz de limbaj
Miru Roxana Diana
terzi_p_yahoo_com

125 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2010, ora 11:48

Vreau un presedinte care, dupa declararea comunismului ca ideologie criminla, sa continue actiunile de inlaturare a tradatoriilor bolsevici, ai caror bunici inca din 1921, s-au declarat antinationali, luptand sub steagul cominternului pentru dezmembrarea Romaniei Mari, si au imbracat repede in 1990, o haina de "om de bine" si inarmati cu democratia occidentala au praduit economia nationala, dupa ce au pus populatia sa strige "noi nu ne vindem tara", Tot acestia, ne-au facut milionari, in timpul guvernarii Vacaroiu, dandu-ne niste cupoane, pe care le-au adunat cu ajutorul tiganilor si patronilor de bufete, din mainile orasenilor si taranilor naivi. Mai tarziu cu ele au cumparat, prin asa zisa "privatizare", termen pe care capul bolsevicilor, Barladeanu se straduia s-o explice poporului, la TVR1 inca din anul 1990.
Din primii trei clasati de sondaje, eu cred ca numai Basescu va putea incerca s-o faca, fara sa fiu convins ca o si va face. Ceilalti sunt "jucati" de "papusarii bolsevici" ascunsi bine in barlogurile lor, unde isi sug de sub unghii agoniselile ilicite.
Eu as vrea de asemeni un viitor presedinte care sa aiba curajul sa sprijine un guvern reformist, care, in viitorul regulament fiscal, sa se introduca prevederi, in sensul recuperarii impozitelor neplatite pe veniturile nedeclarate, cu care, cei care au praduit, de regula fondurile bugetare sau parimoniul national, si-au construit palate, si case de vacanta,uneori de pe pozitia de un modest bugetar, cu multa ostentativitate. Ma refer la bugetarii din randul politiei, magistratilor, functionarilor publici, de la fisc, precum si alte structuturi bugetare. Nu as elimina nici pe alesii poporului si bugetarii, care dau declaratii de avere, dar fiscul nu verifica daca pentru aceste averi au achitat taxele fiscale aferente, la dobandirea lor. Prin incasarea taxalor neplatite, evident cu penalitatile de intarziere aferente, cred ca bugetul se va restabili semnificativ scapand pensionarii de cosmarul amenintarilor proferate de televilunile subordenate financiar si mediatic, "papusarilor bolsevici" ca in anul viitor bugetarii si pensionarii nu vor putea fi platiti integral.
Doamne trezeste-i pe romani din "somnul cel de moarte" si da-le minte romanilor sa se trezeasca, dupa zgomotul in infernal al televiunilor mogulilor fideli urmasilor cominternistilor, si sa voteze cu discernamant !

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 12:03

Cu tot respectul pentru conformatia spirituala pe care a-ti dobindit-o si varsta pe care o aveti dar daca sperati ca tovarasul Basescu va face ceva bun in aceasta tara sunteti ori NAIV ori REDUS MINTAL. Tovarasul presedinte Basescu a demonstrat prin fapte ca este cel mai mare dusman al poporului roman si depaseste in ura si rautate pe Ceausescu, iliescu si Constantinescu la un loc.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 August 2010, ora 12:58

Cel mai indicat presedinte este C.V.Tudor si cu PRM la guvernare. numai ei ne mai pot salva !, care va condama mafia, excrocherismul, saracia , hotia ,care lupta pentru dreptate care va apara demnitatea si integritatea tarii pe care acesti ordinari neofascistiiUDMR cu secuimea tradatoare vor sa o distruga !! Numai Vadim si UDMR salveaza tara !!!

Ticu
Dinamic

284 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 13:06

Domnule Profesor cu tot respectul, nu inteleg cum mai puteti spera ca acest nemernic sa revina la normalitate. Cand se lucreaza contra intereselor unei natiuni, in interes de grup, si numai pentru bunastare proprie, credeti ca isi vor schimba naravul? Acesti nemernici indiferent de culoare politica nu mai au nimic sfant in ei. Nu mai au nimic din ceea ce inseamna respect pentru natiunea asta, cu bunele si relele ei. Eu ca individ, recunosc ca sunt un nemernic, un pacatos, un tot ce vor altii sa insem, dar domnule profesor, natiunea e Sfanta si trebuie respectata.Au fost pusi acolo sa slujeasca acestei natiuni, care a devenit ca o turma,ametita de incoltirea acestor lupi hulpavi de inavutire...Cat sa-i mai suportam?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 13:06

tampila data citat [ = ' banceanuvasile '= '2010 - 08 - 21 12:03:27 '] Cu tot respectul spirituala conformatia PE ngrijire pentru a- ti dobindit -o si pe varsta de ngrijire o aveti Dar daca sperati ca tovarasul Traian Bsescu VA Fata CEVA bun version aceasta tara sunteti ORI NAIV ORI REDUS MINTAL . Tovarasul Presedinte Traian Bsescu o demonstrat o principiile fapte CA Este Cel mai mare dusman al Poporului Roman si depaseste in ura si rautate pe Ceausescu, Iliescu si Emil Constantinescu , la loc ONU [ / . quote] :

SML - happy0158 : Acest Basescu este o greseala ca e presedinte, el impreuna cu terminator Boc infectul asta de PDL-UDMR !!-greseala totala !!!

Ticu
ileanastan

86 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 13:26

Singurul presedinte care poate scoate Romania din impas este un GENIU. Un geniu conseiat de o echipa guvernamentala pe potriva lui. Ce inseamna geniu? Pai, un individ/a dotat/a cu un IQ de 140 si peste. Numai un asemenea barbat/femeie poate salva Romania.

Ileana Adriana Stan
djedyz

2 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 13:34

Nu v-ati saturat sa va cautati eroi?Altceva nu aud decat Basescu una Basescu cealalta...La cate va asteptati de la un presedinte propun candidatura la presedintie a urmatorilor: Cristos,Merlin,Superman,Harry Potter eventual David Copperfield. Suntem niste prosti...

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:25

De la: doroxana, la data 2010-08-18 15:25:46Cine poate sa conduca tara asta? daca au fost o gramada la putere? Toti si-au umplut buzunarele de pe spatele Romanilor,pana si aerul din noi o sa ni-l ia o sa puna tva si pe suflet si pe aerul pe care il respiram,oameni buni nu tot ce zboara se mananca fiti mai cu capul pe umeri si nu credeti tot ce vi se spune daca si din indemnizati sa taiat poi atunci ce sa mai spunem ne-a mancarea de la gura copiilor nostri. Stimate doamne care vre3ti sa fiti mame in ziua de astazi nu mai merita sa faceti copiii.eu am un singur copil care e autist mi sa-u taiat bani idioti nu mau angajat cu carte de munca imi da un salar de indemnizatie care era de 530 si acuma e de 460, ce fac cu acesti bani imi platesc cheltuielile de casa si de mancre ce ii dau la copil jos gunoaiele din guven

In niciun caz un presedinte roman. Asta daca continuam cu republica. S-a vazut ca pana si Domnitorii fanarioti au avut mai multa daruire decat presedintii romani.

rodica_ursache

1 mesaj
Oras: Campulung Moldovenesc

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:03

Avem nevoie de un om cu suflet,cu daruire pentru popor si tara,neutru din punct de vedere politic,de un REGE precum a fost REGELE CAROL 1.As desfiinta toate partidele,sint formate pentru a suge poporul de bani,pentru interesele lor de imbogatire,as folosi oameni inteligenti,bine pregatiti profesional,bine intentionati care exista in societatea civila si pe care ii invinuiesc ca stau deoparte simpli spectatori la dezastrul creat de nonvalorile tarii.

emy_eml

17 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 15:51

cine???????

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:56

De la: djedyz, la data 2010-08-21 13:34:51Nu v-ati saturat sa va cautati eroi?Altceva nu aud decat Basescu una Basescu cealalta...La cate va asteptati de la un presedinte propun candidatura la presedintie a urmatorilor: Cristos,Merlin,Superman,Harry Potter eventual David Copperfield. Suntem niste prosti...

scuze...poate ,tu!...nu generaliza....

To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!! "Mintile sunt ca parasutele. Ele funcioneaza doar atunci cnd acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:56

Un presedinte clonat din toti cetatenii tarii

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:58

De la: ileanastan, la data 2010-08-21 13:26:13Singurul presedinte care poate scoate Romania din impas este un GENIU. Un geniu conseiat de o echipa guvernamentala pe potriva lui. Ce inseamna geniu? Pai, un individ/a dotat/a cu un IQ de 140 si peste. Numai un asemenea barbat/femeie poate salva Romania.

E clar sintem mai grozavi decit orice presedinte de ne trebuie un...geniu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:58

De la: rodica_ursache, la data 2010-08-21 15:03:06Avem nevoie de un om cu suflet,cu daruire pentru popor si tara,neutru din punct de vedere politic,de un REGE precum a fost REGELE CAROL 1.As desfiinta toate partidele,sint formate pentru a suge poporul de bani,pentru interesele lor de imbogatire,as folosi oameni inteligenti,bine pregatiti profesional,bine intentionati care exista in societatea civila si pe care ii invinuiesc ca stau deoparte simpli spectatori la dezastrul creat de nonvalorile tarii.

Un sef de trib.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:59

De la: djedyz, la data 2010-08-21 13:34:51Nu v-ati saturat sa va cautati eroi?Altceva nu aud decat Basescu una Basescu cealalta...La cate va asteptati de la un presedinte propun candidatura la presedintie a urmatorilor: Cristos,Merlin,Superman,Harry Potter eventual David Copperfield. Suntem niste prosti...

Chestia asta se trateaza sa stii. Nu e f grava

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 16:41

Domnule TERZI, cu un popor ca romani cu o asa mentalitate si tendinta de barfa ieftina , minciuna si limbaj suburban niciun presedinte nu poate conduce linistit. Nu exista respect pentru institutia prezidentiala care ne reprezinta de ne place sau nu asa e.Am mai fost am mai vazut si in alte state dar cred ca avem cel mai urat limbaj si injraturi spuneau niste straini. Cred ca un hitler itai sa faca educatie , romanii sa_si schimbe mentalitatea si apoi sa se puna pe treaba si se mai spune ca e popor crestin de 2000 de ani.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 16:56

De la: 9am188648, la data 2010-08-21 16:41:52
Domnule TERZI, cu un popor ca romani cu o asa mentalitate si tendinta de barfa ieftina , minciuna si limbaj suburban niciun presedinte nu poate conduce linistit. Nu exista respect pentru institutia prezidentiala care ne reprezinta de ne place sau nu asa e.Am mai fost am mai vazut si in alte state dar cred ca avem cel mai urat limbaj si injraturi spuneau niste straini. Cred ca un hitler itai sa faca educatie , romanii sa_si schimbe mentalitatea si apoi sa se puna pe treaba si se mai spune ca e popor crestin de 2000 de ani.

De 20000 de ani. Dar crestinati de ursii polari, ca atunci erau zapezi....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 18:08

De la: 9am188648, la data 2010-08-21 16:41:52

draga mea, cind un PRESEDINTE de Tara foloseste el insusi un limbaj suburban , gen gaozar si pasarica si face invitatii sexuale ziaristelor ca " s-o faca la birou ",sa nu te mire ca LIPSA LUI DE RESPECT FATA DE INST> PREZIDENTIALA , se transmite in toata masa populatiei !

9am110291

13 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 18:44

Stimate domnule profesor,

dvs. stiti f.bine ca oricat discernamant ai avea nu ai pe cine sa votezi; daca in 20 de ani nu a aparut nimeni ,de unde ar putea sa se iveasca un presedinte asa cum toti,cred,ne dorim? numai monarhia ar mai putea eventual sa schimbe ceva in bine,spun eventual,nu pentru ca m-as indoi de monarhia in sine ci pentru ca din pacate si MAJESTATEA SA REGELE MIHAI, ar trebui sa formeze un guvern tot din romani!

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:23

De la: 9am110291, la data 2010-08-21 18:44:34Stimate domnule profesor,

dvs. stiti f.bine ca oricat discernamant ai avea nu ai pe cine sa votezi; daca in 20 de ani nu a aparut nimeni ,de unde ar putea sa se iveasca un presedinte asa cum toti,cred,ne dorim? numai monarhia ar mai putea eventual sa schimbe ceva in bine,spun eventual,nu pentru ca m-as indoi de monarhia in sine ci pentru ca din pacate si MAJESTATEA SA REGELE MIHAI, ar trebui sa formeze un guvern tot din romani!

Sunt convins ca in jurul M.S. Regelui vor veni romanii cu valoare adevarata, cei care au preferat sa ramana intr-un con de umbra.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:29

Se poate face si un presedinte virtual.....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:35

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:29:30Se poate face si un presedinte virtual.....

Pai...asa se face la americani cred...se ia candidatul si se construieste in jurul lui personalitatea votabila...omul nu se abate de la scenariu, iar poporul alege un profil dintre cele propuse. Zic din filme, nu ma luati foarte in serios.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 20:09

Da, dar regele Mihai nu are voie sa numeasca guvernul , asa cere constitutia monarhica , guvernul e format numai de premier ! Cum pe cine sa votati ?? simplu , PRM si cu Vadim iar ca premier eu il vad capabil pe Crin Antonescu !!

Ticu
9am210618

18 mesaje
Postat pe: 21 August 2010, ora 21:45

Romania ,are nevoie de un presedinte care sa nu puna pe primul plan puterea politica personala si a unui partid,ci sa se preocupe de bunastarea natiunii romane.Basescu este un mafiot,cu ura fatade romani cu dragoste fata de spaga si de gasca care da mai mult.Noi PDL ul ne dezicem de Basescu ,dar recunoastem ca in acesti ultimi 6 ani am ciordit si noi zdravan

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 07:22

De la: Ingrid, la data 2010-08-21 19:35:19
De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:29:30Se poate face si un presedinte virtual.....

Pai...asa se face la americani cred...se ia candidatul si se construieste in jurul lui personalitatea votabila...omul nu se abate de la scenariu, iar poporul alege un profil dintre cele propuse. Zic din filme, nu ma luati foarte in serios.

......da,da, am vazut si eu filmul la care faci tu referire, probabil....cu Robert Redfort in rolul candidatului la presedentie si care, la sfirsit, dupa ce este ales, intreaba si se intreaba : si acum, ce facem ? m-a pus pe ginduri filmul ala, da' mi-a trecut !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 07:23

De la: dandragos69, la data 2010-08-21 19:23:18

Sunt convins ca in jurul M.S. Regelui vor veni romanii cu valoare adevarata, cei care au preferat sa ramana intr-un con de umbra.

subscriu !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 07:31

De la: 9am210618, la data 2010-08-21 21:45:59Romania ,are nevoie de un presedinte care sa nu puna pe primul plan puterea politica personala si a unui partid,ci sa se preocupe de bunastarea natiunii romane.Basescu este un mafiot,cu ura fatade romani cu dragoste fata de spaga si de gasca care da mai mult.Noi PDL ul ne dezicem de Basescu ,dar recunoastem ca in acesti ultimi 6 ani am ciordit si noi zdravan

Intrebarea e : ce faceti ? ii retrageti sprijinul ca sa ramineti in viata sau va scufundati odata cu el ?lui nu-i prea ii mai pasa....sa zicem, desi o varianta care circula prin tirg ar fi ca rivneste la fonctia de premier,dupa 2014... dar daca vrea asta, atunci e obligat sa va salveze de la cadere , facind niste "sacrificii " sau, fortindu-i pe cei din opozitie sa vina ei la guvernare si toate oalele voastre pline cu rahat, sa se sparga-n capul lor !

9am177348

8 mesaje
Postat pe: 22 August 2010, ora 08:36

Va rog credeti-ma , la prima vedere aratati precum o persoana cu ceva intelect. Dar m-am inselat !!! Pe cine sa verifice Chiorul??? Pe,, EBBA sj SIDA ,, ??? Pe IOANA si ...prietenul ei??? pe LENUTA si frunza ???VIDEANU si BISERICA ROMANA ??? Sunt sigur ca stiiti , daca cineva v-ar intreba , nr.carnetului de membru P.C.R. al dv. si al lui BASE .Nu crede-ti ca ar trebui sa tace-ti si sa va ascundeti precum serpii?? Ne-ati facut destul rau domnule vom avea de tras multi ani de acum inainte NOI cei prosti care v-am ascultat si v-am crezut V-a venii vremea sa judecam si noi si credeti-ma ca vom cauta pina la nepotii dv. si ai lor RUSINE SA VA FIE . -ti nenorocit tara aceasta nepoti de FANARIOTI ce sunteti RUSINE!!!

9am188648

241 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 08:46

Doamna GabyGABY tare mai mirositi a A3 rastalmaciti totul cat primiti???

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce Presedinte mai poate fi in tara asta?
Mergi la: