Info
x
Doroxana
|
doroxana 27 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 August 2010, ora 14:42
Tineretul din ziua dea astazi nu mai au respect fata de persoaneele din jurul lor
Ftele se isi incep viata de la 12 ani nu mai conteaza fac copiii la 13 ani; Iar altele se prostitueaza si fac numai prstii Totusi ma mir uneori ce se va alege de ROMANIA? Ce fac cei din guvern????????????????????? nimic dorm,mananca,si stau pe scaune degeaba era mai bine pe vremea lui NICOLAE CEAUSESCU chiar daca nu era nu stiu cata mancare,dar erau locuri de munca erau blocuri facute,si nu erau ataea crime,violuri,etc
Miru Roxana Diana
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:01
ZI-LE ROXI !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:16
Foarte bine zice doamna! Pe vremea lui Ceausescu toti isi incepeau viata chiar de la nastere si eu imi amintesc! Si crimele si violurile respecta persoanele din jurul lor ca tineretul avea locuri de munca sa-si puna si-n cap!!!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:20
De la: Ingrid, la data 2010-08-05 15:16:11Foarte bine zice doamna! Pe vremea lui Ceausescu toti isi incepeau viata chiar de la nastere si eu imi amintesc! Si crimele si violurile respecta persoanele din jurul lor ca tineretul avea locuri de munca sa-si puna si-n cap!!! D'AIA AU RAMAS MULTE CAPETE SECI DE PE VREMEA LU' TABLOU' , CA SI-AU LUAT-O PREA MULT IN CAP
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Altair 23 mesaje Membru din: 5/08/2010 |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:24
Stimata doamna, sarut mainile pentru inceput, daca imi permiteti evident.
Nu vreau sa fiu inoportun, insa nu aveti dreptate absolut deloc. De vina nu sunt copii ci insusi parintii, adica noi, sau ma rog unii dintre noi. Cum au crescut ei asa isi cresc si copii sau cum nu au crescut ei, le cresc copii acum. Am trait pe vremea cand daca nu ma indopam bine de paine la masa, mancam bataie in loc, pentru suplimentarea caloriilor necesare varstei. Cica nu te saturi daca nu mancai suficienta paine, acu mai nou am aflat ca painea prosteste. Doamne fereste! - eu zic ca painea si bataia pe care o mancam atunci, era mai buna decat painea pe care o mananca copii din ziua de azi. Raporteaza abuz de limbaj
Everybody has the right to be stupid...some people just abuse the privilege!
Texte cu dedicatie pentru pietre funerare si pentru bocitori profesioniste. Numai la comanda ferma si dupa achitarea integrala si in avans a onorariului si a taxei pentru bocit.
|
|
Far_Cry 305 mesaje Membru din: 1/01/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 14 August 2010, ora 15:38
De la: doroxana, la data 2010-08-05 14:42:22Tineretul din ziua dea astazi nu mai au respect fata de persoaneele din jurul lor Sunteti totusi in "eroare "cu unele aspecte d-na doroxana ! Nu suntem toti facuti de-o mama si de aceea va spun ca erau si atunci tineri fara educatie sau" cu educatia strazii ",vai si amar !!! Si atunci raspundeau urat cand le atrageai atentia si atunci te luau la bataie daca te uitai fix la ei ,sau de la o tigara pe care ti-o cereau,ajungeau sa te buzunareasca daca luminile dupa 10 seara erau stinse ,si atunci ocupau scaunele troleibuzelor iar femeile si varstnicii se agatau de bare samd...Cu prostitutia si cu sexul inca de la primul ciclu ,ai dreptate ! Atunci exista o teama ca pot ramane insarcinate pe fondul interzicerii avortului ! Aveti dreptate cu "multa mancare" ! Era putina...dar SANATOASA ! Acum te imbolnavesti de atatea E-uri si de atatea " toxice" ce sunt continute de produsele din carne,peste sau din derivatele lactate ! Cu "cei din guvern" situatia era "cam la fel" !... Atunci erau alesi prin relatia de sange comunist(din tata-nfiu),referinte pro-comuniste de la locurile de munca si prin recomandari luate dupa "ochi"(afinitati si prietenii) iar acum te autoalegi pe functii in functie de cati bani ai si de cata sustinere gasesti ! Nu erau atatea crime si violuri ?!... Erau (si din sursa sigura v-o spun)mult mai multe dar...nu se mediatizau ! Asta era politica atunci ! Numai pe la rubricile de "fapt divers" sau din revista"Pentru Patrie" mai puteam afla si noi despre vreun Ramaru sau de vreo valiza gasita in Cluj sau Arad cu vreun cap sau cu niste picioare ale vreunui "ciopartit "de prin Constanta sau din alte locuri !!! Acum toate accidentele de pe sosele se dau pe micile ecrane si toate "Elodiile" disparute ! Cu blocurile partial aveti dreptate dar...se construia mult si...foarte prost ,netinand cont de vreun design modern,suprafata aferenta pe numar de membrii de familie si nici nu se tinea cont cine va ocupa acel spatiu ! Orice tigan sau aurolac needucat care avea minim 5 ani de munca intr-o intreprindere facea cerere de apartament si i se dadea ! Si te pomeneai pe scara cu cate un fistichiu d'asta cu cate 3- 4 puradei , care cu timpul nu stiai cum sa dai bir cu fugitii si sa te muti si sa nu-l mai vezi vreodata ! Nu mai vorbesc daca intalneai si schimbai vreo doua cuvinte cu vreun strain,stii bine unde erai chemat sa dai lamuriri,nu mai vorbesc de la cat trebuiai sa stai la coada sa prinzi vreun litru de lapte(lasai la un moment dat sticla la rand! ),nu mai vorbesc cati litri de benzina aveai dreptul lunar sa cumperi,nu mai vorbesc de rationalizarile de alimente,nu mai vorbesc de programul TVR,nu mai vorbesc de relatiile pe care trebuia sa le ai ,sa te imbraci frumos , sa mananci mai bine sau sa bei o cafea sanatoasa !!! SA NU MAI ZICI NICIODATA DE ...COMUNISM SI DE CEAUSESCU ...ca niste tineri nevinovati s-au sacrificat totusi iar niste cetateni curajosi inca mai patimesc si astazi c-au avut curajul sa se ridice contra regimului !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 65 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 15 August 2010, ora 20:23
Doroxana,doroxana...nu stiu cit de lungi iti sunt fustele, dar amintirile...
Au existat pina la inceputul anilor 90 mai multe profesii in care angajatii acestora o duceau fantastic:macelarii,vinzatorii din alimentari,din centrele de piine,din centrele agro-alimentare,acei angajati din centrele de unde se faceau comenzi alimentare,angajatii din cantinele partidului,din piete,.. Sa continui tovarasa?.. Ai fost vreodata prezenta la piata Obor,in fata usilor metalice ale halei de carne,in clipa cind lantul usilor incepea sa zornaie?...Ai vazut vreodata multimea aceea ce se calca in picioare?...Ai iesit vreodata vesela pt.cele 3 kg.de carne pe care ai reusit sa le iei,si, sa-ti ramina privirile pe un batrinel sau o batrinica ce agoniza strivita de cei ce intrau?...Dar de cele circa 10.000de femei ce se pare ca au decedat din cauza avorturilor,cine raspunde tovarasa?... Dar de plafonarea noastra a tuturor, cine tovarasa? De cartile ce ar fi trebuit sa umple piata-ca acum- de ziarele ce ar fi trebuit sa reflecte numai adevarul,cine se face vinovat tovarasa? Spui ca acum nu se construeste?...Dar matale tanti, pe ce lume traesti?..Nu le vezi goale,atit de multe ca partial nu au cui sa le vinda?...Iar asta cu vinzarea este deja altceva,in nici un caz ca ele nu exista....Sa te mai intreb ceva tanti,de ce ,,atunci"unii primeau pe gratis locuinte,iar altii le cumparau?... De ce trebuia sa dam bani,tigari,cafea, sapunuri,sau sa pupam o gramada de funduri,pt. a optine ceva?... Nu era prostitutie,dar pe cine deranjeaza asta?..De ce nu se reglementeaza?.. Nu erau atunci droguri?...Dar de ce nu exista acum legi draconice inpotriva lor? De ce nu se iau masuri f.aspre inpotriva golanilor,a hotilor de buzunare,a spargatorilor de locuinte?.....e.t.c.Infunda- ti capul in nisip tovarasa,mie cel putin imi trezesti o imensa scirba..... sax303023.Bucureti-Romania Raporteaza abuz de limbaj |
|
vax_populi 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 August 2010, ora 15:46
De la: doroxana, la data 2010-08-05 14:42:22Tineretul din ziua dea astazi nu mai au respect fata de persoaneele din jurul lor Lasati doamna doroxana. Mergem inainte, ca inainte era mai bine...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 16:27
Nu voi comenta nimic din ce s-a scris pana acum ci voi scrie impresiile proprii. Am trait in doua epoci diferite, cu constitutii diferite si cu tot felul de legi abrogate si inlocuite cu altele, cu organizare politica diferita si cu criterii de alegere ai conducatorilor in stat diferite. Deci voi lua pe rand avantajele si dezavantajele celor doua "epoci". In comunism mergeam la teatru (locuiam in Bucuresti) si nu mai gaseam un spectacol nou la care sa merg sau la Opera sau Opereta. Sambata seara si duminica erau momente culturale. Dar piesele de teatru nu erau cele de acum. Cand am fost in Bucuresti am gasit bilet la un spectacol intr-o sala de teatru pe care nu o gaseam ca am dat telefon unde sa ma intalnesc cu casierita. Luasem biletul prin rezervare telefonica. Domnisoara m-a condus ( era pe Calea Victoriei) intr-o taverna la demisol unde functiona si un bar. Piesa avea doar patru personaje care faceau tot felul de trasnai indecente ca din cauza subiectului si a fumului am plecat. Ca sa cumpar o carte, inainte eram anuntata cand se aduc carti de-o vanzatoare de la Libraria Eminescu si randul ocolea cladirea. Luam si cate doua ex. pentru o prietena. La fel proceda si ea. Azi librariile sunt pline de carti si in librarii bate vantul. La serviciu mi se aduceau fete luate de pe strada sa ma ocup de ele ca sa se incadreze in program si faceam raport saptamanal ca si-au vazut de treaba. Tot in acea epoca imi planificam concediul si totdeauna plecam intr-o statiune. Dar in acea epoca aveam pe sotul unei subalterne care ma aproviziona cu alimente in functie de cum putea si el pentru ca el aproviziona alt sector si trebuia sa scrie adresa fictiva. Sufeream decat cu laptele. De cateva ori am lasat sticlele la rand si dupa cateva minute nu le mai gaseam nici macar oamenii carora le lasam in grija. Ratia de branza nu se putea consuma... Dar cei care aveau serviciu erau trecuti pe liste de asteptare si li se repartizau locuinte din fondul intreprinderii. Am fost la revolutie cu intreprinderea scoasa in strada de Dan Iosif: o organizare "sponana" perfecta: pe traseu veneau motociclisti si spuneau:"mergeti mai incet sa ajunga cei de la Republica si 23 August"! Altul: Stati pe loc sa ajunga si Pipera! Si asa am ajuns in Piata Universitatii. Dupa impuscarea lui Ceausescu secretarul de partid cu directorul au trecut la reorganizarea intreprinderii autoproclamandu-se manageri si au dat afara pe toti care au fost la revolutie. Am avut noroc de o lege a sindicatelor care prevedea ca cei care mai au cinci ani pana la pensie nu li se pot desface contractele de munca. Nu, dar ni s-au rotit posturile ca dimineata nu mai stiam unde sa ne ducem. Ni s-au redus salariile si multe alte necazuri pe care le-am suportat. De ce? Pentru ca s-a schimbat doar denumirea epocii, nu si clasa conducatoare. S-au dat tot felul de legi prin care s-au distrus intreprinderile, au devenit salariatii someri, etc. Acum, avantajele acestei noi oranduiri: avem internet prin care comunicam politicos sau mai putin, aflam vesti din toata lumea gratie mass-media supra aglomerata de tot felul de nulitati. Nu mai avem cinematografe dar avem programe de divertisment de calitate indoielnica; sunt discoteci, sali de jocuri de noroc; s-au cumparat toate rablele de masini din cimitirele tarilor europene; s-au infiintat banci si au aparut camatarii. Vedeti, fiecare epoca cu avantajele si dezavantajele ei. A fost mai buna epoca de aur? E mai buna aceasta? Avantajul celei din urma este ca se poate imbunatati daca se vor lasa politicienii tineri sa-si spuna cuvantul. Dar cand reptilele care inafara de a fura nu fac nimic si li s-au dat functii doar pentru ca au vechime in partide, slabe sperante!
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 August 2010, ora 21:32
De la: doroxana, la data 2010-08-05 14:42:22Tineretul din ziua dea astazi nu mai au respect fata de persoaneele din jurul lor Nu fi chiar asa de naiva ....Atena a fost cumparata cu aur de Filip al 2-lea ca sa inchida ochii la cuceririle sale ...cand a fost prea aproape de Atena , atenienii au inteles ca gresisera ...un singur glas s-a auzit inainte ..... Demostene , care le-a zis :" fiecare dintre voi luat in parte e siret ca o vulpe dar la gramda nu sunteti decat un card de gaste " Acelasi lucru se aplica intregului popor roman care tranchilizat de credite , innebunit de promotii, furat de banci , lobotomizat de manele asteapta salaru sa se simta bine ..... Am mai zis nu stiu de cate ori , politicienii sunt reprezentantii nostrii ....nu e destul de clar ? ....poate ca nu ne reprezinta individual dar ne reprezinta ca si clasa ...dorm ei , dormim si noi , mananca ei , mancam si noi , stau de geaba ei , stam si noi ....nu vad nimic deosebit ....? ai fost cumva in circumscriptia ta sa vorbesti cu reprezentantul tau despre o problema anume ? Cat despre Ceausescu numai un copil sau un nostalgic cu minte de copil ar mai vrea sa fie in comunism ...nu tot in viata este haleala si barlog ...uni mai vor si libertate ....se pare ca centrele de reeducare de la pitesti ( alea cu experimentu ...da, da exact alea ) nu va trezesc emotii .... sper ca in cazul revenirii la comunism sa reveniti aici .... ro.wikipedia.org/wiki/Experimentul_Pite%C8%99ti Doroxana ai auzit de Doftana ? Aiud ? Gherla?Balta Alba? ....de paine pe cartela ai auzit ? eu inca mai am amintiri comuniste ...neplacute .... Sti unde a murit Iuliu Maniu ? La Sighet .Lau aruncat ca pe caine in groapa .... �l simt cum mai vine Mai vine pe acas�, �l vad cum se așeaz� Cu satul la mas�, Și-și vars� durerea S�dind-o �n noi � Generații ca mine, Ca tine, ca voi. Ref: S� c�nt�m despre Iuliu Despre �Sfinx� s� c�nt�m, Toata lacrima noastr� Pentru el s-o v�rs�m. Dragii mei prin menire Ne-e dat sa-l sp�l�m De minciuni și de vorbe, �n noi sa-l schimb�m. �n morm�nt s�-i g�sim � Cum morm�nt și-a dorit! �n p�m�ntul natal, �n p�m�ntul iubit. De azi �nainte generații vin, Pentru tine, Iuliu, �Sfinx� de B�d�cin, Și-ți aduc ofranda Și respect sincer Țara rom�neasc� �ngerii din cer. Acum cred ca intelegi de ce fetele fac sex la 13 ani ,politicenii dorm si pe toata lumea aproape ii doare in fund ...interesati fiind doar de ce pot sa traga .... Lipsa de demnitate tine de educatie , personalitatea insa se formeaza inafara scolii unde invata despre sex , bani , invarteli ,sparle ,smenuri,combinatii,ieseli etc ... Combinat cu observatia justa cum ca daca ai carte ai parte de un rahat , copilul intelege rapid ca viata inseamna acum si ca acum ar vrea aia si aia si aia ....culmea e ca si cand devine adult tot alea si dalea vrea ...TOT ACUM .... toata societatea e imatura lipsita de demnitate si principii morale ...cum ar putea sa dea societatea asta un copil demn ? cu principii si care atunci cand vine popa cu icoana sa zica :" stiti avem fizica cuantica care explica asta si asta ...Dumnezeu ce explica ? ce forte manifeste detine Dumnezeu ?Cum impaca ordodoxia omniscienta lui Dumnezeu cu atotputernicia sa ? etc etc ..." tot ce ingaima azi un copil e ceva de genu : "sarmana parinte ...." baga doua limbi pe icoana si pe seara da la bu.ci prin spatele scolii ...... indiferenta scolii e dublata de moralitatea dubioasa a religiei , orientata pe profit ...intr-o cuvantare a lui Wurmbrand asta spunea ca un pastor cand intra in functie ar trebui sa ajunga la sfarsitul vietii sale in saracie lucie adica sa dea tot ce are comunitatii sale pentru a fi un model ... evident ca nici in occident nu se intampla asa cum nici la noi popii nu dau mila in schimb o predica ...e ca si cum ai vorbii de fecioria unei femei de fata cu ea si cu copii pe care ea ii are deja .... ma opresc aici pentru ca nu vreau sa plictisesc .... indicat ar fi ca cei care scriu sa citeasca ceea ce scriu ....dar mai important ar fi sa si inteleaga ceea ce scriu ei .... numai bine . Raporteaza abuz de limbaj |

Ftele se isi incep viata de la 12 ani nu mai conteaza fac copiii la 13 ani;
Iar altele se prostitueaza si fac numai prstii
Ce fac cei din guvern????????????????????? nimic dorm,mananca,si stau pe scaune degeaba
era mai bine pe vremea lui NICOLAE CEAUSESCU chiar daca nu era nu stiu cata mancare,dar erau locuri de munca erau blocuri facute,si nu erau ataea crime,violuri,etc