Info
x
Despre grupul tester din iasi....?
|
ancavera 5 mesaje Membru din: 23/05/2010 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 12:18
Buna, sper ca postez topicul asta unde trebuie....intrebarea mea este: stie cineva daca se merita sa lucrezi la Grupul Tester din Iasi?, conditii de lucru, salariu si foarte important comportamentul si atitudinea superiorilor, atmosfera etc. Am nevoie de aceste informatii pentru ca am auzit niste zvonuri nu tocmai pozitive si as vrea sa stiu mai multe. Merci
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 22:06
De la: ancavera, la data 2010-06-05 12:18:47Buna, sper ca postez topicul asta unde trebuie....intrebarea mea este: stie cineva daca se merita sa lucrezi la Grupul Tester din Iasi?, conditii de lucru, salariu si foarte important comportamentul si atitudinea superiorilor, atmosfera etc. Am nevoie de aceste informatii pentru ca am auzit niste zvonuri nu tocmai pozitive si as vrea sa stiu mai multe. Merci Prietene, increde-te in zvonuri. Firma e de c...t, la fel si managementul. Asculta-l "pi fratili" tau. Unde mai pui ca au ajuns absolventi de Mecanica sa lucreze 3 luni fara sa-si ia vreun ban... (aici e si vina lor, cit de prost sa fii sa nu te prinzi de teapa dupa prima luna?!.....) Raporteaza abuz de limbaj |