back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vreau sa-mi iau masina noua !! ce-mi recomandati ? multumesc

vbpbulgaru

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 08:30

salut sunt un fan al sotto si am tot urmarit discutiile dupa forum , asa ca m-am hotarat sa va pun o intrebare:am niste banuti si vreau sa-mi iau SKODA OCTAVIA RS cutie tiptronic 170cp,2.0 diesel ( ce spuneti sunt pretentios ?)
intrebarea este : oare este rentabil sa iau masina din romania sau din alta tara ? vorbim de dealeri .
Daca aveti ceva de spus de modelul de mai sus. Multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
9am163102

1 mesaj
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 01:18

masina e superba merita si daca vrei sa o ei noua nu prea conteaza ca si in afara se fac magarii singura diferenta e ca acolo o ei cu plinul facut...dar nu strica o plimbare nu?

jejnk

138 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:20

frate masina e brici, mai ales RS-ul. ia-o fara sa mai stai pe ganduri, la ce bani costa nu mai gasesti rival care sa fie si puternic sa arate si bine (ca urata nu e) si sa mai aiba si ceva putere sub capota, si mai e si incapatoare e masina de familie e practica, dar nu exista cu tiptronic, e doar cu DSG.

aa si daca ai posibilitatea sa o iei de afara, ia-o de acolo.

9am108046

1 mesaj
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 23:47

Salutare! Mda, la ideea ca daca o iei din strainatate o iei cu plinul facut, raspund ca nu e asa, abia daca iti ajunge combustibilul de la reprezentanta pana la benzinarie, pe bune! Octavia RS poate fi visul celor mai indrazneti soferi. Nu am decat cuvinte de lauda despre ea. Incearca un 2.0 turbo benzina...sau o cutie manuala, nu neaparat DSG. Performantele pot fi superioare celei diesel, desi sunt si eu fan diesel! Bafta! A. -Praga

FLORINO

2 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 21:28

merta dar daca ai probleme trebue sa mergi afara ca la noi la sevisurile noastre cam greu cu garantia ex. merg la avia cu un tweter care gijie acolo mi-se spune nu,1 gijie si 3 sunt arse zic bine schimbatile mi-se sune ca am pierdut garantia pentru ca am ascultat muzica tare si am utilizat cduri neoriginale daca vreau costa 170 ron buc.skoda O2.daca te mai itereseaza parerile
"LA AVIA "

| Varianta pentru tiparire a topicului vreau sa-mi iau masina noua !! ce-mi recomandati ? multumesc
Mergi la: