Info
x
Despre buuruza matiz
|
costel79 2 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:21
salut! vreau a va spun ca ea se tot fabrica cu o alta palarie insa nu mai e daewoo ci chevrolete dar tot matiz este si vadca in lumea asta larga e foarte slicitata mi ales ca auma ea merge si pe gaz. Eu de 2 ani lucrez la Torino si in urma cu cca 10 luni am cumparat un matiz pt ca pt orasele astea aglomerate zic eu nu merita masini de fize.Eu ma gasesc f bine cu ea , e o masina care nu cerabsolut nici o pretentie nu face nici un moft.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 14/07/2009 |
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 21:04
Prietena mea are unul de 3 ani si a mers si merge foarte bine,asa e, nu e o masina de fite; te urci in ea, dai cheie si mergi sa-ti faci treaba. E o masina foarte buna daca nu ai pretentii mari de la ea, sa fim seriosi pt 5300 de euro ce asteptari poti avea?...am auzit destui carcotasi care dau cu Matizul de pamant pe alte forumuri, dar se pune urmatoarea intrebare: "va obliga cineva sa va cumparati Matiz?"
|
cosmin66 2 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 17:59
Si fratele meu are o buburuza de vreo 2 ani, a luat-o de noua si e multumit de ea. A bagat ceva bani si a facut-o mai frumushik: ia pus folie, xenoane, jenti de aliaj si are o statie puternica cu 2 subwoofere in portbagaj
... binenteles k nu mai poate baga nicio plasuta cu bagaje acolo, dar lui nici nu-i trebuie. Eu am un audi 80, cu un motor de 2 ori si ceva mai mare k a lui si se simte diferenta intre ele, dar pentru oras este o masinutza perfecta.
|
9am167275 17 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 13:18
Stii k este design ITALDESIGN pentru Fiat 500 /600 in original dar Fiat l-a considerat neserios?
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 19:45
De la: laurentiu61, la data 2009-11-15 13:18:13Stii k este design ITALDESIGN pentru Fiat 500 /600 in original dar Fiat l-a considerat neserios? Nu vad ce relevanta are. Daca Fiat nu a considerat ca e un model potrivit pentru brand-ul lor, asta nu inseamna ca e o porcarie. |
|
Amiable 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 03:00
Poze noul Matiz sau Chevrolet Spark
www.celmaitaredinparcare.ro/stiri-auto/poze-noul-matiz-sau-chevr... www.gmautoblog.com/2009/04/29/gm-gives-chevy-spark-a-go-signal-w... Micul automobil de oras urmeaza a fi lansat comercial pe piata din Romania in martie 2010. Modelul de segment A va costa cel putin 6.999 de euro cu TVA inclusa, au anuntat reprezentantii producatorului american. Urmasul celebrului Daewoo Matiz este dezvoltat pe o platforma tehnica noua, pusa la punct de General Motors. Dimensiunile, desi putin mai mari, raman in limitele cunoscute pentru un automobil destinat preponderent traficului urban: 3.64 metri lungime si 1,60 metri latime. Profilul Spark aminteste de un monovolum, dar unul de dimensiuni foarte reduse. Noul model va concura cu cateva modele cunoscute in clasa mini, precum Fiat Panda, Toyota Aygo, Kia Picanto, dar si cu mai noile Hyundai i10, Ford Ka ori Suzuki Alto (ultimul, absent de pe piata locala). In momentul lansarii vor fi disponibile doua versiuni de motorizari cu patru cilindri, ambele pe benzina. Unitatea de un litri dezvolta 68 de cai-putere, cea de 1.2 litri – 81 CP. Potrivit informatiilor oficiale, si unul si celalalt motor consuma, in medie, 6,6 l/100 km – in oras si 5,1 l/100 km – in ciclu mixt. Propulsoarele respecta normativul de poluare Euro 5 si raspandesc in atmosfera 119 grame dioxid de carbon pe kilometru – din nou o cifra comuna. Sursa: autoghid.ro Raporteaza abuz de limbaj
Fara obiective nu exista progres!
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 22:52
e foarte fain, dar nu credeti ca seamana cu noul Opel Agila?
sau...nu stiu daca sa bag mana in foc...chiar cu noul Fiesta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 15/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 07:05
Daewoo Matiz...Chevrolet=Matiz clonat.Nu stiu cum nu le-a fost rusine sa aplice sigla GM pe aceasta"masina"!?
Raporteaza abuz de limbaj
I never seen before a wild thing who cry himself
|
|
|
|
|
cristy63 3 mesaje Membru din: 19/05/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:56
cu un chevrolet spark model 2007 luat de la "rent a car" - dar avand doar 1800 km deci ca nou - am urcat (si coborat evident) muntele Gaina iar pe o distanta de da caa 1900 km parcursi pe drumurile patriei (pe vremea aceea cu f putine gropi) a "mincat" cca 100 l benzina mergand cu AC tot timpul si - atentie!! - fara sa depasesc viteza de 100km la ora decat sporadic.
va spun ca aceste "buburuze" sunt excelente in oras si chiar pentru drumuri lungi desi nu beneficiezi de confortul si "vana" pe care il au limuzinele, compactele sau SUV-urile doar ca trebuie sa o folosesti rational si nu sa "tragi" pe ea ca de un "cal mort" PS : actuala mea masina este un Nissan Micra model 2008 - tot un fel de buburuza- care este doar un picut mai mare ca dimensiuni si motorizare decat Matiz/Spark si ma inteleg bine cu ea.
|
florinciobanu66 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 20:02
De la: clod_navy, la data 2009-12-28 07:05:44Daewoo Matiz...Chevrolet=Matiz clonat.Nu stiu cum nu le-a fost rusine sa aplice sigla GM pe aceasta"masina"!? adica cum rusine? care e mai cunoscut daewoo sau chevrolet?, cand GM producea masini fondatorul daewoo deabia se nastea. Raporteaza abuz de limbaj |

... binenteles k nu mai poate baga nicio plasuta cu bagaje acolo,
dar lui nici nu-i trebuie. Eu am un audi 80, cu un motor de 2 ori si ceva mai mare k a lui si se simte diferenta intre ele, dar pentru oras este o masinutza perfecta.