back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Opel astra

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Lucian_ionutivan

2 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:32

Vreau sa cumpar un opel astra, acum nu stiu, de 1.6, or 1.7 diesel,..
daca poate cineva sa-mi spune cum se comporta aceasta masina,..ceva probleme, eventual, si costurile de intretinere.
Momentan am un vw polo din 2008, insa m-a omorat cei de la service, vw,...nu sunt in stare de nimic, si in plus au niste tarife "frumoase".......au grija sa treci mereu pe la ei,....pacat ca sunt masini fff bune, insa ti le strica ei,....eu nu am avut preobleme majore,...doar la alarma,..ceva scurtcircuit,....si apoi m-am trezit ca mi-ai stricat, centura,....si m-am tot plimbat pe la ei,....de m-am saturat, si telefoane,....si amanari ca nu au venit piesele,...si treaba de roman,...ce sa mai,...
in schimb difera preturile de la un dealer, la altu,....eu sunt din sibiu, si am facut schimbu de ulei, la brasov,...ca era mai ieftin, chiar si cu deplasarea pana acolo,...as vrea sa aud si alte pareri referitoare la gama masinilor vw,....
Apropo cat ar merge un vw polo din 2008 motor 1.2??ca pret intreb.

cocas

9 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 16:42

Salut. Opel astra este o masina buna. Intrebarea mea este de care doresti sa cumperi,astra G s-au H, diferenta prea mare nu este doar la pret , in ceea ce priveste motorizarea eu as alege benzina, ca si la VW, motoarele Diesel in caz ca pica sunt mult mai costisitoare( eu am avut un opel dar am trecut la VW}. Diferenta intre G si H se face doar la dotari dar atentie sunt modele de astra H (estentia) 2009 fabricatie care nu au in dotare standard aer conditionat, concluzia, daca poti achizitioneaza ceva nou , o masina second ascunde o problema de care o sa te lovesti, mai devreme s-au mai tarziu.
Bafta.

Raporteaza abuz de limbaj
ccs
Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:23

Sunt posesorul unui astra H hatchback din 2006. E o masina croita pe gusturile mele. Doar atat pot sa spun. Nu vreau sa influentez pe nimeni. EU sunt FOARTE multumit de masinuta mea. Am carat cu ea si materiale (instalatii), m-a dus pana pe partie in Austria, in RO, comportament bun pe autobanda, rezistenta la "soselele" noastre, rezistenta la copii.

Florin_bacalu

88 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:31

opel.... depinde foarte mult de gusturile tale... opelul astra modelul 2003 sau 2004 e dragutzel si ieftin de intretzinut. modelul nou, e frumos pe afara, dar la interior e prea rece, prea forme din topor... ca motorizare iar depinde de tine. daca ai rabdare la drum, recomandat 1.6 benzina, consuma cat de cat putin si te tine 200 de ani. e un motor simplu. daca esti mai sport, motorul de 1,7 td e mai infipt, consuma mai putin, dar e mai costisitor la intretinere....flitre, uleiuri si altele ce se mai cer la diesel...turbina, pompa de motorina...e un pic mai complicat cum am mai zis, dar merge mai bine. eu am vrut opel vectra, dar am ajuns la passat...nu sunt mandru de el, ca e scump la intretinere dar asta mi-a placut mie. important e cum te simti in ea. eu merg pe ideea "o viatza avem" ....ia ce-ti cere sufetzelul.... succese ...

apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:58

am io astra g 1.7 tdci. o am din 2007 septembrie noua si are 35000 km. singura problema la ea e ca imi bazaia un plastic la bord (sunt perfectionist, ma irita). merge ceas o recomand. o chestie nu imi place acu la ea: are decat 80 de cai si mam obijnuit cu ei si nu mai imi ajung :D. cat de mare ar fi diferenta daca ias face o remapare sa o duc la 110? consumu cum se modifica?

Z3US82

1 mesaj
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 08:33

Am un astra H din 2007 ce i drept am doar 17 000 de km dar nici o problema.din anumite motive de sapt viitoare o scot la vanzare asa ca ptr cei interesati...........

albsinegru2002

4 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 09:30

am un astra g caravan din 2000 de 1.7 dti si merge fara probleme. de un an de cand am luat-o am facut cu ea 30000 si nu am avot nici o problema majora cu ea nu am schimbat decat ulei filtre si cateva piese care bateau la directie, masina are acuma 160000.
de tras trage destul de bine si consumu il am undeva la 6 % mixt

pandele20055

3 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 09:36

Deci... Opel Astra
, am unul la scarbici, e jalnic , are motor de 1.4 , motorul este bun , dar caroseria .... si mai ales asezarea ei , este jalnica , am avut o tamponare cu aceasta masina undeva prin AlbaIulia, ulul i-a taiat fata celui dein fata mea si nu am apucat sa o opresc , dar important e ca aveam aproximativ 40 Km/h cand am frant , masina care am tamponat-o este un Logan , important este ca Loganul a avut bara crapata si portbagajul infundat iar la Opel am avut paguba de 123 Mil , am avut farurile crapate , bara cu spolierul distruse , radiatorlul spart, aripile deplasate , capota facuta acordeon si doar ce plecasem de la semafor .....
Doi la mana , daca mergi cu ea .. simti ca plutesti, tot timpul ai impresia ca isi pierde aderenta , prin gropi face ca o barca , daca folosesti frana de motor la viteza mai mare pentru a intra intr-o curba mai stransa .. te-ai mancat , fuge de spate mai rau ca Loganul MCV. Opel Astra 2, modelul vechi nu asta patratos.

lau_calin_1803

19 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 11:06

In ansablu Astra este o masina buna care merita luata in calcul atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina.
In privinta motorizarii depinde de tine. Tu sti cati kilometrii faci pe an, cat de des o scoti in afara orasului... Daca faci multi km si o folosesti mult si in traficul din oras recomandat ar fi 1.7 dti, insa motorul este cam slab (75-80 CP-depinde de anul defabricatie a masinii), iar daca faci ceva mai putini kilometrii pe an (sub 15-20 000) iti recomand 1.6 benzina de 101 CP. Este mai puternic, trage mai bine si este mai ieftin de intretinut... chiar daca consuma ceva mai mult. Personal as merge pe 1.6 benzina.
Dar na, acum depinde si cum o vei folosi.

inter_miraj

3 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 13:51

probabil asa sunt facute sa se distruga pana la un punct ca sa absoarba forta de impact. la Logan ce sa ceri? daca a lovit un pieton la facut praf

balicaionut

6 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:20

Spun cu mandrie ca sunt posesorul unui Astra Coupe Bertone din 2002 si sunt extrem de multumit de tot ce-mi ofera masina...se conduse, functioneaza si iti da un confort deosebit...bineinteles ca sunt multe alte masini care poate o depasesc la una din categorii dar se merita masina mai ales pentru pret si costurile foarte scazute la intretinere si nu mai zic de aspect...toata seria G are un aspect "criminal"...recomand oricui un Astra G

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:33

nu esti pertinent si nu e totul adevarat , pe scurt e o masina buna

chirugabriel

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:33

Salutare, am condus si varianta G si varianta H. G - o masina f. buna, fiabila, economica 1,7 cdti 80 CP. Pana la 80.000 km in Romania nu a avut nicio problema majora in afara reviziior obisnuite.
H - mi-a placut ca exterior, interiorul cum s-a spus si mai sus - rece. O masina placuta la condus, putin rigida pe spate, motor de 100 CP, 1,7 cdti 5 trepte.Cutia de viteze agata la schimbarea treptelor (a fost din primele loturi) La 70.000 km s-au infundat supapele ce vin de la rezervor catre motor (combustibil) din cauza motorinei (cred) - alimentand numai e la OMV.De la 100.000 km au in ceput sa se arda becurile -faza scurta(de 4 ori), i-am pus xenoane chinezesti - 500 ron si s-a remediat situatia. La 110.000 au inceput sa crape pe rand furtunele de la instalatia de racire. Am luat-o din service dupa ce au inlocuit un furtun, la o zi a crapat altul. Le-am schimbat pe toate. A crapat si volanta, pe la 115.000 km.

e o masina buna, a mers cu 200 km/h la noi pe autostrada, zi de zi in trafic, alergata, probabil ca acum au mai reglat din probleme, cred ca as alege acum un motor 1,6 benzina.

Succes!

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:04

Mie, sincer, imi place mai mult G decat H, dar asta e doar parerea mea. Am avut un G din 2001, 1,7 tdi. Nu e o super masina, dar pt uz cotidian e ok. Senzatia la volan este destul de linistita, in comparatie cu alte masini cu motorizare "mai nervoasa". Mie mi-a placut destul de mult. Am in schimb un prieten ce are acum un G 1,6 benzina si papa cam mult. A fost cu el la tester - nimic. Schimbat ulei, filtre... nimic. Ii ia cam 12% in oras, ceea ce mie mi se pare mult prea mult. La bord arata sub 130.000 km, dar nu a cumparat-o de noua, ci a adus-o din Germanica. Poate are mai multi km si i-au dat kilometrajul inapoi, dar asta nu cred ca ar influenta chiar intr-atat consumul...
Apropo, stie cineva mai in detaliu de motorul de 2.0 tdi? Stiu doar ca e mai zgomotos putin, ca e pe lant, dar asta nu ar conta asa de mult... Mai stiu ca e de 101 CP si ca, din ce am auzit, nu prea are moarte. Voi ce ziceti? Multumesc!

alin_vancea_3401

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:55

Eu am un Opel Astra G din 2007,este o masina super,modelul vechi dar imbunatatita,adica 113 CP,si Euro 5.Sunt foarte mutumit de ea,chiar daca nu am toate dotarile,consumul este extrem de mic,si chiar nu ma fac de ris pe drumurile patriei cu ea.Iti recomand sa iti achizitionez un Opel ,poate nu preferi modelul care il conduc eu,dar merita.
Drum bun si la mai mare.

gabrielfbn

3 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:47

pandele20055

3 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 23:10

In general si mie imi placea Opelul Astra , arata bine , chiar vroiam sa imi cumpar si eu , dar acum mi-a trecut. Nu spun ca voi nu trebui sa va luati ca cine stie ce jaf de masina e ,ca spun eu , doar v-am povestit o patanie de-a mea si motivul pentru care nu imi mai place mie Opelul Astra. Oricum si eu mi-am zis ca .. daca lovesti o mcaruta cu o masina ... masina are sanse mai mari de a se stramba decat caruta .... dar gandestete ca la 40km/h - franarea se ajunge undeva la 15-20km/h din cauza faptului ca era polei, masina s-a facut zob , airbagurile nu au sarit, dar la viteza asta nici macar nu trebuia sa mi se deschida capota la motor , trebuia ca tragherul si bara sa absoarba tot socul.

killtec19

4 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 00:07

Salutare, referitor la astra..mi se pare o masina potrivita pentru drumurile noastre,am o astra h caravan din 2008 1.6 benzina 116 cai, puterea incepe sa se simta de la 3000 ture in sus,se poate calca lejer pana in 6500 rot/min,in orash consum de 9-10 (trafic de cluj) asta dupa vreo 15000 de km rulati , inainte cand am achizitionat-o de la dealer consuma si 13 litrii in oras, in afara...6.2-6,4 la viteza constanta, probleme..ca la orice masina mai apar, minore scartzait discuri de frana,joc mic in volan la gropi si mers pe macadam , raport calitate pret si dotari destul de bun, revizii..la 15000 km si la 30.000 a fost 560 de roni , filtru de aer , polen , ulei , benzina, ulei de motor incluse in pret, piesele...sunt si scumpe si ieftine, oglinda de ex 1300 de roni ,parbriz 800 de roni ,stergatoare 160 de roni setul.parti negative...vizibilitate redusa la curbe din cauza stalpilor din fatza foarte grosi,pragurile se murdaresc f repede ,prea late , loc restrans la picioare in spate pt cei peste 1.80,vara..clima cam papa din puterea motorului ,in rest , o masina bune, o recomand cu incredere.

maxim_tudor

36 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:04

SALUTARE
ACUM SA TE INTREB ASTRA CLASSIC SAU ASTA NOU?
EU AM UN ASTRA CLASSIC DE 1.4BENZINA SIN 2007 SI LA CATE GROPI AVAZUT NU ARE DURERI LA CEI 29000KM CAT AM IO CU EA. CA IDEE UN SCH DE ULEI IN REPREZENTANTA+VERIFICARE =250RON CAND SCHIMBI TOATE FILTRELE SI BUJIILE ESTE APROX 800RON DAR ASTA SE INTAMPLA LA 30000KM.ORICUM GANDESTE-TE CA PIESE PT OPEL SE FGASESC PE TOATE DRUMURILE SI LA PRETURI F MICI. CA SI FIABILITATE IO ZIC CA ESTE PESEVW(LUCREZ LA REP). DACA VREI SA MA INTREBI CEVA ITI STAU LA DISPOZITIE.

maxim_tudor

36 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:08

LA BENZINARUL MEU DE 1.4 DIN 2007 BAZAIE ACELASI PLASTIC IN BORD

maxim_tudor

36 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:10

AM MERTS CU UN ASTRA CA AL TAU ADUS LA 120CP
PASSATUL DE 140 DE CAI NU I STATEA IN CALE DAR DUPA 35000KM DE LA UPGRADE A FATAT TURBINA. CE-I DREP PROPRETARU MEREA CU EA NUMA IN FORJA

maxim42

6 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:04

eu cred ca modelul de 1.4 este si economic si performant pentru motorizarea lui de 1,4/90cp.am reusit in regim de 100km constant..3.8l.ce sspui si pe deasupra este si fiabila

Felicis

89 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:13

consumul marit e din cauza sondei lamda cam asa urca consumul atunci cand e epuizata.Iar de dat kilometrajul inapoi se face extrem de usor.Dar cu un tester specializat se pot vedea KM reali Sau mai bine zis se vad nr de ore de functionare ale motorului in regim de mers.

Felicis

89 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:25

Cand a facut CipTuningu trebuiau schimbate si anumite componente mai ales turbina.Pentru ca turbina standard a motorului era destinata sa lucreze cu cei 80 de HP initiali asa ca la 120 a fost fortata sa depaseasca turatia de regim normala turbina.Oricum toate motoarele din generatiie noua sunt limitate electronic motoarele.

poevlad

3 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:59

e o masina buna dar un motor de 1.4 este prea mic. Iti recomand neaparat 1.6 benzina. La diesel nu ma bag pt. ca nu stiu

ady_mana2006

3 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:29

Fratilor fiecare cu parerea lui nu?
io am un astra g 2002 motor 18 16 v..si sunt foarte multumit de ea la (92kw)125de cai care ii are se infige de rupe nu te lasa la greu..o am de un an juma am fac cu ea 30000 de km si nu i am schimbat decat ulei si filtre din pct ul meu de vedere io daca as mai avea cateva mii de euro tot in masina asta i as baga..e ffff buna si ieftina a intretinere...RECOMAND BENZINA

apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 18:48

De la: alin_vancea_3401, la data 2009-03-01 18:55:16Eu am un Opel Astra G din 2007,este o masina super,modelul vechi dar imbunatatita,adica 113 CP,si Euro 5.Sunt foarte mutumit de ea,chiar daca nu am toate dotarile,consumul este extrem de mic,si chiar nu ma fac de ris pe drumurile patriei cu ea.Iti recomand sa iti achizitionez un Opel ,poate nu preferi modelul care il conduc eu,dar merita.
Drum bun si la mai mare.

cum ai facut-o de 113 cai si euro5? ce motor ai pe ea?

tonstantin

2 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 19:22

Iti vand eu un astra din 2004 recent inmatriculat...1,7 dti 6200euro neg...in stare perfecta de functionare...parerea mea este ca motoarele de 1.6 pe benzina sunt bune dar consumul e cam mare, iar la 1,7 am un consum de 5 mixt...tel 0745166084

mde_72

3 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 22:58

De la: zeus, la data 2009-03-01 17:04:44Mie, sincer, imi place mai mult G decat H, dar asta e doar parerea mea. Am avut un G din 2001, 1,7 tdi. Nu e o super masina, dar pt uz cotidian e ok. Senzatia la volan este destul de linistita, in comparatie cu alte masini cu motorizare "mai nervoasa". Mie mi-a placut destul de mult. Am in schimb un prieten ce are acum un G 1,6 benzina si papa cam mult. A fost cu el la tester - nimic. Schimbat ulei, filtre... nimic. Ii ia cam 12% in oras, ceea ce mie mi se pare mult prea mult. La bord arata sub 130.000 km, dar nu a cumparat-o de noua, ci a adus-o din Germanica. Poate are mai multi km si i-au dat kilometrajul inapoi, dar asta nu cred ca ar influenta chiar intr-atat consumul...
Apropo, stie cineva mai in detaliu de motorul de 2.0 tdi? Stiu doar ca e mai zgomotos putin, ca e pe lant, dar asta nu ar conta asa de mult... Mai stiu ca e de 101 CP si ca, din ce am auzit, nu prea are moarte. Voi ce ziceti? Multumesc!

mde_72

3 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 23:15

fii mai explicit: ce anume te intereseaza la diesel-ul de 2 litri?
opel foloseste ca initiale dti sau dtci , tdi foloseste grupul VAG
faptul ca are lant si nu curea nu are treaba cu zgomotul ci doar cu fiabilitatea(nu mai stai cu grija ca te lasa cureaua si elimini cheltuiala cu kit-ul de distributie )
"din ce am auzit, nu prea are moarte" ai dreptate doar 50% : daca folosesti masina majoritar extraurban,daca o folosesti mai mult in oras o sa vezi ca are moarte si in chinuri chiar

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului opel astra
Mergi la: