Info
x
Chiorul criminal si pampalau trebuie sa plece
|
9am21710 3 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 19:24
Ce pacate mari are acest popor sa fie condus de un asemenea pampalau?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 20:25
Nu e pampalau, e un uneltitor si un viclean de securist care nu trebuie sa plece, ci trebuie FIE SA MOARA DE RANGA SAU DE ARMA CU LUNETA A POPORULUI ROMAN, FIE SA PUTRZEASCA IN PUSCARIE PENTRU TOT RESTUL VIETII.
|
9am187972 1 mesaj Membru din: 17/05/2010 |
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 21:47
Spunea cineva pe un topic ,Silviu mi se pare ,ca Basescu trebuie depus la Mausoleul din parcul CAROL ,pentru meritul de a distruge economia Romaniei capitaliste !
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 23:59
De la: 9am187972, la data 2010-05-17 21:47:40 Spunea cineva pe un topic ,Silviu mi se pare ,ca Basescu trebuie depus la Mausoleul din parcul CAROL ,pentru meritul de a distruge economia Romaniei capitaliste ! Dupa ce distrug tot in Romania ! Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 10:16
Oameni buni, vremea povestilor, a sperantelor, si "negocierilor" a trecut. Vedeti bine ca lui basescu si guvernului "i se falfaie" de revendicarile sindicale, ne considera handicapati mental dincolo de orice limita! Orice miting normal si civilizat reprezinta in aceste momente pierdere de vreme. Nu sunt adepta violentei si a mineriadelor si m-au indurerat profund evenimentele din timpul mineriadelor de la Bucuresti si cele din martie 1990 de la Targu Mures, faptul ca romanii s-au masacrat unul pe celalalt. Insa de aceasta data sunt convinsa ca singura solutie viabila pentru supravietuirea fizica a unei bune parti din poporul roman o reprezinta DEBARCAREA LUI TRAIAN BASESCU DIN SCAUNUL PREZIDENTIAL SI A APARATULUI SAU DE REPRESIUNE A POPULATIEI: GUVERN, UNELE STRUCTURI DIN MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR, UNELE CURTI DE JUSTITIE INCLUSIV CURTEA CONSTITUTIONALA SI MAI ALES SERVICIILE SECRETE.
Daca dorim ca vreodata intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, ca Romania sa devina o democratie functionala, caracterizata prin separatia puterilor in stat si respectarea drepturilor cetatenesti, basescu trebuie sa plece. Pentru ca sa nu va faceti iluzii ca peste 4 ani si jumatate care mai traim si nu am plecat in occident, vom scapa de basescu!!! Sunt absolut convinsa ca va gasi o modalitate de a deveni prim-ministru si a-si transfera cele mai importante atributii. Dealtfel, are un exemplu intr-un alt securist celebru al zilelor noastre cu care este pe aceasi lungime de unda din punct de vedere a mentalitatii, si anume Vladimir Putin. Filoamericanismul lui basescu este doar de suprafata, poate fi comparat foarte bine cu un dictator sud-american din anii `70 sau `80. Mentalitatea lui primitiva plaseaza oamenii pe o scara ierarhica in functie de forta fizica sau financiara pe care o au. Singurul argument pe care il intelege este cel al fortei, toate faptele sale de pana acum conduc la concluzia ca nu va renunta NICIODATA la putere si la controlul absolut al statului. Toate acestea pledeaza pentru o singura solutie in privinta lui basescu: LUAREA CU ASALT A PALATULUI COTROCENI DE CATRE CETATENII AJUNSI LA CAPATUL RABDARII, OBLIGAREA LUI BASESCU DE A SEMNA RENUNTAREA LA MANDATUL PE CARE ORICUM L-A CASTIGAT PRIN FRAUDA ACUM CATEVA LUNI SI PREDAREA LUI PE MANA JUSTITIEI. Printre acuzatiile numeroase care i se vor aduce, cele mai importante cred ca ar fi: GENOCIDUL, SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE, COMPLICITATEA LA DETURNAREA DE FONDURI, TRAFIC DE INFLUIENTA, TRADAREA INTERESELOR NATIONALE PRIN LUAREA MASURILOR FARA PRECEDENT IN EUROPA CA ISTORIA SI GEOGRAFIA SA SE INVETE INTR-O LIMBA STRAINA IN TARA ROMANEASCA, DELAPIDARE, TALHARIE, FALS SI UZ DE FALS, LOVIRE SI ALTE VIOLENTE, CONDUCEREA UNUI AUTOMOBIL IN STARE AVANSATA DE EBRIETATE, ETC., ETC., ETC., ETC. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 August 2010, ora 02:30
De la: 9am21710, la data 2010-05-17 19:24:35Ce pacate mari are acest popor sa fie condus de un asemenea pampalau?
|
9am209928 6 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 06:14
De la: bseceta, la data 2010-05-19 23:59:54De la: 9am187972, la data 2010-05-17 21:47:40 Spunea cineva pe un topic ,Silviu mi se pare ,ca Basescu trebuie depus la Mausoleul din parcul CAROL ,pentru meritul de a distruge economia Romaniei capitaliste ! Romanii ,ar trebui sa-l suspende pe Basescu ,a luato rau pe aratura,ne compromite ca popor cu aberatiile si discursurile lui abjecte. Diversionistul Basescu ,care a lansat poanta cu Referendumul inaintea alegerilor prezidentiale, de care a uitat cu desavirsire ,se foloseste de un imbecil ca Boc,in actiunile lui diabolice de distrugere a Romaniei . Un om bolnav mintal aflat la cirma Romaniei ,cu pretentii de dictator,este ca o luminare aprinsa linga un butoi cu benzina
|
Postat pe: 8 August 2010, ora 07:36
Adevarat iti spun ca dintre toate lucrurile, libertatea este cea mai de pret. Nicicand sa nu te resemnezi, fiule, viata a ti-o irosi in sclavie” – invatatura atribuita unchiului lui William Wallace, din opera istorica Scotichronicon, 1454.
Daca macar 100.000 de romani ar dovedi curajul si iubirea de patrie a lui William Wallace, ROMANII AR SCAPA ASTAZI DE IMPILATORUL SI TORTIONARUL ROMANIEI, CRIMINALUL TRAIAN BASESCU!!!!!!!!!! Asta sa fie foarte clar!!! Se pare ca generatiile actuale, mari iubitoare de confort si tehnologie s-au "muiat" inadmisibil de mult!!!!!!!! ROMANI, DEGEABA AMANAM, TIMPUL TRECE IN DEFAVOAREA NOASTRA, CATE TRANSE VRETI SA MAI PAPE BASESCU SI CU CLICA SA DE ACOLITI NETREBNICI, CAT DE DATOARE VRETI SA LASE TARA, PENTRU INCA 3 GENERATII DE ACUM INANTE? CAT MAI SUPORTATI? Nu-i totuna ca Il arestam si il condamnam ACUM CAT INCA N-AM AJUNS LA FALIMENT DE TARA, SAU PESTE 6 LUNI CAND SARACIA VA FI CRUNTA!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AMANATI, HAIDETI SA LUAM CU ASALT PALATUL COTROCENI SI SA-L SCOATEM DE ACOLO PE TALHARUL SI CRIMINALUL TRAIAN BASESCU SI SA-L EXPEDIEM COLET PE DIRECTIA JILAVA. NU MAI ASTEPTATI, HAIDETI SA ACTIONAM, VEDETI BINE CA AUTORITATILE SUNT NEVOLNICE, CHIAR VA POATE SCUIPA IN OCHI CAINELE ACELA MURDAR DE BASESCU CUM VREA? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am21710 3 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 23:14
Am strigat "Jos comunismul", "Jos dictatura","Jos Ceausescu",mai apoi am strigat "Jos securitatea",Jos nomenclatura","Jos Iliescu"-au fost strigatele de disperare venite din adancul sufletului romanesc chinuit de dorinta de libertate,de adevar si de implinire a destinului sau istoric in randul si alaturi de popoarele demne ale lumii ! Atunci stiam ce strigam,stiam ca in spatele acestor doi presedinti-cu bunele si relele lor,istoria va judeca- se aflau doua regimuri politice ostile descatusarii si afirmarii poporului roman ca o natiune libera si demna pe scena lumii ! Acum,dupa 20 de ani ,iata ca am scapat numai de Ceausecu si de Iliescu,putem striga la fel de bine ce am strigat din decembrie 89 pana in vara lui 96,numai ca ultimii doi presedinti-desi nu au fost lipsiti de intentii bune-au reusit sa ne dezamageasca total facandu-ne sa nu mai stim si sa nu mai credem in ceea ce strigam-oare ei sunt salvatorii neamului sau aceeasi reprezentanti ai caracatitei (neo)comuniste? Oricum,actualul presedinte a reusit cu varf si indesat sa scoata in evidenta la scara istorica,asta e viata,atat unele calitati cat si binele facut de ceilalti doi presedinti comunisti prin convingere,ne convine sau nu ne convine,adevarul va trebui consemnat! Nu mai comentam despre calitatea sau caracterul acestui om si nici de chemarea sa ca intai-statator al neamului romanesc,singur s-a descalificat si isi merita din plin 'apelativele"....! Poate ca meritam ceea ce avem,trebuie sa acceptam cu durere asta,ne-am complacut in mocirla tranzitiei crezand ca vor veni altii sa ne scoata.....iata, rezultatul e "in fruntea tarii' si in mijlocul poporului impovarat ! Un proverb romanesc spune..."orice rau e inspre bine"...chiar asa sa fie? Poate,dar e clar si sigur ca numai de NOI,TOTI,depinde sa ne schimbam destinul de la agonie la extaz,parafrazand un mare scriitor roman...mai ramane un SINGUR AMANUNT,de obicei il uitam sau il ironizam...DUMNEZEU ESTE CU NOI SI NIMENI IMPOTRIVA NOASTRA...e cel mai bun mod de a exorciza raul care ne macina de atata vreme!