back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce ar mai fi de furat?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 01:12

Cred ca hotii din Romania,
Sint fortati sa schimbe meseria!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 01:20

De la: 9am186235, la data 2010-05-07 01:12:45Cred ca hotii din Romania,

MESTERE,IAR NE LOVIM ? PAI DE CE AR SCHIMBA CINEVA, CEVA CARE MERGE? INTOTDEAUNA HOTIA A FOST PRIVITA CA O ARTA ,CA UN CEVA CE FACE LEGEA,CINE FURA,ALA ARE,HOTUL NEPRINS,NEGUSTOR CINSTIT,MUNCA-I PENTRU PROSTI,ROBOTI SI TRACTOARE,ASTEA SUNT DOAR CATEVA DIN CUGETARILE UNUI POPOR DEZNATIONALIZAT,CRESTINAT FORTAT,FURAT,ESCROCAT SI MINTIT SUTE DE ANI,CINE ARE CURAJ SA INCEAPA O ADEVARATA CURATENIE IN TARA UNDE CINE NU FURA SI MINTE,ESTE CONSIDERAT TRADATOR SAU PROST ?

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 16:12

Problema este alta: mai este ceva de furat?

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:08

De la: 9am186235, la data 2010-05-07 16:12:52Problema este alta: mai este ceva de furat?

..mai am io o cciul...p-aci, p undeva....hopa !!! ....nu mai e !

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:17

da??..si hotul ne/prins e negustor cinstit!!! iara voi vorbiti fara acoperire...si va denigrati pe voi insiva nu stiu cu ce scop...probabil cu scopul de a epata...asta ca sa ma exprim eufemistic....ca hotului de hot ii e frica...io habar nu am despre ce vorbiti si stiti de ce???...pentru ca in lumea mea toata lumea pare a fi cinstita!!!

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 09:41

ia vino tlic-ntr-a mea!...deschide bine ochii i accept realitatea, apoi vedem, daca vrei mpreun i cu dumneata ce-i de fcut. a nu admite existea unui fapt, nu nseamn c nu exist!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 11:19

admit existenta multor chestiuni ..asha in general....dar pentru mine conteaza ce vad eu!!!...si eu vad altceva decat vad altii!!

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 13:14

tare-i frumos cand vezi mai mult partea placuta, buna a vietii! dar, ce urat e, cand incepi sa te lovesti de cealalta parte a ei....
Ca sa zic si eu ceva:
ar mai fi de furat prostia si apoi dusa-n.....colo, sa uitam de ea!..s-o putea?!?

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 13:21

De la: 9am038113, la data 2010-05-10 11:19:48admit existenta multor chestiuni ..asha in general....dar pentru mine conteaza ce vad eu!!!...si eu vad altceva decat vad altii!!

Inseamna ca nu ti-s buni ochelarii

Fosta membra 9am.ro

946 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 13:23

De la: 9am038113, la data 2010-05-10 11:19:48admit existenta multor chestiuni ..asha in general....dar pentru mine conteaza ce vad eu!!!...si eu vad altceva decat vad altii!!

Andreea, obisnuieste-te... "daltonismul" nu se trateaza...

"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
Magnacum_Laude

184 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Mai 2010, ora 13:36

"Caletus cu parul cret
FURA rata din cotet
Si SE JURA CA NU FURA
DAR L-AM PRINS CU RATA-N GURA".....

"Era odat un mprat puternic i mare i avea pe lng palaturile sale o grdin frumoas, bogat de flori i meteugit nevoie mare! Aa grdin nu se mai vzuse pn atunci, p-acolo. n fundul grdinei avea i un mr care fcea mere de aur i, de cnd l avea el, nu putuse s mnnce din pom mere coapte, cci, dup ce le vedea nflorind, crescnd i prguindu-se, venea oarecine noaptea i le fura, tocmai cnd erau s se coac. Toi paznicii din toat mpria i cei mai alei ostai, pe care i pusese mpratul s pndeasc, n-au putut s prinz pe hoi"

Si in general diverse povestioare, basme, cu si despre FURAT, cu care toti copii se acomodeaza inca de la gradinita! Munca este pentru fraieri (de 2 ori prosti), furatul pentru smecheri. Cat timp mai se poate fura ceva....se va fura pentru ca exista mentalitatea lucrului usor de obtinut, pentru care nu trebuie sa depui efort.

Daca nu se mai fura in stil mare, nu se mai dezasambleaza industrii si economii...ATENTIE....se vor dezlipi portofelele (de cele mai multe ori ale unor oameni la fel de nevoiasi , ba chiar mai nevoiasi decat cei care fura).

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 15:49

Iata de ce am pus aceasta intrebare:
Prin '85, am lucrat la prepararea unei hidrocentrale Crivina-Bozovici.
Am auzit ca s-a furat tot de acolo, probabil ca si shanturile tzevilor.
Tovarasa ADI (academician, doctor, inginer, de renume international?) era capul lucrarilor.
Ca silvicultori, datoria noastra era sa marcam padurea, pentru taiere rasa.
Tovarasul, cel mai iubit fiu al poporului, vindea un vagon de lemn de carpen cu $100-bataie de joc.
Oare cu cit s-a "vindut" flota?
Am auzit, nu este sigur, ca ar fi luat-o norvegienii, si au bagat-o la furnale.
Asa ca, nu mai sint dovezi
Alte "obiecte" furate:
-mindria patriotica,
-numele- in vest, cind aud ca esti roman, fug de tine ca de ca te confunda cu romii
(cine i-o fi lasat sa schimbe numele?) etc.
A mai ramas ceva: romanii sint muncitori buni, dar si pe aia i-au furat vestul, cu contracte de lucru.
CE A MAI RAMAS?

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 10:57

iata ce mai e de furat:
citez" Una dintre cele mai populare vedete ale postului Kanal D, Adriana Bahmuteanu, e decisa sa-si dea demisia, pe motiv ca nu vrea sa-si puna sarcina in pericol, iar in locul ei este dorita Monica Columbeanu.

Vedeta se afla foarte aproape de a semna un contract cu turcii de la Kanal D, insa negocierile s-au poticnit la capitolul finante.

Cum Moni incaseaza cate 3.000 de euro pentru fiecare emisiune la care participa, se pare ca aceasta este suma pe care vedeta si-o doreste pentru fiecare editie a emisiunii pe care ar urma sa o prezinte, scrie Click!

Astfel, la sfarsit de luna, sefii de la Kanal D ar trebui sa scoata din buzunar peste 80.000 de euro pentru salariul Monicai." am incehat citatul din stiri 9AM...
ma las de ceea ce fac, sug si io ce apuc, poate ma capatuiesc in prostia mea ca astea doua...egalitate intre sexe..VAX!
ce mama dracilor stie astea sa face mah?!

de omnia dubitandum
Magnacum_Laude

184 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 00:09

De la: cristianvitu, la data 2010-05-11 10:57:02iata ce mai e de furat:
citez" Una dintre cele mai populare vedete ale postului Kanal D, Adriana Bahmuteanu, e decisa sa-si dea demisia, pe motiv ca nu vrea sa-si puna sarcina in pericol, iar in locul ei este dorita Monica Columbeanu.

Vedeta se afla foarte aproape de a semna un contract cu turcii de la Kanal D, insa negocierile s-au poticnit la capitolul finante.

Cum Moni incaseaza cate 3.000 de euro pentru fiecare emisiune la care participa, se pare ca aceasta este suma pe care vedeta si-o doreste pentru fiecare editie a emisiunii pe care ar urma sa o prezinte, scrie Click!

Astfel, la sfarsit de luna, sefii de la Kanal D ar trebui sa scoata din buzunar peste 80.000 de euro pentru salariul Monicai." am incehat citatul din stiri 9AM...
ma las de ceea ce fac, sug si io ce apuc, poate ma capatuiesc in prostia mea ca astea doua...egalitate intre sexe..VAX!
ce mama dracilor stie astea sa face mah?!

Dau cu pliciul in Regele Gunoaielor si lanseaza moda gentilor in cap!...

Nu era logic?

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 20:59

ACUM E MOMENTUL SA FACETI CEVA PT.VOI SI COPIII VOSTRI
NU-L RATATI
ARUNCATI-I PE TOTI NEMERNICII CARE AU CONDUS SI JEFUIT TARA TIMP DE DOUAZECI DE ANI IN CELE MAI NEGRE SI MIZERABILE INCHISORI,PE EI SI COPIII LOR

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:10

De la: radu_mamii, la data 2010-05-12 20:59:02 ACUM E MOMENTUL SA FACETI CEVA PT.VOI SI COPIII VOSTRI
NU-L RATATI
ARUNCATI-I PE TOTI NEMERNICII CARE AU CONDUS SI JEFUIT TARA TIMP DE DOUAZECI DE ANI IN CELE MAI NEGRE SI MIZERABILE INCHISORI,PE EI SI COPIII LOR

de unde mai radule sa faca asa ceva.....parca-s amortiti romanii, zici ca-s hipnotizati....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:15

De la: herra, la data 2010-05-12 21:10:29
De la: radu_mamii, la data 2010-05-12 20:59:02 ACUM E MOMENTUL SA FACETI CEVA PT.VOI SI COPIII VOSTRI
NU-L RATATI

de unde mai radule sa faca asa ceva.....parca-s amortiti romanii, zici ca-s hipnotizati....

Say FUCK THE WORLD si ia-ti 3 zile de concediu pentru o revolutie!.///

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 21:18

De la: Ic3, la data 2010-05-12 21:15:06
De la: herra, la data 2010-05-12 21:10:29
NU-L RATATI

Say FUCK THE WORLD si ia-ti 3 zile de concediu pentru o revolutie!.///

no sa stii ca-i o idee buna....tre' sa-mi caut doar sponsor pt. acele 3 zile libere.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Mai 2010, ora 06:15

Se apuca de politica !

9am187671

14 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 06:05

Se inghesuie la PDL !

deep_in_thought

158 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 16:32

Mai au.Inca nu ne-au furat speranta la toti.Dar persevereaza si zilnic mai cade cate unul...

"Intre marginile mele ,lumea mea fara de margini"
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 16:48

Ce ar mai fi de furat?...

..TIMPUL !...

DiscutiiFaraSens

95 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 21:09

Legile altor tari care s-au zbatut in rahatul in care suntem noi si acum sunt bine. Si nu zic neaparat cele mai aspre cum au facut cu cele din circulatie, cod rutier modificat 2010 model european si drumuri concepute in 1900 si un pic initial pt circulatie daciilor cu numar par o zi si sau cum era... cine stie mai bine? nu era mai bine intai sa facem drumurile si dupa aia sa ne usture pb. codului rutier? in fine sa traiesti in romania a devenit o comedie.

All yet unknown good senses, are hiding deeply in nonsenses.
Fosta membra 9am.ro

42 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 23:32

NU FURA.
MUNCESTE CU,
www.afacereamroglobalgrup.info
SPOR LA CASTIG

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:44

La aceasta intrebare ar putea sa raspunda primul nostru Prim Ministru.
El a facut afirmatia ca industria romaneasca este un morman de fiare vechi.
El trebuie sa stie ce mai e de vindut.

buze

21 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 12:55

Sa-l fure pe piratul Basescu !

vaiana

46 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:37

De la: 9am186235, la data 2010-05-10 15:49:19Iata de ce am pus aceasta intrebare:
Tovarasa ADI (academician, doctor, inginer, de renume international?) era capul lucrarilor.
Tovarasul, cel mai iubit fiu al poporului, vindea un vagon de lemn de carpen cu $100-bataie de joc.
Alte "obiecte" furate:
-mindria patriotica,
-numele- in vest, cind aud ca esti roman, fug de tine ca de ca te confunda cu romii
A mai ramas ceva: romanii sint muncitori buni, dar si pe aia i-au furat vestul, cu contracte de lucru.
CE A MAI RAMAS?
tot ce s-a putut s-a vandut,furat... acum se da tzara gloaba...cu vietuitoare cu tot! ce ne-a ramas? un singur drept[stang nu avem!]..dreptul de a muri dar si pe acesta e posibil sa-l impoziteze...

vaiana

46 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:39

De la: 9am186235, la data 2010-05-10 15:49:19Iata de ce am pus aceasta intrebare:
Alte "obiecte" furate:
-mindria patriotica,
CE A MAI RAMAS?
tot ce s-a putut s-a vandut,furat... acum se da tzara gloaba...cu vietuitoare cu tot! ce ne-a ramas? un singur drept[stang nu avem!]..dreptul de a muri dar si pe acesta e posibil sa-l impoziteze...

vaiana

46 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:39

Alte "obiecte" furate:
-mindria patriotica,
CE A MAI RAMAS?

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:46

Linga Timisoara, la Berecsau, era cea mai mare crescatorie de porci din lume: 1 milion la an.
Dar romanii, duceau lipsa.
Romania se poate sustine singura!
Inca mai sint ingineri agronomi, zootehnisti etc., care pot ajuta in acest sens.
Pe vremea aceea iesise o gluma:
Porcul era cel mai patriot animal - isi lasa capul si picioarele in Romania.

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce ar mai fi de furat?
Mergi la: