Info
x
haideti sa ne schimbam mentalitatea si sa ne facem educatie financiara; asa vom iesi sigur din criza!
|
dnldina 3 mesaje Membru din: 30/11/2008 |
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 19:17
Robert Kiyosaki, expert in educatie financiara, autor "Tatal bogat, tatal sarac" , bestseller in intreaga lume, ne arata solutia, care este foarte simpla si accesibila oricui VREA sa iasa din criza. Sa dam vina pe guverne, e simplu. Sa preluam controlul asupra propriei noastre securitati financiare e mai greu, dar si beneficiile sunt pe masura.
www.thebusinessofthe21stcentury.com/ www.TheCashConcept.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
george_x 38 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 18:51
Ca principiu sunt total de acord cu dvs.
Sunt un om simplu dar autodidact innrait.Am citit mult,am ascultat multi dintre cei care au reusit.Am experimentat (cu pierderi si cistiguri ) multe.Am invatat enorm.Continui. Imi pun o intrebare : citi dintre romanii care se pling de toate au dat click pe google cu cuvintul afaceri ? Dar marketing? Dar oportunitati? Dar parteneriate ? Vor avea surprize.Dar o parte dintre romani , o tin cu plinsul inainte. Bani multi,de la coada vacii (cer scuze pentru cei care fac lucruri bune in domeniu ),la afaceri de top ? Asa ceva nu se poate. Stiti ce au cerut romanii printre primele 2 lucruri la Timisoara ? Am fost acolo,stiu:legalizarea avorturilor si simbata libera. Asta au avut in cap romanii,asta au si azi:distractie(daca se poate ) si munca mai putina. Cu cititul,cu instruitul,mai incolo... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 23:03
De la: george_x, la data 2010-05-16 18:51:07Ca principiu sunt total de acord cu dvs. Corect!..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 14:47
LUATI INODEAUNA O DECIZIE INFORMATA!
www.trust-community.com/RaluSoare/Account/Register?hl=ro E adevarat, criza are si partile ei dure, dar ofera si posibilitatea de a cauta noi oportunitati. Noi cautam PARTENERI de incredere cu care sa schimbam idei, sa ne promovam propriile afaceri si de ce nu, sa petrecem timp de calitate! Daca vi se potriveste informatia, folositi-o cu incredere, veti avea sprijin in desfasurarea evenimentelor. Daca nu, puteti sa oferiti aceasta oportunitate celor care isi doresc sa stie mai mult. Va doresc o zi minunata si o viata deasemenea! Raporteaza abuz de limbaj |