back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romania in al... treilea razboi mondial

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:42

IATA CE NI SE PREGATESTE SI DE CE NI SE IMPUNE UN SACRIFICIU GENERAL echivalent cu disponibilizarea a 25% din bugetari sau diminuari usturatoare ale veniturilor (SALARII, PENSII, SOMAJ...) sau cresterea CONTRIBUTIILOR LA BUGET si extorcarea firmelor si populatiei (TVA, accize, impozite preturi....):
Presedintele rus, Medvedev (tot un... Putin) anticipeaza o noua conflagratie mondiala: "Trebuie sã fim pregãtiþi"... a declarat într-un interviu acordat publicaþiei Izvestia, afirmand cã un conflict de proprotiile celui de-al II-lea Rãzboi Mondial încã este posibil, iar Rusia trebuie sã fie pregãtitã… Iar Putin nu le-a permis vicepreºedintelui american, Joe Biden, ºi Prinþului Charles sã participe la Parada Victoriei, organizatã duminicã în Piaþa Roºie…
ACEASTA SE PARE CA TREBUIE SA FIE CONTRIBUTIA ROMANIEI, la inceput, IMPUSA DE FMI si CONDUCATORII LUMII care au inventat inca o criza....Nu uitati ca recent a venit in Romania Gorbaciov si foarte curand va veni Bush!... SEAMANA CU UN `89 GLOBAL...In Grecia doar se testeaza pulberea din butoiul pe care sta lumea …

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:46

De la: horiaradu, la data 2010-05-08 13:42:21IATA CE NI SE PREGATESTE SI DE CE NI SE IMPUNE UN SACRIFICIU GENERAL echivalent cu disponibilizarea a 25% din bugetari sau diminuari usturatoare ale veniturilor (SALARII, PENSII, SOMAJ...) sau cresterea CONTRIBUTIILOR LA BUGET si extorcarea firmelor si populatiei (TVA, accize, impozite preturi....):
Presedintele rus, Medvedev (tot un... Putin) anticipeaza o noua conflagratie mondiala: "Trebuie sã fim pregãtiþi"... a declarat într-un interviu acordat publicaþiei Izvestia, afirmand cã un conflict de proprotiile celui de-al II-lea Rãzboi Mondial încã este posibil, iar Rusia trebuie sã fie pregãtitã… Iar Putin nu le-a permis vicepreºedintelui american, Joe Biden, ºi Prinþului Charles sã participe la Parada Victoriei, organizatã duminicã în Piaþa Roºie…
ACEASTA SE PARE CA TREBUIE SA FIE CONTRIBUTIA ROMANIEI, la inceput, IMPUSA DE FMI si CONDUCATORII LUMII care au inventat inca o criza....Nu uitati ca recent a venit in Romania Gorbaciov si foarte curand va veni Bush!... SEAMANA CU UN `89 GLOBAL...In Grecia doar se testeaza pulberea din butoiul pe care sta lumea …

GINDESC LA FEL

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:57

Gandesti ALTFEL, acest "la fel" inseamna "altfel". Cel mai important: gandesti!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 13:58

De la: horiaradu, la data 2010-05-08 13:57:24Gandesti ALTFEL, acest "la fel" inseamna "altfel". Cel mai important: gandesti!

Vino pe facebook si vei gasi multi prieteni care gandesc "altfel", inclusiv Mi.R.A. - MISCAREZ ROMANIA ALTFEL, apolitica, nonmonarhista, nonrepublicana...

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 14:11

De la: horiaradu, la data 2010-05-08 13:57:24Gandesti ALTFEL, acest "la fel" inseamna "altfel". Cel mai important: gandesti!

MAI MI SE INTIMPLA CITEODATA! RAR ,DA IS MULTUMIT

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 14:35

De la: horiaradu, la data 2010-05-08 13:42:21

Bun,seamana situatia cu un '89 la noi iar Ceusescu este intr-adevar similar cu Basescu."Criza" din '89 insa nu a fost criza globala asa cum nici acum nu este globala .In 1989 a fost CRIZA doar in Romania, singura tara care a si avut revolutie televizata si in care oamenii nu mai suportau nivelul scazut de trai. Ceilalti si-au rezolvat problemele singuri si au inteles necesitatea schimbarilor! Unii chiar au perceput 1989 ca pe o eliberare,RDG spre exemplu. Una peste alta insa, care crezi ca o sa fie soarta Romaniei dupa acest nou '89?...

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 00:53

cred ca nu pot sa ma bag in discutia asta...pe o pozitie obiectiva....in primul rand pentru ca nu ma pricep la politica....si chiar nu pot sa concurez cu potentiali interlocutori care sunt ...inarmati pana in dinti cu teoretii.. argumente si posibile replici...functie de...ceea ce anticipeaza ei ca ar putea pune altii in discutie...si de as fi eu foarte bine informata si daca as avea argumentele mele...nu cred ca i/as convinge pe cei care au niste pareri ...inztelenite...si din care idei nimeni nu i/ar scoate!!!
.....oricum la conducerea unui stat...nu sta...muncitorul de rand....omul sa zicem fie scolit fie ne/shcolit...dar care nu se invarte in mediul politic...toata ziua buna/ziua...si chiar daca ar incep;e intr/o buna zi sa se invarta pe acolo...nimeni nu l/ar lua in seama...nu la modul in care sa si aplice ceva din ce ar avea in cap...nou/venitul!!!!
.....oamenii realisti....nu frecventeaza mediul politic!!!....numai aceia prea visatori...ma refer la cei din clase sociale considerate a proveni...de jos!!...oameni de genul asta isi pot exprima o parere fie prin intermediul unei interventii telefonice intr/o emisiune de televiziune...fie pe un forum de pe internet...sau raspunzand unui sondaj de opinie.
....iti trebuie unu anumit fel de a fi ...pentru ca sa fii in mijlocul politicii....iar daca nu esti acolo si deci esti in afara ei...nu esti la curent cu anumite chestiuni in acelasi mod...daca ai fi...unde nu esti....iar de aici rezulta 2 situatii posibile...una e sa fii mai obiectiv si mai realist...iar cealalta situatie e exact contrariul primei....noi nu stim care dintre ele e valabila...ca parerile sunt impartite deja...../// si pun accent pe ideea asta pentru ca...aceasta situatie va fi mereu o arma in mana adversarului ...cu care va da replica....de genul cu....nu mai vorbi tu ca nu esti acolo si nu stii...sau alta...pai da--esti acolo si de aia vorbesti asha...ca daca nu ai mai fi acolo nu ai mai spune asta sau aielalta!!!........
.....politica fara diplomatie nu prea se poate....mai ales ca suntem obligati sa ne aliniem cu ce se intampla in plan international....ca daca nu pana la urma se ajunge si la razboaie...embargouri sau mai stiu eu ce...ori astea sunt si oficiale(declarate public)...dar si tacite si chiar ne/oficiale!!!
.....ori deocamdata noi ca stat de asta ar trebui sa avem grija....ca sunt sigura ca toata lumea asha ishi pune problema...ca pe un stat mai mic....il invingi usor intr/un razboi....pentru ca e mic...
.....ca sunt si alte restrictii care se pot pune unui stat de catre alt stat...care nu presupun si razboiul in sensul clasic al cuvantului.....oricum efectele interdictiilor...si embargourilor se simt prima data in comert....
de treaba asta cu taxele si impozitele nu stiu ce sa zic pentru ca...in astfel de situatii tot timpul cineva se va simti ne/dreptatit...ca i se ia...sau nu i se da si lui...
....oricum parerea mea e ca....de obicei puterea ajunge sa stea in mana cui nu trebuie.....mie de asta imi e cel mai frica....asta din pacate se aplica la multe nivele....nu numai in politica....
.....ce sa zic....sunt persoane carora sigur nu le convine sa munceasca pentru o generatie trecuta...lor ne/avand cine sa le garanteze ca va exista o generatie viitoare care sa munceasca pentru ei asha cum muncesc ei acum pentru generatia trecuta!!....multi aleg varianta de a/si asigura altfel anumite venituri pentru cand vor imbatrani....nicidecum sistemul clasic de....pensii......
.....asha la modul general vorbind....exista pe lume oameni cinstiti indiferent de varsta...si oameni ne/cinstiti...adica hoti...chiar daca sunt batrani!!!.......stiu ca expresia de ...hot batran....nu e obisnuita pe la noi.....dar eu nu pot sa bag mana in foc pentru nimeni....si asta include si batranii.....acolo unde batranii au puterea se poate ca asta sa fie cauza!!!
....unii batrani se plang ca dupa o viatza intreaga de munca nu au pensii bune si ca traiesc in mizerie si ca asta ar fi vina conducerii statului....dar stau si ma gandesc ca si eu ca tanara.....muncesc prea mult pe bani prea putini....si traiesc atat de prost incat nici nu indraznesc sa ma gandesc ca o sa mai apuc varsta de batrana si ca tre sa am vreo pensie!!!....ma gandesc ca la stilul de viatza pe care il am...o sa ma distrug in timp si nu am cum sa ajung batrana....si daca totusi asta o sa se intample...nu o sa am cum sa traiesc prea bine....pentru ca traiesc prost de pe acuma!!....nu vad ce s/ar putea intampla in viata mea ca sa ajung ...bine....daca eu nu sunt bine acum!!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 00:59

desi stiu ca trebuie sa ai tupeu ca sa reusesti in viatza...mai stiu si ca tupeul se pedepseste....de unde rezulta ca eu....niciodata nu as avea tupeul...desi de tupeu as avea nevoie...poate imi e frica sa nu mi/o iau in freza....ca de ce iti e frica de aia nu scapi....si confirmarea faptului ca mi/o iau in freza ar fi...sa nu fiu crezuta cand afirma ca...niciodata nu as avea tupeul...sa...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 07:05

Dar stiu ca aveti imaginatie.
Din cauza crizei, s-a facut imprumutul. Din cauza imprumutului s-au impus conditii. Conditii care pot duce la amplificarea crizei, daca nu sint atenti omenosii care ne conduc.
Nu o mai luati pe aratura cu speculatiile.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 08:23

De la: nastasemihail, la data 2010-05-09 07:05:11Dar stiu ca aveti imaginatie.
Din cauza crizei, s-a facut imprumutul. Din cauza imprumutului s-au impus conditii. Conditii care pot duce la amplificarea crizei, daca nu sint atenti omenosii care ne conduc.
Nu o mai luati pe aratura cu speculatiile.

Mihail,sa inteleg de la tine ca managamentul intern,guvernul , nu are deloc legatura deloc cu situatia de acum si trebuie doar sa spunem "beep criza masii"?Pai atunci Mihai fara suparare dar tu ai imaginatia cea mai bogata dintre noi .Cehia,Polonia ,etc cum de nu au ajuns la micsorari ale salariilor si pensiilor ?Ce alta tara a mai micsorat pensiile ?Cand anume si unde s-a mai facut o astfel de miscorare ?

Mihail,daca eu vin sa conduc o tara si imi pun toti trepadusii sa manance lefuri mari din bugetul tarii,daca imi sporesc cheltuielile (vezi presedentie si personal guvern ) doar pentru cei care imi ling fundul,daca pun toti incapabilii obedienti sa ia decizii pentru tara ,daca fac contracte ca sa cumpar harburi F16 cand cealalta ofera ,la un pret similar imi aducea offset de 100% (locuri de munca ,imozite la stat etc ),daca eu sporesc cheltuielile din teatrele de operatiuni Iraq sau Afganistan cand cetatenii imi mor de foame acasa doar ca sa ma iubeasca marele licurici ,daca accept sa se amplaseze scutul la mine fara sa cer avantaje ci doar pentru "onoarea" de a ma baga cineva in seama,daca nu sunt capabil sa atrag investitii ci doar sa strang de gat cetatenii, atunci nu inseamna cumva ca eu duc tara de rapa si nu doar criza ?

Explicatia Mihail este INCAPACITATEA actualilor conducatori .Pe cat sunt de buni la demagogie,zbierete si minciuni,pasat vina pe altceva sau altcineva,pe atat de incapabili sunt sa faca ceva bun pentru tara ....De altfel nici nu pare sa-i intereseze acest lucru ,un popor sarac este mult mai vulnerabil la demagogie .

| Varianta pentru tiparire a topicului ROMANIA IN AL... TREILEA RAZBOI MONDIAL
Mergi la: