back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Conspiratii celebre,teorii si controverse

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:45

Oamenii au avut ntotdeauna o nclinaie ctre conspiraii, iar civilizaia uman nu a dus lips de incidente neelucidate n ultima sut de ani. REALITATEA.NET v aduce o colecie a celor mai cunoscute i dezbtute teorii conspiraioniste. Luna ne-a fascinat mereu, chiar dac o vedem constant. Exist ns o teorie interesant care afirm c satelitul nostru natural este mai mult dect se crede i se susine n cercurile tiinifice.
Luna este goal" este probabil una dintre cele mai interesante teorii care a reaprut constant n ultima sut de ani. n prezent, o asemenea afirmaie este ncadrat la pseudo-tiin i considerat aiuristic de ctre cercettori, dar nici o teorie a conspiraiei nu ar fi interesant dac nu s-ar crede c cineva, un grup sau o organizaie, ascunde adevrul i date tiinifici palpabile care ar provoca, probabil, panic la nivelul populaiei.
Oficial, prerea predominant a oamenilor de tiin este c structura intern a Lunii este solid, cu o crust foarte subire, o manta de grosime mare i un nucleu mic i foarte dens. Aceste afirmaii se bazeaz pe observaii seismce. n afar de Pmnt, Luna este singurul corp planetar care are instalate o reea de senzori seismici. Analizele rezultatelor acestor senzori a stabilit c mantaua i crusta au o grosime de circa 45 de kilometri, iar raza nucleului este de 350 de kilometri.

Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:46

De la: IPU, la data 2010-04-22 10:45:06Oamenii au avut ntotdeauna o nclinaie ctre conspiraii, iar civilizaia uman nu a dus lips de incidente neelucidate n ultima sut de ani. REALITATEA.NET v aduce o colecie a celor mai cunoscute i dezbtute teorii conspiraioniste. Luna ne-a fascinat mereu, chiar dac o vedem constant. Exist ns o teorie interesant care afirm c satelitul nostru natural este mai mult dect se crede i se susine n cercurile tiinifice.
Luna este goal" este probabil una dintre cele mai interesante teorii care a reaprut constant n ultima sut de ani. n prezent, o asemenea afirmaie este ncadrat la pseudo-tiin i considerat aiuristic de ctre cercettori, dar nici o teorie a conspiraiei nu ar fi interesant dac nu s-ar crede c cineva, un grup sau o organizaie, ascunde adevrul i date tiinifici palpabile care ar provoca, probabil, panic la nivelul populaiei.
Oficial, prerea predominant a oamenilor de tiin este c structura intern a Lunii este solid, cu o crust foarte subire, o manta de grosime mare i un nucleu mic i foarte dens. Aceste afirmaii se bazeaz pe observaii seismce. n afar de Pmnt, Luna este singurul corp planetar care are instalate o reea de senzori seismici. Analizele rezultatelor acestor senzori a stabilit c mantaua i crusta au o grosime de circa 45 de kilometri, iar raza nucleului este de 350 de kilometri.
Prima meniune a unei Luni goale pe dinuntru a fost n cartea lui H.G. Wells, Primii oameni n Lun", n 1901. El a fost urmat, n urmtorii 60 de ani, de mai muli autori internaionali, dar toate materialele sunt ficiune.
Exist ns mai multe probleme care nu au fost lmurite, nici n ziua de astzi, de ctre comunitatea tiinific. n primul rnd orbita nu este potrivit pentru un corp de asemenea mrime. Cea mai probabil cauz ar fi densitatea mult mai sczut a Lunii fa de Pmnt, dar nu momentan nimeni nu poate fi sigur.
Cea mai puternic dovad invocat de cei care susin aceast teorie ciudat este c Luna sun a gol atunci cnd asteroizii lovesc satelitul sau chiar n cazul expediiei Apollo 11, cnd n urma impactului modulului lunar, senzorii seismici au nregistrat vibraii timp de o or. La fel s-a ntmplat la fel i n cazul Apollo 13, cnd una dintre etapele rachetei a produs vibraii timp de trei ore.
Doi oameni de tiin rui, Mikhail Vasin i Alexander Shcherbakov, i-au petrecut o mare parte din via studiind aceast ipotez i au ajuns la concluzia c Luna nu provine din sistemul nostru solar i c ar fi fost plasat artificial, pe orbita planetei noastre. Teoria este susinut i de alte date contradictorii cu privire la mostre aduse de pe Lun care prezint diferee mari de vechime. Unele sunt vechi de trei miliarde de ani, dar altele ar avea chiar i peste cinci miliarde de ani, fapt ce ar face Luna mai veche dect propriul nostru sistem solar.
Toate aceste teorii sunt completate ntotdeauna de rapoarte (neverificate de NASA) n care astronauii menioneaz ntlniri frecvente cu OZN-uri n cadrul expediiilor Apollo, dar poate cel mai important fapt, care nu poate fi negat de NASA este c din motive, cel puin ciudate, Statele Unite au ntrerupt n urm cu 30 de ani orice acvitate cu privire la propriul nostru satelit. Chiar i n acest moment, discuiile cu ntoarcerea pe Lun sunt n urm celor cu prima vizit pe Marte, o planet care va necesita mult mai mut resurse.
REALITATEA.NET

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:48

De la: IPU, la data 2010-04-22 10:46:12
De la: IPU, la data 2010-04-22 10:45:06Oamenii au avut ntotdeauna o nclinaie ctre conspiraii, iar civilizaia uman nu a dus lips de incidente neelucidate n ultima sut de ani. REALITATEA.NET v aduce o colecie a celor mai cunoscute i dezbtute teorii conspiraioniste. Luna ne-a fascinat mereu, chiar dac o vedem constant. Exist ns o teorie interesant care afirm c satelitul nostru natural este mai mult dect se crede i se susine n cercurile tiinifice.
Prima meniune a unei Luni goale pe dinuntru a fost n cartea lui H.G. Wells, Primii oameni n Lun", n 1901. El a fost urmat, n urmtorii 60 de ani, de mai muli autori internaionali, dar toate materialele sunt ficiune.
Exist ns mai multe probleme care nu au fost lmurite, nici n ziua de astzi, de ctre comunitatea tiinific. n primul rnd orbita nu este potrivit pentru un corp de asemenea mrime. Cea mai probabil cauz ar fi densitatea mult mai sczut a Lunii fa de Pmnt, dar nu momentan nimeni nu poate fi sigur.
Cea mai puternic dovad invocat de cei care susin aceast teorie ciudat este c Luna sun a gol atunci cnd asteroizii lovesc satelitul sau chiar n cazul expediiei Apollo 11, cnd n urma impactului modulului lunar, senzorii seismici au nregistrat vibraii timp de o or. La fel s-a ntmplat la fel i n cazul Apollo 13, cnd una dintre etapele rachetei a produs vibraii timp de trei ore.
Doi oameni de tiin rui, Mikhail Vasin i Alexander Shcherbakov, i-au petrecut o mare parte din via studiind aceast ipotez i au ajuns la concluzia c Luna nu provine din sistemul nostru solar i c ar fi fost plasat artificial, pe orbita planetei noastre. Teoria este susinut i de alte date contradictorii cu privire la mostre aduse de pe Lun care prezint diferee mari de vechime. Unele sunt vechi de trei miliarde de ani, dar altele ar avea chiar i peste cinci miliarde de ani, fapt ce ar face Luna mai veche dect propriul nostru sistem solar.
Toate aceste teorii sunt completate ntotdeauna de rapoarte (neverificate de NASA) n care astronauii menioneaz ntlniri frecvente cu OZN-uri n cadrul expediiilor Apollo, dar poate cel mai important fapt, care nu poate fi negat de NASA este c din motive, cel puin ciudate, Statele Unite au ntrerupt n urm cu 30 de ani orice acvitate cu privire la propriul nostru satelit. Chiar i n acest moment, discuiile cu ntoarcerea pe Lun sunt n urm celor cu prima vizit pe Marte, o planet care va necesita mult mai mut resurse.
REALITATEA.NET

Si acum spuneti-va parerile despre aceasta conspiratie!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:36

ce-ar fi sa incepi tu cu o parere proprie, experta, documentata, stiintifica?
pana acum ai copiat un articol. asta stie s-o faca si cainele meu

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 13:23

Macar stiu de unde sa copiez! Altii o dau in poezii de 2 lei I-ti propun sa lasi mizeriile , sa arunci cu scuipati in dreapta si in stinga,si sa nu mai stirnesti lumea pe forum si sa-ti dai tu cu parerea la subiectul asta! Altii poate ca nu l-au citit! DAR TU nu te lasi asa esti programat! SAU POTI FI SI ALTFEL? Oricum este un subiect interesant si nu se merita sa fie facut zob din resentimente! Nori, in ,munti , o tinea pe a ei sa nu ne distrugem topicurile si forunul! Nu am vrut sa plece ea de pe forum ,dar tu te-ai straduit s-o ajuti! Si acum daca esti pe subiect spuneti parerea ta vis a vis de topicul asta!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:39

De la: IPU, la data 2010-04-22 13:23:10Macar stiu de unde sa copiez! Altii o dau in poezii de 2 lei I-ti propun sa lasi mizeriile , sa arunci cu scuipati in dreapta si in stinga,si sa nu mai stirnesti lumea pe forum si sa-ti dai tu cu parerea la subiectul asta! Altii poate ca nu l-au citit! DAR TU nu te lasi asa esti programat! SAU POTI FI SI ALTFEL? Oricum este un subiect interesant si nu se merita sa fie facut zob din resentimente! Nori, in ,munti , o tinea pe a ei sa nu ne distrugem topicurile si forunul! Nu am vrut sa plece ea de pe forum ,dar tu te-ai straduit s-o ajuti! Si acum daca esti pe subiect spuneti parerea ta vis a vis de topicul asta!

mi-am rugat cainele sa citeasca postarea ta, poate o intelege, si sa-mi faca un rezumat.
de atunci se tavaleste de ras, nu-mi poate spune nici el ce a priceput.
asa ca ma vad nevoit sa repet, enuntul subiectului l-ai copiat, e topic propus de tine, vreau sa stiu parerea ta. asta nu inseamna ca-ti demolez subiectul, dimpotriva!
am la indemana o carte, "mistere neelucidate ale planetei", editata de national geografic, dar nu ma avant pana nu stiu in ce directie iti orientezi discutiile

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:46

Tu nu ai cum sa ai caine! Si eu repet este vorba despre LUNA nu despre Terra! Am cerut parerea cuiva care a mai citit sau citeste aceasta postare! NU cuiva care nu intelege! Si faptul ca citesti dintr-o carte tot un copy paste se numeste, numai ca pe creier! Nu ma intereseaza aversiunea ta spre mine si consider discutia cu tine aici incheiata!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 21:27

De la: IPU, la data 2010-04-22 20:46:42Tu nu ai cum sa ai caine! Si eu repet este vorba despre LUNA nu despre Terra! Am cerut parerea cuiva care a mai citit sau citeste aceasta postare! NU cuiva care nu intelege! Si faptul ca citesti dintr-o carte tot un copy paste se numeste, numai ca pe creier! Nu ma intereseaza aversiunea ta spre mine si consider discutia cu tine aici incheiata!

n-am cum sa am caine? crezi ca numai tu stii sa latri, bre ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 21:30

E bine ca ati gasit un....limbaj comun

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:06

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 21:30:29E bine ca ati gasit un....limbaj comun
Salut Mihai! ce faci?

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:35

Nu are cum sa vibreze timp de o ora crusta Lunii findca asta inseamna ca e subtire, creeata artificial!Numai un corp cu o asa crusta ar vibra timp de o ora la aselenizarea[impactul] pe ea a misiunilor Apollo amintite! Totusi exista probabilitatea ca alte civilizatii sa fi creeat "corpul asta artificial" care ar putea fi o baza extraterestra a civilizatiilor anterioare care au ajuns la o dezvoltare superioara celei de azi , la umbra mileniilor de dezvoltare tehnologica si linistite ,fara razboaie pe terra ,sau este un avanpost al altei civilizatii care a trait ,traieste ascunsa sau au venit din alta parte a universului galaxiei noastre! Sau poate ca e numai un satelit natural al pamantului! Dar daca s-au facut observatii si supravegheri al reactiei retelei de senzori de pe ea ceva este!

| Varianta pentru tiparire a topicului CONSPIRATII CELEBRE,TEORII SI CONTROVERSE
Mergi la: