back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ba, voi sunteti nebuni cu toti?

 


 
 
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 13:26

Ba, VOI SUNTETI NEBUNI CU TOTI?

Priviti, in fiecare zi, seara si dimineata ne prezentati situatia grea din romania si jaful national, dar nu vedeti:

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, cererea grupului parlamentarilor independenti de inscriere a partidului Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), coordonat de Gabriel Oprea. Grupul parlamentarilor independenti.


Este CONSTUTUTIONAL CE FAC EI ACUM?

Acest partid a participat in alegeri si cine a votat acest partid?
Ce platforma electorala a avut si sigla in alegeri?

Basescu acum nu tipa si face alegeri anticipate?

Pai, nu are nici un interes pentru ca este un partid facut la ordinul lui BASESCU din SCURSURI PULITICE SI OMANEI CU DOSARE PENALE.

Acest partid este mai ILEGAL DECAT UDMR organizatie extremista, SEPARATISTA si xenofoba, finantata, inarmata si organizata de actionarii de la FMI care nici macar nu este PARTID si voi ce faceti?

Il invitati pe ANTONESCU SI PONTA sa ne vorbesca de BASESCU?

Voi si toata CLASA PULITICA VORBITI DE JUSTITIE, de CONSTITUTIE, de jaful national, de BASESCU un INFRACTOR INTERNATIONA: FLOTA, Bancorex, MINERIADE a sigurat trasportul minerilor la Bucuresti, RAPIREA JURNALISTILOR, FNI si altele, se PISA PE NOI CAND VREA SI CUM VREA cand in PARLAMENTUL ROMANIEI EXISTA UN PARTID care nu a fost in ALEGERI SI NU a fost votat de poporul roman?

Ce PULITICA ESTE ASTA SI VA PLINGETI DE BASESCU care SE PISA PE NOI SI PE TOATA ROMANIA?

TREZIREA in strada de urgenta ALEGERI ANTICIPATE.

Trebuie DESFIINTAT GUVERNUL BOC-BASESCU care distruge si jefuieste ROMANIA si sa nu ajungem precum: DELFINI, CAINI SI ALTE ANIMALE SA NE puna CIP IN KUR prin ordonanta de urgenta si la ordin SIONIST AL ACTIONARILOR DE LA FMI.

Nu ati inteles NIMIC in 20 de ani.

ROMANIA ESTE CONDUSA, jefuita. distrusa si cetatenii exterminati DIN AMERICA DE ACTIONARII DE LA FMI prin ORDONANTE DE URGENTA emise GUVERNELE ROMANIEI.

Raporteaza abuz de limbaj
reio

486 mesaje
Membru din: 13/11/2009
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 13:29

nu

Raporteaza abuz de limbaj
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 15:43

De la: reio, la data 2010-04-23 13:29:25nu


Bioc vorbeste de CONSTITUTIE?
E nebun de legat, adica parintele CONSTITUTIEI incalca CONSTITUTIA DE ANI DE ZILE si fabricarea acestui partid in PARLAMENTUL ROMANIEI fara al;egeri este tot o incalcare a CONSTITUTIEI.
Boc a incalcat CONSTITUTIA si CURTEA CONSTITUTIONALA a anulat toate ordonatele lui ABUZIVE SI ILEGALE.
De 20 de ani se emit legiide catre parlament si ORDONANTE DE CATRE GUVERNELE ROMANIEI, dar INFRACTORII PRINCIPALI AI ROMANIEI SUNT IN PARLAMENT SI PRESEDINTELE ROMANIEI, asa cum zicea IORGOVAN:
UN INFRACTOR CONDUCE ROMANIA.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Membru din: 11/09/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 21:29

Raspunde la Ba, VOI SUNTETI NEBUNI CU TOTI?


Nu chiar toti, dar prosti,prosti de bubuie,, tare multi mai sunt pe forumul asta. Cred ca este cel mai
prost forum pentru cei mai prosti birlici si agarici cu sorici pe obrazele groase si unsuroase.
Prosti de rasul prostilor!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:52

In lumea nebunilor,idiotul este rege !

Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:10

De la: BASELEANA, la data 2010-04-23 22:52:46In lumea nebunilor,idiotul este rege !


CONEXIUNI- VALENTIN STAN

Ai descoperit apa?
ROMANII O folosesc DE 20 DE ANI?
ups
Vad ca nici dumneavoastra nu ati inteles cum stau lucrurile dupa 20 de ani.
Negocierile care s-au facut cu AMERICANI le-au facut oamenii lor, care au participat la pregatirea militara din UNGARIA din 1989 pentru atacarea militara-teroriata a Romaniei in decembrie 1989 si care au semnat:

DECLARATIA DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA

(este pe NET pentru cine doreste sa o vada si cine au semnat) de care vorbeste VICTOR RONCEA de 20 de ani, dar nu il baga nimeni in seama.

Am informatii ca printre aceste persoane au fost si TEODOR BACONSKY, EMIL HUREZEANU si o mare parte care au semnat:
APELUL PENTRU CONDAMNAREA COMUNISMULUI ( este pe NET)
si sunt in spate la toate asociatiile revolutionare din romania, de fapt MERCENARE SI TERORISTE conduse de GDS si EUROPA LIBERA CARE AU ATACAT INSTITUTIILE STATULUI CU STICLE INCENDIARE de 20 de ani si striga:
jos comunistiiiiiii
fara comunistiiii
Pe ca ati vorbit de Baconsky va rog sa vedeti cine negociaza cumpararea avionelor F16 si scutul american antiracheta.

Nu dl. STAN sunteti gresit informat.

Dupa 1989 toate GUVERNELE ROMANIEI SUNT CONDUSE DE SIONISTI AMERICANI TERORISTI SI CRIMINALI PLANETARI ACTIONARII DE LA FMI.
Si romania este condusa prin ORDONANTE DE URGENTA de 20 de ani la ordinul actionarilor de la FMI.

Suteti mic copil si ganditi ca un mic copil, astea faceam cand eram la gradinita, dl. STAN.
Pai cine doreste imp[lantarea de CIP-uri?
cine le fabrica?
si cine vrea sa controleze planeta?
NU ACTIONARII DE LA FMI, ci mama lui HONTU DIN COLT DE LA PONTU.

Domnule Stan de 20 de ani se aduc cetateni straini la studii gratuite in romania pe banii romanilor, adica MOLDOVENI, RUSI, UCRAINIENI si sunt angajati in institutiile statului roman si romanii sunt DFISPONIBILIZATI.

Din informatiile mele, povestea cu disponibilizari la STAT a lui BASESCU este adevarata, dar actionarii de la FMI i-au cerut sa termine repede treaba sa dea afara cat mai multi cetateni romani din institutiile statului si sa angajeze RUSI-MOLDOVENI-UCRAINIENI si va informez ca de la 1 ianuarie 2010 si pana in prezent BOC-BASESCU a nagajat peste 30 000 de asemenea specimene straine si cu astia SIONISTII AMERICANNI, ACTIONARII DE LA FMI CONTROLEAZA ROMANIA(noua LOVITURA DE STAT de care vorbiti) SI SE PISA PE ROMANI SI ROMANIA.
Nu credeti priviti la EUGEN TOMAC cetatean ucrainian adus la studii gratuite in romania pe banii romanilor angajat in MAE, minustru secretar de stat de unde a dat dispozitie sa nu se aduca documentele de votare de la misiunile diplomatice straine pana la noi ordine si mai mult , va INFORMEZ ca NEGOCIAZA IN NUMELE ROMANIEI SI A POPORULUI ROMAN ALTURI DE BACONSKY cumpararea avionelor F16 si scutul american antiracheta.

Si pentru cultura dumneavoastra domnule STAN si a altora va informez ca majoritatea persoanelor care au semnat:

DECLARATIA DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA

APELUL PENTRU CONDAMNAREA COMUNISMULUI (ceea mai mare cacialma jidaneasca pentru condamnarea romaniei si a romanilor pentru crimele comise de evrei impotriva romanilor in perioada 1944-1964, daca este vreun detinut politic condamnat dupa acesta perioada o imi tai SULA si o dau la reate si il rog pe CIOMU sa o taie de la radacina)

sunt in suboordinea lui BASESCU si a ATATELOR UNITE ALE AMERICII si a ACTIONARILOR DE LA FMI si dumneavoastra bateti campi domnule Stan pentru ca eu am scris despre aceste lucrurri in cartea:

Dezvãluiri uluitoare despre modul în care este afectatã România de gigantica conspiraþie internaþionalã a Noii Ordini Mondiale

dar diferenta ca nu are coperti americane si nu este scrisa de AMERICANI.
Sunt fosti salariati din MAE si armata care au semnalat aceste lucruri de mult timp, inclusiv VICTOR RONACEA, dar nu ii baga nimeni in seama.
Gargara si vrajeala de doi lei.

PRIVESTE GRECIA de 70 de ani sub dominatia actionarilor de la FMI si SOLUTIA:

OPERATIUNEA MATRIX

SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA[/b]

1. AFARA FMI DIN ROMANIA, BANI DE LA FMI SE DUC LA FIRME PARTICULARE ALE CLASEI POLITICE, DAR NU SUNT BANI PENTRU CETATENII ROMANIEI, PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, PENSII SI ALTELE, IAR ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA ACESTE DATORII LA FMI.
2. INDUSTRIE, CERCETARE, INVATAMANT, AGRICULTURA SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA SI TERORISTA
3. STOP STUDIILOR GRATUITE PENTRU CETATENI STRAINI CARE DUPA CE TERMINA STUDIILE GRATUITE SUNT ANGAJATI IN INSTITUTIILE STATULUI SI LUPTA IMPOTRIVA STATULUI SI CETATEANULUI ROMAN, VEZI CAZUL EUGEN TOMAC CETATEAN UCRAINIAN CARE A REFUZAT SA TRIMITA DOCUMENTELE DE VOTARE DIN STRAINATATE.
4. TINERII CETATENI AI ROMANIEI SA AIBA DREPTUL SA DEA EXAMEN ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE PENTRU ADMITERE LA LICEU SI PENTRU A OBTINE DIPLOMA DE BACALAUREAT SI STATUL SA ASIGURE SERVICIU SI SALARIU PENTRU TOTI CETATENI ROMANIEI.

5. RESURSELE ENERGETICE NATURALE ALE ROMANIEI SA TREACA DE URGENTA IN PROPRIETATEA STATULUI.
6. TOATE PERSOANELE VINOVATE DE PARTICIPARE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN SA PLATEASCA.
7. ROMANIA DUPA 1990 NU MAI ARE INDUSTRIE SI ECONOMIE, DAR SUNT FUNDATII, ASOCIATII SI ONG-URI PARTICULARE,(VEZI, MASONERIA CONSIDERATA DE UTILITATE PUBLICA) CARE SUNT FINANTATE DIN BANII POPORULUI ROMAN SI NU PRODUC NIMIC, SA FIE FINANTATE DE PERSOANELE INTERESATE SI NU DE POPORUL ROMAN SARACIT SI INFOMETAT.
8. STOP REGIONALIZARII ROMANIEI, DESMEMBRAREA ROMANIA LA ORDIN EXTERN: SUA-ISRAEL RUSIA, FRANTA, UNGARIA SI ALTELE.
9. AFARA NATO DIN ROMANIA PENTRU CA AU VENIT SA APERE CE FURA SI JEFUIESC EVREII IN ROMANIA DUPA 1989 SI NU NE APARA DE RUSIA, DEOARECE SUNT IMPREUNA LA FURAT SI JEFUIT IN ROMANIA.
10. STOP CIP-URILOR SI VACCINARILOR CRIMINALE EVREIESTI-SIONISTE PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

TINERI CETATENI ROMANI TREBUIE SA INTELEGETI CA SCHIMBARILE DUPA 1989 AU FOST FACUTE IN URMA UNEI LOVITURI DE STAT, ORGANIZATA DE SUA- ISRAEL SI RUSIA SI LA CARE AU PARTICIPAT TOATE TARILE MEMBRE NATO SI NIMENI DIN CLASA POLITICA NU A FACUT REFERENDUM SA INTREBE POPORUL ROMAN DACA ESTE DE ACORD SA INSTRAINEZE RESURSELE NATURALE ENERGETICE ALE ROMANIEI, SA DISTRUGA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI, AU DISTRUS SI VANDUT INTEREPRINDERI PE DOI LEI, LA FIARE VECHI SI AU ARUNCAT ROMANI IN STRADA FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE.

TINERI CETATENI ROMANI NU IESITI ACUM IN STRADA, DUPA TERMINAREA STUDIILOR SUNTETI SOMERI, PUTREZITI DE VII PE STRADA, FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE SI ALTI IN ACEASTA PERIOADA VA FURA SI JEFUIESC IN NUMELE VOSTRU.

ROMANI IN STRADA ESTE SOLUTIA.
ACTIUNI DE PROTEST ZILNICE IN STRADA LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI.
ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI SI STRAINI AFARA DIN ROMANIA.


SINGURA LUPTA ADEVARATA ESTE STRADA, ASA CUM FAC MERCENARII SI TERORISTII STRAINI IN ROMANIA DE 20 DE ANI, CEI DE LA EUROPA LIBERA, PRIN GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL SI ALTE ASOCIATII, (VEZI, 16 DECEMBRIE 1989, TIMISOARA, 21 DECEMBRIE 1989 BUCURESTI, 15 MARTIE 1990 LA TARGU MURES PENTRU AUTONOMIE MAGHIARA, 13-15 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT) AU IESIT IN STRADA IMPOTRIVA NOASTRA SI STRIGAU:

LIBERTATE
JOS COMUNISMUL
FARA COMUNISTI, CAND EI SUNT COMUNISTI SAU FII DE TORTIONARI COMUNISTI, VEZI VLADIMIR TISMANEANU, CETATEAN DE ORIGINE SOVIETICA SI AGENT CIA.

SI IN SPATE ATACAU INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU STICLE INCENDIARE, PRIVATIZAU-VINDEAU INTREPRINDERI, ARUNCAU IN STRADA CETATENI ROMANI, PRIN RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI ILEGALE SI ABUZIVE.

ALEGERI ANTICIPATE, NU POLITICA MERCENARILOR - TRASEISTI

STOP DISTRUGERII ROMANIEI
STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

CEI CARE CITESC ACEST MESAJ SI DORESC SA-SI SALVEZE VIATA, CASA, FAMILIA, COPII SI INDENTITATEA SUNT RUGATI SA TRIMITA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CARE TREBUIE SA AJUNGA LA TOTI CETATENII ROMANIEI.

FIECARE SECUNDA ESTE IMPORTANTA PENTRU SALAVAREA ROMANIEI DE LA DEZASTRU SI EXTERMINAREA ROMANILOR, PENTRU CA ROMANIA ESTE CONDUSA DE 20 DE ANI DE INFRACTORI CARE SUNT IN SUBORDINAEA ACTIONARILOR DE LA FMI.


Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Membru din: 27/02/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:14

ia un pahar cu apa rece

Raporteaza abuz de limbaj
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:05

De la: pik_nik, la data 2010-04-24 15:14:18ia un pahar cu apa rece


Folosesti apa rece si nu te doare capul sau gatul, ca prea esti destept si te duce capul, dar intr-o parte, vezi sa nu cazi din pat.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:12

De la: pik_nik, la data 2010-04-24 15:14:18ia un pahar cu apa rece
Da domnul Stan !

Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
| Varianta pentru tiparire a topicului Ba, VOI SUNTETI NEBUNI CU TOTI?
Mergi la: