back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bancile comerciale sa dea drumul la credite,nu maiputem fura ,nu mai sunt lichiditati in circuit !

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 21:19

Personal vreau sa deblochez economia ,am apelat in numele Ministerului ,pentru interesul meu personal si al MARMOSIM SA,unde eu sunt actionar ,sa primesc fonduri europene ,sa mai ciupim ceva.Bancile comerciale sa dea drumul la credite ,nu se mai poate face nicio jonglerie ,nu mai sunt bani in circuit !

Raporteaza abuz de limbaj
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Fosta membra 9am.ro

310 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 21:26

De la: bordura, la data 2010-04-22 21:19:33Personal vreau sa deblochez economia ,am apelat in numele Ministerului ,pentru interesul meu personal si al MARMOSIM SA,unde eu sunt actionar ,sa primesc fonduri europene ,sa mai ciupim ceva.Bancile comerciale sa dea drumul la credite ,nu se mai poate face nicio jonglerie ,nu mai sunt bani in circuit !

Eu am lichiditati ! Ofer 10000 de euro pentru MARMOSIM SA !

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 03:59

De la: bordura, la data 2010-04-22 21:19:33Personal vreau sa deblochez economia ,am apelat in numele Ministerului ,pentru interesul meu personal si al MARMOSIM SA,unde eu sunt actionar ,sa primesc fonduri europene ,sa mai ciupim ceva.Bancile comerciale sa dea drumul la credite ,nu se mai poate face nicio jonglerie ,nu mai sunt bani in circuit !

Mai Videne,dece faci bolboci? Ca se prinde poporul suveran !

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 04:55

Dupa cum vad eu ,se cam prabusesc idealurile "poporului suveran "porecla mincinoasa Baseciana !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 15:49

Banca Comercial� Feroviar�, controlat� de omul de afaceri Valer Blidar, a primit luni autoriza�ia de func�ionare din partea BNR �i va �ncepe s� func�ioneze p�n� la finalul anului 2009, potrivit unui comunicat al noii institu�ii financiare. Capitalul social ini�ial al b�ncii este de 45 milioane de lei, integral rom�nesc, iar noua banc� este una de tip universal.
Pre�edinte �i, concomitent, director general B�ncii Comerciale Feroviare este Petre Tulin, care a administrat anterior BCR Banca pentru Locuin�e �i HVB Banca pentru Locuin�e. Func�iile de director general adjunct �i de vicepre�edinte al Consiliului de Administratie vor fi de�inute de Lauren�iu Bouleanu. �n func�ia de director general adjunct urmeaz� a fi numit� Cornelia Barbu.
�n Consiliul de Administra�ie a B�ncii fac parte Nicolae Dardac, prorector al ASE, Vasile R�ileanu, decan al Facult��ii de Contabilitate �i Informatic� de Gestiune, �i Gheorghe S�rbu, director financiar la Astra Vagoane C�l�tori.
Reprezentantii institu�iei �i-au propus s� deschid� cinci sucursale p�n� la finele acestui an.
Valer Blidar de�ine 90,5% din capitalul bancii, din care 39,5% �n mod direct �i 51% prin intermediul a dou� firme pe care le controleaz�, respectiv Astra Vagoane C�l�tori SA (26%) �i Tristar SRL (25%). Restul de 9,5% din capitalul social al b�ncii este de�inut de Atelierele CFR Grivi�a Bucure�ti.
Banca Comercial� Feroviar� a fost �nregistrat� inclusiv la Registrul institu�iilor de credit �i va putea s� �i desf�oare activitatea �n Rom�nia �i �n statele Uniunii Europene (UE).

PS- am vazut sediul. Este unul impunator, o cladire noua noutza la standarde de lux. Nu sunt bani in tara asta sau sunt dar sunt manuitzi prost ?

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 23:02

Noi suntem la putere !Ciocul mic !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:00

Caile ferate sunt la pamant. Ma intrebam doar ca om prost ce sunt daca nu cumva investitiile ar fi trebuit sa fie de alta natura si nu imobiliar/bancara. S-a lucrat cu sarg la haidamaua de cladire si tocmai au terminat-o. In acest timp locurile de munca din CF au disparut si oamenii au fost aruncati in carca noastra, sa-i asitam noi ca ei au alte trebi. Isi fac sedii si banci pentru ei ca sunt sufocati saracii. Banci nu aveau.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 10:31

Pai dece credeti ca l-am numit pe Boc ,ordonator de ciolane ,asta de credite ?

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
| Varianta pentru tiparire a topicului BANCILE COMERCIALE SA DEA DRUMUL LA CREDITE,NU MAIPUTEM FURA ,NU MAI SUNT LICHIDITATI IN CIRCUIT !
Mergi la: