Info
x
Cine are interes sa denigreze romanii ?
|
9am186126 14 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 01:33
Mergind lunar cu valiza diplomatica ,am ocazia sa zaresc pe strazile din Paris,Roma,AMSTERDAM,MADRID,Bruxelles,copii cersetori chiar si maturi care poarta pancarte "Roman muritor de foame "Am incercat sa vorbesc cu ei dar nu stia niciunul romaneste
Raporteaza abuz de limbaj |
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 01:41
... valiza diplomatica !!! ...
... spune cit aduni lunar de la agaricii aia ? ... bine macar ca le-ai spus sa nu mai vorbeasca romaneste ...Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ion_Albu1940 34 mesaje Membru din: 20/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 06:29
De la: 9am186126, la data 2010-04-22 01:33:21Mergind lunar cu valiza diplomatica ,am ocazia sa zaresc pe strazile din Paris,Roma,AMSTERDAM,MADRID,Bruxelles,copii cersetori chiar si maturi care poarta pancarte "Roman muritor de foame "Am incercat sa vorbesc cu ei dar nu stia niciunul romaneste Eu cred ca se fac ca nu stiu romaneste. Explicatie pentru ceea ce fac ? Atat ii duce capul si-i doare-n basca ca in acest fel denigreaza Romania ! Daca intr-adevar nu stiu romaneste, inseamna ca sunt cetateni ai altor state care s-au prins ca romanilor li s-a dus buhul ca sunt saraci si mor de foame. Si atunci, pentru a fi mai credibili scriu pe pancarte ca sunt romani. Oricum nu-i intreaba nimeni nimic pe romaneste. Ar putea fi dintre cetatenii tarilor vecine Romaniei si cred ca actiunea lor de denigrare a Romaniei este una inconstienta, nepremeditata si care le aduce ceva venituri cu care sa-si duca traiul. Problema care se pune este ca noi in Romania chiar o ducem nasol si lumea exterioara stie acest lucru. Pana cand nivelul de viata in Romania nu va creste real, nu exista nici o solutie de stopare a acestor manifestari. Inchipuitiva ca ar scrie cineva pe o plancarta " Neamt muritor de foame" si s-ar posta cu ea la Piata Universitatii. Credeti ca i-ar arunca cineva macar 10 bani ? Poate doar la mishto ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 08:22
Dar cine are interesul sa vorbeasca macar CORECT despre ei , ca sa nu zic frumos ?
Nici macar romanii ... Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 09:15
Fostul presedinte Traian Basescu din perioada anilor 2004 -2009,a determinat cresterea emigratiei,prin distrugerea economiei romanesti.Noul presedinte si Guvernul condus de subsemnatul,vom amplifica somajul si vom definitiva procedura fostului presedinte.
Raporteaza abuz de limbaj |

... spune cit aduni lunar de la agaricii aia ? ... bine macar ca le-ai spus sa nu mai vorbeasca romaneste ...