back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Redactori stupefianti si ingrozitori

silviuadrian2003

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 00:59

Bai, stupefactilor, m-ati naruit, ca sa zic asa, cu titlurile voastre de articol. am urmarit de ceva vreme si aproape acelasi tip de limbaj de lemn, de putregai mucegait. Ati invatat voi de undeva ca sunt cateva cuvinte "puternice",(RAZBOI, HAOS, STUPEFACTIE, PERICOL, TRAGEDIE, DISTRUGERE, VIOLENTA) care fac prostii de pe net sa va deschida paginile, binenteles pentru a va incasa publicitatea. Da' mai potoliti-va odata, ca am sa deschid o campanie de combatere a violentei verbale pe care o afisati cu mare nesimtire. Adica pe scurt am sa scriu un articol si am sa-l lansez pe toate agentiile de presa cunoscute, macar cateva tot or sa ia in seama. Ma simt pur si simplu agresat si daca ma caznesc am sa aflu si un articol de lege care prevede acest lucru. In fond realitatea unor evenimente este cu mult mai blanda decat o afiseaza maretele voastre titluri de articol. As putea pune pariu ca numai niste ageami ar putea sa se vinda dedandu-se la astfel de asa zise "strategii", de marketing.

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:13

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:24

De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 11:13:52www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

PIERDERE DE TIMP ...

| Varianta pentru tiparire a topicului REDACTORI STUPEFIANTI SI INGROZITORI
Mergi la: