Info
x
Operatiunea matrix salvati-va viata, familia si indentitatea
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 15:10
OPERATIUNEA MATRIX
SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA 1. AFARA FMI DIN ROMANIA, BANI DE LA FMI SE DUC LA FIRME PARTICULARE ALE CLASEI POLITICE, DAR NU SUNT BANI PENTRU CETATENII ROMANIEI, PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, PENSII SI ALTELE, IAR ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA ACESTE DATORII LA FMI. 2. INDUSTRIE, CERCETARE, INVATAMANT, AGRICULTURA SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA SI TERORISTA 3. STOP STUDIILOR GRATUITE PENTRU CETATENI STRAINI CARE DUPA CE TERMINA STUDIILE GRATUITE SUNT ANGAJATI IN INSTITUTIILE STATULUI SI LUPTA IMPOTRIVA STATULUI SI CETATEANULUI ROMAN, VEZI CAZUL EUGEN TOMAC CETATEAN UCRAINIAN CARE A REFUZAT SA TRIMITA DOCUMENTELE DE VOTARE DIN STRAINATATE. 4. TINERII CETATENI AI ROMANIEI SA AIBA DREPTUL SA DEA EXAMEN ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE PENTRU ADMITERE LA LICEU SI PENTRU A OBTINE DIPLOMA DE BACALAUREAT SI STATUL SA ASIGURE SERVICIU SI SALARIU PENTRU TOTI CETATENI ROMANIEI. 5. RESURSELE ENERGETICE NATURALE ALE ROMANIEI SA TREACA DE URGENTA IN PROPRIETATEA STATULUI. 6. TOATE PERSOANELE VINOVATE DE PARTICIPARE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN SA PLATEASCA. 7. ROMANIA DUPA 1990 NU MAI ARE INDUSTRIE SI ECONOMIE, DAR SUNT FUNDATII, ASOCIATII SI ONG-URI PARTICULARE,(VEZI, MASONERIA CONSIDERATA DE UTILITATE PUBLICA) CARE SUNT FINANTATE DIN BANII POPORULUI ROMAN SI NU PRODUC NIMIC, SA FIE FINANTATE DE PERSOANELE INTERESATE SI NU DE POPORUL ROMAN SARACIT SI INFOMETAT. 8. STOP REGIONALIZARII ROMANIEI, DESMEMBRAREA ROMANIA LA ORDIN EXTERN: SUA-ISRAEL RUSIA, FRANTA, UNGARIA SI ALTELE. 9. AFARA NATO DIN ROMANIA PENTRU CA AU VENIT SA APERE CE FURA SI JEFUIESC EVREII IN ROMANIA DUPA 1989 SI NU NE APARA DE RUSIA, DEOARECE SUNT IMPREUNA LA FURAT SI JEFUIT IN ROMANIA. 10. STOP CIP-URILOR SI VACCINARILOR CRIMINALE EVREIESTI-SIONISTE PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN. TINERI CETATENI ROMANI TREBUIE SA INTELEGETI CA SCHIMBARILE DUPA 1989 AU FOST FACUTE IN URMA UNEI LOVITURI DE STAT, ORGANIZATA DE SUA- ISRAEL SI RUSIA SI LA CARE AU PARTICIPAT TOATE TARILE MEMBRE NATO SI NIMENI DIN CLASA POLITICA NU A FACUT REFERENDUM SA INTREBE POPORUL ROMAN DACA ESTE DE ACORD SA INSTRAINEZE RESURSELE NATURALE ENERGETICE ALE ROMANIEI, SA DISTRUGA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI, AU DISTRUS SI VANDUT INTEREPRINDERI PE DOI LEI, LA FIARE VECHI SI AU ARUNCAT ROMANI IN STRADA FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE. TINERI CETATENI ROMANI NU IESITI ACUM IN STRADA, DUPA TERMINAREA STUDIILOR SUNTETI SOMERI, PUTREZITI DE VII PE STRADA, FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE SI ALTI IN ACEASTA PERIOADA VA FURA SI JEFUIESC IN NUMELE VOSTRU. ROMANI IN STRADA ESTE SOLUTIA. ACTIUNI DE PROTEST ZILNICE IN STRADA LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI. ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI SI STRAINI AFARA DIN ROMANIA. SINGURA LUPTA ADEVARATA ESTE STRADA, ASA CUM FAC MERCENARII SI TERORISTII STRAINI IN ROMANIA DE 20 DE ANI, CEI DE LA EUROPA LIBERA, PRIN GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL SI ALTE ASOCIATII, (VEZI, 16 DECEMBRIE 1989, TIMISOARA, 21 DECEMBRIE 1989 BUCURESTI, 15 MARTIE 1990 LA TARGU MURES PENTRU AUTONOMIE MAGHIARA, 13-15 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT) AU IESIT IN STRADA IMPOTRIVA NOASTRA SI STRIGAU: LIBERTATE JOS COMUNISMUL FARA COMUNISTI, CAND EI SUNT COMUNISTI SAU FII DE TORTIONARI COMUNISTI, VEZI VLADIMIR TISMANEANU, CETATEAN DE ORIGINE SOVIETICA SI AGENT CIA. SI IN SPATE ATACAU INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU STICLE INCENDIARE, PRIVATIZAU-VINDEAU INTREPRINDERI, ARUNCAU IN STRADA CETATENI ROMANI, PRIN RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI ILEGALE SI ABUZIVE. ALEGERI ANTICIPATE, NU POLITICA MERCENARILOR - TRASEISTI STOP DISTRUGERII ROMANIEI STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN CEI CARE CITESC ACEST MESAJ SI DORESC SA-SI SALVEZE VIATA, CASA, FAMILIA, COPII SI INDENTITATEA SUNT RUGATI SA TRIMITA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CARE TREBUIE SA AJUNGA LA TOTI CETATENII ROMANIEI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:11
Multi nebuni si in lumea asta !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:17
Ii dau print si-l duc la mamaie, ca ea n-are net, saraca. Sa vad ce masuri va lua!
Nu trageti in pianist!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:19
Cine stie ! Poate ne scapa naibi de ... nenorocitii astia de masoni si evrei ! Ia-l Doamne si du-l direct la ... Bau Bau !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:21
M-AI LASAT MUTA....SPUNE-MI CE PASTILE IEI CA SA I LE RECOMAND UNUI 178 :
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:23
De la: 9am173019, la data 2010-02-20 15:10:03OPERATIUNEA MATRIX De ce va este frica nu scapati! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:24
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-21 00:17:01Ii dau print si-l duc la mamaie, ca ea n-are net, saraca. Sa vad ce masuri va lua!Nu te mai juca la imprimanta..... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:59
Priviti si invatati ca sunteti tineri:
filme-live.com/load/the_obama_deception_2009/22-1-0-742 The Obama Deception 2009 1. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI International terrorist military attack against Romania In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI. Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman. www.disclose.tv/members/viewvideo/31152/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_... 2. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL State terrorism INTERNATIONAL TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNAT... 3. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/ 4.COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei. www.youtube.com/watch?v=ru2WYa9cdVo www.youtube.com/watch?v=ln-yuMhMRqA www.youtube.com/watch?v=IzO9BhealkU www.youtube.com/watch?v=3Phil9rp7UU www.youtube.com/watch?v=QvXPsQYNI_Q www.youtube.com/watch?v=9CT7sjCZ4MY www.youtube.com/watch?v=BHY1eA9_0CU www.youtube.com/watch?v=IIPivtX2UiY 5.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste internationale Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti. www.youtube.com/watch?v=3f-i2h8YZtU www.youtube.com/watch?v=QZKDMZGIQLg www.youtube.com/watch?v=2RnK3SQmg5Y www.youtube.com/watch?v=GpxtjZXAVc0 www.youtube.com/watch?v=dExS4VFGLII www.youtube.com/watch?v=1WzF9VJiVKM www.youtube.com/watch?v=bc1e_-1UmLI www.youtube.com/watch?v=09QBu4SH23Y 6. RAZBOI TERORIST PE CALEA UNDELOR Mercenari, teroristi, comunisti, agenti secreti sprijiniti militar de SUA-ISRAEL, RUSIA, FRANTA si altele pentru actiuni teroriste, revolte populare si lovituri de stat. RADIO FREE EUROPE RADIO LIBERTY ARE TERRORIST www.youtube.com/watch?v=hc072wKlLyE www.youtube.com/watch?v=3nEjQLmd2mo www.youtube.com/watch?v=WV1uuoztlGw www.youtube.com/watch?v=0k0wxP30iEg www.youtube.com/watch?v=wICxTuaDLIs www.youtube.com/watch?v=Xpy4mqGykxM www.youtube.com/watch?v=4R3YWTv6kX0 www.youtube.com/watch?v=-Q-PbZCnHnI www.youtube.com/watch?v=B7CYWq1FwN0 www.youtube.com/watch?v=6xuyIZfOEdk www.youtube.com/watch?v=6pKjcpD21C8 www.youtube.com/watch?v=EtK3Ms4yu30 www.youtube.com/watch?v=9q6KHLUKRUk 7. HITLERISM, COMUNISM SI PRIN TERORISM LA SIONISM Atacurile militare si atentatele de pe suprafata globului sunt provocate de sionismul mondial, prin NATO, GRU, CIA, MOSSAD, SAS, FSB-KGB, DST, MAD, CESIS si altele, pentru destabilizare economica si politica pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA. www.youtube.com/watch?v=ZPQn0AOaQxs www.youtube.com/watch?v=tCOw0fMyL3w www.youtube.com/watch?v=KrdZRSDNh6Y www.youtube.com/watch?v=nnRPX_BAcFc www.youtube.com/watch?v=l_xZidTy388 www.youtube.com/watch?v=Dv7icoQSSY0 www.youtube.com/watch?v=M7IAdr3hT9s www.youtube.com/watch?v=z8pu_u7McDI www.youtube.com/watch?v=AjKVTZZFF_g www.youtube.com/watch?v=f2duEE8XhAs |
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:03
De la: Dorinel, la data 2010-02-21 00:19:55Mason=stai in casa?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:22
De la: nastasemihail, la data 2010-02-21 15:03:18A RUPT LANTUL?De la: Dorinel, la data 2010-02-21 00:19:55Mason=stai in casa? Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 06:52
Au ajuns sa fure alocatia copiilor care este un drept CONSTITUTIONAL, dar ei sunt legea si noi sobolani si sclavi
Aici s-a ajuns cu DICTATURA SIONISTA AMERICANA. Pai, aia sunt bani lor de buzunar o bomboana, un pateu si altele. Trebuie platite creditele clasei politice la FMI, in frunte cu BASESCU. AFARA COPII IN STRADA SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA AFARA SIONISMUL AMERICAN DIN ROMANIA. INDUSTRIE SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA A LUI UDREA, BASESCU, VIDEANU, BLAGA, NASTASE, MITREA SI ALTI. Cand terminati studiile sa aveti aveti asigurat un loc de munca, nu somer de lux pe strada, fara serviciu, salariu, casa, familie si indentitate. Nimeni nu mai respecta LEGEA, CONSTITUTTIA, firmele si afacerile rudelor clasei politice sunt LEGE SI CONSTITUTIE IN ROMANIA, iar cetatenii romaniei sunt sobolani, sclavi si sobolani fara serviciu, salariu casa si indentitate, dorm pe strada si manaca din gunoaie cu sobolani, cani si gandaci Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 07:02
Se fura masinile din strada cu firme particulare cu sprijinul politiei, dar nu sunt politisti sa stea in intersectii sa dirijeze circulatia masinilor.
Avem politie si sa le dea amenda celor care incalca legea, nu sa-i pazeasca sa fure masinile si nu sa bage bani in buzunarele lui prigona si PDL, bani cu care sa construim drumuri, nu pentru ca PRIGOANA SI NEAMUL SAU SA CUMPERE PROPRIETATI IN AMERICA PE BANII ROMANILOR SARACITI SI INFOMETATI. Nu avem bani sa platim salariile la politisti, dar avem politisti care sa pazeasca familia Prigoana sa fure masini in Bucuresti? Solutia este afara strainii din romania, imperialisti si teroristi jefuitorii romaniei, sa vezi ce circulatie libera avem si locuri de parcare. INVESTITORI -CUMPARATORI si ii mai si platim VEDETI FORD 360 M euro, RENAULT 30 M euro, BECHTEL 500M euro si altele. Priveste REGIONALIZAREA ROMANIEI SI INFIINTAREA STATULUI TRANSILVANIA cu sprijinul INTREGII clase pOlitice. Au fost chemati toti trei in america, rusia si israel inainte de alegeri: BASESACU, GEOANA SI ANTONESCU ( ce vezi tu si alti pe sticla e garagara politica internationala)si au primit ordin sa nu faca agitatie si sa nu se revolte impotriva FRAUDARII VOTURILOR, pentru ca sunt probleme serioase de pus la punct: REGIONALIZAREA ROMANIEI, INFIINTAREA STATULUI TRANSILVANIA, ASA CUM AU FACUT IN KOSOVO-SERBIA, JEFUIREA AURULUI DE LA ROSIA MONTANA, CUMPARAREA SI MOTAREA SCUTULUI ANTIRACHETA AMERICAN-SIONIST, NU MAI VAMD PISTOALE, VAND RACHETE SI VACCINURI, PRIVESTE PANDEMIA PROVOCATA IN ROMANIA PRINTR-O ACTIUNE SF DE GENUL INVAZIA MARTIENILOR DE WELLS CARE TREBUIA SA LE ADUCA AMERICANILOR SIONISTI CATEVA SUTE DE MILIOANE DE EURO, DAR A INTERVENIT INSTITUTUL CANTACUZINO SI MEDIA DIN ROMANIA, ADICA JURNALISTI PATRIOTI SI AU DOVEDIT CA ESTE O ACTIUNE JIDANEASCA EVREIASCA DE JEFUIRE SI DISTRUGERE UMANA, ATACAREA MILITARA A IRANULUI SI CONTINUAREA CREDITELOR LA FMI. Despre ce vorbesti tu? Basescu s-a intalnit cu cateva zile inaintea lui Geoana cu VANTU intr-o parcare deoarece VANTU ESTE protejat si sustinut de evreii de la Moscova GRU sovietic si FSB_KGB, iar GEOANA A FOST UN PROST-PROSTANAC CA NU L-A INTREBAT SI EL PE BASESCU PENTRU CE S-A INTALNIT CU VANTU CU CATEVA ZILE INAINTEA LUI. Vantu l-a sustinut pe Basescu si i-a pus la dispozitie RADIO REALITATEA si aproape in fiecare dimineata era in emisiune la RADIO REALITATEA, DESPRE CE VORBIM? Evreii-jidanii-sionistii americani finanteaza si organizeaza grupari extremiste, separatiste si teroriste planetare albaneze, columbiene, talibane, kurde, maghiare din ROMANIA care deja au trupe paramilitare cu armament de razboi si toata clasa politica TACE si altele, pentru revolte populare planetare, lovituri de stat si altele, Evreii-jidanii-sionistii americani: ASASINII FIINTEI UMANE SI CRIMINALI DE RAZBOI PLANETARI. |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 07:08
Priveste si invata ca esti tanar:
BASESCU BENEFICIAR FLOTA, FNI SI RESURSELOR DIN MAREA NEAGRA Lista cu beneficiari FNI-Vantu 1. Sorin Ovidiu Vantu - 341,2 miliarde lei (in afara de saci cu bani care ajungeau zilnic la el din depunerile cetatenilor Romani la FNI, GELSOR, SOVINVEST si altele) a infiintat IMAS si stabileste alegerile in Romania, patronul realitatii TV pe bani celor 300 000 de cetateni romani furati si infometati de Sorin Ovidiu Vantu cu sprijinul SIE, gen. Fulga, SRI- KGB Radu Timofte, Ion Iliescu ( Vantu depune in contul Aureliei Carmen Popa 300 000 lei care la randul ei il depune in contul lui Ion Iliescu la Fundatia Romana pentru republica si democratie) si Adrian Nastase (primeste lunar intre 3000-5000 dolari pentru ca se ocupa de afacerile firmelor lui Sorin Ovidiu Vantu in strainatate unde este sustinut in Anglia de Toni Blaier, Spania de Maria Asnar) si alti. 2. Popa Nicolae 28,6 miliarde lei 3. Crabulea Ilie 14,9 miliarde lei 4. Ionescu Iulia 10,4 miliarde lei 5. Rudareanu Cornel salariat SIE 10,4 miliarde lei 6. Saidac Alexandru 10,3 miliarde lei 7. Ionut Cojoaca 10,2 miliarde lei 8. Livadariu Marilena 10,2 miliarde lei 9. Nita Eugen 10,2 miliarde lei 10. Achimescu Emil 10,1 miliarde lei 11. Marian Serban 10,1 miliarde lei 12. Hoanta Nicolae 7,3 miliarde lei 13. Radu Sarbu 5,5 miliarde lei 14. Sangeorzan Anton 5 miliarde lei 15. Decebal Traian Remes 4,7 miliarde lei 16. Nicolae Noica 4,2 miliarde lei 17. Remus Opris 3,8 miliarde lei 18. Ion Diaconescu 3,6 miliarde lei 19. Hagiu Traian 3,6 miliarde lei 20. Ioan Avram Muresan 3,4 miliarde lei 21. TRAIAN BASESCU 3,3 miliarde lei 22. Radu Berceanu 3,3 miliarde lei 23. Constantin Dudu Ionescu 3,3 miliarde lei fost Ministru de Interne 24. Valeriu Stoica 3,3 miliarde lei fost Ministru de Justitie 25. Vlad Rosca 3,2 miliarde lei 26. Dancuta Dobrin 3 miliarde lei 27. Dragos Constantinescu 2,8 miliarde lei (fiul presedintelui Romaniai Emil Constantinescu) 28. Vasile Lupu 2,6 miliarde lei 29. Chalfa Gheorghe 2,5 miliarde lei 30. Minculete Dan 2,5 miliarde lei 31. Cristea Valentin 2,2 miliarde lei 32. Ulm Spineanu 2,2 miliarde lei Toavrasul fost ofiter de Securitate si turnator la Securitate cu dosar nr 3990/9.11.1973, Traian Basescu, da ultima lupta anticomunista din viata lui. DISPERARE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 07:12
De la: Dorinel, la data 2010-02-21 00:11:06Multi nebuni si in lumea asta ! Priveste cine conduce romania si sunt subordonati jidanimii din america. Un grup de ofiteri superiori din SRI au pus la dispozitia redactiei Exploziv-News un document incendiar, menit sa intregeasca profilul unui alt mare tradator al intereselor Romaniei. Numele lui real (asa cum este trecut in raportul SRI): Arad Bercovici, fiul evreului Haim Bergovici. Numele �de scena�: Radu Berceanu. Functia oficiala detinuta in Stat: ministrul Transportului si Infrastructurii. �nca �nainte de 1989, pe c�nd era inginer la Fabrica de Avioane din Craiova, Radu Berceanu a intrat �n atentia organelor de informatii rom�nesti pentru ca, fiind detinator de secrete, si-a depasit atributiile de serviciu si a �ntretinut relatii neoficiale cu unii cetateni straini care aveau legaturi de afaceri cu �ntreprinderea la care lucra. Totodata, a mai fost semnalat �n relatii apropiate cu generalul Vasile Ionel, cunoscut cu legaturi �n r�ndul cadrelor ce apartineau de spionajul militar sovietic, GRU, care supraveghea, la r�ndul sau, unitatea economica respectiva. De asemenea, fostul comandant al celei mai mari unitati de gradul zero din sudul Romaniei (de la Balta Verde, judetul Dolj) a descoperit, in timpul loviturii de stat din decembrie 89, ca Berceanu era trecut pe toate documentele secrete ale Armatei ca �CI�-st, lucru confirmat, pentru Exploziv-News, si de fostul sef al Serviciului Secret al Armatei, generalul Francisc Radici. Pe baza ultimelor informatii din sfera intelligence, SUNTEM IN MASURA SA ADUCEM NOI PROBE SI LAMURIRI DE ULTIMA ORA IN CAZUL ACTIVITATII DE SPIONAJ SI SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE A LUI BERCEANU! Aceste lucruri sunt din nou dovedite de o NOTA SPECIALA, pusa azi la dispozitia redactiei noastre de catre un grup de ofiteri cu inalte grade in Serviciul Roman de Informatii, carora le multumim pe aceasta cale pentru profesionalism si promptitudine si carora le cerem public scuze pentru faptul ca, in urma cu cateva zile, am aruncat o pata neagra pe institutia la care isi desfasoara activitatea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 07:14
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-21 00:17:01Ii dau print si-l duc la mamaie, ca ea n-are net, saraca. Sa vad ce masuri va lua! Duci unde vrei si la cine vrei, dar cand te trezesti pentru ca acum , tu dormi si faci glume in somn. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 08:59
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-21 00:17:01Ii dau print si-l duc la mamaie, ca ea n-are net, saraca. Sa vad ce masuri va lua! priveste si invata: Dictatura SIONISTA PLANETARA se instaureaza tot mai mult si mai sigur. Mai jos sunt vreo cateva articole interesante referitoare la intentia mondialistilor de a cenzura internetul: 1. Jay Rockefeller: "internetul reprezinta riscul national numarul unu" Nu este nici un risc national, este vorba ca cei care conduc ONU- SRL JIDANESC CRIMINAL SI TERORRIST care prin REZOLUTII JIDANESTI ORI FARA REZOLUTII ATACA FIINTE UMANE PENTRU JEFUIRE PLANETARA, NATO, GRU SOVIETIC-RUS, FMI, CIA, MOSSAD, FSB-KGB si alti cu care comit crime si asasinate politice, Kennedy, ANNA LINDH si recent in Dubai pentru protectia lor si pentru a pune in aplicare planul diabolic jidanesc pentru a avea controlul asupra tuturor statelor si fiintelor de pe aceasta planeta. Sa ucida pe cine vrea si cand vrea, fara sa fie judecati si condamnati pentru crimele lor. Acestor indivizi constituiti in secte satanice planetare le este frica de revolte ale CETATENILOR AMERICANI IMPOTRIVA LOR, s-au saturat de nemul lor si de atacurile lor impotriva poporului american, vezi 9/11 septembrie 2001 pentru a ataca IRAKUL SI AFGANISTANUL pentru distrugerea si jefuirea lor, in interesul lor personal si nu al poporului american. Problema este simpla GUVERNELE ROMANIEI de 20 de ani SUNT SUBORDONATE actionarilor din spatele FMI, celor de genul: Rockefeller. saccsiv. wordpress. com/2009/ 03/23/jay- rockefeller- %E2%80%9Cinterne tul-este- riscul-national- numarul-unu% E2%80%9D- video/ 2. Tratatul de la Seul: saccsiv. wordpress. com/2009/ 11/05/e-cam- gata-saptamana- aceasta-se- desfasoara- la-seul-un- tratat-secret- ce-va-ruina- internetul/ 3. Internetul va muri repede si sigur: saccsiv. wordpress. com/2009/ 12/19/internetul -va-muri- repede-si- sigur-%E2% 80%A6/ 4. Propunerea Microsoft de la Davos: saccsiv. wordpress. com/2010/ 02/06/time- magazine- si-new-york- times-sustin- propunerea- microsoft- de-la-davos- privind-acordare a-licentelor- pentru-internet/ 5. Licente pentru internet: saccsiv. wordpress. com/2010/ 02/15/telegraph- este-cazul- sa-va-temeti- foarte-tare- acordarea- licentelor- pentru-internet- va-duce-la- disparitia- bloggerilor- anonimi-sau- anti-sistem/ AFARA JIDANII AMERICANI DIN ROMANIA GO, GO, GO, ROMANIA IS NOT PALESTINE Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:59
De la: 9am173019, la data 2010-02-23 06:52:40Au ajuns sa fure alocatia copiilor care este un drept CONSTITUTIONAL, dar ei sunt legea si noi sobolani si sclavi Prin urmare, haideti sa-l suspendam pe nelegitimul tb de la presedintie si sa inlaturam partidul hotilor al lenesilor si al talharilor , PD-L zis PPL, Partidul de aur. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 15:05
Pentru "democra�ia" asta z�u c�-i p�cat c� a fost �mpu�cat cizmarul !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 15:09
VISURILE BISNITARILOR POLITICI
Opiniile oficialilor BNR, la fel ca si declaratiile tuturor reprezentantilor clasei politice din Romania, au evoluat intr-un mod foarte interesant. La inceputul crizei, mesajul oficialilor BNR a fost: �Criza nu ne va atinge�. A urmat mesajul: �Criza va avea efecte minore�. Dupa ce criza a inceput sa afecteze substantial viata milioanelor de romani, mesajul s-a schimbat: �Suntem in criza, dar vom fi afectati cu mult mai putin decat vecinii nostri�. Conform declaratiilor oficialilor Bancii Nationale, criza pare a se fi sfarsit fara a fi inceput. Astazi, sunt la mare trecere discutiile privind modalitatea optima de relansare economica a Patriei, ceea ce este un trend care merita incurajat. O astfel de situatie este mult mai prielnica pentru elaborarea unei strategii viabile decat situatia de acum cateva luni, cand discursul public anti-criza se rezuma la repetarea la nesfarsit a �crezului Boc�, adica �avem nevoie de relansarea creditarii si relansarea consumului�. Se pare ca dorinta de a copia Vestul a condus la un oarecare progres al gandirii economico-politice dambovitene si ideile de reindustrializare au inceput sa aiba o popularitate sporita in cadrul establishment-ului economic. Este foarte usor de inteles de ce ideea reindustrializarii si a unei economii predominant exportatoare provoaca idiosincrazie intelectuala la politicienii locali, indiferent de apartenenta politica. Timp de douazeci de ani, clasa politica s-a imbogatit prin operatiuni de jaf institutionalizat. Au fost vandute activele productive ale statului, au fost vandute resursele minerale, iar apogeul �economiei de bisnita� a venit in perioada 2004-2007, o data cu declansarea freneziei speculative in domeniul imobiliar. Pentru un politician, este foarte dificil sa inteleaga ca o fabrica sau o uzina performanta pot fi construite prin eforturile statului, si nu ale unui investitor strain de la care se pot obtine diverse �atentii� pentru rezolvarea problemelor administrative. Este dificil sa credem ca aceasta generatie de bisnitari politici va fi capabila sa organizeze indeplinirea unui program eficient de reindustrializare pe baza investitiilor de stat. Clasa politica va ignora sugestiile societatii civile in ceea ce priveste relansarea economica pe baza de export industrial. In cel mai bun caz, se poate spera la lansarea unor programe de investitii minore, investitii care vor fi deturnate practic din momentul alocarii acestora. In cadrul unui program masiv de reindustrializare, este foarte dificil de a deturna 80% sau 100% din fondurile alocate, asa cum se practica de clasa politica. Daca se preconizeaza constructia unei uzine de calculatoare sau a unei fabrici de panouri solare, cei care sunt responsabili de proiect vor trebui sa arate publicului ceva ce ar semana catusi de putin cu o uzina sau o fabrica, adica dimensiunea maxima a deturnarilor de fonduri ar fi redusa la vreun 40%, ceea ce este mult prea putin din punctul de vedere al smecherilor care populeaza culoarele puterii. Pentru clepto-oligarhia care controleaza alocarea banilor bugetari, este mult mai important ca �ciolanul� sa fie cat mai mare si cat mai accesibil, restul parametrilor ce tin de utilitate publica si considerente de strategie economica nu au nicio valoare. �Ciolanul facut din cascaval� ramane idolul clasei politice, oricare ar fi declaratiile publice ale acesteia. Valentin Lazea, economistul-sef al BNR, a declarat recent ca Romania ar avea nevoie de o economie bazata pe export de servicii, pentru ca exportul de marfuri va fi dominat de China. Este trist sa constatam acest fapt, dar o astfel de strategie nu este viabila. Inainte de a dezvolta servicii care pot fi exportate, trebuie sa fim capabili sa batem concurenta europeana fie la capitolul pret, fie la capitolul calitate. La pret, nu putem fi mai competitivi decat cei din China sau India, iar la calitate este dificil sa luptam cu Vestul in orice alt domeniu decat cel al tehnologiilor informationale, insa o tara nu poate trai cu 22 de milioane de specialisti in IT. O abordare mult mai rationala ar fi sa relansam agricultura, cel putin pentru securitatea alimentara, iar o data ce pretul petrolului va incepe sa creasca din nou si transportul marfurilor din China va deveni extraordinar de scump, atunci si specialistii BNR vor vedea beneficiile unei economii industrializate, care exporta marfuri in Europa. |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:36
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|