Info
x
Domnule presedinte, ce facem cu cei care au facut diferenta la ultimele alegeri?
|
n3tor3k_33 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:33
Buna seara tuturor!!!.... inainte de toate vreau sa ma prezint, sunt roman (si foarte mandru de asta) , am 23 de ani si muncesc in strainatate, mai exact in Italia. De cand am venit aici am fost mereu tratat cu indiferenta, molestat verbal si marginalizat pentru originile mele, neavand dealtfel nici o vina. Am fost mereu cinstit, onest , simplu si pe oriunde am fost am lasat mereu “loc de buna-ziua”. Pot spune ca am suferit foarte mult, fiind considerat oriunde un hot, un lenes, un murdar,un sclav si deasemenea tratat ca atare, desi am demonstrat mereu contrariul . Am ajuns intr-un moment in care nemairezistand am decazut psihic , moral si fizic ; SI CEEA CE E MAI RAU E CA IN SITUATIA MEA SUNT MULTI ALTII!!! Acuma multi dintre voi ma vor intreba:”de ce nu te intorci acasa” ?......Pentru ca nu mi se ofera nimic!!!....aici sufar, dar macar am o stabilitate economica, ACOLO VOI SUFERI SI NU VOI AVEA NIMIC!!! Azi dimineata, am auzit o poveste despre o fetita , cu cetatenie romana dealtfel, ca datorita jignirilor aduse de colegii de clasa (ea fiind la scoala aici, in Italia), ura si dispretul cu care era tratata zi de zi a ajuns intr-un moment de decadere psihica si s-a aruncat de la gem…. Binenteles ca stirea era pe una dintre ultimile pagini ale ziarelor. Asta este una dintre povesti , dar sunt multe altele care se aseamana si am ajuns aici datorita mass-mediei cu programele lor de indobitocire a mesei si a distragerii atentiei de la problemele adevarate cu care se confrunta in aceste momente Italia. Ca si exemplu : un roman a furat o gaina – pe prima pagina a ziarelor 70% din spatiu, un roman a fost ars de viu de niste italieni pentru a incasa banii de asigurare- pe una dintre ultimele pagini ocupand cel mult 5% din pagina. Asta este adevarul!!!... cu asta ne confruntam zi de zi…..am fost buni cat am votat facand chiar si diferenta, dar mereu am fost lasati de isbeliste, nu-i nimic ne vor baga in seama din nou peste 4-5 ani… Desi totul ia amploare zi de zi ,devenind o adevarata problema sociala cei ce ar trebui sa ne reprezinte, sa ne ajute si sa ne apere se odihnesc obositi fiind de prea multa munca undeva prin Dubai, New York, Londra, Paris pe banii nostri, ai TUTUROR SI IN FINAL NUMAI AI LOR!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:56
In primul rand, la 23 de ani esti prea pesimist si apoi nu ne-ai spus ce studii ai, in ce meserie esti calificat .Cunosc si eu multi tineri care au plecat la munca in strainatate si care au reusit in timp sa se adapteze conditiilor si rigorilor din tara respectiva Stiu deasemenea ca din anii terminali de facultate si fiului meu cat si altor colegi li s-au oferit locuri de munca convenabile in strainatate Cei ce au plecat sunt multumiti. Incearca sa te adaptezi conditiilor si sa te impui prin seriozitate si profesionalism Demonstreaza ca nu esti asa cum te considera ei!
|
n3tor3k_33 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:11
De la: rodik_mi, la data 2010-02-01 22:56:55In primul rand, la 23 de ani esti prea pesimist si apoi nu ne-ai spus ce studii ai, in ce meserie esti calificat .Cunosc si eu multi tineri care au plecat la munca in strainatate si care au reusit in timp sa se adapteze conditiilor si rigorilor din tara respectiva Stiu deasemenea ca din anii terminali de facultate si fiului meu cat si altor colegi li s-au oferit locuri de munca convenabile in strainatate Cei ce au plecat sunt multumiti. Incearca sa te adaptezi conditiilor si sa te impui prin seriozitate si profesionalism Demonstreaza ca nu esti asa cum te considera ei! Ca si studii, am terminat liceul de informatica, dupa aceea am inceput facultatea de mecanica, la terminarea primului am m-am inscris la inca o facultate mai precis ASE unde am terminat un an cu toate examenele luate. Vazand ca nu ma mai puteam intretine singur la amandoua facultati desi terminasem un am la ASE (management) si doi la mecanica am decis sa le intrerup si sa incerc sa imi gasesc un job in strainatate deoarece nu imi mai ajugea timpul pentru doua facultati si munca. Acuma aici sunt gestionar la un depozit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 16:19
Te felicit si sunt convinsa ca ai capacitatea de a-ti finaliza studiile. Fii increzatoare in tine, nu te lasa umilita de cei ce incearca sa o faca.Fii orgolioasa si demonstreaza, ... astfel ii poti dezarma pe cei ce nu te apreciaza!
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 22:28
De la: n3tor3k_33, la data 2010-02-01 22:33:22Buna seara tuturor!!!.... inainte de toate vreau sa ma prezint, sunt roman (si foarte mandru de asta) , am 23 de ani si muncesc in strainatate, mai exact in Italia. De cand am venit aici am fost mereu tratat cu indiferenta, molestat verbal si marginalizat pentru originile mele, neavand dealtfel nici o vina. Am fost mereu cinstit, onest , simplu si pe oriunde am fost am lasat mereu “loc de buna-ziua”. Pot spune ca am suferit foarte mult, fiind considerat oriunde un hot, un lenes, un murdar,un sclav si deasemenea tratat ca atare, desi am demonstrat mereu contrariul . Am ajuns intr-un moment in care nemairezistand am decazut psihic , moral si fizic ; SI CEEA CE E MAI RAU E CA IN SITUATIA MEA SUNT MULTI ALTII!!! Acuma multi dintre voi ma vor intreba:”de ce nu te intorci acasa” ?......Pentru ca nu mi se ofera nimic!!!....aici sufar, dar macar am o stabilitate economica, ACOLO VOI SUFERI SI NU VOI AVEA NIMIC!!! Azi dimineata, am auzit o poveste despre o fetita , cu cetatenie romana dealtfel, ca datorita jignirilor aduse de colegii de clasa (ea fiind la scoala aici, in Italia), ura si dispretul cu care era tratata zi de zi a ajuns intr-un moment de decadere psihica si s-a aruncat de la gem…. Binenteles ca stirea era pe una dintre ultimile pagini ale ziarelor. Asta este una dintre povesti , dar sunt multe altele care se aseamana si am ajuns aici datorita mass-mediei cu programele lor de indobitocire a mesei si a distragerii atentiei de la problemele adevarate cu care se confrunta in aceste momente Italia. Ca si exemplu : un roman a furat o gaina – pe prima pagina a ziarelor 70% din spatiu, un roman a fost ars de viu de niste italieni pentru a incasa banii de asigurare- pe una dintre ultimele pagini ocupand cel mult 5% din pagina. Asta este adevarul!!!... cu asta ne confruntam zi de zi…..am fost buni cat am votat facand chiar si diferenta, dar mereu am fost lasati de isbeliste, nu-i nimic ne vor baga in seama din nou peste 4-5 ani… Desi totul ia amploare zi de zi ,devenind o adevarata problema sociala cei ce ar trebui sa ne reprezinte, sa ne ajute si sa ne apere se odihnesc obositi fiind de prea multa munca undeva prin Dubai, New York, Londra, Paris pe banii nostri, ai TUTUROR SI IN FINAL NUMAI AI LOR!!!! omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 22:37
De la: n3tor3k_33, la data 2010-02-01 22:33:22Buna seara tuturor!!!.... inainte de toate vreau sa ma prezint, sunt roman (si foarte mandru de asta) , am 23 de ani si muncesc in strainatate, mai exact in Italia. De cand am venit aici am fost mereu tratat cu indiferenta, molestat verbal si marginalizat pentru originile mele, neavand dealtfel nici o vina. Am fost mereu cinstit, onest , simplu si pe oriunde am fost am lasat mereu “loc de buna-ziua”. Pot spune ca am suferit foarte mult, fiind considerat oriunde un hot, un lenes, un murdar,un sclav si deasemenea tratat ca atare, desi am demonstrat mereu contrariul . Am ajuns intr-un moment in care nemairezistand am decazut psihic , moral si fizic ; SI CEEA CE E MAI RAU E CA IN SITUATIA MEA SUNT MULTI ALTII!!! Acuma multi dintre voi ma vor intreba:”de ce nu te intorci acasa” ?......Pentru ca nu mi se ofera nimic!!!....aici sufar, dar macar am o stabilitate economica, ACOLO VOI SUFERI SI NU VOI AVEA NIMIC!!! Azi dimineata, am auzit o poveste despre o fetita , cu cetatenie romana dealtfel, ca datorita jignirilor aduse de colegii de clasa (ea fiind la scoala aici, in Italia), ura si dispretul cu care era tratata zi de zi a ajuns intr-un moment de decadere psihica si s-a aruncat de la gem…. Binenteles ca stirea era pe una dintre ultimile pagini ale ziarelor. Asta este una dintre povesti , dar sunt multe altele care se aseamana si am ajuns aici datorita mass-mediei cu programele lor de indobitocire a mesei si a distragerii atentiei de la problemele adevarate cu care se confrunta in aceste momente Italia. Ca si exemplu : un roman a furat o gaina – pe prima pagina a ziarelor 70% din spatiu, un roman a fost ars de viu de niste italieni pentru a incasa banii de asigurare- pe una dintre ultimele pagini ocupand cel mult 5% din pagina. Asta este adevarul!!!... cu asta ne confruntam zi de zi…..am fost buni cat am votat facand chiar si diferenta, dar mereu am fost lasati de isbeliste, nu-i nimic ne vor baga in seama din nou peste 4-5 ani… Desi totul ia amploare zi de zi ,devenind o adevarata problema sociala cei ce ar trebui sa ne reprezinte, sa ne ajute si sa ne apere se odihnesc obositi fiind de prea multa munca undeva prin Dubai, New York, Londra, Paris pe banii nostri, ai TUTUROR SI IN FINAL NUMAI AI LOR!!!! Fi stapin pe tine si munceste pentru tine,nu astepta de laminciunile politicienilor,BaSESCU ESTE UN EXCROC CARE PROFITA DE NAIVITATEA CELOR CARE DAU CREZARE PROMISIUNILOR LUI.Odata ajuns la fotoliu prezidential ,uita de prostimea care la ajutat cu voturile. Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 22:43
Prietene , sa inteleg ca aceasta este o scrisoare deschisa catre Basescu ????
Pai de ce nu o trimiti presedintei romane ????? Aaaa , sau tu vrei ca Basescu sa declare razboi Italiei , pentru ca tu cetatean roman alegator al lui Basescu , nu esti tratat in Italia ca atare....! PS. Mor de curios in ce regiune a Italiei iti traiesti viata ??