back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basinosii de la realitatea tv -televiziunea manipularii romanilor, televiziunea rusinii nationale!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 19:00

Basinosii de la aceasta televiziune vor cu orice pret sa denatureze orice stire pentru telespectatori. Zi de zi si ora de ora nu exista stire sau subiect car e sa nu contina minciuni si interpretari facute cu rea credinta la adresa aparatului de stat. CNA-ul urmareste spectacolul de pe margine fara sa intervina nici macar atunci cand apar panglicute jignitoare si mentiunea "direct" desi inregistrarile au fost facute in cu totul alte ocazii. Rusine basinosilor!!!!... ce bine ai ziz mytcor, - "basinosi".

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 19:03

De la: click_cont, la data 2010-01-30 19:00:57Basinosii de la aceasta televiziune vor cu orice pret sa denatureze orice stire pentru telespectatori. Zi de zi si ora de ora nu exista stire sau subiect car e sa nu contina minciuni si interpretari facute cu rea credinta la adresa aparatului de stat. CNA-ul urmareste spectacolul de pe margine fara sa intervina nici macar atunci cand apar panglicute jignitoare si mentiunea "direct" desi inregistrarile au fost facute in cu totul alte ocazii. Rusine basinosilor!!!!... ce bine ai ziz mytcor, - "basinosi".
victorito,daca iti pastrezi tu elucubratiile numai pt.tine si persoana ta,nu crezi ca e mai bine ???

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 19:05

...ce-i Florine, nu-ti place cizma in care te-ai ascuns????

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 19:09

Doar nu vrei sa ne spui , clik , ca tu acum ai picat din cer !!! Ca eu nu o sa te cred !! Nu te cred si basta !!

magititel

9 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 19:22

Or fi ei baºinoºi, dar cei de la B1tv,vox news,otv,Prigoanã tv ce-or fi? MÂNCÃCIOªI DE QÃQAT???

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 19:43

De la: magititel, la data 2010-01-30 19:22:32Or fi ei baºinoºi, dar cei de la B1tv,vox news,otv,Prigoanã tv ce-or fi? MÂNCÃCIOªI DE QÃQAT???

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 01:32

De la: magititel, la data 2010-01-30 19:22:32Or fi ei baºinoºi, dar cei de la B1tv,vox news,otv,Prigoanã tv ce-or fi? MÂNCÃCIOªI DE QÃQAT???
Nu bre ! Ai grija ca doar de aici, si numai de aici, poti ''culege'' cele mai obiective stiri !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 14:00

S-a mai nascut o basina moguleasca, prin grupul de presa ''independent'' via Boby Paunescu.
Habar nu are ce inseamna presa, dar conduce un trust de presa mai nou ... obladuit ... pe meleagurile noastre ...
Vom avea cele mai obiective stiri, de partea ''poporului'', si analize financiar-economice de o sa ne apuce ametelile, mai ceva decat cele prezentate de ''independentii'' de la Antena 3 si trustul "Felix'' ...
Sa ne tinem bine ... cu mainile de sinele de metrou ! Trece mai usor criza !
Si mai am o veste legata de minciunile venite de la Guvern: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 8,7% la finalul lui 2009 si Romania nu a iesit din recesiune; economia a scazut cu inca 1,5% in T4 ...
Sa va fie de bine naivilor ...!
O bere pentru toata lumea ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
july

563 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 14:51

Nu cred ca suntem manipulati prin realitatea tv....oricum vedem ce fac cei de la guvernare.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 02:07

De la: july, la data 2010-02-12 14:51:10Nu cred ca suntem manipulati prin realitatea tv....oricum vedem ce fac cei de la guvernare.

Aia rup scaunele,cu vanturile lor in guvern

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 10:31

De la: click_cont, la data 2010-01-30 19:00:57Basinosii de la aceasta televiziune vor cu orice pret sa denatureze orice stire pentru telespectatori. Zi de zi si ora de ora nu exista stire sau subiect car e sa nu contina minciuni si interpretari facute cu rea credinta la adresa aparatului de stat. CNA-ul urmareste spectacolul de pe margine fara sa intervina nici macar atunci cand apar panglicute jignitoare si mentiunea "direct" desi inregistrarile au fost facute in cu totul alte ocazii. Rusine basinosilor!!!!... ce bine ai ziz mytcor, - "basinosi".

Asta este si scopul meu ,metoda prin care ametim de tot poporul ,sa ne facem mai usor interesele si sa treaca mandatul mai usor ,fara sa facem nimic.

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:01

De la: july, la data 2010-02-12 14:51:10Nu cred ca suntem manipulati prin realitatea tv....oricum vedem ce fac cei de la guvernare.

Sa inteleg ca va placut ultima scena pusa la cale de catre Basescu cu Gioana la prezidentiale ?Dar lupta lui Basescu pentru al mentine pe Gioana la presedentia PSD ului ?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:51

De la: bilbe, la data 2010-02-13 19:01:20

Sa inteleg ca va placut ultima scena pusa la cale de catre Basescu cu Gioana la prezidentiale ?Dar lupta lui Basescu pentru al mentine pe Gioana la presedentia PSD ului ?

E o balba si asta nu-i asa? Tu doar la asta te pricepi! Irealitatea Tv e postul tau preferat? M-as mira sa fie altfel.
Lui Basescu chiar i se falfaie de Geoana, de altfel acesta din urma, va disparea curand din peisaj!! Nu vad nici un motiv pentru care Basescu l-ar sustine in ceva. Am putea insa sa presupunem ca ar face-o doar in ideea in care, Geoana stand linistit pe tusa in opozitie, vom avea si noi liniste in tara.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 20:00

Eu am noroc ca nu ma uit decat pe Discovery..... fara dureri de cap,Cine pe cine fura,cine pe cine minte....toti o apa si-un pamant...!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
july

563 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 15:33

Bilbe...nu ma simt manipulata pt ca nu ma interesesaza ce au de spus. Nu-l suport pe Geoana dar Basescu e si mai rau. Pe langa el Geoana si Iliescu sunt domni ( au scoala, stiu sa se poarte, nu se amesteca cu marlanii)
La fel ca Symy1, ma uit si eu Discovery, Tvr Cultural si altele de unde mai si invat cate ceva.

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:58

20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:59

20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului Basinosii de la Realitatea TV -televiziunea manipularii romanilor, televiziunea rusinii nationale!!!!!
Mergi la: