Info
x
Partidul cel nou nout !!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:24
Astazi la Poiana Brasov sedinta mare !!!!PDlL sau PP sau PPL cred ca ultima este mai corecta si cu sigla un om chel cu o pipa
-Partidul piparilor liberi! !!Ura,traiasca nea Traienel ca scapa tara nava vapor de coruptie !!!Pentru sustinatori cadou un cos de fructe si legume made in TURCIA nu in ROMANIA!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:46
Cand vrea Dumnezeu sa piarda pe cineva, ii ia mintile!!!!!!!!!!!
Ce umbla caraghiosii portocalii cu cioara, cu schimbarile astea?!!!!!!!!! Mi-e ca se sparge acu` rahatul acestui partid vulgar, mort dupa ciolan!!!!!!!!!!!! Sper sa se sfasie intre ei sa nu mai auzim niciodata de animalele astea, care acum umbla turbate dupa banii pe care cei de la putere nu i-au decontat!!!!!!!!! Auziti, base, blaga, videanu, berceanu si udrea, da-ti ma` banii la oamenii vostrii portocalii din teritoriu, ca "au muncit" ma` pentru ei, si-au asumat niste riscuri la fraudarea alegerilor din sectiile de votare, hai numai pentru cei din Republica Moldova au fost bani, cei 100 de milioane de euro, si pentru cei de la centru?!!!!!!!!! Hai achitati-va datoriile ca stiti doar ca Geoana era la Cotroceni daca n-ati fi furat pe rupte!!!!!!!!!!! Platiti-va oamenii din teritoriu, hai sariti cu monetaru`, ca va sfasie chiar oamenii vostrii hiene ce sunteti!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 13:25
Deci, PD-L s-a trensformat in partidul lui pepelea, PPL?
Ce sa faci, numai asa se pot face de ras: da` sigla nu-i completa, tre` sa fie omul chel, cu pipa si cu gheara de pirat la mana dreapta, asa m se pare tacam complet!!!!!!!!!!!!! Si culoarea? S-a transformat in maroniu, stim noi de la ce?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:51
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |

-Partidul piparilor liberi!