Info
x
Avem un guvern bezmetic ?
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:07
De cand este instalat acest guvern condus de actualul premier, mi se pare ca habar nu are ce trebuie sa faca.
Cu cat criza se adanceste cu atat isi da mai rau cu stangul in dreptul. In vreme de criza a inceput sa perceapa taxe de peste tot unde mai este loc de ele. In loc sa faca ceva pentru miscarea economiei din loc, pentru creerea de locuri de munca care sa aduca bani mai multi din taxe si impozite, mareste darile asa incat tot mai multe firme dau oamenii afara sau se inchid. Ma intreb: de unde o sa mai vina in viitor bani la buget ? Cum naibii se explica ca banii FMI se duc pe salarii si pensii, in loc sa se caute imbunatatirea starii economice cu ei ? Cum se explica ca ne-am gasit sa dam acum ajutor nerambursabil de 100.000 EURO, pentru imbunatatirea infrastructurii Moldovei (un gest frumos de altfel), cand noi ne imprumutam de la FMI ? Punem pariu ca pentru cel putin jumatate din acesti bani, vor lucra anumite firme romanesti ? Sunt prea multe chestii facute fara cap, fara un program clar... dar va mai las si pe voi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:43
- Unii omoar� inten�ionat, �nainte de a se na�te ceva !
- Profanatorii Rom�niei nu apuc� s� moar� omul �i se reped ca hienele s�-i �mpart� ce are. A se �n�elege c� ace�tia spurc� valorile trecutului �i prezentului, ridc�nd �n sl�vi leprele comuniste �i de alt� natur�, unii fiind slugi c�rora li se arunc� oase �i osicioare de la profanare ! - Al�ii, tr�isc anul trecut, acum 20 de ani sau mai mult, nu �n realitatea crud� de astazi, coroborat� cu cea de ieri �i cu cea de m�ine - A avea o capacitate de sitez� viabil� i�i trebuie foarte mult� informa�ie s� o prelucrezi, ceea ce nu mul�i pot s� o fac� ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 07:39
Atata vreme cat avem ca presedinte pe nelegitimul base, ca premier pe boc, si pe cei mai multi dintre ministrii niste incompetenti, asteptati-va la faliment!!!!!!!!!!!!!!
Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar din imprumuturi nu intretii nimic, doar falimentul inca nedeclarat!!!!!!!!! Oricum, nu vom mai primi transe la infinit de la FMI sau din alte parti, iar guvernul nostru idiot nu va intelege niciodata ca motorul unei economii este reprezentat de investitii!!!!!!!!!! Daca portocaliilor, daca SRI-istilor, daca STS-istilor, daca oamenilor lui Blaga le-a trebuit puterea actuala, daca au vandut interesul national, interesului lor marunt de leafa si privilegii, in curand totul va sari in aer. Deja, PD-L-istii din teritoriu sunt nemultumiti ca cei de la centru ii inlatura de la cascaval, au furat cu totii foarte mult la alegeri si acum asteptau rasplata!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stati pe pozitii, dar negociati deja niste contracte de munca afara caci in Romania in curand sare totul in aer, nu putem aluneca mult mai jos, suntem la fundul sacului!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 09:47
Uitati-va prieteni ca manifestantii greci au luat cu asalt Ministerul Muncii din Atena!!!!!!!!!!!
Pur si simplu au innebunit oamenii din cauza masurilor antisociale ale bogatilor ministrii greci!!!!!!!! Oare noi nu avem motive sa asaltam Ministerul Muncii de la Bucuresti? Parinti, someri, pensionari, angajati, sportivi, haideti sa ne adunam si sa-l scoatem pe Seitan de acolo impreuna cu boc, si sa-i azvarlim in containerele de gunoi, adica exact unde le este locul!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:00
nu dati vina pe guvern, mai
Buni sau rai, sunt obligati sa mearga in directia impusa de UE, iar limitele de manevra sunt destul de stranse. Adica guvernul ar face ceva, daca bananierul ala de basescu ar inceta sa se creada buricul pamantului si sa puna torpile tuturor, doar ca sa-si distreze amortitul lui neuron zgubilitic. Cu grecii e alta treaba si si-o merita din plin. Li se trage de prin anii 80, cand au pacalit intreaga europa, tragand imprumuturi secrete si consistente de la bancile americane ce au explodat acum. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:09
De la: bad, la data 2010-03-02 10:00:25nu dati vina pe guvern, mai Se poate chiar ceva mai simplu.Nu dati vina pe Boc deoarece EL NU EXISTA CA OM .Este ca si cum te-ai supara pe un fax ,pentru ca transmite ordine venite din alta parte. Sigur ca exista si faxuri sau telefoane trantite de perete din cauza nervilor ,vina cea mare insa o au cei care trimit ordine tampite prin aceste masini fara vointa proprie.Cu grecii nu stiu daca isi merita sau nu soarta.Stiu insa ca nu sunt dispusi sa si-o accepte si protesteaza impotriva degradarii nivelului de trai. Au si dreptate, nu este vina poporului asa ca nu poporul ar trebui sa plateasca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:20
De la: vaneamarin, la data 2010-03-02 10:09:19De la: bad, la data 2010-03-02 10:00:25nu dati vina pe guvern, mai Si de ce sa suportam in tacere, de ca sa suferim fara riposta, pur si simplu nu cred ca suntem atat de lasi!!!!!!!!!!!! De ce sa nu-i aruncam afara din Palatul Victoria pe primul-ministru, pe Seitan, pe Vladescu si tot guvernul idiot? SI NU MAI DATI VINA PE FMI, CA FMI-UL N-A ZIS SA FIE STRANGULAT POPORUL DE GUVERN, CEI DIN FMI SUNT NISTE CONTABILI CARE LE-AU PUS IN FATA GUVERNANTILOR NISTE CIFRE LA CARE ACESTIA SA AJUNGA , PE EI NU II INTERESEAZA PRIN CE METODA!!!!!!!!!! SI RETARDATII GUVERNAMENTALI ASTA AU PRICEPUT OLIGOFRENI CE-S EI SA TAIE DE LA POPOR, CA METODE DE MANAGEMENT MODERN NU CUNOSC IDIOTII!!!!!!!!!!!!!!! SI DACA AU NISTE BANI II PAPA EI E CLAR, A-TI VAZUT CE CASE NERUSINATE AU, MAI MARI DECAT CASA POPORULUI!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:22
probabil ca poporul grec n-a stiut de masinatziile guvernantilor, dar s-a bucurat din plin de subventiile europene, dupa ce grecia a fost admisa in UE datorita economiei ei "sanatoase, echilibrate, in plina expansiune". Totul se compenseaza, mai devreme sau mai tarziu...
La noi, eu l-as judeca si condamna pe basescu pentru subminarea intregii tari! El e cea mai serioasa piedica in calea refacerii economiei. Dar cata vreme are priza la manelisti... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:36
De la: bad, la data 2010-03-02 10:22:45probabil ca poporul grec n-a stiut de masinatziile guvernantilor, dar s-a bucurat din plin de subventiile europene, dupa ce grecia a fost admisa in UE datorita economiei ei "sanatoase, echilibrate, in plina expansiune". Totul se compenseaza, mai devreme sau mai tarziu... Sunt de acord daca la noi justitia ar fi impartiala si independenta, dar NU EXISTA!!!!!!!!!!! PRIMELE MASURI LUATE DE TALHARUL TRAIAN BASESCU AU FOST, ASRVIREA JUSTITIEI, A PARCHETULUI GENERAL, m-am gandit si eu la tragerea la raspundere juridica dar in autocratia prin care trecem nu ne putem astepta la procese corecte. Si daca nu vrem sa suferim vesnic ca niste caini, asa cum suferim de la nasterea poporului roman incoace, suntem nevoiti sa apelam la metode demne de perioada medievala, asta este, in Romania nu exista democratie, si suntem nevoiti sa indepartam de la putere pe conducatori prin metode medievale, foarte violente!!!!!!!! Nu vezi ce face animalul de la Cotroceni? Jefuieste partidele de opozitie de parlamentari, pentru a lipsi de potenta clasa politica romaneasca, are 7 (sapte) servicii secrete si speciale, are politia lui blaga, armata e prin tari straine. SINGURA CALE DE ACTIUNE RUSINOASA DAR UNICA, ESTE SA LUAM CU ASALT COTROCENIUL SI PALATUL VICTORIA, SI BOMBARDAREA COTROCENIULUI PENTRU CA ALTFEL VOR MURI MULTI OAMENI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:39
l-ati votat, cica majoritatea, asa ca....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:46
De la: bad, la data 2010-03-02 10:39:10l-ati votat, cica majoritatea, asa ca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:52
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:52
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE