Info
x
Pareai om inteligent...
|
9am175269 13 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 19:45
...dar m-am inselat ! Cum poti sa uiti ca pe vremea pe care o evoci, Basescu se invartea prin sferele Puterii. Acolo a fost in toti cei 20 de ani, iar acum incerci sa ne convingi ca el si bocii lui nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. . Mi-e sila de toti care incearca sa-l scoata basma curata pe acest nemernic.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:16
...nu doresc s� �in partea celor ce l-au votat pe T. B�sescu �i nci a celora ce-l sus�in �n mod direct dezinteresat sau nu,cu at�t mai pu�in nu-ncerc a sus�ine paleta mediatic� de esen�� declarativ-propagandistic� a respectivului pre�edinte �i nici pe cea a PDL-ului ce muste�te �i ea la r�ndul ei de aceea�i palet� coloristic�, dar �i de personaje gen: yes-man-i, afaceri�ti vero�i, interlopi , etc, etc,.. specimene prezente de altfel �n orice "partid" rom�nesc, c�t �i pe l�ng� orice lider proasp�t confirmat sau reconfirmat pe vreo func�ie a indiferent c�rei demnit��i publice ar fi fost validat ,....Nu!..
�n pimul r�nd, am ur�t �i ur�sc minciuna, atacul la persoan� �i ridicarea metodei la rang de politic� mediatic� �mpotriva adversarului politic, manipularea opiniei publice prin intermediul mass-media �i nu numai, prin diferite metode specifice �n vederea def�im�rii adversarului �n special �i-n acela� timp refuzul dialogului strict tematic �n ceea ce prive�te lipsurile �i neajunsurile unei ideologi politico-economice pe care advrsarul le sus�ine �i �nsu�e�te pentru a le aplica �n practic� la momentul �n care ar c�tiga competi�ia electoral�. Din p�cate, ca de fecare dat�, �n lipsa unei candidaturi alternative �n m�sur� s� reprezinte binele, �ntruchipat de-o personalitate politic� mustind de : onestitatea caracterial�, profesionalism , responsabilitate �i idealism , Rom�nii , se v�d obliga�i s�-�i voteze, ca de fiecare dat� , r�ul cel mai mic. Acst R�u cel mai mic, a fost T.B�sescu, a�a cum a fost I.Iliescu atunci c�nd contracandidat i-a fost C.V.Tudor. �i-a�a va fi tot timpul p�n�-n momentul �n care sacra real� a valorii umane va fi rea�ezat�-n pozi�ia ei fireasc� �i veti avea posibilitatea de-a acorda votul vostru unui candidat ce-ntrune�te cel pu�in atributele minimale ale BINELUI. N-am simpati fa�� lideri sau partide politice rom�ne�ti, sunt to�i o ap� �i-un p�m�nt dar , au un numitor comun bine definit, minciuna �i manipularea prin dezinformare. |
|
cezarul 54 mesaje Membru din: 20/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:24
Romanii fiind obisnuiti cu raul tratat drept bine,vor accepta todeauna ce este mai rau
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 23:56
De la: cezarul, la data 2010-01-23 21:24:53 ....ave�i grij� s� nu fac� vreo confuzie mai grav�, s�-i chior�ie ma�ele de foame �i s� cread� c�-i transmite mass-media vreun mesaj important pentru �ar� !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 23:59
Mytcor , discutia este intre tine si d-nul ce a deschis topicul?? ...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 00:01
De la: camioneros70, la data 2010-01-23 23:59:45Mytcor , discutia este intre tine si d-nul ce a deschis topicul?? ... ...nu ced...dar i-am r�spuns pentru a nu se sim�i singur !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 00:10
Aaaaa ! Bine atunci !!! Bunule samaritean !! Eu ma abtin !!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 00:12
De la: camioneros70, la data 2010-01-24 00:10:06Aaaaa ! Bine atunci !!! Bunule samaritean !! Eu ma abtin !! ...de ce s� te abti !?...spune-�i opinia c� doar n-o pica cerul pe cineva !...
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 00:34
Pai cand vad atata "ardoare"-n exprimare ...si atata zel ... ma apuca ...mila !! Chiar suntem ultimii de pe planeta asta ??? Ici-sa se da lupta supravietuirii omenirii ??? Pana si cei mai aprigi sustinatori ai contracandidatului au depus "armele" si fac bilantul greselilor !!! Pana si cei mai aprigi combatanti pe vremea campaniei , antibasescu , au domolit strigatele de lupta la rangul de ... piu-piu...De trei ani incoace se chinue multa lume sa invinga pe SINGURUL om ce a conamnat comunismul ...public... si el nu se lasa ... Incapatanat , asta e !! Spre disperarea unora care , cinstit , le e frica.... Le e frica de inchisoare ,le e frica de saracie , le e frica de restituirea averilor...etc. ...
Este un parcurs greu , drumul pe care Basescu l-a ales in ai infrunta pe toti activistii astia ce nu-i mai satura Dumnezeu...! Banii , schimba natura umana a multora dintre noi... drept urmare , reactiile care le au acestia , confruntati cu riscul de ai pierde.... Ce-mi place mie cel mai mult este stilul cu care Basescu ii confrunta... Arta !! Noi si multi altii pe langa noi , avem de invatat de la el... Amicului cu "subiectul " ce sa-i spun... : "SA TRAITI BINE !!" ... ... Vorba cuiva arunci diamantele in coteata porcilor...continuand discutia...
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 08:47
De la: camioneros70, la data 2010-01-24 00:34:54Pai cand vad atata "ardoare"-n exprimare ...si atata zel ... ma apuca ...mila !! Chiar suntem ultimii de pe planeta asta ??? Ici-sa se da lupta supravietuirii omenirii ??? Pana si cei mai aprigi sustinatori ai contracandidatului au depus "armele" si fac bilantul greselilor !!! Pana si cei mai aprigi combatanti pe vremea campaniei , antibasescu , au domolit strigatele de lupta la rangul de ... piu-piu...De trei ani incoace se chinue multa lume sa invinga pe SINGURUL om ce a conamnat comunismul ...public... si el nu se lasa ... Incapatanat , asta e !! Spre disperarea unora care , cinstit , le e frica.... Le e frica de inchisoare ,le e frica de saracie , le e frica de restituirea averilor...etc. ... Auzi, termina odata cu osanalele astea basesciene, ca ne-am plictisit de cat ti-l mai ridici in slavi!!!!!!!!!! Nu zic ca nu stiu, o fi platind bine laudele astea pd-l-ul, dar nu te mai cred nici curcile cand vorbesti de condamnatul comunismului. De catre cine, de un securist cu scoala buna in ale intrigilor si in ale dezbinarilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie clar: base e capul hotilor, talharilor, uneltitorilor, banditilor din Romania, si sa stii laudatorule ca cetatenii incep sa inteleaga cum stau de fapt lucrurile pe scare tot mai mare.!!!!!!!!!!!! Asa ca lasa-te de corul pupincuristilor ca te faci de ras !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 08:50
De la: 9am175269, la data 2010-01-23 19:45:38 ...dar m-am inselat ! Cum poti sa uiti ca pe vremea pe care o evoci, Basescu se invartea prin sferele Puterii. Acolo a fost in toti cei 20 de ani, iar acum incerci sa ne convingi ca el si bocii lui nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. . Mi-e sila de toti care incearca sa-l scoata basma curata pe acest nemernic. Stai linistit dom`le si nu pune la suflet vorbele astora, ca isi fac doar job-ul, astia iau bani frumosi de la pd-l pentru osanalele si omagiul adus fraudulosului iubit. Dumneata esti un om onest ca si mine, si sa stii ca sunt alaturi de mata, tine piept scuipatorilor astora !!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:30
Tu xxxxx esti atat de tare ca nici numele nu ti-l dai !!!!! Sunt sigur ca esti blonda... Iar cand te vad asa inversunata , ma buseste rasul in asa hal ca nu mai pot nici sa scriu....
Dar totusi , zicea cineva .... daca ar durea prostia.... TU AI MERGE PE STRADA AOLINDU-TE , ZBIERAND SI TIPAND CA DIN GAURA DE SARPE (ceea ce se vade cu ochiul liber...) SI APOSTROFAND DE MAMA FOCULUI PE TOATA LUMULITA CE ITI IESE-N CALE... DAAA !!! Ti se vede neputinta pe fata DAAA !!! Ti se citeste ura din gandire DAAA !!! Ti se vede oftica ca tu nu esti , ca tu n-ai ajuns , ca tie dumnezeu nu ti-a dat , ca de ce altii si nu tu , ca ce norocusul dracului ala si nu tu , ca ...etc. Fetita , norocul ti-l mai si faci , nu astepti pica para malaiata... Si nu mai fi vaca in exprimari ca ti-am mai spus ca nu ma impresionezi....
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:44
De la: camioneros70, la data 2010-01-25 11:30:20Tu xxxxx esti atat de tare ca nici numele nu ti-l dai !!!!! Sunt sigur ca esti blonda... Iar cand te vad asa inversunata , ma buseste rasul in asa hal ca nu mai pot nici sa scriu.... Da ce, crezi ca ma poti face sa ma simt rau, TU BOULE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AM VAZUT DE LA BUN INCEPUT CA IEI LEAFA BUNA DE LA PREZIDENTIAL, HAI, CAM CAT?! Ca unul ca tine nu il apara asa gratuit, tu stii sa faci bani din piatra seaca, nu?! Bisnita si spaga nu-ti sunt straine, hai zii, cat iti dau portocalii, sa fie vreo 2000 Ron pe luna?!!! Hai, recunoaste ca unul ca tine nu se gudura asa umil pe langa unul ca prezidentialul, gratuit?!!!! Da` cum v-ati inteles sa-ti dea monetaru`, in fiecare luna sau ocazional?!!!!!!! Da` sper ca impozit pe venit platesti nu, sau faci evaziune?!!!!!!!!!!! Vezi ca fiscul impoziteaza tot, chiar si osanalele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niciodata nu m-au impresionat laudaroseniile si fanfaronadele de doi bani, deci nu te mai obosi, desi, daca esti platit sigur, pentru tine asta este foarte important!!!!!!!!!!! Cum vorbesti cu base cand intri la el in birou: saru` mana boierule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 20:22
De la: cezarul, la data 2010-01-23 21:24:53 Iar atunci tu vei fi unul dintre aceia care o va duce bine.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:54
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
|
|

arunci diamantele in coteata porcilor...continuand discutia...