back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu cred ca omu (prigoana ) si-a aranjat treaba cu debarasarea la molul asta de care tot vorbeste va dati seama cit gunoi se face!!!!!!!!!!!!!

Gigy

12 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 17:54

Maestre cu picioarele ""CIOPLITE"""Te-ai gindit vreo clipa la sutele de mii de oameni care au muncit la ridicarea acestui EDIFICIU de altfel unic in lume , la citi au murit in acel santier , la citi au ramas ""OLOGI ""dar n-au avut norocul tau , la cei expropiati si nedespagubiti nici pina in momentul de fata , la cei care au demnitate si mindrie nationala .NORMAL ca NU .Ai ajuns prin magarii si inselatorii parlamentar ,ai promis marea cu sarea ai mintit cu nerusinare oamenii cinstiti si corecti in alegeri si acum vii cu tupeu PORCESC sa transformi 10 ani de istorie si sacrificii facute de poporul ROMAN ADEVARAT nu de GUNOAIE ca tine si multi altii care a-ti lins izmenele imperialistilor cind [email protected] regimul n-a avut nevoie de NESIMTIREA SI AROGANTA voastra , si veniti cu tupeu acum sa sugeti singele acestui popor .
Te-ai intrebat vreodata BAI NESIMTITULE cit valoreaza aceasta constructie , daca ai fi popus sa mutam in ea PARLAMENTUL EUROPEAN , BANCA MONDIALA , Sau mai stiu eu ce institutie importanta cred ca era ok toata lumea ar fi fost de acord ,ne puteam mindri ca un lucru facut de noi a fost apreciat de o EUROPA intreaga sau de intreg mapamondul .
, As vrea sa stiu cit COMISION a-ti luat de la vinzarea CASEI RADIO , si cit preconizati sa luati din vinzarea PALATULUI PARLAMENTULUI .Ori voi nu a-ti inteles termenul PALAT ce sa intelegeti mai GUNOAIELOR ELECTORALE ,SPAGARILOR ,MAFIOTILOR , daca ai fi muncit doar o zi la construirea acestui EDIFICIU ai fi inteles de ce este poporul ROMAN iritat de MIZERIA ta de propunere .
DA TE INVATAT CEVA SI MAI TARE DECIT MALL -ul tau . Aranjeaza cu piticul si taticul lui dati repede o ordonanta de urgenta si aprobati LEGEA PROSTITUTIEI si puneti-o fratilor de un BORDEL (POATE ELECTORAL ) ca sunteti o gramada de CURVE in politica romaneasca , VA UMPLETI de malai ,scoateti tara din criza ,si o sa aveti un succes de nu s-a mai auzit de la NAPOLEON incoace .
Cit credeti ca o sa mai mearga ULCICA la APA ,cit credeti ca o sa mai suporte poporul asta , A-ti condamnat COMUNISMUL care de mila de sila ne-a EDUCAT , ne-a IMBRACAT , ne-a DAT CASE , ne-a ASIGURAT LOCURI DE MUNCA ---LA TOTI NU PREFERNTIAL ??? ,,,,Va intreb pe voi insiva cind O SA VA CONDAMNATI ????Sau macar sa va JUDECATI ////?????ca pedeapsa o s-o execute probabil altii in locul vostru ,S-AU poate ca voi a-ti descoperit minunea ,CA NU EXISTA DUMNEZEU ---SI NU MAI AVETI FRICA SI RUSINE DE NIMIC .
VA SPUN EU ZIUA JUDECATII VOASTRE SI A CONDAMNARII DEFINITIVE SI IREVOCABILA NU E DEPARTE ,,,,,,,NU STIU DACA SE VA PUTEA GASI O SENTINTA PE MASURA FARADELEGILOR FACUTE DE VOI IN ACEASTA TARA
ODATA SI ODATA VA TREBUI SA DATI SOCOTEALA DACA NU VOI POATE COPIII VOSTRI PE CARE I-ATI STRICAT DEJA SUNT PE DIRECTIA DE VOI DORITA .
LA FINAL VA RECIT CEVA POATE CA VE-TI INTELEGE DACA NU ACUM , DUPA CE VE-TI MUTA PARLAMENTUL; IN CLADIREA"" BIBLIOTECII NATIONALE """
Nu-i deajuns sa fiti cu ESCU / Sa cititi din EMINESCU /S-aveti cap doar pentru atit / Cit sa nu va ploua in git !!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
G.P
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 14:30

OMU ;E TARE ' VREA SA SCAPE DE GUNOAIE DACA SEFU base A DAT O FLOTA SI NIMENI NU I A MISCAT UN FIR DE PAR /// A PRINS TUPEU /.CINE POATE SA PLATEASCA O CHIRIIE DE LUX IN CENTRU DE BUCURESTICA SA INCHIRIEZE UN STAND /? LUMEA CAM TRAGE OBLOANELE PE TIMP DE CRIZA

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 15:07

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:56

Obraznicia in Romania a intrecut orice limite, iar la acest capitol Prigoana este campion!!!!!!!!!!!!!!!

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:57

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului EU CRED CA OMU (PRIGOANA ) SI-A ARANJAT TREABA CU DEBARASAREA LA MOLUL ASTA DE CARE TOT VORBESTE VA DATI SEAMA CIT GUNOI SE FACE!!!!!!!!!!!!!
Mergi la: