back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bancile, din ce in ce mai greu de platit rata lunara!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:34

DE CE NE-AM IMPRUMUTAT? PENTRU CA SUNTEM TINERI CASATORITI SI NE TREBUIESC MULTE; CASA ,MOBILA, MASINA, ARAGAZ, FRIGIDER, ETC.CINEVA A PROFITAT DE NAIVITATEA NOASTRA SI SI-AU BATUT JOC DE NOI, IMBOGATINDU-SE DIN ASTA, DIN NEVOIA NOASTRA! SI NOI VREM SA TRAIM OMENESTE ! SI NOI SUNTEM OAMENI CA VOI EGOISTILOR! GINDITI-VA CA TOTUL ESTE TRANZITORIU.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:36

De la: PICARD, la data 2010-01-13 18:34:24DE CE NE-AM IMPRUMUTAT? PENTRU CA SUNTEM TINERI CASATORITI SI NE TREBUIESC MULTE; CASA ,MOBILA, MASINA, ARAGAZ, FRIGIDER, ETC.CINEVA A PROFITAT DE NAIVITATEA NOASTRA SI SI-AU BATUT JOC DE NOI, IMBOGATINDU-SE DIN ASTA, DIN NEVOIA NOASTRA! SI NOI VREM SA TRAIM OMENESTE ! SI NOI SUNTEM OAMENI CA VOI EGOISTILOR! GINDITI-VA CA TOTUL ESTE TRANZITORIU.
I-MI CER SCUZE. DACA SUPAR PE CINEVA RAMIN SINGUR CU CE AM SCRIS.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:42

De la: PICARD, la data 2010-01-13 18:36:59
De la: PICARD, la data 2010-01-13 18:34:24DE CE NE-AM IMPRUMUTAT? PENTRU CA SUNTEM TINERI CASATORITI SI NE TREBUIESC MULTE; CASA ,MOBILA, MASINA, ARAGAZ, FRIGIDER, ETC.CINEVA A PROFITAT DE NAIVITATEA NOASTRA SI SI-AU BATUT JOC DE NOI, IMBOGATINDU-SE DIN ASTA, DIN NEVOIA NOASTRA! SI NOI VREM SA TRAIM OMENESTE ! SI NOI SUNTEM OAMENI CA VOI EGOISTILOR! GINDITI-VA CA TOTUL ESTE TRANZITORIU.

Cred că prea le vreți pe toate de-odată! Nu că n-ar fi normal și firesc, dar te întinzi cât ți-e plapuma!
Adică înțeleg că ești tânăr, vrei casă și mobilă....nu înțeleg de ce este musai mașină!!! Mașina este un lux....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:47

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:53

De la: PICARD, la data 2010-01-13 18:36:59

imi pare rau ca am sa te supar,dar as vrea sa-ti spun si tie asa cum i-am spus si fiului meu : mai copii,voi le vreti pe toate odata ! NU se poate ! nu iti voi repeta fraza cu "noi,pe vremea noastra,am luat-o de la lingura" ca sa te enervez,ci ca sa-ti spun ca am pus ban pe ban ca sa ne luam un apartament si pina am intrat in casa cea noua - 3 ani a durat - am luat tot in rate :un frigider,un tv. un aragaz ....mincam pe o usa declarata masa si dormeam pe sacii de dormit,pina am reusit sa mai stringem si ptr. mobila....am facut economii la singe ; nu iesit in oras;nu vacante; nu tzoale....nimic altceva decit strictul necesar ! 20 ani ne-au trebuit ca sa terminam de achitat casa si nici acum,femeie in virsta fiind si pensionara ,nu pot spune ca ma da luxul si prea-plinul afara din casa ! stiu,ai sa spui ca alte timpuri ! exact : alte timpuri si daca nu sunteti din cei care dau tunuri financiare, trebuie sa intelegeti ca totul se face cu rabdare si uneori sentimentul frustrarii va va amari viata ,dar asta e !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:55

na, gind la gind @dorulet si sa mai zici ca nu exista telepatie ....pina sa apuc eu sa-i zic ce i-am zis ,tu : paaac ,ai pus pct .pe I !

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:33

Scuzele mele am vrut sa scriu ca fiecare doreste cite ceva .Pentru ca pe lumea asta toata lumea vrea ceva .Nu ma enervez usor, si daca ceva m-ar tenta sa mi se intimple asta , o dau in eseuri. sa fim seriosi[nu ca n-am fi], dar toata lumea se imprumuta daca nu a mostenit vreo avere, sau a cistigat la lotto.Nu sint asa de tinar, sa pic in naivitate, dar depling tineretul de azi. i-mi pare rau pentru ei.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:49

De la: PICARD, la data 2010-01-13 19:33:07Scuzele mele am vrut sa scriu ca fiecare doreste cite ceva .Pentru ca pe lumea asta toata lumea vrea ceva .Nu ma enervez usor, si daca ceva m-ar tenta sa mi se intimple asta , o dau in eseuri. sa fim seriosi[nu ca n-am fi], dar toata lumea se imprumuta daca nu a mostenit vreo avere, sau a cistigat la lotto.Nu sint asa de tinar, sa pic in naivitate, dar depling tineretul de azi. i-mi pare rau pentru ei.

mda,trebuia sa-mi dau seama ca nu ai 25 de ani dupa avatarul ales !.....si mie imi pare rau de tineretul de azi si asta ptr. ca tot vazind la tv.case,masini bengoase si alte alea, uita ca n-au de unde,dar isi doresc cu mult mai mult decit isi pot permite ! ....dar intotdeauna au fost altii mai cu mot si totdeauna un altul va avea ce tu nu poti avea! ....de nu-ti strunesti vrerea si nu-ti cunosti masura, risti ca toata viata sa fii un nefericit ce nu stie sa aprecieze ceea ce are !

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 19:57

"SUNT UN LAS, NU POT INDURA SUFERINTA DE A FI FERICIT". PENTRU A-L INTELEGE PE CINEVA , PENTRU A-L CUNOASTE CU ADEVARAT,M-I-AJUNGE SA-L VAD CUM REACTIONEAZA LA ACEASTA MARTURISIRE A LUI KEATS. DACA NU PRICEPE IMEDIAT, N-ARE ROST SA MAI CONTINUI.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 21:09

De la: PICARD, la data 2010-01-13 19:33:07Scuzele mele am vrut sa scriu ca fiecare doreste cite ceva .Pentru ca pe lumea asta toata lumea vrea ceva .Nu ma enervez usor, si daca ceva m-ar tenta sa mi se intimple asta , o dau in eseuri. sa fim seriosi[nu ca n-am fi], dar toata lumea se imprumuta daca nu a mostenit vreo avere, sau a cistigat la lotto.Nu sint asa de tinar, sa pic in naivitate, dar depling tineretul de azi. i-mi pare rau pentru ei.

Eu nu am datorii la nici o bancă! Nici nu intenționez să fac....
Nu o duc foarte bine, nu am mașină, doar trăiesc decent. Mai am din când-în-când probleme financiare, nu zic nu, dar nu așa de mari încât să fiu obligată să apelez la împrumuturi bancare! Nu am moștenit nici o avere și nici n-am câștigat la lotto!
Totul este să fii cumpătat...cum spuneam mai sus, să te întinzi doar cât ți-e plapuma!
Foarte bine ai punctat Gabi!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 21:36

Si totusi ... sunt tineri care daca s-ar intinde cat e plapuma, probabil zic eu, ar ramane in cele din urma cu ... plapuma.
In viata tre' sa mai si risti ... sa faci unele eforturi, indiferent de natura lor.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:33

De la: Dorinel, la data 2010-01-13 21:36:54Si totusi ... sunt tineri care daca s-ar intinde cat e plapuma, probabil zic eu, ar ramane in cele din urma cu ... plapuma.
In viata tre' sa mai si risti ... sa faci unele eforturi, indiferent de natura lor.

si ? bine ca ai totusi o plapuma....unii se-nvelesc cu ziarul ! chiar azi auzeam o stire cum ca sunt 500.000 de oameni fara adapost in Buc. !....iar riscul trebuie sa fie si el calculat ....nu risti totul p'o carte ! ....dar am zis : am alta virsta; alta educatie; alte nevoi !

@pikard : si tu esti un "las" ,in sensul expus de acel citat ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:42

De la: gabigabi, la data 2010-01-14 16:33:08
De la: Dorinel, la data 2010-01-13 21:36:54Si totusi ... sunt tineri care daca s-ar intinde cat e plapuma, probabil zic eu, ar ramane in cele din urma cu ... plapuma.

si ? bine ca ai totusi o plapuma....unii se-nvelesc cu ziarul ! chiar azi auzeam o stire cum ca sunt 500.000 de oameni fara adapost in Buc. !....iar riscul trebuie sa fie si el calculat ....nu risti totul p'o carte ! ....dar am zis : am alta virsta; alta educatie; alte nevoi !

500.000 de oameni fara adapost in Buc. !.

Maaaah !..da* voi nu v-ați prins de șpiluleț?...infrastructura bancară mondială, cel mai perfecționat sistem sclavagist mondial al tuturor timpurilor ?...aaaaaaaaaaaaaa??????bășinooșilor!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:55

De la: mytcor, la data 2010-01-14 16:42:22
De la: gabigabi, la data 2010-01-14 16:33:08

500.000 de oameni fara adapost in Buc. !.

ba,tu esti Sef aici cu flatulenta ta ! am scris de citeva ori despre ROBII lumii moderne,dar n-a prea interesat postarea mea !

Maaaah !..da* voi nu v-ați prins de șpiluleț?...infrastructura bancară mondială, cel mai perfecționat sistem sclavagist mondial al tuturor timpurilor ?...aaaaaaaaaaaaaa??????bășinooșilor!

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 21:10

Odata iesit din cercul de erori si iluzii inlauntru caruia se desfasoara actele noastre , este aproape imposibil sa mai iei pozitie. Pentru orisice , fie ca afirmi fie ca negi, e nevoie de minimum de neghiobie. 1000111010101111000

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:05

De unde ati scos timpenia cu 500000 oameni fara adapost in Buc. Ar trebui sa vezi mormane de adormiti pe strada. Ati luat-o razna, Seamana cu mortii aia 60000. sint citeva sute, in adaposturi, deja clare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:13

Lucreaza pe colaborari. poti si la mai multe firme. Dar depinde de domeniu.
Si nu te mai vaicari atit, ca ma enervezi.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 10:57

De la: nastasemihail, la data 2010-01-15 02:05:21De unde ati scos timpenia cu 500000 oameni fara adapost in Buc. Ar trebui sa vezi mormane de adormiti pe strada. Ati luat-o razna, Seamana cu mortii aia 60000. sint citeva sute, in adaposturi, deja clare.

'oi fi inteles eu gresit ! ...si ce te ratoiesti asa ? raule !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:01

De la: PICARD, la data 2010-01-14 21:10:50Odata iesit din cercul de erori si iluzii inlauntru caruia se desfasoara actele noastre , este aproape imposibil sa mai iei pozitie. Pentru orisice , fie ca afirmi fie ca negi, e nevoie de minimum de neghiobie. 1000111010101111000

daca reusesti sa iesi din cercul de erori si iluzii ,inseamna ca esti aproape Mintuit ! in rest,partea cu neghiobia,n-am inteles -o ! detaliaza !....aaaaa,n-am azi ,la mine, cititorul de coduri ! deci :100111101 a ramas necitit !

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:51

Omul fiind un animal circotas , oricare dintre cuvintele sau gesturile sale are valoare de SIMPTOM .NU PORT PICA CELOR PE CARE I-AM INSULTAT,DIMPOTRIVA, SUNT GATA SA LE RECUNOSC TOATE MERITELE, INIMAGINABILE. DIN NEFERICIRE,NU INTILNESC NICIODATA ACEASTA GENEROZITATE SI DIN PARTEA CELUILALT.

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:54

SE POATE CITI CODUL : DOAR PT. INITIATI. ESTE UN COD BINAR.NIMENI NU TREBUIE SA FIE JIGNIT DACA NU INTELEGE.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 12:14

De la: PICARD, la data 2010-01-15 11:51:31Omul fiind un animal circotas , oricare dintre cuvintele sau gesturile sale are valoare de SIMPTOM .NU PORT PICA CELOR PE CARE I-AM INSULTAT,DIMPOTRIVA, SUNT GATA SA LE RECUNOSC TOATE MERITELE, INIMAGINABILE. DIN NEFERICIRE,NU INTILNESC NICIODATA ACEASTA GENEROZITATE SI DIN PARTEA CELUILALT.

omule,vorbesti in dodii ! daca recunosti meritele cuiva,de ce-l insulti ? ca sa te arati generos ,iertindu-l apoi, ca TU l-ai insultat ? eu nu sunt "generoasa" in acest caz si, Nu insult pe nimeni,caci pe mine ma insult !.....ai propus un subiect de discutie sau ai dorit sa fi un fel de oracol si noi sa te rugam sa ne descifrezi misterele gindirii tale ? ....nu prea se face asa ceva ! da' ,ma rog, fiecare cu Simptomul lui !

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 23:22

DRAGA MEA ESTE FILOSOFIE PUR ROMANEASCA. TE ROG EU SA FII MAI ATENTA SI SA CITESTI CU SUFLETUL, NU CU EXTENSIA CREIERULUI, OCHII.

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 23:24

DAC I-TI ESTE DIN CE IN CE MAI GREU SA INTELEGI CEVA, NIMENI NU SE OPUNE IN A-TI RASPUNDE.

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 23:27

ESTE DIN CE IN CE MAI INCITAT MISTERUL. SI PUTINI SUNT CEI CE POT RASPUNDE. NICI VORBA DE ORACOL, SCALDAT IN IRONIE , CI DOAR FAPTUL ,CE........... TI-L DATOREZ TIE!?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 04:40

Ai simptomul blog, pardon borg.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 04:41

De la: PICARD, la data 2010-01-15 23:24:36DAC I-TI ESTE DIN CE IN CE MAI GREU SA INTELEGI CEVA, NIMENI NU SE OPUNE IN A-TI RASPUNDE.
Am senzatia ca sint destui sa-ti puna piciorul pe grumaz daca nu faci efort personal sa intelegi....Doar sintem egali...nu...

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 12:18

Pentru un scriitor , a-si schimba limba este ca si cum ar scrie o scrisoare de dragoste cu dictionarul.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 18:53

De la: PICARD, la data 2010-01-15 23:22:30DRAGA MEA ESTE FILOSOFIE PUR ROMANEASCA. TE ROG EU SA FII MAI ATENTA SI SA CITESTI CU SUFLETUL, NU CU EXTENSIA CREIERULUI, OCHII.

draga pythya, eu am inteles si sufletul meu refuza aceasta filozofie romaneasca si tocmai de aceea ti-am raspuns ca a-l insulta pe un altul,inseamna a ma insulta pe mine insami ....dar tu,de ce n-ai inteles ce-am spus eu ? tu cu ce ai citit ?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 18:57

De la: PICARD, la data 2010-01-15 23:27:08ESTE DIN CE IN CE MAI INCITAT MISTERUL. SI PUTINI SUNT CEI CE POT RASPUNDE. NICI VORBA DE ORACOL, SCALDAT IN IRONIE , CI DOAR FAPTUL ,CE........... TI-L DATOREZ TIE!?
ce ti-l datorez eu tieeee..... ....dulce..lume virtualaaa .....sauu

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BANCILE, DIN CE IN CE MAI GREU DE PLATIT RATA LUNARA!
Mergi la: