Info
x
Salut
|
9am179992 1 mesaj Membru din: 3/01/2010 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:27
Eu lucrez la brokerul Safe-Invest , care colaboreaza cu grawe, promovez programul safe-life este cel mai
bun program de pe piata are avantaje si dezavantaje dar cum au mai spus si altii sunt economisiri pe termen lung nu e convenabil sa scoti o parte din ceea ce investesti peste 3 ani sau 5 ani peste cel putin jumatate din durata asigurarii ar fi bn sau deloc ele sunt concepute in special pt accidente si deces sumele asigurate se tripleaza, este un program bun va rog pe cei care nu sunteti in tema cu asigurarile sa nu mai exagerati cu tot felul de povestioare care in niciun caz nu exista: ca grawe nu respecta comisioane sau nu da banii sau tot felul de minciuni eu lucrez d 6 luni la ei si mi-am dat seama ca este o investitie serioasa si de viitor asa ca pt cei care vor un viitorsigur si stabil stiti ce sa faceti.Succes Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:35
Cele mai bune planuri financiare pentru sanatate le are AIG LIFE, preluat de ALICO, dar exista pagina speciala daca vrei sa-ti faci publicitate!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:49
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-03 16:35:46Cele mai bune planuri financiare pentru sanatate le are AIG LIFE, preluat de ALICO, dar exista pagina speciala daca vrei sa-ti faci publicitate! Asa e. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 01:20
De la: 9am179992, la data 2010-01-03 16:27:20Eu lucrez la brokerul Safe-Invest , care colaboreaza cu grawe, promovez programul safe-life este cel mai Nu cred c mai pune nimeni boticul la ce scrii tu p'aci! Deja este un topic, destul de vechi aici , care se numete: " EAP A LA GRAWE " ..deci, eu te sftuiesc s te mui n alt parte!
Raporteaza abuz de limbaj
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|