Info
x
Ce mancam ! ce ni se vinde !
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 19:34
Deschid acest subiect mai ales pentru a atrage atentia producatorilor din industria alimentara , care fie gresesc cu voie (ne cred prosti), fie fara de voie (???) , shi consumatorilor, pentru a ne avertiza reciproc, pentru a ne feri de " Tzepe" !!!
Pentru ca sunt mai putzin catolic ca Papa, am cumparat astazi, ajun Craciun, "ceafa de porc afumata"-" Gustul mezelurilor romanesti de calitate" produsa de " Aldis " Papilele mele gustative, shi cantarul dau urmatoarea reteta (la mishto) : 35% - apa 25% - sare 30% - proteina vegetala = soia ( e chiar sanatoasa, dar nu asta doream eu acum !!!) Restul - ce sceie pe eticheta ! = (probabil) ceafa de............) Daca "prinde " ideea probabil ca se va termina cu crenwurshti ( asha se scrie oare ?) care inroshesc apa la fiert, cu parizer pe care catzelul meu ( un amstaf) refuza sa-l manance chiar daca e flamand ! Sa ne avertizam reciproc pentru a evita magariile ! Sa-i silim pe producatori sa fie corectzi ! Nota : nu cunosc shi nu am nimic cu " ALDIS"- ghinionul lor a fost ca ei au "umplut paharul" !!!! Raporteaza abuz de limbaj |