Info
x
Stupoare!
|
soare_copilaresc 19 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 17:38
Am vazut toti cum Domnul Basescu a anuntat cistigarea alegerilor chiar inainte de ora 21 ,si totusi acum toti sustin ca Domnul Presedinte Gioana s-a bucurat inainte de vreme ! Chiar ne cred senili sau ei cind ajung acolo se sclerozeaza?Oare nu i-si dau seama ca ne-am prins ca le e frica sa anunte rezultatul !Ce facea Presedintele Basescu daca nu-l dadea pe el cistigator ne impusca????Asa se pare , dar ce va face peste inca 5 ani ????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 22:08
Nu. Fiindca ne considera niste prostanaci, niste fleacuri, niste visatori...niste...niste neinsemnati buni de terfelit, de calcat in picioare la figurat sau cu masina la propriu. Niste muritori din cauze naturale sau nu, dupa cum spunea mihaita pe undeva pe aici. Nu au nimic sfant, ei taie si spanzura dupa bunul plac, papusaresc romanii dupa cum vor, aici si oriunde. Sunt niste meseriasi jalnici, nu oameni politici. Ei nu fac politica ci "baga meserie". Asta e nivelul deocamdata pana se va epura in timp o tagma tarata de nomenclaturisti.
Am fost mult prea ingaduitori cu "lucrurile care nu sunt ceea ce par a fi". Exista institutiii si oameni pregatiti care trebuiau sa scoata la lumina, la timpul potrivit, actul criminal in toate formele in care s-a manifestat de-a lungul timpului. S-a ajuns prea departe. Noi toti am ajuns o masa de manevra.
All Things Grow With Love
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:36
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:36
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Am vazut toti cum Domnul Basescu a anuntat cistigarea alegerilor chiar inainte de ora 21 ,si totusi acum toti sustin ca Domnul Presedinte Gioana s-a bucurat inainte de vreme ! Chiar ne cred senili sau ei cind ajung acolo se sclerozeaza?Oare nu i-si dau seama ca ne-am prins ca le e frica sa anunte rezultatul !Ce facea Presedintele Basescu daca nu-l dadea pe el cistigator ne impusca????Asa se pare , dar ce va face peste inca 5 ani ????